Mutant Madness: egy edzés előtti edzés, amit érdemes játszani [felülvizsgálat]

Megtalálni egy olyan edzés előtti edzést, amely jó rúgást ad a nadrágba és segítEz nehezebb lehet, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Meg sem tudom számolni, hányszor vettem olyan kickert, ami teljesen cserbenhagyott, mert egyáltalán nem éreztem a hatását. Ezáltal még jobban értékelem azokat a termékeket, amelyek valóban működnek, és még olyan helyzetekben is képesek felpörgetni, amikor teljesen kifogytam az energiából. A Mutant Madness egy ilyen termék, amelyet egy ideig volt alkalmam tesztelni. Tehát ma megnézzük, hogyan teljesített, és hogy érdemes-e kipróbálni.

Mutant Madness
Kategória: Kickers
Ízlés
9.0/10
Előkészítés
8.0/10
Hatás
9.5/10
Összetevők
8.5/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

Ártáblázat a következőkhöz Mutant Madness
Bolt
Ár
Link
Ár:  5 490 Ft

A kanadai Mutant márkáról már hallhattál korábban a weboldalunkon, például amikor a Mutant Pro fehérjéről írtunk egy véleményt.Akkor a Mutant pozitív kritikát kapott tőlünk, és már most elárulhatom, hogy a mai kritika is hasonlóan fog alakulni.

Minőségi alapokra épülő szilárd formula

A Mutant Madness egy elég szilárd formula, amely tartalmaz egy jó adag béta-alanint, az égő és bizsergető aminosavat. a bőr alá, ami egy tisztességes lökést adhat edzés előtt, de az L-citrullin is, ami a jobb vérkeringésért felelős.

  • 1250 mg béta-alanin - elősegíti a teljesítményt és a bőr alatti tipikus égő és bizsergő érzést okozza.
  • 1000 mg L-citrullin-malát - javítja a vérkeringést, elősegíti a csúcsteljesítményt és csökkenti az izomfájdalmat.
  • 666 mg taurin - a jobb tápanyagszállításért az izmokba és a maximális koncentrációért.
  • 500 mg L-arginin - növeli a hormon- és nitrogén-oxid termelést edzés közben
  • 333 mg L-tirozin - fokozza a koffein hatását és az adrenalin és a noradrenalin előanyaga.
  • 333 mg Arabica kivonat - nagyszerű koffeinforrás
  • 142 mg zöld, fehér és fekete tealevél kivonat - koffeinforrás, késlelteti a fáradtságot.
  • 30 mg L-theanin - fokozza a koffein hatását
  • 25 mg zöld kávékivonat - koffeinforrás

A magas tea- és kávékivonat-tartalom miatt a Mutant Madness egyetlen adagja akár 330 mg koffeint is tartalmaz, ami igen nagy mennyiség. Azt is tudnia kell, hogy a rendelkezésre álló források szerint a legtöbb embernek nem szabad 400 mg-nál többet bevennie ebből a stimulánsból egy nap. A rendszeres kávéfogyasztóknak tehát óvakodniuk kell a Mutant Madness-től.Egy másik nagy előnye a káros édesítőszerek és színezékek hiánya, amelyek gyakran elég sokszor előfordulnak az edzés előtti edzésekben. Végső soron elég pozitívan értékeljük a kompozíciót.

A Mutant Madness kicker összetétele jó, de elég sok koffeint tartalmaz. A
Mutant Madness nevű kicker összetétele jó, de elég sok koffeint tartalmaz
.

Kivételesen kellemes íz

Lehetőségem volt kipróbálni az ananászos szenvedély ízét tesztelés céljából, és azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen meglepődtem. Nyilvánvaló, hogy az ízlések mindig nagyon szubjektívek, és ez ma sincs másképp. De más preworkoutokhoz képest nem tudok segíteni azon, hogy a Mutant Madness íze valóban nagyon jó. Mivel nem szeretek feleslegesen nagy mennyiségű folyadékot inni edzés előtt, ezért hígítottam a rúgást.a gyártó által ajánlottnál kevesebb vízzel, ami természetesen az ízre is kihatott. Az íze sokkal hangsúlyosabb volt, de meglepetésemre nem volt különösebben mesterséges vagy kellemetlen. Nem gyakran fordul elő, hogy dicsérem egy edzés előtti edzést az íz szempontjából, ezúttalde kivételt kell tennem, és el kell ismernem, hogy a Mutant Madness egyáltalán nem rossz ízű.

A hatás csúcsminőségű

Valószínűleg nem lesz meglepő, hogy egy több mint 300 gramm koffeint tartalmazó edzés előtti edzés valóban jó kis lökést adhat az embernek. Ezért mielőtt először kipróbáltam volna a Mutant Madness-t, tele voltam elvárásokkal. Örömmel mondhatom, hogy nem távoztam csalódottan az edzésről. A Madness nagyon jól pedálozik, nem számít, ha teljesen fáradtan jöttél az edzésre a munkából. A gyártó azt javasolja, hogy fél adagolókanálnyit vegyen be, ami elég trükkös. Mindenki hajlamos egy kanállal szépen tele kanalazni, ideális esetben egy jó nagy adaggal. Ne feledje azonban, hogy ebben az esetben egyszerre több mint 600 mg koffeint rúgna be, ami jóval meghaladja az ajánlott napi adagot. Emiatt nagyon ajánljuk, hogy tartsa magát az előírt adagoláshoz, mert már fél adagolókanál is nagyon jól működik.

A Mutant Madness jó ízű és hatású. A
Mutant Madness jó mind ízében, mind hatásában
.

Nagyon jó ár

Egy adag Mutant Madness kevesebb mint 11 korona, ami az olcsóbb kickerek kategóriájába sorolja. Őszintén szólva, azt kell mondanom, hogy 11 korona egy olyan edzés előtti edzésért, amely súlyas igazán megbízhatóan rúg, és meglepően jó íze is van, igazán jó áron. Igaz, hogy sok olcsóbb termék is létezik, de ezek végső hatása az esetek túlnyomó többségében sokkal gyengébb. Éppen ellenkezőleg, még a drágább termékek sem működnek olyan jól, mint a Mutant Madness. Emiatt nem tudok segíteni, de az árat az egyik fő előnye ennek az edzés előtti edzésnek.

Ártáblázat a következőkhöz Mutant Madness
Bolt
Ár
Link
Ár:  5 490 Ft

Végső értékelés

A Mutant Madness minden téren kellemesen meglepett. Az összetétel szilárd, ráadásul nem tartalmaz káros anyagokat, ami a kickerek esetében egyáltalán nem magától értetődő. Az íz és maga a hatás valóban felülmúlta az elvárásaimat, így nincs más választásom, minthogy mindenkinek ajánljam a Mutant Madness-t.

Ez minden a mai felülvizsgálathoz, de számos más edzés előtti edzéstervet találhatsz aÖsszeállítottunk egy listát a legjobb rúgókról, amelyben mindenki számára van valami.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.