Minus Age NMN: Prémium öregedésgátló nem csak sportolóknak

A táplálékkiegészítő piacon számos olyan terméket találhat, amelyek összetevőikben másolják egymást.és látszólag szöges ellentétben álló cégek gyakran kínálnak nagyon hasonló termékeket. Amikor azonban felfedeztük a cseh piacon az egyre népszerűbb nikotinamid-mononukleotidot tartalmazó NMN kiegészítőt, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk.és elmondjuk, hogy miért örvend egyre nagyobb népszerűségnek, és mit tud nyújtani nemcsak az erőnléti sportolóknak.

Minus Age NMN
Kategória: Egyéb
Csomag mérete
9.0/10
Adagolás
10.0/10
Használhatóság
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont

 

Próbálja ki a prémium NMN-t

Mi az az NMN?

Ha legalább egy kicsit is ismeri a különböző vitaminok latin nevét, akkor tudni fogja, hogy a nikotinamid a következő elnevezést kaptaB3-vitamin, és az NMN (nikotinamid-mononukleotid) néven ismert anyag közeli rokona. És bár ebben a szakaszban még nem végeztek elegendő humán vizsgálatot, az állatkísérletek eredményei jelenlegnagyon érdekesnek tűnnek, és egyes tanulmányok még a fiatalság szökőkútjáról is beszélnek. Röviden, az elképzelés szerint az NMN a szervezetünkben NAD-dá alakul át, amely többek között az energiatermelésben játszik fontos szerepet. A NAD szintje azonban az élet során természetes módon csökken, és logikusan ez az egyik oka annak, hogy az időseknél csökken a vitalitás és az erő megőrzésének képessége. Emellett azonban vannak olyan kutatások is, amelyek az inzulinérzékenység javulását mutatják túlsúlyos és menopauza utáni nőknél. Érdemes megjegyezni, hogy ez a kiegészítő 250 mg NMN-t tartalmaz, és a termék tisztaságát a Minus Age ellenőrzi, amelyet egyébként két orvos alapított, a Masaryk Egyetem Gyógyszerészeti Karával együttműködve.

NMN Minus Age Szlovénia
Ha tökéletes összetételű kiegészítőt keres, akkor a Minus Age NMN kézenfekvő választás

Hogyan használják a terméket?

Ahogy korábban említettük, ez a kiegészítés 250 mg NMN-t tartalmaz, ami általában elegendőnek tekinthető, bár egyes tanulmányok nagyobb dózisokkal dolgoznak. Másrészt fontos megemlíteni, hogy vannak olyan tanulmányok is, ahol a résztvevők több mint 1000 mg-ot használtak.de nem mutattak jobb eredményeket, mint azok, akik valamivel alacsonyabb dózist alkalmaztak. A Minus Age NMN-nek hatalmas előnye, hogy csak egyetlen kapszulát kell bevennie, így nem kell semmit kimérnie, vagy több tablettát fáradságosan lenyelnie.

Milyen hatást tapasztaltunk?

A Minus Age NMN-kiegészítőjét gyakran emlegetik öregedésgátló tulajdonságai miatt. Ezért úgy döntöttünk, hogy csapatunkon belül hosszú távon, teljes 30 napon keresztül teszteljük, hogy releváns módon megoszthassuk az eredményeket. És el kell ismernünk, hogy megleptek minket. A fent említett egy hónap elteltével valóban nagyon jól éreztük magunkat, kevésbé voltunk fáradtak napközben, és ugyanakkor nem is vettünk észre semmilyen negatív előnyt, amit például a koffein a fáradtság leküzdésében jelenthet. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen kis mintában nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy ez placebó vagy a kiegészítő valódi hatása, de érdemess egy nagyon érdekes megfigyelés, amire nem számítottunk, és amit nagyon kellemesen meglepőnek találtunk az NMN szedése során.

Próbálja ki a prémium NMN-t

Mit mondjunk az árról?

Az NMN egy olyan kiegészítő, amely jelenleg nagyon ígéretesnek tűnik, és bár még nincs túl sok releváns tanulmány, nagyon ígéretesnek tűnik. És azt is érdemes hozzátenni, hogy általában jól tolerálható még nagy dózisban is. És ha ehhez hozzávesszük azt a tényt, hogy ez egy olyan kiegészítés, amelynek minőségét rendszeresen ellenőrzik.egyértelmű, hogy ez a kiegészítés nem lesz olcsó mulatság. A felülvizsgálat megírásának időpontjában egy egyhónapos csomagért alig kevesebb, mint ezer forintot kell fizetnie.c koronát, és meg kell jegyezni, hogy a legtöbbet ebből a kiegészítésből hosszú távú használat esetén fogja kihozni. Egy hónap elteltével azonban jó elképzelése lesz arról, hogyan reagál a kiegészítésre, és hogy megéri-e a pénzt. Mindenképpen javasoljuk azonban, hogy legalább egyszer próbálja ki, mivel viszonylag nagy potenciált látunk benne.

Végső értékelés.

A Minus Age NMN a mi szempontunkból egy jó kiegészítő, ami természetesen tükrözi az anyag iránti növekvő érdeklődést a tudományos tanulmányok és a laikus felhasználók körében egyaránt. És bár felárat kell fizetni érte, őszintén szólva, véleményünk szerint mindenképpen megér egy próbát. Itt a szerkesztőségben őszintén meglepődtünk a hatásain, így mindenképpen ajánljuk, hogy próbálja ki.

 

Próbálja ki a prémium NMN-t

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.