Minus Age Liposzomális C: A legjobb C a piacon?

Míg például a magnéziummal kapcsolatban a legtöbb sportoló megszokta, hogy a magnézium-oxidbiztosan nem éri el a bisglicinát minőségét, sokan még mindig nem gondolnak erre, amikor vitaminokról van szó. Még inkább a C-vitaminnal kapcsolatban, amelyet mesterségesen adnak hozzá számos italhoz, és néhány koronáért lehet hozzájutni. Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy megéri-e a C-vitamin azt a pár száz koronát, akkor ez a vélemény megmondja neked.

Minus Age Liposomal C
Adagolás
10.0/10
Csomag mérete
10.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
9.8
10 pontból 10 pont

 

Próbálja ki a Minus Age C minőséget

Vessünk egy pillantást a drágább, de nagyrészt egyedülálló Liposomal C-re a Minus Age-től. Ettől a cégtől már áttekintettük többek között az NMN nevű kiegészítőt, amelyről többet megtudhat egy külön felülvizsgálatban. De most vissza a mai témához.

Miben különbözik a liposzómás C?

Amikor valahol egy sportitalról vagy egy olcsóbb kiegészítőről lát valamit a C-vitamin-kiegészítőt, szinte biztos lehetsz benne, hogy az összetevők között l-aszkorbinsavat találsz. És semmi baj nincs vele, de míg egyes kutatások szerint kb. 50%-os felszívódást biztosít, addig mások szerint ennek felét említik, ami persze már nem nyerő.

És így jön a liposzómás c, ami eléggé egyedülálló. Valószínűleg nem érdemes túlságosan részletezni, amiért a legtöbb olvasóinknak valószínűleg elég annyit mondani, hogy a liposzóma olyan valami, ami megvédivédi a vitamint az emésztés során bekövetkező károsodástól, ami elég radikálisan megnövelheti egy ilyen kiegészítő hasznosságát.

Nos, éppen a jobb használhatóság a fő vonzereje a Liposomal C-nek a Minus Age-től, amelyet egyébként két orvos alapított. Ennek a kiegészítésnek egy adagjában 420 mg liposzómás C-vitamin található, ami őszintén szólva a jobb felhasználhatóság miatt teljesen elegendő adag. Természetesen léteznek koncentráltabb C-vitamin források is, de ha körülbelül a negyedét használjuk, még az ilyen termékek sem túl kiválóak.

Liposzomális C a Minus Age-től
A liposzómális vitaminok a vizsgálatok szerint lényegesen nagyobb hasznosulással rendelkeznek.

Hogyan kell szedni a Liposzomális C-t a Minus Age-től?

A Liposzomális C egy adagja egy kapszula, ami számunkra teljesen ideális. Így nem kell több tablettát lenyelni, vagy időt tölteni az ital elkészítésével. Csak vegyen be egy kapszulát (az étkezéstől bizonyos távolságra elhelyezve jól bevált számunkra), és öblítse le bő vízzel. Többre egyszerűen és könnyen nincs szükség.

Milyen hatása van a C-vitaminnak?

A C-vitamin hatását természetesen számtalan tudományos vizsgálat bizonyítja, és egyértelmű, hogy jelentős antioxidáns, segít az oxidatív stressz leküzdésében, és támogatja többek között az immunrendszer megfelelő működését. És ez az, ami igazán nagyszerű lehet például a téli időszakban a különböző légúti megbetegedéseknél. Arról nem is beszélve, hogy a nyár vége után az emberek gyakran nem fogyasztanak annyi helyi zöldséget és gyümölcsöt, így merikhogy most van itt a tökéletes alkalom egy három hónapos minőségi C-vitamin kúrára. De persze nem árt, ha egész évben rendszeresen pótoljuk a C-vitamint.

Liposzomális C a Minus Age-től
A liposzómális C-vitamin mindenképpen egy remek lehetőség. Ráadásul az ára is igazán kedvező.

Meglepően jó ár

A vélemény írásakor a kiegészítés 650 koronára jön ki, ami őszintén szólva nagyon kellemes ár szerintünk. Meg kell jegyezni, hogy a csomag 90 adagot tartalmaz, és három hónapig a piacon kapható egyik legjobb C-vitamin-kiegészítővel rendelkezik. És ez számunkra egyáltalán nem rossz, mert egy napi adag kb. 7 koronára jön ki, ami nagyon kellemes. Ráadásul, ha a hivatalos weboldalon történő megrendeléskor beírja a kedvezménykódotSVETFITNESS10, akkor 10% kedvezményt kap, amivel a kiegészítés végső ár-minőség aránya még jobban javul.

Próbálja ki a kiváló minőségű C-t a Minus Age-től

Következtetés.

Ha a lehető legolcsóbb C-vitamin-kiegészítőt keresi, a Minus Age-től származó Liposomal C nyilvánvalóan kiesik a játékból. De ha a lehető legjobb biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező minőségi kiegészítők használata prioritást élvez az Ön számára, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, amelyhez ajánlatos nyúlni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.