Meizu Pop True: Kiváló vezeték nélküli fejhallgató (felülvizsgálat)

Már 2 hónapja tesztelem a Meizu vezeték nélküli fejhallgatóit, és nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy ezek valóban kiváló fejhallgatók, nagyon jó áron. De vannak-e hátrányaik? Üdvözlet GeekBoy és nézzük meg őket részletesebben.

Meizu Pop True
Tervezés
9.9/10
Kitartás
9.8/10
Csatlakozás
9.7/10
Hang
9.3/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont

Ezt a Meizu fejhallgatót a Gearbestről szereztem be, ahol 80 dollár körüli összegbe került, ami nagyjából fele az Apple Airpods árának. Tehát valahogy össze tudják egyeztetni őket? Mindezt a részletes felülvizsgálat során megtudhatja, de először nézzük meg a csomagolást.

Csomagolás

A csomagolás tetején természetesen magukat a fejhallgatókat is megtaláljuk egy tokban, amely védelmet és töltőállomást is biztosít a fejhallgatók számára. Alatta további tartozékokat találunk, például különböző méretű csere füldugókat, egy USB-C töltőkábelt és egy kézikönyvet is.

Meizu Pop True dobozolás A
csomagban találja a fejhallgatót, a csere füldugókat, az USB-C kábelt és egy kézikönyvet is
.

Tervezés és kivitelezés

AMeizu Pop True fülhallgató formájú, így az Airpods-tól eltérően sokkal jobban illeszkedik a legtöbb ember fülébe. Nekem személy szerint az Apple Airpods stílusú pumpák soha nem tartották magukat, és hányszor kellett kiegészítő fülhallgatót vennem, hogy egyáltalán viselni tudjam őket. Ez nem probléma ezekkel a fejhallgatókkal, és az sem gond, ha futni vagy edzeni megy velük. Úgy maradnak a fülemben, mint egy szögesdrót.

A fejhallgató és a tok fehér színben kapható. A tok nagyon kicsi és könnyű, így amikor nem rohanok reggelente az iskolába, csak a tokot és a fejhallgatót a nadrágzsebemben, és a könnyű súlyának köszönhetően alig érzem őket. A tok minden egyes alkalommal, amikor bezárja, kielégítő kattogó hangot ad, amelyhez idővel biztosan hozzászokik. Emellett a fejhallgató a mágnesnek köszönhetően magától és rendezetten illeszkedik a tokba. A töltődoboz előlapján 4 kék LED-et is találunk, amelyek az aktuális töltési százalékot jelzik, természetesen 25% után. Az alján van egy lyuk az USB-C kábellel történő töltéshez, a hátoldalon pedig egy kis és feltűnésmentes gombot találunk. Ezt a töltődoboz akkumulátorának állapotának ellenőrzésére használják, így ha megnyomja, a megfelelő számú LED világít.

Afejhallgató háttérvilágítással rendelkezik, és attól függően világít vagy villog kék színnel, hogy a dobozban van-e és töltődik, vagy arra vár, hogy párosítsa a telefonjával. Sikeres párosítás és zenehallgatás esetén nem bocsátanak ki háttérvilágítást, hogy ne keltsenek feltűnést.

A Meizu Pop True IPX5 tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a kisebb víz- és izzadságfröccsenéseknek.

Meizu Pop True Processing

Csatlakoztathatóság

Azt is tudni szeretné, hogy ezek a fejhallgatók megfelelően és gyorsan csatlakoznak-e a telefonjához. Akezdeti párosítás a telefonnal kicsit tovább tart, ami érthető. Mindenesetre a sikeres első párosítás után a fejhallgató már nem csatlakozik Bluetooth-on keresztül.és mielőtt kivehetnéd őket a dobozból, és mindkettőt a füledbe dughatnád, máris csatlakoztatva vannak a telefonodhoz.

A fejhallgató 4.2-es Bluetooth-verzióval rendelkezik, és Android és iOS rendszerű telefonokhoz egyaránt csatlakoztatható. Megpróbáltam a Samsung TV-hez is csatlakoztatni őket, és a párosítás ismét rendben ment.

Meizu Pop True connectivity A
fejhallgató Android és iOS rendszerű telefonokkal egyaránt párosítható
.

Jellemzők

A Meizu fejhallgató végén egy érintőréteg található, amellyel a párosított telefont vezérelheted. A fejhallgató előre beállított kombinációkkal rendelkezik, amelyekkel például a jobb oldali fülhallgatót enyhén megnyomva fogadhat hívást vagy szüneteltethet egy dalt. Sajnos a fejhallgató nem mindig regisztrál néhány érintést, így néha megpróbálsz szüneteltetni egy dalt, de nem sikerül, ami nagy kár. De például a hangerő fel- és leállítása, amit az ujját az érintőrétegre tartva végez, pontosan működik. Így a fejhallgató csak azokat a kis érintéseket regisztrálja rosszul, amelyeket például a dal szüneteltetésére használnak.

Amikor említettem a hívásfogadást, a fejhallgató mikrofonnal is rendelkezik. Egyszer kipróbáltam ezt egy telefonbeszélgetés során, és a másik fél állítólag nagyon hangosan és tisztán hallott engem, ami nagy plusz. Csak arra vigyázzon, hogy az egyik fülhallgatót ki kell vennie a füléből, és közelebb kell tennie a szájához, hogy jól hallja.

Hang

És elérkeztünk a hangminőséghez, ami bizonyára szintén érdekli önöket. A fejhallgató nagyszerű basszusokkal rendelkezik, a középhangok kissé alacsonyabbak, majd a magasak nagyon tiszták, így nem húzzák a füledet. Ha nem vagy teljesen audiofil, mint én, ezek a fejhallgatók biztosan kielégítik az igényeidet. Valamivel átlagon felüli hangzásúak.

Kitartás

Személyes tapasztalataim szerint a fejhallgató, amely beépített 85 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, önmagában 2-3 órán át bírja a zenehallgatást. Maga a töltődoboz 700 mAh kapacitással rendelkezik, így a fejhallgatót még körülbelül 10 alkalommal töltheti fel róla. Ha tehát rövid nyaralásra megy, a töltőkábelt vagy a vezeték nélküli töltőt otthon hagyhatja. A fejhallgató 20-30 órán át tart.

És ezzel elérkeztünk a töltési módszerhez. A Meizu Pop True-t vagy a doboz alján található USB-C kábellel, vagy vezeték nélkül is töltheted. A doboz valójában vezeték nélküli töltési technológiával rendelkezik. Az USB-C kábellel körülbelül másfél óra alatt töltöttem fel a fejhallgató tokot 0-ról 100%-ra.

Meizu Pop True stamina A
fejhallgatót vezeték nélkül is töltheti
.

Ár és vásárlás helye

A fejhallgató 80 dollártól vásárolható meg, ami körülbelül 30000 Ft-nak vagy 70 eurónak felel meg. Az AliExpressen néha 70 dollárért lehet őket felvenni, de én inkább a GearBest áruházat ajánlom. Ott a fejhallgatók egy kicsit drágábbak, és a szállításért is fizetni kell egy kis pluszt, de ha úgy döntesz, hogyaz elsőbbségi vonalas kiszállítást választja, minden díj, beleértve a vámot és az ÁFA-t is, a GearBestet illeti meg.

Így az Ön számára az összeg végleges, és nem kell aggódnia amiatt, hogy a csomag a DHL-nél köt ki, aki esetleg további díjakat számít fel Önnek.

Linkek, ahol megvásárolható a fejhallgató:

Következtetés

Ha eddig elolvastad, akkor nyugodt lelkiismerettel ajánlom a Meizu Pop True fejhallgatót. Talán csak a fejhallgatón lévő, nem túl tökéletesen működő touchpad zavar, de egyébként mindegyik profi. Pokolian sokáig bírják egyetlen töltéssel, a doboz és a fejhallgató dizájnja sem hagy cserben, és az Apple Airpods árának feléért egyszerűen megéri beszerezni őket. Az egyetlen szégyen, hogy egyik cseh boltban sem árulják őket, de mint említettem, a GearBest-en való vásárlás mindenképpen jó választás lesz.

Egyéb hasznos linkek:

Nézze meg a fejhallgatót az AliExpressen

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.