Melyik Lucky Alvin vaj a legjobb? (Visszatekintés)

Amikor tesztelésünk során mogyoró- és dióvajakat vizsgáltunk, néhány márka nagyon megragadta a figyelmünket. Ezért úgy döntöttünk, hogy külön teszteket készítünk az egyes márkák vajairól, amelyeket mindenképpen érdemes kipróbálni. A mandula, kesudió, mogyoró és mogyoróvaj szerelmesei jól fognak járni.mert mindig függetlenül értékeljük az összetevőket, az ízt és az árat, amelyen a vaj kapható.

Sorozatunk első részében tehát a Lucky Alvinre összpontosítunk, és bemutatjuk Önnek a márka kínálatának legjavát.

Lucky Alvin oříšková másla
Kategória: Vajak, krémek
Ízlés
9.8/10
Összetevők
9.4/10
A nyersanyagok minősége
9.5/10
Választék
9.5/10
Ár
9.2/10
Általános értékelés
9.5
10 pontból 10 pont

Árak összehasonlítása.

Elöljáróban csak annyit, hogy a mai vajak némelyike a legjobb mogyoróvajak rangsorában is megtalálod. Tehát ha Önt is érdekli, hogy összehasonlítsa őket a konkurens márkákkal, akkor a rangsorokat ezután meglátogathatja.

1. Mandulavaj tejcsokoládéval

-

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A mogyorókrémeknél valamivel drágább lehetőség a mandulavaj. Konkrétan a Lucky Alvin abszolút mesés tejcsokoládét kombinál a mandulavajjal, így a lehető legjobb választás. A csokoládét semmilyen módon nem édesítik hozzáadott cukorral, de tartalmaz maltitot, egy olyan édesítőszert, amely jelentősen kevesebb kalóriát tartalmaz. Alacsonyabb kalóriatartalom, ellentmondásos édesítőszerek, pálmazsír és egyéb mesterséges aromák nélkül ez egy olyan vaj, amelyben semmi kivetnivaló nincs.

Hogy tetszett?

Be kell vallanom, hogy már az első pillanatban beleszerettem a mandula és a tejcsokoládé kombinációjába, amikor megéreztem a vaj illatát. Az illat teljesen elképesztő, és éppen a megfelelő egyensúlyt, így érzékelhető, hogy milyen eléggé intenzív mandulaillat és a nagyon kellemes tejcsokoládé, amit valószínűleg mindenki ismer. És az íze? Egy szóval: függőség. Igazi probléma letenni a kanalat, még akkor is, ha csak egy kis kóstolóra vágyunk. A vaj édes, különösen az alábbiakban említett cukormentes változatokhoz képest, de nem még mindig nincs annyi édesítőszer, hogy bármilyen módon elnyomja a mandulát, ami számomra a legjobb dió, amit valaha is ettem.

Következtetés

Az én szemszögemből nézve talán a legjobb vaj, amit valaha is kóstoltam a Lucky Alvintól. Az íze igazán kiegyensúlyozott, és nincs benne semmi kifogásolnivaló, a csokoládé íze érezhető, valamint aés mandula, és e két összetevő kombinációja abszolút orgazmus az ízlelőbimbók számára. A hátránya a magasabb ár, ami néhány embert elriaszthat. 330 g vajért 3980 Ft-t kell fizetni, de az ízélmény igazán megéri. Mindenképpen ajánlom a vajat, és 10 pontból 10 pontot adok neki.

A legjobb árat a mandulavaj tejcsokoládéval itt találja.
Ellenőrizze az árat

2. Mogyoró tejcsokoládéval

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A mandulavajjal egy szinten van a mi értékelésünkben az énmogyoróvaj, amely semmiben sem különbözik, kivéve a konkrét fajtát. Az összetételben ismét csak 80%-ban mogyorót találunk, a fennmaradó 20%-ot pedig tejcsokoládé (hogyan máshogy, mint maltittal) teszi ki. Bármennyire is szeretnénk egy kicsit kritikusabbak lenni az összetevőkkel kapcsolatban, a Lucky Alvin dióvajak esetében ez egyszerűen nem lehetséges.

Hogy ízlett a vaj?

Személy szerint be kell vallanom, hogy bár a két vaj nagyon hasonló, én jobban szeretem a mandulásat. A diós íz ebben a vajban enyhébb és elég hangsúlyos, amit természetesen értékelek. Még egy rövid összehasonlítást is megengedhetünk magunknak a Big Boy's Hazelnutellával, ami a mi ízlésünkhöz képest merevebb állagú, és magát az ízt sem találtuk olyan intenzívnek. A Lucky Alvin nagyon jól kenhető, és nehezen veszi ki a kanalat a kezéből, ha egyszer belekerül a vajba. A csokoládé nagyon szépen kiemeli a diós ízt, ugyanakkor a két összetevő nem zavarja egymást.

Következtetés

A választás a mandula- és mogyoróvaj között teljesen az Öné.de együttesen a legjobbak közé tartoznak, amelyeket valaha is kóstoltam. Valójában egyáltalán nincs semmi kivetnivaló, hiszen mind ízben, mind összetételben minden kiegyensúlyozott. A vajért 4150 Ft-t kell fizetni 330g-ért, ami egy kicsit magasabb, de még így is 10 pontra értékelem.

A mogyoró és tejcsokoládé vaj legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

3. Mandula és fehér csokoládé + fahéj

-

ALAPINFORMÁCIÓK:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Amit a Lucky Alvin a nevében ígér, azt belül meg is tartja. A Mandula és fehér csokoládé + fahéj nevű vaj valójában csak mandulát (és a termék közel 80%-át), fehér belga csokoládét és fahéjat tartalmaz. Miben lehetne hibáztatni? Nagyjából egy olyan vaj, amelyben nincsenek problémás adalékanyagok vagy olyan összetevők, amelyeknek egyszerűen nincs helyük benne.

Hogy tetszett?

Kevés olyan vaj van a piacon, amely olyan csodálatos, mint a mandula és a fehér csokoládé + fahéj. Már a kinyitáskor érezni lehet a fahéj nagyon finom illatát, ami pont illik a karácsony előtti hangulathoz. Ízében természetesen a mandula dominál, amelyet csak finoman kísér a fehér csokoládé és a fahéj meleg jegyei. A csokoládé, mint más vajak esetében, önmagában is nagyszerű ízű, és elmondható, hogynincs szükségtelenül túlédesítve, mint más gyártók esetében. Mindent egybevetve, egy nagyszerű termék, amelyet biztosan szívesen vásárolunk majd újra.

Következtetés

Egy újabb Lucky Alvin termék, amire nem lehet panaszunk. Bármennyire is örültünk a mogyoró és a tej kombinációjának...csokoládéval, mi a fehér csokoládéval és fahéjjal készült mandulás változattól voltunk elragadtatva. Ez az ízek valódi harmóniáját kínálja, miközben a vajat nagyon kedvező áron teszi elérhetővé. 10-ből 9,8-ra értékeljük, és mindenképpen ajánljuk Önnek.

A Mandula és fehér csokoládé + fahéj legjobb ára itt található.
Ellenőrizze az árat

4. Lubojatzky krém és ropogtatnivaló

-

ALAPINFORMÁCIÓK:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A Lucky Alvin néhány más vajához képest az összetevők egy kicsit bőségesebbek, de határozottan nincs benne semmi kivetnivaló. Az alap a mogyoró, amelyet fehér belga csokoládé, kukorica és fehér csokoládé egészít ki.és kakaóbabot tengeri sóval. Röviden, abszolút semmi kivetnivalónk nincs. Nemkívánatos aromák, éterek és színezékek nélkül.

Hogy tetszett?

A Lubojatzky Cream and Crunch egy fantasztikus vaj, amelyet különösen azok fognak értékelni, akik szeretik a ropogós mogyoróvajat. A kukoricapehely új dimenziót ad a vajnak, és be kell vallanom, hogyA só jelenléte is tetszik, ami kellemesen feldobja a terméket. A vaj semmiképpen sincs túlcukrozva, íze teljes és kiegyensúlyozott, ezért nem tudjuk eléggé ajánlani.

Következtetés

Nem számít, hogy szeretted vagy nem szeretted Pavlinát a MasterChefből, aki ennek a terméknek az aláírója. Mert ez a vaj egyszerűen és egyszerűen csodálatos, és ha egyszer megkóstolod, meglátod, hogy beleszeretsz. Nincs túlcukrozva, mégis teljes és nagyon természetes, hamisítatlan íze van az összetevők szélesebb listája ellenére. Mindenképpen ajánljuk, és 10-ből 9,5-re értékeljük.

A Lubojatzky Cream and Crunch legjobb árát itt találja meg
Ellenőrizze az árat

5. Cukormentes (mogyorókrém)

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Mi a hibája egy vajnak, amely nem tartalmaz hozzáadott cukrot? 94% mogyoró, 6% csökkentett zsírtartalmú kakaópor és vanília Mauritiusról. Nem tartalmaz felesleges ízesítőket, tartósítószereket, színezékeket vagy más, negatívan értékelhető összetevőket.

Hogy tetszett?

Rögtön a nyitás után nagyon kellemes és mindenekelőtt természetes ízvilág tárul elénk, amelyben a mogyoró túlnyomórészt jelen van. Ha becsukod a szemed, és nem veszed észre a kakaóbarna színt, alig érzed a csokoládé illatát. A vaj állaga gyönyörűen krémes és jól kenhető, például palacsintára. Ha már az ízénél tartunk, a természetessége miatt tetszett nekünk. Ha szereted a hozzáadott cukrot tartalmazó vajakat, ez tényleg szokatlan, egyáltalán nem érzed a szádban a cukrot, nem megy ela mogyoró íze nagyon erősen kifejlődik a szájban, és csak a legvégén kíséri a keserű kakaó.

Következtetés

Egyvaj mindenkinek, aki szereti a természetes ízt, felesleges összetevők és az ízélményt torzító anyagok nélkül. Ha az édes vajakat kedveli, ez a változat nem az Ön számára készült. És ha édes Nutella-helyettesítőre számítasz, akkor biztosan csalódni fogsz. A vaj nagyon intenzív, a kakaó íze pedig rendkívül keserű. De a vaj lenyűgözött minket, annak ellenére, hogy 200 grammja 3150 Ft, és 10-ből 9,5-re értékeljük.

A Sugrfree mogyorókrém legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

6. Cukrfree 2 (kókuszvaj)

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A könnyű, cukormentes változatban sincs semmi kivetnivaló. A hozzávalók nem mások, mint kókusz, mandula és vaníliakivonat. Ez a kombináció együtt nagyon jól működik, de úgy érezheti, hogy a cukormentes vajból hiányzik egy kis valami. Ha a népszerű Coconella helyettesítésére számítasz, amely megnyerte a mi a legfinomabb dióvajak rangsoranagyon csalódott leszel. De az összetevők jobbak.

Hogy tetszett?

Az állaga teljesen más, mint a sötét cukormentes változaté, a vaj egyáltalán nem krémes. ( annak ellenére, hogy mindkettő azonos hőmérsékletnek volt kitéve), de minden gond nélkül terjed. Mindenekelőtt a kókusz fog lenyűgözni, amely egyértelműen a termékben a legelterjedtebb, és az illata a legintenzívebb. Ugyanez a helyzet az ízével is, az egész kókuszdarabok dominálnak, és nagyon elnyomják a mandulát és a vaníliát. A mi szempontunkból a vaj nagyon finom, és egyértelműen a kókusz szerelmeseinek kedvence, de az édesítőszer egy kicsit hiányzik b előle.

Következtetés

Ismét hangsúlyoznám, hogy ez a vaj semmiképpen sem való mindenkinek. Ha olyan ízorgazmust vársz, mint aCoconel, amit mi nagyon szeretünk, akkor csalódni fogsz. De aki szereti a természetes ízeket, és nem akarja magát feleslegesen egyszerű cukrokkal tömni, annak ez egyértelmű választás. Az ár az összetevők minőségéhez képest megfelelő, hiszen 200 grammért 2980 Ft-t kell fizetni. Rendkívül elégedett voltam a vajjal, ezért 10-ből 9,1 pontot adok neki.

A Sugarfree kókuszvaj legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

7. Mogyoró + Vegán tejcsokoládé és só

-

ALAPINFORMÁCIÓK:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A Lucky Alvin egy roppant szimpatikus cég, már csak azért is, amit a mai nap folyamán lefedtünkcikket már többször említettük - amit a termék nevében ígérnek, azt az összetevőkben teljesítik is. Szóval ez a vaj nem tartalmaz mogyorót, tejes vegán csokoládét.(bár a "tejmentes vegán" kifejezés meglehetősen furcsának tűnik) és sót. Mit hibáztathatunk egy ilyen összetevőért? Egyáltalán nem. Éppen ellenkezőleg, nagyon örülünk, hogy végre vannak olyan csokoládés vajak, amelyek a vegánok számára is alkalmasak.

Hogy tetszett?

Bár nagy mogyoróvaj-rajongóként igyekszem követni a mogyoróvaj piacát, vegánoknak szánt csokoládétermékkel még nem találkoztam. És azt kell mondanom, hogy ez a vaj teljesen felülmúlta az elvárásaimat, és ha nem láttam volna a nevét és az összetevőket., talán nem tudtam volna, hogy ez egy vegán csokoládévaj (azaz tej nélküli csokoládé). Nagy tapsot kívánok Lucky Alvinnak ezért a kiemelkedő teljesítményért.

Következtetés

A Lucky Alvin ezzel a vajjal igazán kitüntette magát, és fogadok, hogy sok vegánnak fog tetszeni. Nagyon finom, mégis teljesen mentes az állati termékektől. Ráadásul nagyon jó áron kapható, mert egy 330 grammos csomag alig 2670 Ft alatt nagyon szép. Akár vegán vagy, akár nem, csak ajánlani tudjuk ezt a vajat.

A mogyoró + tej vegán csokoládé és sós vaj legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

8. Kaszudió

-

Alapvető információk:

Az egyetlen összetevő, amellyel ez a vaj büszkélkedhet, a kesudió, amely Indiából származik. Ez elég nagy változás az íz tekintetében, mivel a legtöbb gyártó Kínából származó kesudiót használ, amelynek kissé eltérő az íze. Tápérték és összetétel tekintetében azonban semmi sem változott, és a vajat sem lehet hibáztatni.

Hogy ízlett a vaj

Azt kell mondanom, hogy vas rendszerességgel eszem kesudióvajat, és a Lucky Alvin az egyik legjobb. Azon kevés gyártók közé tartoznak, amelyek valóban a drágább kesudiót használják, és ez természetesen az ízükön is meglátszik. A vaj intenzív és meglehetősen édes ízű, de még így is nagyon finom.Így nem kell aggódnia a hozzáadott cukrok miatt, amelyeket a gyártó nem írna a csomagolásra.. Az én ízlésem szerint jobb az állaga, mint a mogyorókrémeknek, jó. Jól kenhető, ugyanakkor az egész kanálnyit meg lehet enni anélkül, hogy összeragadna a száj.

Következtetés

Véleményem szerint ez a vaj remek kompromisszum mindazok számára, akik szeretik az ízesítetlen diókrémeket, de nem merészkednek a cukormentes opciókba . Hozzászoktam a kesudióvajakhoz, de ez a termék mégis elnyerte tetszésemet az intenzív és addiktív ízével, ezért 10-ből 9 pontot adok neki.

A kesudiókrém legjobb árát ezen a linken találja.
Ellenőrizze az árat

9. Mogyoró étcsokoládéval

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Lehet, hogy ez egy kicsit sztereotípia, de a Lucky Alvin mogyorókrémei összetételüket tekintve nagyjából egyformák. Az egyetlen kivétel talán a Snickerdoodle változat, amelyet utoljára említünk. Ez a vaj ismét földimogyoró (80%) és étcsokoládé kombinációja, legalább 54%-os kakaószárazanyag-tartalommal.

Hogy tetszett?

A mogyoró illata az étcsokoládéval nagyon kellemes és intenzív, így már alig vártam, hogy megkóstolhassam. És a vaj határozottan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, az étcsokoládé íze megfizethetetlen, és úgy passzol a merész mogyoróhoz, mint kevés dolog. A vaj nem olyan édes, mint mások (például a már említett Snickerdoodle egy igazim ellentétben), így biztosan tetszeni fog azoknak is, akik nem szeretik az édes opciókat. A földimogyoró íze nagyon jól kiemelkedik, ami elárasztja az ízlelőbimbókat. valamint az étcsokoládé, amely kezd elolvadni.

Következtetés

A Lucky Alvin által kínált 3 csokoládés mogyoróvaj közül az étcsokoládés változat tetszett a legjobban. Nem olyan édes, természetesnek tűnik, és együttesen olyan kombinációt alkot, amelynek nehéz ellenállni. Röviden, egy újabb Lucky Alvin vaj, amely garantálja, hogyhogy nem teszed le a kanalat, mielőtt a vaj üres csomagolást kapna. Ráadásul a 2480 Ft-s 330g-os ár tökéletesen összhangban van, ezért nincs más választásom, mint hogy 8,7 pontra értékeljem.

Az étcsokoládés mogyoróvaj legjobb ára itt található.
Ellenőrizze az árat

10. Mogyoró fehér csokoládéval

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Először is, a hozzáadott cukor hiányát kell értékelni, mert az ilyen vajak nem rendelkeznek az egészséges táplálkozásban. Egy egészséges étrendben a legtöbb fehér csokoládéval készült vajnak nincs sok értelme, és őszintén szólva a legtöbbjük extra cukrot tartalmaz. Másodszor, tetszik az argentin földimogyoró használata, amelynek íze telt és intenzív. Mindent egybevetve, ez egy olyan kombináció, amely kompozíciós szempontból nem kifogásolható.

Hogy tetszett?

Őszintén szólva, ez egy nagyon sűrű mogyoróvaj, amelynek meglehetősen sűrű az állaga. Az illata nagyon enyhe, akárcsak a vaj íze. A finom, darabok nélküli mogyoró nagyon kellemesen fogyasztható, a vaj ízletes és nagyon természetesnek hat. Másrészt, mint a legtöbb mogyoróvaj, ez is nagyon megbízhatóan és azon kaphatod magad, hogy azt kívánod, bárcsak ne akarnál többé mogyorót látni.

Következtetés

Egy másik nagyon jó vaj, igazán enyhe ízzel és vaníliás jegyekkel, amit biztosan Ön is szeretni fog. Egy 250 g-os csomagért 139 fontot kell fizetnie, és az árért úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyon jó befektetés. Sokkal olcsóbb termék, mint a dióvaj, de felhasználása ugyanolyan széleskörű. Mindenképpen ajánlom, és 10-ből 8,5 pontot adok neki.

A fehér csokoládés mogyoróvaj legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

11. Mogyoró tejcsokoládéval

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A mogyorónál és a tejcsokoládénál ikonikusabb összetevőket aligha találhatnánk. Valójában a vajak gyártásával foglalkozó vállalatok túlnyomó többsége éppen ezt a típust tartja repertoárjában. És ez határozottan előnyös, mert a versenytársainkkal is össze tudjuk hasonlítani. Itt is nagyra értékeljük a hozzáadott cukor hiányát, ami természetesen minden Lucky Alvin vaj közös jellemzője. A maltitnak köszönhetően ezek a vajak valóban minimális egyszerű szénhidrátot tartalmaznak, így bűntudat nélkül csámcsoghatsz.

Hogy ízlett a vaj

Hogy őszinte legyek, nagy elvárásaim voltak ezzel a vajjal kapcsolatban, de nem voltam tőle rendkívül izgatott. Ez volt az egyik utolsó, amit megkóstoltam, így az ízlésemet némileg befolyásolhatták az első két hely igazán csodálatos dióvajai. A tejcsokoládés mogyorónak észrevehetően merevebb volt az állaga a dióhoz képest.A mogyoróvajak ragacsos masszát képeztek a számban, és a fehér csokoládéhoz hasonlóan nagyon hamar túlzásba estek. De az ízek szempontjából a mogyoró nagyon intenzív, a vajat a fent említett kisebb negatívumok ellenére az egyik legjobbnak tartom.Szerintem ez a legjobb a piacon, a csokoládé erős és édes ízével nagyon jó kombináció, de egyeseknek talán túl édes.

Következtetés

Én személy szerint arra a következtetésre jutottam, hogy a nem diófélékből készült vajak (bár a földimogyoró nem dió) sokkal jobban megfelelnek nekem mind ízben, mind állagban. Mégis, több kiló mogyoróvajat ettem már, és ez kétségtelenül az egyik legjobb volt, amit bárkinek ajánlok kipróbálásra. Egy 330 g-os csomagért szintén 2320 Ft-t kell fizetni, és még ilyen szép ár mellett is 8,5 pontot adok a vajnak a 10-ből.

A mogyoróvaj tejcsokoládéval legjobb árát itt találja.
Ellenőrizze az árat

12. Ropogós mogyoró

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A kizárólag földimogyorót tartalmazó vaj összetevőinek értékelése viszonylag egyszerű dolog. Nincs felesleges dolog, nincsenek aromák, színezékek vagy üres kalóriák. Csak egy tápanyagokban gazdag vaj, amely teljes és intenzív ízzel, sima állaggal és egész mogyoródarabokkal rendelkezik.

Hogy ízlett a vaj:

A ropogós mogyoró határozottan nem a kedvencem, sokkal jobban szeretem a sima vajat. Mégis , ez a Lucky Alvin's csemege tisztességes ízű, az intenzív aromát testes íz kíséri, amely minden mogyorórajongónak tetszeni fog. Ha nem szereti a dió és a csokoládé ízek keveredését, akkor mindenképpen ezt a változatot ajánlom. Én személy szerint nem éreztem túl jól magam a mogyoró állandó ropogását mondjuk egy sima kenyéren, ezért inkább magában ettem a vajat.

Következtetés

A csokoládét tartalmazó vajak értékeléséhez magukat a mogyorókat akartuk megkóstolni. Ha szereted a természetes ízt, akkor mindenképpen jó választás, másrészt viszont nem számíthatsz emlékezetes ízélményre. Van néhány megbízható cég (köztük kétségtelenül a Lucky Alvin), amelyek a jó minőségű és ízletes, jó alapanyagokból készült vajak, és ezek közül többé-kevésbé mindegy, hogy melyik márkát részesíted előnyben. A ropogós mogyoróvaj tehát az én szemszögemből nézve egy átlagos vaj, amely nem nyűgöz le, de nem is sértő. 330 grammért körülbelül 1830 Ft-t kell fizetni, ami nagyon szép ár. Ezért 10-ből 7-re értékelem.

A 100%-os mogyoróvaj legjobb ára itt található.
Ellenőrizze az árat

13. Snickerdoodle mogyoróvaj

-

Alapvető információk:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A Snickerdoodle lényegében a Lucky Alvin mogyoróvaj és a PEScience által gyártott Snickerdoodle ízű fehérje kombinációja. De ezzel együtt jár az is, hogy a vaj lényegesen több összetevőt tartalmaz, mint a fehérje nélküli változatok - itt például mégguargumi (sűrítőanyag), két további édesítőszer aceszulfám K és szukralóz formájában, természetes és mesterséges aromák. Persze, a kompozíció nem katasztrófa, de én személy szerint nem hiszem.m például, hogy mesterséges aromákat akarok fogyasztani az olyan élelmiszerekből, mint a dióvaj. Mivel én sem keresem az ilyen összetevőket tartalmazó fehérjéket, a vaj nem volt számomra különösebb csemege.

Hogy ízlett a vaj?

Az illatából nem lehetett volna megmondani, hogy ezek a mogyorók bármivel ízesítettek. Az első kanál megkóstolásakor azonnal észrevehető, hogy valami "csikorog" a fogak között, de maga az íz egészen elfogadható. Talán egy kicsit édesebb az én ízlésemnek, ami a különböző édesítőszerek nagyobb mennyiségének köszönhető. Az állaga is elég kemény, így a Snickerdoodle tökéletesen lezárja a szánkat. Számomra határozottan vannak jobb ízek, de szilárdan hiszem, hogy megtalálja a támogatóit.

Következtetés

Ahogy az ízek értékelésében említettem, a vaj biztosan talál rajongókat . Valószínűleg azonban másikat fogok választani. Egyrészt nem szeretem az extrém édességet, másrészt a fehérje összetétele nem az, amit ideális esetben szeretnék. Arról nem is beszélve, hogy a mogyoróvaj olyan gazdag zsírforrás, hogy nem tartom szükségesnek, hogy extra fehérjét vonjak ki belőle. Ezért inkább más vajakat fogok használni, viszont az ára nagyon kellemes, 3150 Ft egy 330g-os csomagért.

A Snickerdoodle vajat a legjobb áron ezen a linken vásárolhatja meg.
Ellenőrizze az árat

Nos, ennyit a Lucky Alvin legjobb vajakról szóló áttekintésünkről. Ha Önnek is van kedvence, feltétlenül ajánlja nekünk és másoknak is a hozzászólásokban. Hasonlóképpen, minden kérdését is oda irányíthatja, amelyekre mindig szívesen válaszolunk.

Nagyszerű összehasonlítás a piacon kapható mogyoróvajakról (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.