Melyik LifeLike vaj a legjobb? (Visszatekintés)

Sorozatunk ígért második része, amelyben gondosan értékeljük a különböző cégek egyes dióvajait, itt olvasható. Ezúttal a LifeLike-ot vettük célba, amelynek vajai szintén felkerültek a rangsorunkba.

Mi áll valójában a grafikailag okos csomagolás dizájnja mögött? Hogyan értékeljük az egyes vajakat? Szeretne egy kis kóstolót? Mi a helyzet az összetevőkkel? Hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, kiválasztottuk Önnek a tíz legjobb LifeLike vajat, és a legjobbtól csökkenő sorrendben rangsoroltuk őket.

LifeLike oříšková másla
Kategória: Vajak, krémek
Ízlés
9.3/10
Összetevők
9.2/10
A nyersanyagok minősége
9.3/10
Választék
9.6/10
Ár
9.1/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont

Az elején szeretnénk megemlíteni, hogy néhány vajak a mai felülvizsgálat néhány jóla legjobb mogyoróvajak rangsorában. Ha tehát érdekli az összehasonlítás a konkurens márkákkal, akkor a rangsorokat utólag is megnézheti.

1. Fehérje mogyorós csokoládé kenőcs

LifeLike Protein mogyoró Choco Spread mogyorós kakaós krém

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Mogyorókrém, zsírtalanított kakaó, kiváló minőségű tejsavófehérje, MCT-olaj, kókuszolaj, eritrit és szteviol-glikozidok az édesítéshez. Mind nagyon jó minőségű összetevők, amelyek tökéletesek az izomtömeg építéséhez és az egészséges életmódot követők számára. Külön ki kell emelnem az eritritet, amely jóval kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor , és cukorbetegek számára is alkalmas. Röviden, első pillantásra egy olyan kompozíció, amelyet nem lehet kifogásolni.

Hogyan értékeljük az ízt

A vajnak nagyon finom illata van, amely nem csak a csokoládét, hanem határozottan mogyorót is felfedezhetünk benne. Az állaga szobahőmérsékleten elég híg, amit a hűtőszekrényben való tárolással állíthatsz be. De ezt a tulajdonságát akkor fogod értékelni, ha süteményekre kened, és belekeverheted az énslo joghurtba, ami a konkurens termékekkel nagyon nehéz. Ízét tekintve a csokoládé és a dió kiegyensúlyozott keveréke, amely az első pillanatoktól kezdve összeolvad a szájban, ugyanakkor egyik sem nyomja el a másikat. A csokoládé elég keserű, a vaj határozottan nem túlédesített, és be kell vallanom, hogy az első kanálba beleszerettem.

Következtetés

A Protein Hazelnut Choco Spread egyike azoknak a vajaknak, amelyeket már az első kóstoláskor nagyon szerettem, és mindenképpen újra megvenném. A vaj egyszerre rendelkezik minőségi összetétellel és verhetetlen ízzel, ami a lehető legjobb kombináció. Ha a lehető legjobb kompromisszumot keresi e két szempont között, akkor mindenképpen ajánlom ezt a vajat, és 10-ből 10-re értékelem.

2. Fehérje Cashew kókuszdió

LifeLike Protein kesudió kókusz

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Ez a krém a kesudiót, a kókuszt, a tejsavófehérjét, az MCT-olajat, az eritritolt és a szteviol-glikozidokat kombinálja, tehát ismét csak minőségi összetevők. A Lucky Alvinhez hasonlóan, bárcsak lenne valami, amiért hibáztathatnám ezeket a vajakat, de az összetevők egyszerűen és egyszerűen zseniálisak. Nincsenek felesleges összetevők, rossz minőségű nyersanyagforrások, sűrítőanyagok vagy bármi más. Csak kipróbált, minőségi összetevők a megfelelő arányban, hogy Ön is megszeresse a vajat.

Hogy ízlett a vaj

Amikor néhány évvel ezelőtt megkóstoltuk a Coconella-t a a legfinomabb mogyoróvajak rangsora...nem vártam, hogy az íze akár csak megközelítőleg is hasonló lesz. A Protein Cashew Coconut valóban nagyon hasonló, csak kissé hígabb az állaga és nem olyan édes. A kókusz igazán érezhető a vajból, ugyanakkor nem nyomja el a kesudió ízét. Az én szemszögemből nézve ez tényleg az egyik legjobb vaj ettől a cégtől, amely nagyon kiegyensúlyozott ízű.

Következtetés

Kétségtelenül az egyik legjobb vaj, amit a piacon kapni lehet. Nagyra értékelem a kiváló ízt, amelyet az összetevők minőségének megőrzése mellett érnek el. A gyártónak tehát nem kellett semmilyen aromát vagy hozzáadott cukrot használnia, és még így is nehezen fogja letenni a kanalat az első kóstolás után. Ezért a vajnak 10-ből 9,5 pontot adok, és minden kesudió-rajongónak ajánlom.

3. Kókuszdió Twister

Élethű Twister kókuszdió

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

40% kókusz, 30% mandula, 20% fehér csokoládé és 10% keksz. Ez az a 4 alapanyag, amelyből ez a vaj készült. Egyrészt nagyon értékelem a kókusz és a mandula kombinációját, ami egy tökéletes kombináció, másrészt az összbenyomásunkat elrontja a a hozzáadott cukor (akár a fehér csokoládéban, akár a kekszben) és a glükózszirup mennyisége. 100 grammban majdnem 24 g egyszerű cukrot találunk, ami a konkurenciához képest tényleg elég sok, de mindezt tökéletesen ellensúlyozza a vaj íze.

Hogy ízlett a vaj

A vaj illata nagyon intenzíven kókuszos, a mandula illata inkább fanyar. Ha hosszabb ideig szobahőmérsékleten áll, az állaga kissé folyós lesz, de ez a hűtőszekrényben való tárolással megoldható. Kóstolás után először nagyon édes íze van a szájnak, de ez inkább emlékeztet a fehér csokoládéra, mint a kókuszra vagy a mandulára. A kókusz csak egy idő után jelenik meg, a mandula pedig csak a legvégén. Minél tovább van a vaj a szádban, annál intenzívebb lesz a mandula íze. Ez a vaj gömböket is tartalmaz, amelyek viszonylag íztelenek, de ez egy nagyon szokatlan dolog, ami növeli a vaj atipikus jellegét.

Következtetés

Ez a vaj nem igazán szuperegészséges nassolnivaló, mivel az egyszerű cukrok mennyisége tényleg elég magas. Ízre nézve azonban nincs benne semmi kivetnivaló, ha szereted az édesebbet és az ízeket.ízes vajak, biztosan nem fogod tudni letenni a kanalat, amíg a vaj vonóba nem kerül. Alkalmi bűnként mindenképpen ajánlom, napi nassolnivalóként nem annyira. Még mindig 9 pontot adok neki a 10-ből (de ez csak az összetevők miatt van).

4. Banán Twister

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Bármilyen hihetetlenül hangzik is, ez a vaj három összetevőből és csak három összetevőből áll, és egyszerűen nincs bennük semmi kivetnivaló. A vaj 60%-át pörkölt kesudió teszi ki, 35%-át 70%-os belga csokoládé, a maradék 5%-ot pedig fagyasztva szárított banán alkotja. Egyszerűen zseniális kombináció, ráadásul nincsenek felesleges adalékanyagok, amelyek elrontanák ennek a vajnak a tápanyagprofilját.

Hogyan értékeljük az ízt

Függőség. Ez egy szó, amellyel leírható ennek a vajnak az íze. A kesudió önmagában is finom, de ha étcsokoládéval kombináljuk, az valami egészen hihetetlen. És bár nem vagyok nagy banánrajongó, a banán már ebben a vajban is nyilvánvaló.m végét, így nem kell aggódnia a mesterséges és zavaró banáníz miatt. A csokoládé igazán intenzív, a vaj nem feleslegesen túlédesített, és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Következtetés

Minden egyes új vajjal, amelyet a Twister sorozatból kóstolok, kezdem azt hinni, hogy ezek talán a legfinomabb vajak a piacon. És ha hozzáadjuk a jó összetevőket, egyáltalán nincs okunk panaszra. A jó összetevők és a jó íz között kompromisszumot találni egy kicsit őrültség lehet.de a LifeLike ezt tökéletesen megcsinálta, és ezt a vajat nem lehet másra értékelni, mint 9-re a 10-ből.

5. Karamell Twister

LifeLike twister karamell

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Ez a vaj 70% földimogyoróból,13% kókuszcukorból, 12% kókuszolajból, 4% zsírtalanított kakaóból és egy százalék himalájai sóból áll. Ez tehát öt olyan összetevő, amiben alapvetően nincs semmi kivetnivaló. A földimogyoró nagyszerű zsírforrás, a kókuszcukor és a kókuszolaj egyedi ízt ad a terméknek, a zsírtalanított kakaó pedig kiváló antioxidánsforrás.

Hogy ízlett a vaj

A vaj illatából a csokoládé és a mogyoró teljes és kellemes kombinációja árad, amely teljesen kielégítő ízt biztosít. Ízleléskor a szájban először a zsírtalanított kakaó intenzív íze érezhető, amely azonnal a jellegzetes és ismerős mogyoróíz kíséri. Csak a legvégén alakul ki a kókusz és a himalájai só íze a szánkban, ami súlyt nyom a latba.lassan, de biztosan vezet, hogy megkóstoljon egy újabb kanálnyit ebből a finom krémből. A vajnak ismét érdekes az állaga, a többihez hasonlóan elég híg, ami Különösen nagyra értékelem, mert a versenytársakkal ellentétben nem ragad a szádhoz.

Következtetés

Egy másik nagyszerű termék, amely jó kompromisszumot jelent a nagyszerű íz és a kiváló formula között, amelyet nehéz hibázni. Nagyon fogod szeretni az ízét, mivel a kakaó nagyon intenzív, és igazán hitelessé teszi. A vajat 10-ből 9-re értékelem.

6. Mogyorókrém

LifeLike mogyorókrém

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Őszinte leszek, és bevallom, hogy a mogyoróvaj talán a kedvencem az ízesítetlen vajak közül. Először is , ezek a legemészthetőbbek, és sok rostot tartalmaznak, de mindenekelőtt remek ízűek. Ez a vaj kizárólag kiváló minőségű mogyorót tartalmaz, így kiváló forrása a magnéziumnak, káliumnak, foszfornak és számos más, az élethez nélkülözhetetlen mikrotápanyagnak.

Hogy ízlett a vaj

Amit mindenképpen érdemes kiemelni, az a vaj ideális állaga; jól kenhető, de például zabkásába is könnyen belekeverhető. Kinyitáskor frissen őrölt dió illata van. Az íze nagyon intenzív, de ugyanakkor enyhe, nem ragad a szádban, és tényleg nehezen tudod letenni a kanalat.

Következtetés

A mogyoró szerelmeseinek teljesen egyértelmű választás. Finom íz, optimális állag és olyan illat, amelynek egyszerűen nem lehet ellenállni. Mivel nagyon szeretem ezeket a dióféléket, a vajra 10-ből 9 pontot adok. De ha ízletes csemegét keresel, én mindenképpen a csokoládés vajat választanám.

7. Mogyorós kókuszkrém

LifeLike mogyorós kókuszkrém

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A mogyorós kókuszkrém ugyanis, ahogy a neve is mutatja, két összetevőből áll, és csakis két összetevőből. Ennek a vajnak 65%-a földimogyoró, a maradék 35% pedig kókuszdió. Bár első ízlelésre talán nem tűnik fel, a vaj nem tartalmaz búzát.nincs édesítőszer, aroma vagy hozzáadott cukor, amely rontaná a vaj tápértékét.

Hogy ízlett a vaj

A kókuszolaj miatt, amely természetesen minden kókusztartalmú vajban előfordul, ez a krém nagyon híg volt. Míg a péksüteményeken való kenésnél ezt némi hátránynak tekinthetjük, mivel a vaj hajlamos lefolyni, a zabkásáknál vagy a joghurtoknál értékelni fogjuk ezt a tulajdonságát. Meg kell mondanom, hogy egy pillanatra meg kellett állnom a vaj ízjellemzői felett, mert az összetevők aránya tökéletesen kiegyensúlyozott. A kókusz érezhető a vajban, de nem zavarja a mogyoró ízét, amely erős és telt.

Következtetés

Nagyon szerettem ezt a vajat, például a reggeli gabonapelyhembe.ahol a kókusz íze tökéletesen kiemelkedik, ugyanakkor a mogyoróból a szervezet számára szükséges zsírokat is biztosítja. Szeretem az ízét és az állagát is. A 10-ből 8,75 pontot adok ennek a krémnek.

8. Mandulakrém

LifeLike mandulakrém

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A 100%-os mandulavajjal kapcsolatban egyáltalán nincs semmi kifogásolnivaló. Nincsenek felesleges tartósítószerek, aromák vagy egyéb hozzáadott anyagok, így ez egy tisztán természetes termék, amelyet Ön is szeretni fog. A mandula többek között nagyszerű magnéziumforrás, ami az egyik témánk témája volt. legújabb cikkek.

Hogy ízlett a vaj

A pörkölt mandula teljesen természetes íze nem hiányozhat egyetlen egészségtudatos étkező repertoárjából sem. A vaj íze nagyon intenzív, nem tartalmaz zavaró közvetlenés nincs olyan keserű íze, mint néhány konkurens vajnak. Az állagát tekintve a vaj kissé merevebb, mint a több összetevőből álló vajak, de nemMég mindig nagyon jól kenhető péksüteményekre, valamint különböző zabkásákba.

Következtetés

Ha szereti a mandulát, és szeretné kedvenc zabkásájához, pékárukhoz vagy egyszerűen csak joghurtba keverni, aligha találna jobb terméket. A vaj viszont nem éppen egy ízélmény, hiszen a csokoládé vagy más ízesítőanyagok hiánya logikusan tükröződik az ízben. A mandula szerelmeseinek igen, de az ínyenceknek mindenképpen az első három helyen szereplő vajakat ajánlanám. Tehát a 10-ből 8,75 pontot adok.

9. Kesudió krém

LifeLike kesudió krém

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A 100%-os kesudióvaj összetevőinek értékelése ismét nagy kihívás, mivel (ismét) nincs benne semmi kivetnivaló. A kesudió nagyszerű forrása az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsíroknak, amelyek nagyon fontosak az egészséges szív számára. De természetesen hatalmas mennyiségű vitamint is tartalmaznak, különösen azokat.B csoport, de a C, E, K, réz, molibdén és számos más mikrotápanyag is.

Milyen volt a vaj íze számunkra

A kesudiókrém talán nem olyan népszerű, mint a mandula- vagy a mogyoróvaj globális szempontból, de kétségtelenül sokat tud nyújtani. Nekem például nagyon tetszett a nagyon enyhe és enyhén édes íz, amelyhez nagyon intenzív aroma társul. A vajat önmagában még nem nagyon ettem, inkább különböző sütés nélküli desszertekben, amikor a legjobban érvényesül az íze.

Következtetés

Ideális vaj különböző desszertek készítéséhez. Enyhe ízű, krémes állagú és intenzív aromájú, tökéletesen alkalmas különféle édes ételekhez. Ár/érték arányban is jól teljesít, ezért csak ajánlani tudom. A mandulakrémhez hasonlóan 10-ből 8,75-re értékelem.

10. Mogyorókrém finom

LifeLike Mogyorókrém finom

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

Mi lehet hibás a vaj, hogy először jött a mi mogyoróvaj a legjobb mogyorókrémek rangsorában.? Egyáltalán nem. Ebben a vajban csak mogyoró van, így nincs mit kifogásolnunk.

Hogy ízlett a vaj

A mogyorókrémeket manapság rengeteg cég gyártja. De csak a LifeLike, a Lucky Alvin, a Big Boy és néhány más cég képes felejthetetlen ízélményt nyújtani. Az ízesített vajakhoz képest az állaga kicsit merevebb, de ez egyáltalán nem baj. Az illata, akárcsak az íze, nagyon intenzív, testes, és ha szereti a földimogyorót, nem talál jobbat a piacon.

Következtetés

Nagyszerű ár-érték arány a mogyoróvaj szerelmeseinek. Választhat 300 grammos és egy kilós kiszerelésben is, így a vaj még gazdaságosabban dolgozhat. Bár ízben nem hasonlítható az ízesített vajakhoz, a különböző sütés nélküli receptekhez egyértelmű választás, amit 10-ből 8,5-re értékelek.

11. Mogyorókrémes ropogós

LifeLike Mogyorókrémes ropogtatnivaló

Háttér:

Hogyan értékeljük az összetevőket

A mogyorókrém ropogós változatát pontosan ugyanúgy kell értékelnünk, mint a lágy változatot, mivel mindkettő 100%-ban mogyoróból áll. Tehát teljesen az Ön ízlésétől függ, hogy melyik változatot részesíti előnyben.

Hogy ízlett a vaj

A vajnak ismét nagyon intenzív és teljes íze és aromája van, ezért csak ajánlani tudjuk. Ez igazából attól függ, hogy mire tervezi használni a vajat - személy szerint nem találom a ropogós darabokat nagyon vonzónak.A vajat nem tartom túl népszerűnek, mert én péksüteményekbe vagy joghurtba használom, de a különböző nem péksüteményes receptekben biztosan jól fog jönni.

Következtetés

Akárcsak a finom mogyoróvaj, ez a változat is a legjobb dolog, amit mogyoróimádóként megengedhet magának. Telt és intenzív ízű, egész darabok kíséretében, amelyeket egyszerűen imádni fog. A 10-ből ismét 8,5-re értékelem a nagyszerű ár-érték arányának köszönhetően.

Nos, ez minden, ami a mi véleményünket illeti. Melyek a kedvenc LifeLike vajak, és melyik cég vajait próbáljuk ki legközelebb? Írja meg nekünk a hozzászólásokban!

Nagyszerű összehasonlítás a piacon kapható mogyoróvajakról (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.