LevroPump: minőségi termék vagy felesleges befektetés? [felülvizsgálat]

Kevin Levrone a testépítés egyik legkiemelkedőbb személyisége, amit az is bizonyít, hogy bekerült az IFBB Hall of Fame-be. De sok más híres személyiséghez hasonlóan Kevin Levrone is létrehozta saját étrend-kiegészítő márkáját, amivel sok pénzt próbál keresni. Így a mai felülvizsgálatunkban úgy döntöttünk, hogy megnézzük a LevroPumpot, a véráramlást fokozó edzés előtti kiegészítőt. Hogy állt ez nekünk jól? És hogy ajánljuk-e? Ezt fogjuk megvitatni a mai áttekintésünkben.

Kevin Levrone LevroPump
Kategória: Kickers
Ízlés
8.0/10
Oldhatóság
8.0/10
Emészthetőség
8.0/10
Összetevők
6.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
7.8
10 pontból 10 pont
A LevroPump [recenze] legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején érdemes megemlíteni, hogy a legjobb edzés előtti kiegészítők, amiket eddiga legjobb rúgók rangsorában, amelyet rendszeresen frissítünk.

Összetevők, amelyek első pillantásra nem nyűgöznek le

Ha megnézed ennek az edzés előtti edzésnek az összetevőit, valószínűleg semmi olyan nincs benne, ami első pillantásra lenyűgözne téged. Tartalmazza

  • 4000 mg béta-alanin, amely felelős a fülek égetéséért és az edzés közbeni erőnléti teljesítmény optimalizálásáért.
  • 3000 mg arginin AAKG és 1500 mg citrullin-malát, amelyek felelősek az izmok megfelelő vérellátásáért edzés közben.
  • 200 mg koffein, amely az egyik leggyakrabban használt és leghatékonyabb stimuláns. Hatását ezután 1000 mg tirozin fokozza, amely szintén megtalálható ebben a termékben.

És ennyi. Míg egyes termékek akár 15 hatóanyagot is tartalmaznak, ez a termék csak hatot. És hogy őszinte legyek, ez tényleg nem sok.

Ennek a terméknek az összetétele biztosan nem ki tudja, mennyire kiterjedt.
Az összetevők ebben a termékben biztosan nem ki tudja, mennyire kiterjedt
.

Hogyan értékeljük a terméket a hatás szempontjából?

Amikor láttam, hogy a termék csak 6 hatóanyagot tartalmaz, őszintén szólva szkeptikus voltam. A valóságban azonban közel sem működött olyan rosszul, mint amilyennek látszott. A termék csak egy nagyon enyhe rúgást ad, ami nagyszerű, különösen azok számára, akiknek nem megy jól az erős rúgások. A LevroPump, ahogy a neve is jelzi, gondoskodik egy elég jó véráramlásról, amely könnyen kitart az egész edzés alatt. És ez legyen a fő oka az edzés előtti használatnak. Nem olyan erős, mint az Agrezz, amely a mi létránk győztese volt.de azok számára, akik egy tisztességes véráramlást keresnek, mindenképpen jó választás.

Milyen az ár-érték arány?

Ha több mint pozitívumot kell mondanunk erről a kiegészítésről, akkor az az ára. Végül is, nagyjából 9150 Ft-t kell fizetnie a csomagért, ami több mint kellemes ár. Egy adag így 300 Ft-ba kerül. És ez sok minőségi táplálékkiegészítőhöz képest feleannyiért van. Tehát ha Ön kezdő, és nincs túl sok pénze, akkor ez a termék megfelelhet Önnek.

A LevroPump [recenze] legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az íze is nagyon jó

Íze is nagyon jó. Lehetőségünk volt kipróbálni a málnás változatot, amely valóban egy kicsit mesterségesnek tűnik és ízű, de ez a szokásos az edzés előtti kiegészítőknél. Ha több vizet használunk, a kicker nem is olyan édes, és jól iható. Más felhasználók szerint, akik kipróbálták ezt a terméket, a Kiwi változat is jó, de egy kicsit mesterségesnek tűnik.

Az íze kicsit mesterséges, de néhány más termékhez képest jó ízű.
Az íze kicsit mesterséges, de néhány más termékhez képest jó ízű
.

Következtetés.

A termék előnyei közé tartozik a jó ár és az elfogadható funkcionalitás, ami ezt a terméket nagyon jó választássá teszi.kezdők és azok, akik nem akarják az egész fizetésüket edzés előtti kiegészítőkre költeni. Másrészt, sem a hatása, sem az összetevői nem olyan jók, hogy versenyezzen a rangsorunkban elfoglalt helyért. Azoknak pedig, akik egy igazán funkcionális terméket keresnek, azt ajánljuk, hogy inkább nézzék meg az összehasonlításunkat.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.