Rabbit Blood - Tényleg olyan brutális rúgó, mint mondják? (kritika)

Soha nem láttam még olyan rúgót, mint Rabbit Blood. Bár sokáig haboztunk, hogy kipróbáljuk, a környékünkről addig-addig özönlöttek a pozitív vélemények, amíg nem tudtunk ellenállni, és úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ezt a rúgót.

És milyen volt? Megéri befektetni? Vagy a jó marketing nem jelenti azt, hogy ez a kiegészítés használható? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Anabolic Horse Králičí Krev
Kategória: Kickers
Ízlés
9.6/10
Oldhatóság
8.8/10
Hatékonyság
9.3/10
Összetevők
8.9/10
Ár
8.4/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont
A Anabolic Horse Králičí Krev legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A felülvizsgálat elején csak annyit tudok hozzátenni, hogy ez a kiegészítés Honza Krasinski műhelyéből származik, aki egy nagyon jó, sokoldalúan erős sportoló. Lássuk tehát, milyen rúgót alkotott valójában.

Jó kompozíció egy kis mínusz

A Rabbit's Blood őszintén szólva talán a legjobb és legeredetibb név egy edzés előtti edzéshez, amit választhatsz. A kompozíció azonban nem ilyen brutális. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz, csak az én szemszögemből nézve elrontja az egészet. az AAKG használatának benyomása, amelyet ma már régóta felülmúl a citrullin. Ugyanakkor a citrullin "helyét is átveszi", mert míg a citrullin hatékony dózisa 5-6g körül van, addig a Rabbit's Blood csak 3,15g-ot tartalmaz. De egyébként az összetétel több mint jó, olyan bevált anyagokat talál benne, mint a béta-alanin, taurin, tirozin, koffein, szinefrin és mások. Érdemes megemlíteni az ilyen C-vitamint is , amely serkenti az idegrendszert, és egyes információk szerint edzés közben is segít fenntartani a vérkeringést.

Hasonlóképpen, az én szempontomból a DMAE használata is jó lehetőség, amely befolyásolja például a neurotranszmitterek átvitelét., a kolin és az acetilkolin termelését, serkenti a memóriát és a koncentrációt, és ami a legfontosabb, a DMAA-val ellentétben nincs mellékhatása. Ugyanilyen szokatlan a kapszaicin-tartalom, amely jelentősen segíti a vérkeringést a szervezetben, serkenti az anyagcserét és csökkenti a vércukorszintet.

Nyúl vér összetétele Kicker
A kissé felesleges AAKG-tartalomtól eltekintve a Rabbit Blood összetétele több mint jó
.

Első osztályú hatás kellemetlen "utóégés" nélkül

Azt kell mondanom, hogy amikor kipróbáltam az első adagot, nagyon izgatott voltam a Rabbit Blood miatt. 300 ml vízben kevertem el, és körülbelül fél órával az edzés előtt megittam. Azt kell mondanom, hogy ez a kicker nem oldódik fel teljesen, mivel az összetevők egy része oldhatatlan, és leülepszik az aljára. De ez egyáltalán nem akadályozta az ivást.

Egy idő után égő érzés jelentkezett a fülben, amit a béta-alanin okoz, majd fokozott izzadás következett , és mikorPáratlan pumpálást is tapasztaltam, pedig nem ez az elsődleges célja az edzésemnek. Mindenképpen pozitívumnak tartom, hogy az edzés előtti edzésnek nem volt kellemetlen befejezése. Az edzés után kellemesen felpörgetve tudtam leülni edzeni, és két óra alatt a legkisebb probléma nélkül elaludtam.

Rabbit Blood Effect Kicker Ha
egy ütős edzésre vágysz, a Rabbit's Blood igazán jó választás.

Vásárolja meg a legjobb áron

Talán a legfinomabb kicker a piacon

Ha viszont van még egy pozitívum, amit érdemes megemlíteni, az mindenképpen az ízlés. Ha kíváncsiak lennétek, rögtön megemlítem, hogy a nyúlvérnek nincs vér íze. Még így is nehéz összehasonlítani bármi ismerőshöz. Amikor egyszer egy barátomtól kaptam egy adag American Psychoticot, nagyon hasonló íze volt.

Ez egysajátos íz, amely nem túl édes, ugyanakkor nagyon jól elfedi néhány felhasznált anyag keserűségét. Az illata valószínűleg örökre különböző olcsó instant italokat fog felidézni benned, de ízre nézve tényleg nem volt hibája. Nem volt túl édesített, és (kissé ironikusan a Rabbit's Blood esetében) nem befolyásolt túlságosan. mesterséges vagy kémiai, inkább olyan, mint valami vízzel hígított gyümölcslé.

Nyúlvér ízkeverő
Bár ennek a kickernek a színe valóban emlékeztet a Rabbit's Bloodra, az íze teljesen más
.

Ár

Ha valami az AAKG használatán kívül elrontja a Rabbitról alkotott általános benyomásomat. Vér, ez a viszonylag kis adagszám és az ár, ami biztosan sokakat elriaszt. Ha a teljes csomag árát a költségvetésbe tervezi, akkor 500 Ft-t kap egy adagot.

Bár ez nem éppen alacsony, ez a kicker még mindig jelentősen olcsóbb, mint az ilyen Agrezz, amely 200 Ft-val többe kerül. Másrészt vannak olyan rúgók is, amelyek 170 Ft-val kevesebbe kerülnek. Röviden, a választás az Ön kezében van, az én szempontomból az ár megfelel a felhasznált összetevők minőségének. és hatások, de a kicker ára a mindennapi használatra eléggé fel van fújva.

A Anabolic Horse Králičí Krev legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Mit is mondhatnék még befejezésül? Talán csak annyit, hogy ez a rúgó határozottan sikerült, bár még mindig vannak hibái. Mint már említettem egyszer ma, akkor biztosan találni jobb termékek szempontjából ár-érték arány, de másrésztEz a kiegészítés közvetlenül Honza Krasinski-t fogja támogatni, nem pedig néhány üzletember társaságát, akik nem is dolgoznak. Tekintettel arra, hogy húsz adag egy csomagban tényleg nem elég, azt javasolnám, hogy a Rabbit Bloodot acsak kemény edzések előtt, különben egy 600-as csomag kevesebb mint egy hónapig tart.

Nos, ennyit erről a felülvizsgálatról. Ha Önnek is van tapasztalata a Rabbit Blood termékkel, akkor feltétlenül ossza meg véleményét a többi felhasználóval a hozzászólások között. Hasonlóképpen, a hozzászólásokban is felteheti nekünk bármilyen kérdését ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban, mindig szívesen válaszolunk.

Magazinunkról
A SvětFitness.cz egy független portál volt, van és mindig is lesz. Csak olyan termékeket ajánlunk, amelyeket mi magunk is használnánk, és amelyekbe mi magunk is befektetnénk. Ezért nem fogadunk el semmilyen szponzori adományt, és nem engedjük, hogy egyes gyártók megvesztegessenek minket.
Haértékeled ezeket az értékeket, akkor mesélj magazinunkról sporttársaidnak. Cikkeinkben és cikkeinkben igyekszünk minden területet lefedni (súlyzós edzés, táplálékkiegészítés, táplálkozás,....), így mindenki találhat magának valamit.

Nagyszerű összehasonlítás az edzőtermi rúgókról (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.