5% Táplálkozás Rich Piana Kill It: Egy megfelelő edzés előtti pumpa [felülvizsgálat]

Rich Piana neve minden testépítő rajongó számára ismerős lehet. A hatalmas izmai mellett ez az őrült férfi arról is híres, hogy nyilvánosan beismerte, hogy 18 éves kora óta nagy dózisú anabolikus szteroidokat használt. Miután visszavonult a profi karrierjétől, YouTube-videókat készített és vállalkozást vezetett. Az 5% Nutrition nevű táplálékkiegészítő márkája világszerte népszerűvé vált, ezért ma úgy döntöttünk, hogy közelebbről megnézzük a termékcsalád néhány termékét. Konkrétan a Kill It edzés előtti edzésről van szó, amely minden oldalról pozitív visszajelzéseket kapott. Mennyire voltunk elégedettek vele, és érdemes-e kipróbálni? Ebben az áttekintésben minden fontos választ megtalálsz.

5% Nutrition Kill It
Kategória: Kickers
Ízlés
7.5/10
Előkészítés
9.0/10
Hatás
9.5/10
Összetevők
8.0/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont

A 5% Nutrition - Kill It legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Amikor egy híres testépítő összekapcsolja a nevét egy kiegészítő márkával, rengeteg ember összpontosít rá. A fiatal sportolók azt remélik, hogy a bálványuktól származó kiegészítőkkel ugyanolyan eredményeket érnek el, mint ő. Mások hajlamosak jobban bízni abban a termékben, amely valamilyen hatóság nevét viseli. Röviden, mindannyian valami extrát várunk az ilyen étrend-kiegészítőktől. A termék tesztelése során azonban igyekeztünk a lehető legobjektívebbek és elfogulatlanabbak lenni. Hogy sikerült?

Egy felturbózott formula, amely semmit sem bíz a véletlenre

A helyes összetétel kialakítása igazi művészet, amely megkülönbözteti az átlagos terméket a prémiumtól. A Kill It inkább az utóbbi kategóriába tartozik. Valójában nagyon változatos összetételű, ami igazán extrém edzést ígér. Melyek a legfontosabb összetevők az egyes adagokban?

  • 4 000 mg L-citrullin - felgyorsítja a vérkeringést és támogatja a teljesítményt.
  • 2,000 mg béta-alanin - elősegíti a koncentrációt és késlelteti a fáradtságot
  • 1 400 mg Magna Power kreatin - a kreatin szabadalmaztatott formája a jobb felszívódás érdekében.
  • 1000 mg taurin - a maximális koncentrációért és a tápanyagok jobb szállításáért az izomsejtekbe.
  • 500 mg N-acetil-L-tirozin - a tirozin legjobb biológiailag elérhető formája, amely az adrenalin és a noradrenalin előanyaga.
  • 250 mg koffein - maximális hatásfokot biztosít
  • 125 mg L-norvalin - növeli a nitrogén-oxid termelést
  • 42 mg kálium-citrát - elősegíti a megfelelő idegimpulzus-vezetést és a fehérjeszintézist.
  • 24 mg nátrium-citrát - javítja a szénhidrátok felszívódását és késlelteti az izomfáradtságot.

Érdemes megemlíteni a felhasznált színezékeket is, amelyekkel minden kapható ízben találkozhat. Valójában mindegyik tartalmaz legalább egyet a briliáns kék, az alluravörös vagy a tartrazin trióból, amelyek mindegyike viszonylag magas ártalmassági pontszámmal rendelkezik.

A Kill It kicker összetétele meglehetősen széleskörű. A
Kill It összetétele meglehetősen széleskörű
.

Az íze biztosan nem fogja elszállítani az agyadat

A por alakú edzés előtti edzések gyakori problémája, hogy rosszul oldódnak a vízben, és csomókat hagynak maguk után. Szerencsére ez nem így van a Kill It esetében, amelynek valójában elég jó az állaga, és nem okoz gondot a megfelelő keverés. Az íze egy kicsit rosszabb. Személyes tapasztalatom csak a Fruit Punch ízzel van, így a többi változat sok tekintetben eltérhet. Ebben az esetben azonban valószínűleg nem kóstoltam meg kétszer. Kill Elég mesterséges íze van, és a tipikus kellemetlen utóízzel rendelkezik, amellyel gyakran találkozunk más termékekben. Az íze természetesen nagyon erős, de ez általában a legtöbb kicker esetében így van. Másrészt el kell mondani, hogy az ember soha nem az íze miatt iszik edzés előtti edzést. A legfontosabb dolog a végső hatás.

Egy rúgás, amitől nem tudsz megállni

A jó edzés előtti edzést onnan lehet megismerni, hogy nem hagyja, hogy egy helyben állj, nemhogy ülj. Egy igazán jó preworkouttól azt várom, hogy a legnehezebb nap után is talpra álljak, és hogy az edzésemet a végsőkig ki tudjam tolni. Ha eddig kritikusan ítéltem meg az ízminősítést, most inkább dicsérni fogom. Kill It tökéletesen működik. Ha nem vagy hozzászokva az erősebb rúgókhoz, akkor lehet, hogy kicsit meglepődsz, milyen jól megy ez az edzés előtti edzés. Én személy szerint kipróbáltam egy olyan időszakban, amikor csak a kávéban lévő koffeint szedtem, a többiTeljesen elkerültem a stimulánsokat, és azt kell mondanom, hogy ez nagyon jó volt. De ügyeljen a helyes adagolásra, mielőtt használná. Az eredeti csomagoláson a gyártó egy egész adagolókanálnyit ajánl egy adagként. A cseh jogszabályok szerint azonban az adagot úgy állítják be, hogy az megfeleljen egy fél adagnak, azaz körülbelül egy fél kiskanálnak.

A rúgó kialakítása igazán brutálisnak tűnik. És a kompozíció sem rossz.
A rúgó kialakítása igazán brutálisnak tűnik. És a kompozíció sem rossz
.

Meglepően barátságos ár

Egy adag Kill It körülbelül 330 Ft-t fog érte fizetni, ami nagyon jó ár, figyelembe véve a hatását. Ha azonban úgy dönt, hogy csak fél adagolókanálnyit használ (ahogy azt a cseh jogszabályok ajánlják), egy adag körülbelül 170 Ft-ba kerül. Egyértelműen nem könnyű ilyen áron minőségi edzés előtti edzést kapni. Ráadásul nem kell aggódnia amiatt, hogy fél kiskanál nem elég. Bárhogy is döntesz, a Kill It nagyon jól jön ki az ár, különösen az ár-érték arány szempontjából.

A 5% Nutrition - Kill It legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kill It nem hagyja cserben

Végezetül csak megismétlem, amit már korábban is mondtak itt. A Kill It egy igazán szilárd rúgó, amely megbízhatóan elvégzi a munkát, és úgy gondolom, hogy elégedett lesz vele. Ízre biztosan nem fog lenyűgözni, de nem is ez a lényeg. Ráadásul az árát tekintve nagyon jó vétel. Végső soron, nagyon ajánlom mindenkinek, aki azt várja, hogy egy preworkout legyenMaximális funkcionalitást és egy jó rúgást várok egy kemény edzés előtt.

Nem találta meg, amit keresett? Nézze meg a piacon kapható legjobb rúgók összehasonlítását!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.