Kernel Season's, a tökéletes diétás csípés vagy elpazarolt befektetés? (Visszatekintés)

Hosszú idő után ismét van itt egy nagyon érdekes felülvizsgálat egy nagyon népszerű terméktípusról, nevezetesen a fűszerről.ételek ízesítésére használt fűszerkeverék a diétában, vessünk egy pillantást a híres Kernel Season's-ra.

Mindig külön figyelmet fordítok arra, hogy megnézzem ezt a terméktípust a fitneszben, mert véleményem szerint ezek felesleges termékek, amelyek csak feleslegesen bolondítják és terhelik a szervezetünket. De észrevettem, hogy mostanában nagy a kereslet irántuk, ezért szerettem volna egy kicsit többet foglalkozni velük.

Ezzel itt van a mai Kernel Season's felülvizsgálata. Ez egy nagyon jól ismert termék, amely az egész világon elterjedt, ezért kíváncsi vagyok, hogy hogyan állja meg a helyét a mi szemünkben.

Kernel Season's
Kategória: Egyéb
Ízlés
7.0/10
Összetevők
2.0/10
Ár
8.0/10
Használhatóság
4.0/10
Általános értékelés
5.3
10 pontból 10 pont

A Kernel Season's [recenze]: perfektní vychytávka do diety nebo ne? legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Milyen volt a termék íze? Besorolható-e az egészséges élelmiszerek közé, vagy inkább egy marketingtermékről van szó? Hol mindenhol alkalmazható, és mi a gyakorlati alkalmazhatósága? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből, vágjunk bele.

Hogyan használtam fűszerkeverékeket, és mire használják őket?

A Kernel Season's-t elsősorban sós (bizonyos változatokban édes) ételek ízesítésére használják. A gyártó szerint elsősorban a házi készítésű ételek egészséges ízesítésére készült. pattogatott kukorica, de rizs, zöldségek vagy tojás ízesítésére is kiváló. Ha a Kernel Season édes változatai megvannak, ezek különösen alkalmasak zabkásákhoz (sajnos ezeket nem teszteltük, így nem részletezem).

kernel seasons fűszerkeverékek

A fűszerkeverékek pontosan azért jöttek a piacra, hogy"leegyszerűsítsék" a fogyókúrát.azoknak, akik éhesek, és nem bírják sokáig kedvenc ízeik nélkül. A Kernel Season's alternatívát kínál az étrend fűszerezésére (hogy alkalmasak-e vagy sem, azt a termék összetételéről szóló bekezdésben tárgyaljuk), de meg kell jegyezni, hogy nem kalóriamentes.

Ahogy fentebb említettem, a fűszerkeverékek gyakorlatilag bármilyen sós étel ízesítésére használhatók,de én leginkább a tojáson találtam hasznosnak (kipróbáltam például rizsre is, de itt sajnos csalódtam az ízében).

Amikor a Kernel Season's-t használtam, sokkal rosszabb volt az emésztésem. és emésztési problémákat okozhat, ezért érzékeny egyéneknek semmiképpen sem ajánlom. A következő bekezdésben megtudhatod, miért voltak emésztési problémáim.

Fő fogadás
A Kernel Season's önmagában is nagyszerű a tojás vagy a tojásfehérje ízesítésére, de bármihez felhasználható.

Rengeteg felesleges, a szervezetet terhelő adalékanyag van az összetevőkben.

A fűszerkeverékek összetevői az egyes változatokban nagyon eltérőek, ezért azt javaslom, hogy minden egyes változatnál alaposan nézze át az összetevőket. Itt fogom lebontani a leginkább képviselt és legfontosabb összetevőket, amelyek az összetevőkben találhatók.

A Cheesy Jalapeno, Nacho Cheddar, White Cheddar és Garlic Parmesan ízek esetében

Az összetevőik nagyon hasonlóak, ezért itt együtt bontom le őket.

 • Minden esetben a legjelentősebb összetevő a cheddar (és a parmezán aFokhagymás parmezán), amely tejből, sajtkultúrákból, sóból és enzimekből áll. Ezek eredendően egészséges összetevők, amelyek persze sokak számára allergén hatásúak lehetnek, de mit tudod te, hogyfontos, hogy nagyon megterhelhetik az emésztést, és puffadtnak érezheti magát. Nagyra értékelem a valódi összetevők hozzáadását, de véleményem szerint nem alkalmasak a diétához.
 • Más összetevők, amiket itt olvastam: Szójaolaj, tejsavó, maltodextrin, laktóz, írószilárdság, cukor, kukoricaszirup, kukoricaszirup, kukorica. fehérje, dextróz, és végül, de nem utolsósorban dinátrium-inozinát és guanilát (még sosem hallottál ezekről az anyagokról? nem csoda). Nem vagyok benne biztos, hogy a gyártónak valóban fel kellett használnia ezeket az összetevőket az autentikus íz elérése érdekében. Én úgy látom, hogy a gyártó inkább a gyártó erőfeszítése, hogy megmentse aés hogy a lehető legtöbb ballasztot szolgáltassa az ügyfélnek. Végső soron egyik sem káros a szervezetre, de néhány biztosanbármelyikük feleslegesen megterheli az emésztésünket, rosszabbat is okozhat.emésztés, hasmenés, vízvisszatartás, növeli a húgysav koncentrációját a szövetekben és még sok más (arról nem is beszélve, hogy sok összetevő allergén).
 • Nem akarom teljesen lekicsinyelni az összetevőket, de értékelem az erőfeszítést, hogy valódi élelmiszereket adjanak hozzá, még ha csak minimális mennyiségben is. Találtam itt egy utalást a kurkuma, hagyma, jalapeno paprika, fokhagyma, petrezselyem vagy metélőhagyma hozzáadására....., de ez tényleg csak a címke miatt van.

kernel seasons mixek

Ízesítés Sour és Cream

 • Itt a kukoricakeményítőt találjuk a legtöbbet képviselt összetevőnek, amelyet a maltodextrin, só, zsírmentestejföl, tejsavó, savó, tejsavó, dextróz, cukor és természetesen nem maradhat ki ismét a dinátrium-inozinát.
 • Végül, de nem utolsósorban, ott van a hagymapor, petrezselyem és sok más tartósító, ballasztanyag összetevő.
 • Nem tudom, hogy érdemes-e újra kommentálni az összetevőket, szerintem döntsétek el magatok. Csak annyit írok ide, hogy az összetétele tényleg borzalmas, rengeteg felesleges összetevő van benne, amit a szervezetnek kell nehezen metabolizálható és megterheli az emésztést (nekem személy szerint emésztési problémáim voltak a Kernel Season's miatt).

Buffalo Wing ízesítés

 • A fő összetevő itt egy Buffalo Wing szósz nevű keverék. Ez meglepően jó összetevőkből áll, nevezetesen cayenne-i pirospaprikából, almaecetből, fokhagymából és sóból.
 • De ott vannak a klasszikus ballaszt összetevők, mint a maltodextrin, dextrokukoricaolaj, vajaroma, dinátrium-inozinát és guanilát.
 • Nyomokban ismét ott van a gyártó kísérlete, hogy egészségesebb összetevőket adjon hozzá, mint például paprikakivonatot (az én szemszögemből teljesen nevetséges).

Bacon Cheddar ízű

 • Későn kaptunk lehetőséget, hogy megkóstoljuk ezt az ízt, és az értékelésünkben utólagosan jelenik meg. Mindenesetre meg kell becsülni, hogy ebben a változatban valódi cheddar van, amire sokan egyáltalán nem számítanának.
 • A tejsavón kívül maltodextrin, metélőhagyma, hagyma, petrezselyem és kókuszolaj is van benne.

Most pedig nézzük meg, milyen íze van ennek a híres terméknek.

Fő fogadás
A Kernel Season's biztosan nem tartozik a diétába, azonban a klasszikus súlytartáshoz vagy a mennyiséghez nem látok problémát a használatában. Még az étvágyat is növelheti, ha jól reagálsz rá (emésztés).

Nekem a Bacon Cheddar íz tetszett a legjobban.

Magos évszakok cheddar

Elérkeztünk a Kernel Season's kulcsfontosságú pontjához, és ez az íz.

A Kernel Season's [recenze]: perfektní vychytávka do diety nebo ne? legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Próbáltam már használni a fűszerkeverékeket tojáshoz, húshoz, rizshez, zöldségekhez és más ételekhez.Legjobban akkor szerettem, ha tojáshoz vagy zöldséghez adták. Húsra vagy rizsre kenve nem találtam őket túlságosan jellegzetesnek, sőt, ott teljesen elveszettnek tűntek.

Ebben a bekezdésben pusztán az ízléssel foglalkozom, semmi mással, úgyhogy minden dicséretet vegyen félvállról.

ABacon Cheddar (10/10) az az íz, ami a legjobban tetszett.Szeretem, hogy teljesen autentikus az íze, és a "szalonnaíz" használata ellenére nekem nagyon jól működik. Nem csak tojásra lehet használni, de én szerettem zöldségekre, csirkéhez vagy akár tésztába is. Ha olyan változatot keres, amely sokoldalúan felhasználható és remek ízű, akkor sincs gond. Válassza a Bacon Cheddar-t.

ANacho Cheddar (9/10) egy másik nagyon jó íz. A legelső alkalommal, amikor megkóstoltam, a mexikói konyhából ismert nachos ízét kaptam. Ezt egészíti ki a cheddar íze, amelyet egy nagyon sós utóíz kísér. Az íze is nagyon erős volt, és ezt imádtam tojással, rizzsel, hússal és zöldségekkel.

Afokhagymás parmezános (8/10) a második kedvencem rögtön az elején. Ismét nagyon erős a sajtos alaptónus, és látható, hogy a készítő valódi sajtkeveréket használt. Ezt erős fokhagymás íz kíséri, amit én személy szerint nagyon szeretek. Másrészt az íze nem volt annyira kifejezett, és itt ragaszkodtam ahhoz, hogy csak a tojást használjam.

AWhite Cheddar (8/10) az utolsó íz, amelyet az első 3 közé sorolok. Az előző két elődhöz hasonlóan a sajtkeverék erősen érezhető, de itt csak egy erős sós mellékíz kíséri. Ha szereti a cheddar tiszta ízét, akkor ez a változat az Ön számára készült.

magvas évszakok

ABuffalo Wing (7/10) nagyon különleges és rendkívül jellegzetes volt. Rögtön az első kóstoláskor az erős, csípős utóíz egyáltalán nem tetszett (nem ajánlom a keverék szaglászását), de azt kell mondanom, hogyAzt kell mondanom, hogy minél jobban fűszereztem az ételt, annál jobban tetszett a bivalyszárnyas keverék, és végül nagyon ízlett. Még most is, hogy belegondolok, megkívántam, hogy hússal vagy rizzsel kombináljam, tökéletesen megült.

Cheesy Jalapeno (6/10), itt kissé csalódott voltam, mert a többi tesztelt változathoz képest ez nagyon ízetlen. Ott csak minimálisan érzem a sajt ízét. Ezt a jalapeno paprika halványabb jegye kíséri. Összességében ezt az ízt üresnek, nem túl jellegzetesnek, inkább kémiai jellegűnek találtam, és határozottan nem élveztem.

Atejfölös-hagymás (4/10) a legrosszabb a tesztelt ízek közül. Állítólag a tejszín és a hagyma keveréke, azonban itt nehezen tudnám felismerni a tejszínt, Ellenkezőleg, a hagyma legalább a távolban kissé felismerhető. A végeredményben az íze egyáltalán nem volt kifejezett, inkább kémiai, és miután hozzáadtam az ételhez, inkább rontott, mint javított rajta.

Azösszes említett információ 100%-ban szubjektív, ezért ne feledje, hogy az Önaz Ön ízlése teljesen eltérhet az enyémtől, és lehet, hogy más a véleménye.

Fő fogadás
Ne féljen kombinálni a különböző variációkat, hogy új ízeket és új felhasználási lehetőségeket teremtsen.

A fűszerkeverékek ára, amelyek tetszenek

magvas évszakok összetétele

A Kernel Season's 80 g-os kiszerelésben kerül forgalomba (68 g a Cheesy Jalapeno ízű és 73 g a Sour and Cream ízű ).Egy egész csomag 159,- 0 Ft-ba kerül, amikor egy adag körülbelül 1,6,- 0 Ft-ba kerül.Egy csomag 100 adagot tartalmaz, de ez a szám attól függően változhat, hogy mennyi fűszert használ.

A Kernel Season's [recenze]: perfektní vychytávka do diety nebo ne? legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Végül elérkeztünk az utolsó kérdéshez. Érdemes tehát megvenni a Kernel Season's-t? Ez az Ön ízlésétől és emésztésétől függ.

Nehéz eldönteni, hogy a terméket egyáltalán az egészséges élelmiszerek közé soroljuk-e. Nincs értelme áltatni magad azzal, hogy az összetevők ki tudja, mennyire jók.Másrészt, ha nem tartasz mély diétát, és megengedheted magadnak az idézőjeleket, akkor mit eszel?Kernel Season's, akkor kapja meg őket, és próbálja ki őket saját maga. Az íze egy érdekes dolog, amely feldobja az ételt, és elkerüli a sztereotípiákat.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.