Honor Magic Watch 2 - Nagyszerű intelligens sportóra (Visszatekintés)

Olyan sok új termék jelenik meg percenként az okosórák piacán, hogy még a technológia leglelkesebb szerelmese is kezdhet elveszni benne. A Honor Magic Watch 2 azonban egyértelmű választás volt számomra a teszteléshez, mivel a design és a specifikációk nagyon lenyűgöztek.

De mit kínálnak majd a lelkes sportolóknak? Érdemes befektetni beléjük? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Honor Magic Watch 2
Ár/teljesítmény
8.5/10
Állóképesség
8.1/10
Tervezés
9.9/10
Funkciók
9.0/10
Óra kijelző
8.9/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont

Üzleti árak összehasonlítása

Rögtön az elején hozzá kell tennem, hogy ezt az órát néhány hétig teszteltem, amikor isAz órát folyamatosan viseltem, ezért az előnyök mellett, amelyek radikálisan túlsúlyban vannak, a hátrányokat is megemlíthetem. Egyébként, ha jobban kedveli a videós értékelést, mint az írásos értékelést, akkor nézze meg az alábbi részletes értékelést a GeekBoy csatornáról:

A Magic Watch 2 dizájn szempontjából remekül illeszkedik a vállalathoz.

A legelső dolog, amit a Honor Magic Watch 2-vel kapcsolatban ki kell emelnem, hogy nagyszerűen illeszkedik aAnnak ellenére, hogy ez egy sportóra, számos nagyszerű sportfunkcióval rendelkezik.

De a csuklóján is elegánsan mutat, és egy igazán nagy választékból választhat.Számlapok széles választéka, hogy minden ruhadarabhoz illeszkedjen. Ha pedig egyik tárcsa sem felel meg, beállíthatja a sajátját a galériában tárolt fényképek bármelyikéből.

Így lehet a barátnőd az órádon, egy tisztán monokróm háttér, vagy akár Arnold Schwarzenegger monstre bicepsze is. Két gomb van, az egyik a menü megjelenítésére szolgál, a második funkcióját maga állíthatja be, de az alapbeállításokban a sporttevékenységek választékát mutatja.

Honor Magic Watch 2 design
Bár a számlapok széles választékából Ön is beállíthatja saját tárcsáját, biztosan választani fog egyet
.

A máshol nem található funkciók széles skálája

Ha a Honor Magic Watch 2 mindent felsorolnék, amit a Honor Magic Watch 2 tud a mai felülvizsgálatban, az egy több oldalas lista lenne. Ehelyett azonban inkább azokat a funkciókat emelném ki, amelyeket a piacon kapható legtöbb konkurens órában nem talál. És még inkább, ha a Magic Watch 2 árkategóriájába tartozik.

1. A telefonálás képessége

Amikor megkaptam az első okosórámat, nagyon izgatott voltam, hogy mennyi időt spórolhatok meg azzal, hogy képes leszek fogadni a szöveges üzeneteket és egyéb értesítéseket. A Honor Magic Watch 2 azonban még telefonhívásokat is tud fogadni, ami egy teljesen új dimenziót ad a praktikumának.

Bár a mikrofon nem túl hangos, egy rövid híváshoz elég hangos. Különösen a munkahelyén nem kell keresgélnie a mobiltelefonját, és mindent kényelmesen elintézhet csak az órával, ami igazán nagy időt takarít meg.

A Honor Magic Watch 2 jellemzői A
Honor Magic Watch 2 nemcsak SMS-üzeneteket fogadhat, hanem hívásokat is fogadhat, amivel rengeteg időt takaríthat meg
.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni?

2. Zenét tölthetsz fel rájuk

Az, hogy egy okosóra képes zenét váltani a telefonról, ma már mindennapos. A Honor a következő szintre lépett azzal, hogy magát az órát egy belső 2 GB tárhely, így közvetlenül az órára tölthetsz fel zenét. A gyakorlatban ez megkönnyíti az életedet, például azzal, hogy egyáltalán nem kell magaddal vinned a telefonodat az edzőterembe, mert az összes zenét lejátszhatod a fejhallgatódon az órádról.

3. Figyelje a stresszt

A stresszfigyelés egy olyan funkció, amelyet nagyon szerettem az órában, mert ismét eléggé szokatlan. A pulzusszám-ingadozások különbségei alapján működik, és remek visszajelzést kap arról, hogy a nap mely szakaszaiban van-e stresszes, és ha igen, mennyire.

Egy kis hátránya, hogy ha például hirtelen elkezdesz futni a pihenő üzemmódból, az óra ezt nem feltétlenül aktivitásnak, hanem stressznek tekinti.Az esetek 99%-ában azonban a stresszfigyelés megbízhatóan működik.

Honor Magic Watch 2 megfigyelés Az
általános fitnesz állapotának nyomon követéséhez a Honor Magic watch 2 egyértelmű befektetés
.

4. Rendkívül kifinomult alvásfigyelés

A legjobb funkció, amit én magam nagyon szerettem az óráról, az alvásfigyelés, ami rendkívül jól működik, és sokkal megbízhatóbb az általam tesztelt korábbi órákhoz képest.

Az alkalmazásban minden reggel egy nagyon világos grafikont láthat, amely különbséget tesz a mély, a könnyű és a REM alvás között, ami nagyon lenyűgöző. Emellett láthatja az egyes részek százalékos arányát, és összehasonlíthatja az Ön által elért referenciaértékekkel.

Akár 14 napos akkumulátor-üzemidő?

Az egyik kevés hátrány, amit az óra használatakor észrevettem, az alacsonyabb akkumulátor-üzemidő volt a korábban tesztelt Xiaomi GTR-ekhez képest. Nagyon meglepett, hogy a gyártó akár 14 napos akkumulátor-élettartamot is megadott, mivel gyakorlatilag minden hetedik-nyolcadik napon feltöltöttem az órát.

Igaz, hogy a legtöbb olyan funkciót használtam, amelyek megnehezítik az akkumulátor működését, például a folyamatos pulzusszám-monitorozás vagy állandóan bekapcsolt kijelző, de a Xiaomi GTR minden körülmények között több mint két hétig bírta, amit a Honor Magic Watch 2 nem egészen közelít meg. Másrészt, sok órát kétnaponta kell tölteni, így a heti töltés szükségességét semmiképpen sem tartom hátránynak.

Honor Magic Watch 2 akkumulátor élettartama
Hét-nyolc napig tart az óra minden körülmények között, ami az én véleményem.Elfogadhatónak tartom, bár a kitartás mindig lehet egy kicsit jobb.

Az ár/minőség arány verhetetlen

A Honor Magic Watch 416670 Ft-t kóstál, ami elég magas ár, és egy olyan vásárlás, amit biztosan mindenki alaposan meggondol. De ha figyelembe veszi, hogy mit tud az óra, és összehasonlítja a konkurenciával, akkor azt fogja találni, hogy az árkategóriájában tényleg nincs konkurenciája.

A zene feltöltésének, a vele történő telefonálásnak vagy a saját óralap feltöltésének lehetőségét általában a jóval drágább órák kínálják. Ha tehát magas minőséget szeretne alacsony áron, mindenképpen válassza a Magic Watch 2-t.

Vannak az óráknak hátrányai?

A Magic Watch 2 egyetlen hátránya, amit regisztráltam, a telefonommal való párosítás nehézsége volt. Arra számítottam, hogy ez másodpercek kérdése, de az Egészség alkalmazáson kívül, amely azonnal települt, egy másik alkalmazást is telepítenem kellett.Huawei Mobile Services, amely extra helyet foglal a telefonon, és elég sokáig tartott a letöltése. Ha elejtjük ezt az órát, akkor természetesen kritizálhatnám a változatok közötti különbséget.

Ha ugyanis a női változatot választja, a 42 mm-es kijelzővel, akkor lényegesen rosszabb tulajdonságokat kap. Arosszabb akkumulátor-üzemidő és a mindössze 128 MB memória mellett a telefonhívások fogadásának képességétől is megfosztják, ami elrontja az óráról alkotott általános véleményemet. Ha van választási lehetőséged, én mindenképpen a nagyobb, azaz 46 mm-es tárcsát választanám, amely sokkal szélesebb körű funkciókkal rendelkezik.

Honor Magic Watch 2 hátrányai
Ha hozzám hasonlóan Ön is a kerek órákat kedveli, akkor mindenképpen csak ajánlani tudom a Honor Magic Watch 2-t, bár a telepítéssel lesznek kisebb gondjai
.

Végső értékelés

Ha 83330 Ft áll a rendelkezésére, és egy megbízható okosórát keres, amely tényleg mindent képes kezelni, amire szüksége van az élethez.és még sok minden más, a Honor Magic Watch 2 a nyilvánvaló választás, mert ebben az árkategóriában nem kapsz jobbat. Elegáns kialakítást és viszonylag hosszú akkumulátor-üzemidőt ötvöz a nagyszerű monitorozással.a nap folyamán a szívritmusának egyértelmű grafikonjától kezdve a stressz és az alvás állapotáig.

Ez az óra tehát nemcsak ideális kompromisszum az ár és a minőség között, hanem ideális kompromisszum a sportos és a praktikus óra között is, ezért csak ajánlani tudom.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.