Honor Magic Earbuds - Magic fejhallgató aktív zajszűréssel (felülvizsgálat)

Mint tudjuk, a Honornak könnyű dolga van a mobiltelefonok terén. A telefonjai nem tartalmazhatják a Google szolgáltatásait, így nem csoda, hogy most az okosórákra, a vezeték nélküli telefonokra és még a laptopokra is koncentrál.

Az új Magic Earbuds azonban kellemes meglepetést okozott, mivel aktív zajszűrést kínál az Apple Airpods Pro árának feléért. De észrevehető-e egyáltalán az ANC? Jól szól a fejhallgató? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Honor Magic Earbuds
Hang
8.0/10
Állóképesség
6.0/10
Csatlakozás
8.5/10
Funkciók
9.5/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.2
10 pontból 10 pont

Elöljáróban meg kell említeni, hogy a Honor Magic Earbuds a tipikus fehér (Pearl White) mellett türkizkék (Robin Egg Blue) színben is kapható. Így kiválaszthatja azt a dizájnt, amelyik a leggyakrabban illik a ruhájához.

Tervezés és kivitelezés

Maga a doboz elég prémiumnak tűnik, amit számos jelző LED, modern USB-C csatlakozó és még egy reset gomb is van a fejhallgatóhoz, ami meglehetősen ritka. A csomag hagyományosan különböző méretű csere fülhallgatókat is tartalmaz, ami nagy előny.

Hogyan működnek a jelző LED-ek?

Azelső jelző LED a vezeték nélküli fejhallgató külső oldalán található. Ez a dióda jelzi a doboz töltöttségi szintjét, és arról is tájékoztat, hogy a tok éppen töltődik-e.

Amásodik jelződiódát a doboz kinyitása után találja meg. Ez a LED jelzi magának a fejhallgatónak a töltöttségi fokát, és arról is tájékoztat, hogy a fejhallgató a párosítási fázisban van-e stb.

A fejhallgató fülhallgató formájú, amit nagyra értékelek. Pontosan az a típus vagyok, aki nem szereti az Airpods stílusú pumpákat a fülemben, és gyakran kiesnek. A Magic Earbuds teljesen jól illeszkedik a megfelelő szilikondugó kivétele után. Nem esnek ki, és már önmagukban is kellemesen elnyomják a környezeti zajokat.

Néhány fontos paraméter a Honor Magic fülhallgatóhoz:

  • Bluetooth 5.0
  • Egy fülhallgató súlya 5,4 g
  • 10 mm-es átalakítók
  • Könnyebb párosítás az EMUI 10.0 és újabb telefonokkal
  • 3 különböző méretű fülhallgató a csomagban
Honor Magic fülhallgató kialakítása és teljesítménye A
dobozban a fejhallgatón kívül egy USB-C töltőkábelt és csere szilikon fülhallgatókat is találsz
.

Hangminőség

A Honor Magic fülhallgató elég dinamikus hangzást kínál, amely szépen alkalmazkodik egy adott műfajhoz. A középhangok talán nem olyan élesek és pontosak, mint amilyennek szerettem volna, de összességében olyan hihető hangzást kínálnak, amelyet a legtöbb alkalmi felhasználó szeretni fog.

Közvetlenül összehasonlítottam a Honor Magic Earbuds-t a következőkkel Anker Liberty Air 2 és a Samsung Galaxy Buds+, amelyek hangzását kellemesebbnek, részletesebbnek és élénkebbnek találtam.Tehát lenne hova fejlődni, de azért ne feledjük, hogy sem az Anker, sem a Samsung nem kínál aktív zajszűrést.

Az én tippem
Ha kiveszi a fülhallgatót a füléből, automatikusan szünetelteti a hallgatott zenét vagy podcastot. Ez egy nagyon hasznos funkció, amelyet a Honor Magic fülhallgató megbízhatóan képes elvégezni.
Honor Magic fülhallgató hangja Az
Anker vagy Samsung fejhallgatókhoz képest rosszabb a hangjuk, de aktív zajszűrést kínálnak
.

Tényleg hatékony a zajszűrés?

A megfelelő méretű fülhallgatóval a fejhallgató maga is nagyon hatékonyan képes elnyomni a környezeti zajokat. Javaslom azonban, hogy használja ki az aktív zajszűrést, amely két mikrofont használ a minőségi zajszűrés érdekében.

Ezekkel a fejhallgatókkal azonnal tudni fogja, ha az ANC bekapcsol. Kiszűri a például a motorok által kibocsátott alacsonyabb frekvenciákat. Így a repülőgépeken, metrókon és villamosokon a szokásosnál kevesebb zajt fog hallani. Nagyon kellemesen meglepődtem, hogy az ANC milyen jól működik ebben az árkategóriában.

Az alkalmazás egyéb érdekes funkciói

A Honor fülhallgató Bluetooth 5.0-n keresztül csatlakozik, és ha van EMUI 10.0 vagy magasabb verziószámú telefonod, a fejhallgató párosítása még egyszerűbb lesz. A Samsung és az Apple is kínál hasonló funkciót a fejhallgatóival.

A kezdeti párosításkor ne ijedjen meg, ha a Bluetooth-naplóban nem találja a fejhallgatót a megfelelő név alatt. A Honor Magic Earbuds-t a FlyPods 3 vagy a Huawei Walrus alatt keresd, amelynek azonos terméknek kell lennie, csak más névvel a kínai piacra.

A fülhallgatók érintőképei gyönyörűen megbízhatóan működnek, és közvetlenül a Huawei AI Life alkalmazásban állíthat be egyedi kopogtatási funkciókat. Csak párosítsa a fejhallgatót, és máris kiválaszthatja a saját kombinációit:

  • Az aktív zajszűrés be- vagy kikapcsolása
  • A "környezeti hangok" üzemmód be- vagy kikapcsolása, ami viszont több hangot enged a fejhallgatóba.
  • Zene szüneteltetése
  • Zene kihagyása
  • Hívások elfogadása vagy elutasítása stb.

Az alkalmazás a fejhallgató frissítéseinek telepítésére is szolgál, így a jövőben további apró fejlesztésekre számíthatunk.

AZ ÉN TIPPEM
A 3 mikrofonnak köszönhetően a fejhallgató meglehetősen tiszta és hangos hangzást biztosít. Ha tehát gyakran telefonálsz a fejhallgatóval, a Honor Magic Earbuds remek választás lesz. Ha érdekel egy konkrét mikrofonbemutató, megtalálod a videós értékelésemben:
A Honor Magic fülhallgató jellemzői
Az AI Life alkalmazás praktikus extra funkciókat kínál. Sajnos itt nem találsz egyéni kiegyenlítőt
.

Kitartás

Ebből a szempontból a Honor Magic Earbuds meglehetősen csalódást okozott. A fülhallgató önmagában 3,5 órányi hallgatási időt biztosít, de aktív zajszűréssel bekapcsolva még alacsonyabb értékeket kapunk. A doboz további 13 óra hallgatási időt biztosít számukra, de ez még mindig nem káprázatos paraméter. Az ilyen Anker Liberty Air 2, amit én nemrégiben tesztelt7 órán át tartott egy feltöltéssel, és a doboz további 21 óra kitartást adott nekik.

Másrészt, soha nem kaptam az alacsony töltöttségi szintről szóló információt hallgatás közben. Ha csak akkor használja a fejhallgatót, amikor munkába megy és onnan hazafelé tart, akkor valószínűleg hetente csak egyszer fogja feltölteni.

Meg kell említenem azonban a vezeték nélküli töltés hiányát, amelyet a legtöbb vezeték nélküli fejhallgató ebben az árkategóriában kínál. Tehát a mellékelt USB-C kábellel fogod tölteni.

Honor Magic fülhallgató állóképesség
A fejhallgató kevesebb mint egy hétig tartott egy töltéssel normál zenehallgatás közben. Mindenképpen értékelném a hosszabb akkumulátor-üzemidőt
.

Vajon megfelelnek az áruknak?

A Honor Magic Earbuds eladni £ 2,999 (€ 110), ami határozottan nem sok az aktív zajszűréssel ellátott fejhallgató. Hasonló árkategóriában találjuk az Anker Liberty Air 2-t, amely valamivel jobban szól, jobb a tartóssága és magasabb a vízminősítése. Azonban hiányzik belőlük a döntő fontosságú zajszűrés. Tehát csak rajtad múlik, hogy mely szempontok a legfontosabbak számodra.

Végső felülvizsgálat

Bár a Honor Magic fülhallgató nem hangzik olyan high-end, mint más vezeték nélküli fejhallgató alatt £ 3000, szinte semmi hiba őket az árukat. A hangminőség megfelelő, a mikrofonok a hívások lebonyolításához elég hangosak, és különösen az aktív zajszűrés működik igazán megbízhatóan.

Én személy szerint több akkumulátoros üzemidőnek örültem volna. Minél ritkábban kell gondolkodnom a töltésen, annál jobb, természetesen. De az alacsonyabb akkumulátor-üzemidő ellenére a fejhallgató egy munkahetet kibír.

Nyugodt lelkiismerettel ajánlom a Honor Magic fülhallgatót.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.