PEScience High Volume - Egy szokatlan preworkout, amely felkeltette a figyelmünket (Visszatekintés)

Hosszú idő után ismét egy kevésbé ismert külföldi márka, a PEScience felülvizsgálatát kaptam. Konkrétan ez egy olyan edzés előtti pumpa felülvizsgálata, amely stimulánsmentes.

Külföldön ezt a gyártót nagy tisztelet övezi, és termékeit minőségük miatt sokan dicsérik. Ezért úgy döntöttem, hogy akár ki is választhatok valamit a kínálatukból, és megnézem, hogy kiderüljön, nem csak marketing duma-e, és hogy a termékeik valóban megéri-e.

Szóval hova tenném ezt az edzés előtti edzést? Megállja a helyét az általunk használt konkurens termékekkel szemben, mint például az M3/S Pump vagy a Blood Storm? Éreztem-e bármilyen hatást a használata után? Milyen volt az íze vagy az oldhatósága? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai cikkből.

PEScience High Volume
Kategória: Kickers
Ízlés
8.2/10
Oldhatóság
9.9/10
Hatás
9.3/10
Összetevők
8.1/10
Ár
5.5/10
Általános értékelés
8.2
10 pontból 10 pont
A PEScience High Volume legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A PEScience a világ egyik vezető étrend-kiegészítő gyártója, amely arra törekszik, hogy minden étrend-kiegészítőjét a prémium minőségre és az egyedi ízre építse. E vállalat mögött többek között számos tudós áll, akiket érdekelnek a modern megállapítások és tanulmányok, amelyek alapján új kiegészítőket hoznak létre.

Valóban azt kell mondanom, hogy minden termékük a maga módján egyedülálló. A múltban már áttekintettem egy fehérjét ugyanattól a márkától, amely nagyon jól állt, ezért kíváncsi vagyok, hogy ez a termék hogyan fog helytállni.

De elég a bevezető szavakból, térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

Szabadalmaztatott formula, amely működik

PES High Volume összetétel

  • L-citrullin.

Ez egy nagyon jól ismert anyag, amelyet azért adnak a kickerekhez, mert a vérkeringés az izmokhoz, jobban felpumpálják, segít a gyulladásban.az izmokat tápanyagokkal, és nem utolsó sorban, segít, hogy még többtöbb ismétlés, ami nagyobb izomtömeg növekedést eredményez.

  • Arginin-nitrátok, a szabadalmaztatott NO3-T™ márkanév alatt.

Az arginin-nitrátok hasonló funkcióval rendelkeznek, mint a fent említett L-citrullin, amelyet lényegében kiegészít. Hatása ismét az izompumpálásban, az érrendszerben és az izmok szálkásításában érezhető a legélesebben.

  • Performance Pump Matrix Ez egy három összetevőből álló komplexum, nevezetesen taurin, glicerin és Ferula Asafoetida gyökérkivonat (ördögtrágya elválasztó).

Aglicerin közvetlenül elősegíti a véráramlást és az izmok teltségét. Amikor edzés előtt glicerint veszünk be, az izmok nagy mennyiségű vizet vonnak magukba, aminek következtébenAz edzés során jóllakottnak érezzük magunkat, és minőségi izomösszehúzódást és véráramlást érzünk.

Ataurin pozitívan befolyásolja az izomsejtek energiafelvételi képességét, miközben edzés közben helyreállítja az energiaraktárakat. Lefordítva, több energiánk lesz, és hosszabb, nehezebb edzéseket is kibírunk.

kutya nagy volumenű összetétel

AFerula Asafoetida gyökér kivonat egy adaptogén összetevő az edzés előtti edzésben, amely pozitívan hat az idegrendszerre, éber állapotba hozza a szervezetet, csökkenti a stresszt és elősegíti a regenerálódást az edzés után.

A Preworkoutot nagyrészt szukralózzal édesítik, amelyet az egyik legbiztonságosabb édesítési lehetőségnek tartanak. A túlzott szukralózfogyasztás során (a szukralózt tényleg nem lehet túlzásba vinni), vízvisszatartási problémák vagy emésztési zavarok jelentkezhetnek.

Ez utóbbit itt aceszulfám K-val egészítik ki, amelyről sok negatív információ kering az interneten. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy számos olyan tanulmány született , amely tagadja a negatív hatásokat, vagy azt éri el. csak rendkívül magas szinteken, amelyeket alapvetően lehetetlen normális módon elérni. Jó és biztonságos édesítőszernek is számít.

A kémiai és természetes aromák egyaránt szerepelnek az összetevők között , de nincsenek részletezve.

A vattacukor és a málnás limonádé ízekben természetes színezékeket találunk, a harmadik ízben, a paradise coolerben azonban kémiai színezéket . Itt találja az Allura Worm, a Tartrazin és az SY Yellow színezéket. ezek olyan vitatott színezékek, amelyeket nálunk ritkán használnak. Meg kell jegyezni, hogy nem alkalmasak gyermekek számára, és befolyásolhatják a figyelmüket és a hiperaktivitásukat.

A felnőtt lakosságnak nem kell túlságosan aggódnia e színezékek miatt, kis mennyiségben (mint a High Volume-ban) nincs negatív hatásuk.

Összetétel fotó

Elkészítés akár egy kanállal is néhány másodperc alatt

előkészítés

A gyártó utasításait követtem a preworkout fogyasztásakor. Egy adag 14g-ot kevertem 200-300 ml vízben.

A preworkoutoldhatóságával egyáltalán nem volt probléma. Az elkészítés során egy teáskanálnyit használtam, és minden azonnal feloldódott. Nem képződött csomó vagy hab.

A preworkout keverésekor a shakerben sem képződött csomó vagy hab. Röviden, nagyon meglepett az előkészítés, és minden teljesen problémamentesen zajlott.

Tipp: Ha nagyobb hatást akarsz érezni a pumpálás, a fókusz és az erezet szempontjából, ne félj növelni az adagot mondjuk 20-25g-ra. Természetesen ez nagyon drága lesz.

Nem fog sokba kerülni, de ennél sokkal drágább lesz.

Az edzés előtti pumpát nagyjából 30-40 perccel az edzés előtt fogyasztom el, hogy minden anyag kellőképpen felszívódjon ez idő alatt.

A második fontos pont, hogy mindig éhgyomorra veszem be a pumpát. Nagyjából 90 perccel az utolsó szilárd étkezés után .

Éreztem a változást a testemen, 30 perccel a fogyasztása után teltebbnek éreztem magam és jobban koncentráltam az edzésre. Az első néhány sorozat során a kérdéses izomterületeket kellőképpen bemelegítettük és felpumpáltuk.

A High Volume nem tartalmaz semmilyen formában stimulánsokat. Tehát ne számítson gyors energiabevitelre, inkább az energia fokozatos felszabadulására és az edzéshez szükséges étvágy növekedésére.

Javaslom, hogy ragaszkodjon a gyártó által ajánlott minimális dózishoz a felülvizsgálatban leírt hatások eléréséhez.

Tipp: Fogyasztáskor fontos, hogy legalább 1 órával étkezés után legyen, hogy minden anyag hatékonyan felszívódjon a szervezetben.

Minden íz nagyon erős és édes

Nem vártam túl sokat a tesztelt ízektől, és bizonyos értelemben jól is tettem. Az első kortynál nagyon tetszett az összes íz, olyan volt, mint egy édes gyümölcslé. Azonban minél tovább ittam őket, annál jobban kezdtek zavarni, mivel túl édesek voltak számomra. Ez az egyetlen nagy mínusz, még több vizet is kellett hozzáadnom, hogy enyhítsem a szörnyű édességet.

kész ital

  • Paradise Cooler (8/10) első ízlelésre egy nagyszerű gyümölcsös, nyári íz, amelyet gyakrabban tudnék használni. Problémát jelent azonban a termék túlzott édessége. Nagyon élveztem az ízét, ha az így kapott italt hűtőbe vagy fagyasztóba tettem hűlni, ahol gyümölcsös, vizes fagylalt lett belőle.
  • Cotton Candy (7/10), itt érződik leginkább az édesség. Másrészt, azt hiszem, ez nem meglepő, amikor vattacukor ízűnek kell lennie, amihez tökéletesen hasonlít. Ez tényleg egy autentikus vattacukor íz, amit ismét csak addig élveztem a legjobban, amíg a lehető leghűvösebb volt.
  • A málnás limonádé (7/10) egy olyan íz, amelyet nem igazán éreztem a kezdeti nyitáskor. Bűzlik a kémiától, és alig hasonlít a málnára. Másrészt, még akkor is megmarad az édes íze, ha több vízzel keverjük, és nem túl rossz az íze. Az edzés előtt hozzászokhatsz. Egy hitelesebb málna íz azonban határozottan hiányzik a jobb értékeléshez.

Végső soron egyik ízben sincs kémiai utóíz, a termék állaga és a textúrájaAz állaga gyönyörűen vizes, és nincs benne oldhatatlan por.

Tipp: Ha nem szereted az édes ízeket, akkor az edzés előtti keveréket nagyon fel kell hígítanod. A 14g-hoz nem félnék akár 600 ml vizet is használni.

A nagy volumenért külön kell fizetnie

A gyártó PEScience preworkout 252g-os kiszerelésben kerül forgalomba , amely átszámítva 799,- 0 Ft -ba kerül a számunkra elérhető webáruházakban.

Egy egész csomagban 18 adag van, ha betartja az ajánlott 14 g-os adagot. Ebben az esetben egy adag összesen 44,-0 Ft-ba kerül, ami a mi mércénk szerint magasabb.magasabb ár, mint amit megszoktunk, de a minőség és a preworkout hatása megéri.

A konkurens termékekhez képest sokkal drágább, például az M3/s Pump a Czech Virus-tól származó M3/s Pump esetében egy keménymag adag 500 Ft-ba kerül.

Tipp: A jobb ízélmény érdekében javaslom, hogy a vízben elkevert keveréket öntse egy kisebb edénybe, és fagyassza le a fagyasztóban. Az eredmény egy nagyon ízletes vízifagylalt.

A PEScience High Volume legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ezzel elérkeztünk a végére. Érdemes tehát befektetni a PEScience High Volume edzés előtti pumpájába? Véleményem szerint ilyen magas áron nem éri meg.

Összességében pozitívan meglepett a High Volume. Ez egy nagyszerű funkcionális, minőségi termék, amelynek határozottan megvan a helye az edzés előtti kiegészítésben. A hatás, amit a használata után éreztem, nagyon érezhető volt, és ami a legfontosabb, hosszan tartó.

Az egyetlen nagy mínusz a szinte hibátlan terméken az ár, amely valóban rendkívül magas. Sajnos őszintének kell lennem, és ezért az árért egyáltalán nem éri meg, sokkal szívesebben kapnék egy konkurens terméket, amely ugyanolyan hatással rendelkezik, de lényegesen alacsonyabb áron.

A gyártó PEScience tudja, hogyan kell minőségi termékeket létrehozni, amelyek működnek, azonban arról ismert, hogy szükségtelenül magas árat számítanak fel.

Ha azonban valaha is úgy dönt, hogy befektet a High Volume-ba, akkor biztosan nem fog csalódni, a célját tökéletesen teljesíti. De ha inkább minden fillérre ügyelsz, inkább vegyél egy olcsóbb alternatívát.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.