Skinny Health Detox: Hatékony kiegészítő vagy teljes pazarlás? [felülvizsgálat]

A különféle diéták manapság nagy divatnak számítanak. Velük együtt azonban egyre népszerűbbek a különböző méregtelenítő kúrák, amelyek célja a szervezet megtisztítása és megszabadítása a káros méreganyagoktól. Ilyenkor természetesen ideális, ha valamilyen megfelelő kiegészítőt használsz az erőfeszítéseid támogatására. Ilyen étrend-kiegészítő lehet például a Skinny Health Detox, amelyet úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk és értékeljük a mai felülvizsgálatban. De a termék felülvizsgálata mellett megvizsgáljuk magukat a méregtelenítéseket és azok tényleges hatékonyságát is.

SKINNY Health Detox
Kategória: Egyéb
A nyersanyagok minősége
9.5/10
Összetevők
9.0/10
Emészthetőség
9.0/10
Hatékonyság
5.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.1
10 pontból 10 pont

A Skinny Health Detox legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Skinny egy cseh étrend-kiegészítő márka, amely elsősorban zsírégetők, fehérjék és vitaminkiegészítők gyártására összpontosít. A cég ügyfélköre főként nőkből áll, bár egyre népszerűbb a férfiak körében is. A vállalat a minőség és a kifinomult összetevők mellett termékeinek szemet gyönyörködtető dizájnjára is támaszkodik.

Kiváló minőségű formula tele antioxidánsokkal

Az összetevők tekintetében a Health Detox by Skinny nagyon jól teljesít. A benne lévő összetevők megbízhatóak, és más termékeken is jól beváltak. A spirulina, chlorella, árpa és homoktövis kombinációja biztos, hogy meghozza gyümölcsét. Nézzük meg közelebbről az egyes anyagokat.

  • 120 mg spirulina - Ez egy Kínában őshonos édesvízi alga, amely B2, B3, B12, C, A, E, K, kalcium, vas, kálium, valamint a 22 aminosavból 18-at tartalmaz. Rendkívül erős antioxidánsként ismert, és valóban egyedülálló ásványi anyag-, vitamin- és fehérjetartalommal rendelkezik. A spirulina emellett könnyen emészthető, ami még hatékonyabbá teszi.
  • 120 mg chlorella - a chlorella az egyik legszélesebb körben használt alga, amellyel számtalan étrend-kiegészítőben találkozhatsz. Nagyon gazdag klorofillban, és nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és fehérjét tartalmaz. A spirulinához hasonlóan a chlorella is antioxidáns hatásairól és jó emészthetőségéről ismert.
  • 120 mg árpa - az árpa, az előző anyagokhoz hasonlóan, biztosra vehető. B-vitaminokban, C-vitaminban, E-vitaminban, K-vitaminban, magnéziumban, rézben, káliumban, kalciumban, valamint rostokban, klorofillban és esszenciális aminosavakban gazdag. Emellett erős antioxidáns, így védi a szervezetet a szabad gyökök hatásaitól.
  • 80 mg C-vitamin - a C-vitamin talán a legismertebb és legtöbbet használt vitamin. A C rendkívül fontos az immunrendszer megfelelő működéséhez, védi a a sejteket az oxidatív stressztől, csökkenti a fáradtságot, támogatja a normál idegrendszeri működést és még sok minden mást.
  • 50 mg homoktövis - bőséges adag C-vitamint tartalmaz, de más vitaminokban is gazdag. Ismert arról, hogy támogatja az emésztést és az érrendszer megfelelő működését, emellett jótékony hatással van a prosztata működésére. A homoktövis fő előnye azonban az immunrendszer támogatása, ami egyre népszerűbbé teszi.
  • 10 mg cink - a cink az egyik leghiányosabb ásványi anyag a sportolók szervezetében, mivel nagyrészt az izzadsággal ürül. Nagyon fontos az alvás minősége, az immunrendszer működése és a hormonális egyensúly beállítása szempontjából. Hatékony antioxidánsként is szolgál.
  • 200 μg folsav - más néven B9-vitamin. Elengedhetetlen az idegrendszer működéséhez, részt vesz a vörösvértestek képződésében, és kulcsfontosságú a sejtosztódás folyamatában.
  • 55 μg szelén - a szelén antioxidánsként szolgál, miközben segít szabályozni a vérnyomást és védi a szívünk egészségét. Az immunrendszer és a pajzsmirigy működésével is összefügg.
A Skinny health detox 8 anyag kombinációja. A
Skinny health detox 8 anyag kombinációja
.

Hogyan kell adagolni az egészségügyi méregtelenítést?

A gyártó napi 1-3 alkalommal egy kapszula bevételét ajánlja, ami elég nagy szabadságot ad a végfelhasználónak. Mivel a spirulina, a chlorella, az árpa és a homoktövis esetében nincs egyértelműen meghatározott ajánlott napi adag, az adagolás során nehéz eltérni a tartalmuktól. Másrészt nagyon könnyen elmondhatjuk, hogy egy kapszula az ajánlott napi C-vitamin-, cink-, folsav- és szelénadag 100%-át tartalmazza. Emiatt napi egy kapszulát elégségesnek tartok.

Az ár elfogadhatósága az adagolástól függ.

Ha úgy dönt, hogy csak napi egy kapszulát vesz be, egy csomag nagyon kellemes 2 hónapig tart. Így egy adag ára kevesebb mint 10 korona lenne, ami véleményem szerint teljesen rendben van. De ha úgy dönt, hogy napi 3 kapszulát adagol, akkor az adagonkénti ár logikusan megháromszorozódik. Tehát kevesebb, mint 10 koronából majdnem 30 koronát kapunk, és ez sokkal kevésbé hangzik elfogadhatónak. Mivel azonban napi egy kapszulát elégségesnek tartok, az árat ennek az adagolásnak megfelelően ítélem meg. És ebben az esetben ez tökéletesen elfogadható.

A Skinny Health Detox legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Szükségem van méregtelenítésre?

Mielőtt belevágnánk a végső értékelésbe, nem tudok megbocsátani magamnak egy gondolatot, ami azonban véleményem szerint elengedhetetlenül fontos a termék értékeléséhez. Sokan úgy vélik, hogy a méregtelenítés különböző formái rendkívül hatékony módja a szervezet megtisztításának és a nem kívánt méreganyagoktól való megszabadulásnak. A probléma az, hogy manapság az ehhez hasonló méregtelenítések nagy slágerré váltak, és egyre többen döntenek úgy, hogy időnként adnak egy jó kis tisztítókúrát a szervezetüknek. A méregtelenítési folyamat során általában nem esznek sokat, csak vizet isznak, és a legtöbb esetben valamilyen méregtelenítő készítményt szednek. De minderre valójában semmi szükség.

Májunk, vesénk, tüdőnk, bőrünk és emésztőrendszerünk folyamatosan azon dolgozik, hogy minden káros anyagot eltávolítson a szervezetünkből. Azzal azonban, hogy néhány napra szinte az egész étrendedet visszaveszed, nem segítesz rajtuk. Éppen ellenkezőleg, árthatsz magadnak. A felesleges méreganyagoktól mentes, egészséges szervezet kulcsa az egészséges táplálkozás és az aktív életmód. A szervezetünk gond nélkül képes magától is kezelni a méreganyagokat, amennyiben kiegyensúlyozottan táplálkozunk és elegendő testmozgást végzünk. Néhány kiegészítő csak akkor kerül a játékba, ha már rendezte az alapokat. Ne várj tőlük semmi varázslatot.

A Skinny Health detox dizájnja igazán vicces.

Következtetés.

A fentiek alapján valószínűleg nyilvánvaló, hogy a Health Detox önmagában haszontalan az Ön számára. Semmilyen kiegészítő nem fogja megmenteni Önt, ha az étrend és a testmozgás alapjait nem tudja kellőképpen elsajátítani. Bár igaz, hogy a benne lévő anyagok hatékony antioxidánsok, a máj, a vesék és más szervek sokkal hatékonyabban működnek. Emiatt nem várhatja el egy étrend-kiegészítőtől, hogy méregtelenítse ahogy csodával határos módon megszabaduljon a szervezetében lévő összes méreganyagtól. Megvannak az alapfeltételeid, de mégis keresel egy kiegészítőt, hogy pótolj néhány hiányzó tápanyagot? Ilyen helyzetben jól jöhet a Health Detox. Ellenkező esetben csak a pénzét pazarolná egy olyan termékre, amely csak placebóként szolgál.

Mára ennyi. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, írjon nekünk a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.