Prom-IN Health Balance - A legjobb kiegészítő az egészség és vitalitás érdekében? (Visszatekintés)

Bár a Health Balance már néhány hónapja a piacon van, még nem szenteltünk neki nagy figyelmet. Több tucat más táplálékkiegészítőt teszteltünk az Ön számára, és hosszabb ideig kellett tanulmányoznunk a Health Balance hatását, míg a fehérjék esetében csak meg kell kóstolnia, és néhány adag után már le is ülhet írni.

Milyen is ez a kifinomult kiegészítő a népszerű Prom-IN cégtől? Mit várhatsz tőle, és mit felejts el inkább? Megtudja a mai felülvizsgálatunkban, amelyet a kiegészítés több hetes tesztelése után hozunk el Önnek.

Prom-IN Health Balance
Összetevők
9.7/10
A csomagban lévő adagok száma
9.6/10
Használhatóság
9.4/10
A hatóanyagok koncentrációja
9.5/10
Ár
8.2/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont

A teljesség kedvéért még hozzá kell tennem, hogy annak érdekében, hogy ne befolyásoljon valamilyen placebohatás, nem tanulmányoztam az összetevőket vagy a bejelentett hatásokat, amíg el nem kezdtem megírni ezt a felülvizsgálatot. Az értékelésem tehát teljesen objektív és elfogulatlan.

Ténylegesen működő összetevők

Őszintén szólva, soha nem voltam nagy rajongója a gyógynövényeknek és a belőlük készült különböző kivonatoknak. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán nem használtam őket az étrendemben, hanem inkább arról, hogy nem hittem semmilyen extra csodatévő hatásban. Ez megváltozott a Health Balance hozzáadásával a táplálékkiegészítő tervemhez, mivel ez a termék a kivonatokon alapul. Különösen a Q10 koenzim és a máriatövisből származó szilimarin hatása abszolút első osztályú. Csak nézd meg, mit találsz egy adag Health Balance-ban:

  • 500 mg fűrészpálma kivonat, amely pozitív hatással van az urogenitális rendszerre és a hormonális optimalizálásra.
  • 375 mg máriatövis kivonat , amely az epehólyag és a máj működését támogató szilimarin forrása.
  • 300mg maca kivonat, amely pozitív hatással van a szervezet energetizálására és a hormonális egyensúlyra.
  • 250mg cordyceps sinensis kivonat, amely egy olyan gomba, amely pozitívan befolyásolja a fehérjeszintézist, a vese egészségét és az általános vitalitást.
  • 200 mg alfa-liponsav, amely az inzulinrezisztenciára gyakorolt pozitív hatása révén javítja a szénhidrát-anyagcserét.
  • 150 mg fokhagymakivonat, amely pozitívan hat a szív- és érrendszerre és a vérkeringésre.
  • 120 mg kurkumin kivonat, amely gyulladáscsökkentő és hatékonyan kezeli az emésztőrendszeri problémákat.
  • 25 mg Q10 koenzim , amely pozitívan befolyásolja a szív kondícióját és működését, és számos anyagcsere-folyamatban kofaktorként működik.
  • 5 mg piperin, amely a felhasználás felgyorsítására és más anyagok jobb felhasználására szolgál.

Bár minden egyes anyagot külön cikkbe lehetne bontani, nem érzem szükségesnek.mivel ezek az információk megtalálhatók a gyártó hivatalos honlapján. Inkább a felülvizsgálatunkban nézzük meg, hogyan használtam az Egészségügyi egyensúlyt, és milyen hatást vehet észre.

Prom-IN Health Balance felülvizsgálata
Nem ez a legfontosabb kiegészítő, de az összetétele elsőrangú, és a hatása valóban észrevehető
.

Hogyan és mikor szedtem a Health Balance-t?

A Health Balance ajánlott adagja napi 4 kapszula, amit én túl soknak találtam egy adagban. Ezért reggel két kapszulát vettem be a reggelihez és két kapszulát a villásreggelihez, és minden alkalommal bő vízzel öblítettem le őket. Az első körülbelül 3 hétben ez az adag elegendő volt számomra teljesen problémamentesen, és teljesen 100% -osan éreztem a hatást, amelyet a következő bekezdésben részletesen tárgyalok.

De ezután a kiegészítés hatékonysága kezdett elhalványulni, és az adagot 6 tablettára kellett növelnem. Ezt a tényt később Pavel Samek is megerősítette nekem, közvetlenül a Prom-IN-től, aki még 8 darabot is használ belőlük. Én maradtam a 6 tablettán, és a mai napig érzem a pozitív hatást.

Prom-IN Health Balance felülvizsgálata Lehet, hogy
növelnie kell az adagot az érezhetőbb hatás érdekében, de még mindig megéri
.

Mit várhat a terméktől és mit nem?

Amint azt már egyszer előre jeleztem a felülvizsgálat legelején, a placebohatás elkerülése érdekében nem olvastam el előzetesen a gyártó által bejelentett hatásokat. Az első pozitív hatás, amit már a használat első hetében éreztem, a napközbeni aktivitás jelentős növekedése volt. Egész idő alatt, hogy Health Balance, még nem éreztem fáradtnak vagy bármilyen módon túlhajszolt a nap folyamán, mint korábban. Egy másik érdekes felfedezés számomra az volt, hogy kevesebb alvásra volt szükségem, miközben sokkal jobban bírtam a kora reggeli ébredéseket. De lehet, hogy ez csak az én szubjektív érzésem.

Néhány hét rendszeres használat után szintén észrevettem egy pozitív hatást. hatással volt az immunrendszeremre, mert a korábbi őszeken mindig nagyon gyakran megfáztam, de ezúttal nem. De egy hét használat után biztosan nem érzi ezt a hatást, ehhez valóban hosszabb távú kiegészítésre van szükség.

Amikor az első csomag befejezése után megnéztem, mit mond a gyártó a Health Balance-ról, azt találtam, hogy alapvetően egyetértünk ezekkel a hatásokkal. Amit azonban nem vettem észre, az az állítólagos pozitív hatás a máj, az epehólyag vagy a szív működésének és állapotának javítására. Ehhez orvosi vizsgálatokra és tesztekre lenne szükség, ami anyagilag nagyon költséges lenne.

Mindazonáltal nagyon elégedett voltam a Health Balance pozitív hatásával, és azt kell mondanom, hogy hosszú idő után ismét találkoztam egy olyan kiegészítéssel, amelynek a kiegészítésnek van értelme.

Prom-IN Health Balance felülvizsgálata
Bár a Health Balance nem ígéri a tesztoszteron gyors növekedését, kiválóan kezeli a hormonális optimalizálást
.

A Prom-IN-től nem megszokott ár

Ha rendszeresen olvassa véleményeinket, akkor tudja, hogy a Prom-In-t minden diáknak ajánljuk, különösen a kiváló ár-érték arány miatt. A Reflex Nutrition például természetesen nagyszerű kiegészítőket készít, de kevesen akarnak a szükségesnél többet befektetni a kiegészítőkbe. A Health Balance azonban az árával eléggé kilóg a Prom-In szabványaiból. Egy napi 4 kapszulából álló adagért 270 Ft-t kell fizetnie, ami havi 8000 Ft-nak felel meg.

A Prom-IN Health Balance legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A magasabb ár persze egyeseket elriaszthat, de ebben az esetben ez tényleg így van. afelhasznált nyersanyagok minőségét és költségét, és véleményem szerint a befektetés még mindig megéri. Egyértelműen az egyik legjobb befektetés, amit mostanában tettem.

Prom-IN Health Balance felülvizsgálata Annak ellenére,
hogy a Health Balance-ért felárat kell fizetni, ez határozottan több mint jó befektetés
.

Végső értékelés

Egy olyan kiegészítő, amely a viszonylag magasabb árcédula ellenére mindenképpen megéri. Magam is kipróbáltam egyszer, és azóta nem tudom elképzelni, hogy abba kellene hagynom a szedését. Rendkívül boldog vagyok, hogy hosszú idő után rábukkantam egy valóban funkcionális étrend-kiegészítőre, amely pontosan azt teljesíti, amit a csomagoláson feltüntet. Ha olyan kiegészítőt keres, amely maximalizálja a termelékenységét, nem talál jobbat, mint a Health Balance.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.