Ghost Pump - Extrém pumpálás edzés előtt? (Visszatekintés)

Már régóta ki akartam próbálni aGhost Preworkoutot, és csak dicséretet hallottam róla. Azt mondták nekem, hogy a cseh piacon nincs hasonló hatású termék.

Amikor ezeket az érveket hallja, elkezd elgondolkodni, hogy vajon tényleg olyan nagyszerű termékről van-e szó, vagy a szomszédság túloz. Némi gondolkodás után úgy döntöttem, hogy megnézem ezt az edzés előtti edzést, hogy lássam, tényleg megéri-e.

Hova sorolnám ezt az edzés előtti edzést? Megállja a helyét a konkurens termékekkel szemben, mint például az M3/S Pump vagy a Blood Storm? Éreztem bármilyen hatást a használata után? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Ghost Pump
Kategória: Kickers
Ízlés
8.2/10
Oldhatóság
9.8/10
Hatás
9.1/10
Összetevők
8.3/10
Ár
6.4/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont

Már jó ideje követem a Ghostot nemzetközileg. Ez egy amerikai márka, amely azt állítja, hogy teljesen egyedi akar lenni. Különböző és funkcionális termékeket akar létrehozni, egyszóval az árral szemben akar haladni, és az utóbbi időben viszonylag sikeresek voltak.

Tényleg azt kell mondanom, hogy minden termékük egyedi a maga módján. Legyen szó a választott ízről vagy más hozzáadott értékről, amely egy másik szintre emeli a terméket. A Ghost márkát azonban a termékeik magas ára is jellemzi.

De elég a bevezető szavakból, térjünk rá magára a Ghost Pump felülvizsgálatára.

-

A maximális hatékonyságot biztosító összetétel

A készítményben a leginkább képviselt összetevő az l-citrullin , amely az izmok vérellátásának érdekében van jelen. Edzés közben segít az izmok tápanyagellátásában, elősegíti az izomtónust és az érrendszer működését. Az L-citrullin előnye az is, hogy lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig gyakoroljon, különösen atöbb ismétlés, ami közvetve nagyobb izomnövekedéshez vezet.

A második leginkább képviselt összetevő itt az arginin-nitrátok, amelyek a szervezetben nagyon hasonlóan hatnak, mint a fent említett L-citrullin. Azért vannak itt, hogy még inkább elősegítsék az izmok véráramlását, érrendszerét és pumpálását edzés közben.

Aglicerinpor egy másik összetevő az edzés előtti edzésben, amely közvetlenül elősegíti a véráramlást és az izomtömeget. Egyszerűen fogalmazva, a glicerin bevétele után nagy mennyiségű víz kerül közvetlenül az izmokba. biztosítja a minőségi összehúzódásokat az edzés során, és kiöblíti az edzés utáni tejsavat.

Egy nagyon érdekes összetevő itt a norvalin, amely egy aminosav, amely közvetve javítja a nitrogén-oxid hatását a szervezetben. Ezt magadon is észre fogod venni a jobb véráramlás, a felpumpált izmok és a jobb összehúzódások formájában.

A nitrogén-oxidot támogató utolsó összetevők a C-vitamin és a polidextróz, amely egy olyan szénhidrátforma, amely elősegíti az állóképességet, és edzés közben tápanyagot juttat az izmokba.

Végül, de nem utolsósorban, két hozzáadott adaptogén van a termékben fenyőkéreg-kivonat és gyökérkivonat formájában a szabadalmaztatott Astragin márkanév alatt. Ezek az adaptogének javítják az életminőséget, ha hosszú távon szedik, segíthetnek a szív- és érrendszerim egészségét, sokkal több energiát ad a szervezetnek, csökkenti a fáradtságot és pozitív hatással van az agyműködésre.

-

A Preworkout szukralózzal van édesítve, amely egy mesterséges édesítőszer, amely biztonságos a szervezet számára, és nem jelent veszélyt.

Továbbá a gyártási folyamat során vegyi és természetes aromákat is felhasználtak, amint azt a gyártó a termék csomagolásán is feltünteti. Az itt használt kémiai színezőanyag az alluravörös, egy vitatott színezőanyag, amelyet hazánkban nem használnak. Gyermekek számára nem alkalmas, és befolyásolhatja a figyelmüket és a hiperaktivitásukat.

A felnőtt lakosság számára is lehetnek negatív hatásai, de ehhez hatalmas mennyiséget kellene fogyasztani belőle, ami az ajánlott adagolás mellett semmiképp sem opció.

Táplálkozási információk: 17,5 g (1 adag)
Energiaérték 10 kcal
Szénhidrátok 3 g
- ebből cukrok 0 g
Szál 2 g
C-vitamin 250 mg
L-citrullin 4000 mg
Arginin-nitrát (NO3-T) 2500 mg
Taurin 2000 mg
Glycerpump (glicerin por 65%) 1500 mg
Norvaline 300 mg
Fenyőkéreg kivonat 200 mg
Astragalus gyökér kivonatok 50 mg

Problémák a kicsomagolás után Ghost Pump

A küldemény kézhezvételét követően természetesen azonnal nekiláttam a termék lebontásának és utólagos tesztelésének. A Preworkout nagyon jól csomagolt volt, és összességében a csomagolás szép benyomást tett rám.

A csomag kibontása után azonban rögtön jött a csalódás. Az egész keverék belül olyan volt, mint egy kő, így lehetetlen volt mérőkanállal kanalazni. Így hát késsel, szó szerint kisebb darabokra kellett vágnom az egész keveréket. Ez az egész helyzet mindkét megrendelt Ghost Pump tesztcsomaggal megtörtént, így nem gondoljuk, hogy hibás darabról van szó.

Természetesen tudom, hogy az egész keverék keményedése nincs negatív hatással a végső célra.Azonban egy olyan edzés előtti edzésnél, amiért 16650 Ft-t fizetek, nem várnám el, hogy ilyen problémák merüljenek fel.

-

Az előkészítés teljesen problémamentes

A gyártó utasításait követtem a preworkout fogyasztásakor. Egy adagot (17,5 gramm) 250 ml vízben kevertem össze. A preworkout oldhatósága teljesen problémamentes volt, nem képződött csomó, és a preworkout szinte azonnal feloldódott.

Amikor a preworkoutot megkevertük a shakerben, az ital kissé habzott, de szerencsére ez a hab 30 másodpercen belül lecsillapodott, és az ital készen állt a fogyasztásra.

A tippünk
A Preworkout egy kanállal is könnyen elkeverhető, ebben az esetben még csak nem is csillog.Nincs hab, és az edzés előtt finom hideg, jeges italt fogyaszthatsz.

-

A hatékonyság tekintetében az abszolút élvonalba tartozik.

A Preworkoutot körülbelül 30-45 perccel edzés előtt fogyasztottam 17,5 grammos adagban a gyártó ajánlásai szerint. A Preworkoutot éhgyomorra fogyasztottam, hogy biztosítsam az összes hatóanyag maximális felszívódását. Körülbelül 90 perccel az utolsó szilárd étkezés után.

A fogyasztást követő 30 percen belül az összes anyag elkezdett felszívódni a szervezetben, és képes voltam arra, hogyA talaj eléggé tele volt, és az első sorozat után az izmaim tökéletesen fel voltak pumpálva.

Figyelembe kell venni, hogy ez egy stimulánsok nélküli kicker. Nincs benne koffein vagy más stimuláns. Tehát ne számítson gyors energiamegnövekedésre vagy agresszív felépítésre az edzéshez.

Éppen ellenkezőleg, ennek a kickernek az elfogyasztása után tiszta lesz a fejed, minden gond nélkül tudsz majd az edzésre koncentrálni, és képes leszel arra, hogyAz elsődleges hatás a fent említett felpumpált és telt izmok, ami abszolút fantasztikus.

Itt azt javaslom, hogy tartsa be legalább a gyártó által ajánlott adagot, hogy a terméktől elvárt eredményeket kapja.

-

A savanyú görögdinnye íz nem fog sem megbántani, sem gyönyörködtetni.

Amikor egy adag 17,5 grammot kevertem 250 ml vízben, kb.Azt kell mondanom, hogy kellemesen meglepődtem. Nincs túl erős kémiai utóíze, de az ital fogyasztásakor furcsa, lisztes állagú a szájban. Személy szerint nem tudom, milyen hozzáadott összetevőből származik ez a textúra, de egyesek számára kellemetlen lehet.

Ami a tiszta ízt illeti, a kapott ital nem túlságosan savanyú. 250 ml vízben elkeverve enyhén savanykás, dinnyés ízt eredményez. Itt óvatosnak kell lenni, mert saját tapasztalatból tudom, hogy a dinnye íze nem biztos, hogy mindenkinek megfelel, és azt javaslom, hogy előzetesen próbálja ki valaki más preworkoutját.

A tippünk
Ha szereti a rendkívül savanyú ízeket, adhat egy kis citromlevet az italához. Ez segít, hogy az edzés alatt felpumpáljon, miközben tökéletessé teszi a savanyú görögdinnye ízét.

-

Az ár magasabb, mint amire számítanál

A gyártó preworkout 350 grammos kiszerelésben készül, amely 16650 Ft-ba kerül. Egy egész csomagban 20 teljes adag van, az ajánlott 17,5 grammos adagolás mellett. Ebben az esetben egy adag 830 Ft-ba kerül, ami nagyon magas ár, ami érthető módon elriasztja Önt.

A Ghost Pump legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Alternatív termékek

Megértem, hogy az ár sokak számára nagyon magas lehet, ezért úgy döntöttem, hogy alternatív edzés előtti pumpákat ajánlok, amelyeket a Ghost Pump helyettesíthet. A hatás mindegyik terméknél kissé eltérő, de ha e kettő közül választasz egyet, biztosan nem fogsz hibázni.

1. Cseh vírus M3/S szivattyú

Egy bevált edzés előtti pumpa a cseh Virus gyártótól, amely már jó ideje velünk van. Saját tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy ez is egy jó termék, amellyel elégedett lesz. Itt azonban nem lesz olyan jó a hatás, mint a Ghost szivattyúval. Kicsit növelni kellene az adagot, ami végül drágábbá tenné a készítményt.

A nagy előnye az áttekintett preworkoutokkal szemben az ár, ahol egy adag összesen 500 Ft-ba kerül, ha a 14,5 grammos hardcore adagot is beleszámoljuk. Véleményem szerint ilyen nagy dózis szükséges a várt hatás eléréséhez.

Cseh vírus M3/s szivattyú.

-

2. Nagy zóna vérvihar

Sokkal jobb alternatíva a német BigZone gyártó Blood Storm edzés előtti pumpa. Ugyanakkor itt már 10 grammos dózisban is nagyon jó hatást ér el., amikor egy adag 370 Ft-ba kerül, tehát ez a legolcsóbb a három közül. Természetesen az adagolás bármikor módosítható, ezért ne féljen 20 grammos adagot használni.

Itt már beszélhetünk a Ghost edzés előtti pumpa valódi versenyéről. Meg kell azonban jegyezni, hogy mindkét edzés előtti pumpa különböző összetételű, így egy kicsit másképp is működnek. Ezért mindkettőt ki kell próbálni, hogy megtudjuk, melyik működik a legjobban az Ön számára.

Blood Storm - Viharos hatású edzés előtti edzés, vagy felesleges befektetés? (Visszatekintés)

-

Végső felülvizsgálat

Ezzel elérkeztünk a végére. Érdemes tehát befektetni a Ghost Pumpba , vagy jobb, ha alternatívát keresünk? Személy szerint úgy gondolom, hogy ha nem bánja, hogy többet kell fizetnie a minőségért, akkor nem járhat rosszul a Ghost Pump-pal.

Sok stimulánsmentes kickert kipróbáltam már a múltban, de egyiknél sem éreztem ugyanazt a hatást, mint ennél. Ugyanakkor a Ghost Pump olyan egyedi formulával rendelkezik, amelyet aligha talál a piacon.

De meg kell jegyezni, hogy az 830 Ft/adag ár nagyon extrém, és ezért azt is ajánlom, hogy nézze meg a Blood Storm, M3/s Pump vagy Serious PRE véleményét. Ezek a preworkoutok sem okoztak csalódást, és az ár egyharmadáért nagyon hasonló hatást nyújtanak.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.