5% Nutrition Full as F*ck: Rich Piana legendás edzés előtti edzése? (Visszatekintés)

A Full as F*ck edzés előtti pumpa már elég hosszú ideje van a piacon, és ez idő alatt bebizonyosodott, hogysok rajongót szerzett, különösen a nemzetközi színtéren. Csehországban az 5% Nutrition márka sokáig nem volt elérhető, így amikor lehetőségem nyílt kipróbálni az edzés előtti pumpát, amelyet maga Rich Piana alkotott meg, nem haboztam. Külföldi weboldalakon csak pozitív véleményeket olvastam, ezért kíváncsi voltam, hogy milyen az edzés előtti pumpa valójában.

Hova sorolnám ezt az edzés előtti edzést? Megállja a helyét az itt használt konkurens szivattyúkkal szemben? Milyen hatásokat éreztem? Ezt, és még sok mást is megtudhat a mai cikkből.

5% Nutrition Full As F*ck
Kategória: Kickers
Ízlés
7.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Hatás
10.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont
A 5% Nutrition Full As F*ck legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az 5% Nutrition egy hardcore testépítő márka, amelyet a legendás testépítő Rich Piana alapított. Ellentmondásos megjelenése, életmódja és nyilvános szereplése jellemezte. Minden vitáját átültette magába a márkába, és olyan egyedi, kiváló minőségű és funkcionális termékeket kezdett el gyártani, amelyek korábban nem jelentek meg a piacon. Mindig is hozzáadott extra értéket a termékeihez, és nemzetközileg teljesen új szintre emelte a táplálékkiegészítést. A kezdetektől fogva követem a cégét, és alig várom, hogy sorban kipróbálhassam minden egyes termékét.

Elég a bevezető szavakból, térjünk rá a Full as F*ck edzés előtti pumpa tényleges felülvizsgálatára.

a teszt alatt kibaszottul tele voltam

Összetevők, amelyek maximális pumpálást eredményeznek

Az itt található legjelentősebb összetevő az L-citrullin nevű aminosav, amely az izmok vérellátása érdekében van jelen a következő időszakban.Segít az izmok tápanyagellátásában, elősegíti az izmok pumpálását és az érrendszer működését. Az L-citrullinnak köszönhetően hosszabb ideig tudsz edzeni és több ismétléssel is megbirkózni.

A második legtöbbet képviselt összetevő itt az L-Taurin . Ez egy, az emberi szervezetben természetesen előforduló aminosav. Legnagyobb előnye, hogy ergogén, azaz a szervezetbenenergiát, így közvetlenül javíthatja az edzés közbeni teljesítményt. A taurin antioxidánsként is működik a szervezetben, sőt, még az egészségre is jótékony hatással van, segíthet a cukorbetegeknek vagy az izomgyulladások kezelésében.

Aglicerinpor egy másik összetevő az edzés előtti edzésben, amely közvetlenül elősegíti a véráramlást és az izomtömeget. A Glycerol bevétele után nagy mennyiségű víz kerül közvetlenül az izmokba, hogy minőségi összehúzódást biztosítson minden egyes ismétlés során, és kimossa az edzés utáni tejsavat. Ugyanezen okból a termék céklaport is tartalmaz, azaz javítja a vérkeringést, a teltséget és az erezettséget.

Egy nagyon érdekes összetevő itt a norvalin, amely egy aminosav, amely közvetve javítja a nitrogén-oxid hatását a szervezetben. Ezt ismét észre fogja venni magán a jobb véráramlás, dúsabbá válás és jobb összehúzódások formájában.

Az utolsó összetevő, amely itt is a nitrogén-oxid elősegítésére szolgál, a C-vitamin, amely szintén rendelkezik pozitív hatással van az immunrendszer működésére, gyulladáscsökkentő és számos más előnye is van.

a kiegészítés tartalma

A 5% Nutrition Full As F*ck legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A heszperidin szintén kis mennyiségben jelenik meg a tápszerben. Ez egy természetes anyag, amely a citrusfélékben jelenik meg, és elősegíti a zsírégetést a szervezetben.

Végül, de nem utolsósorban, egy hozzáadott adaptogént is találunk a termékben vörösgyökér zsálya kivonat formájában. Ez az adaptogén, ha hosszú időn keresztül szedik, javítja az életminőséget, segíthet a szív- és érrendszeri egészségben.m, sokkal több energiát ad a szervezetnek, csökkenti a fáradtságot, pozitív hatással van az agyműködésre és még sok másra.

A Preworkout elsősorban szukralózzal van édesítve. Ez egy mesterséges édesítőszer, amely teljesen ártalmatlan a szervezet számára, manapság azonban gyakran használják más étrend-kiegészítőkben. A szukralózt mesterséges édesítőszerrel, aceszulfám-káliummal egészítik ki. Sok embernek gondot okozhat ez az édesítőszer. Az aceszulfám szervezetünkre gyakorolt káros voltáról és mérgező voltáról gyakran folyik vita. Meg kell azonban jegyezni, hogy vannak olyan tanulmányok, amelyek cáfolták az aceszulfám toxicitását és káros voltát, ezért nem kell túlságosan aggódni ezen édesítőszerek miatt.

A gyártási folyamat során természetes aromákat használtak, ahogyan azt a gyártó a termék csomagolásán is feltünteti. Az itt használt kémiai színezőanyagok az Allura Wormwood (a gyümölcspuncs ízéért) és a Brilliant Blue (bogyók). Ezek olyan vitatott színezékek, amelyeket a mi területünkön nem használnak. A gyártó a csomagoláson feltünteti, hogy emiatt a termék nem alkalmas gyermekek számára, befolyásolhatja a figyelmüket és a hiperaktivitásukat. A felnőtt lakosság számára az Allura Worm vagy a Brilliant Blue is negatív hatással lehet, de hatalmas mennyiséget kell fogyasztania. és ez nem jelent kockázatot az ajánlott adagolás mellett, így nem kell aggódnia.

Végül a termékhez fekete bors kivonatot adunk, amely sokszorosan javítja a preworkoutban található összes többi összetevő felhasználhatóságát.

Az edzés előtti teljes összetétele:

Táplálkozási információk
1 adagolókanál (12,9g) / %RHP*
L-citrullin
6000 mg
L-Taurin
2000mg
Glicerin-monosztearát
1000mg
Vörösgyökér zsálya (gyökérkivonat)
650mg
Cékla por
500mg
L-norvalin
250mg
Hesperidin
100mg
Fekete bors kivonat
5mg
C-vitamin
250mg / 417% RHP*
Niacin
30mg / 150% RHP*
Kalcium
9mg / 1% RHP*
Magnézium (citrát, glicerin-foszfát)
15mg / 4% RHP*
Nátrium (glicerin-foszfát, nátrium-klorid)
17mg / 1% RHP*
Kálium (citrát, glicerin-foszfát)
36mg / 1% RHP*

Az edzés előtti pumpakészítmény azonnali

A gyártó utasításait követtem a preworkout fogyasztásakor. Egy adag 12,9 grammot 300 ml vízben elkevertem.

mérőpohár porral az előkészítéshez

A preworkout oldhatóságával egyáltalán nem volt probléma, nem képződtek csomók, és a preworkout szinte azonnal feloldódott. A felszínen azonban oldhatatlan részecskék képződtek, amelyek később a tartály aljára hullottak. Ez azonban nem szórakozás, hanem csak egy a hozzáadott összetevők közül, amely ellátja a funkcióját. Keveréskor a preworkout nem habzott, azonnal fogyasztásra kész volt.

A tippünk
A preworkout adagolása egyéni kérdés, én személy szerint hasznosnak találtam, hogy az adagot inkább 16-17 grammra emeljem. Ne félj tehát kísérletezni, és próbáld ki, mi válik be neked a legjobban.

Preworkout tökéletesen ellátja szerepét

A Preworkoutot nagyjából 30-45 perccel az edzés előtt fogyasztottam el először a gyártó által ajánlott 12,9 g-os adagban. A Preworkoutot mindig éhgyomorra fogyasztottam, hogy biztosítsam az összes hatóanyag maximális felszívódását. Általában a Preworkoutot nagyjából 90 perccel egy szilárd étkezés után szoktam használni. Éhgyomorra 30 percen belül minden anyag tökéletesen felszívódik a szervezetben, és Ön erősnek és jóllakottnak fogja érezni magát.

A preworkoutban nincs semmilyen formában koffein, így ne számítson gyors energiamegnövekedésre, ez egy alvás.Ez egy fokozatos felépítés az edzéshez, amely után teljes mértékben koncentrálni tudsz minden egyes ismétlésre. A stimulánsmentes edzés előtti pumpákat inkább azoknak ajánlanám, akik elsősorban az izomtömeg építésére koncentrálnak. Ha az erő vagy az állóképesség fejlesztésére összpontosítasz, akkor az izmok felpumpálása inkább csak hátráltatni fog téged.

Érdekelheti Önt: Mit kell enni edzés előtt (edzés előtt)

Nem fogod élvezni a választott ízeket.

kész rúgó tele, mint a fck

Amikor a gyártó utasításai szerint egy adag 12,9 grammot 300 ml vízben összekevertünk, ideje volt megkóstolni a preworkoutot. Nézzük meg az egyes ízeket:

  • Gránátalma (6/10), a gránátalma íze itt nem igazán érezhető. Legalábbis én nem vettem észre. Az íze nagyon különleges és erős, ami nem biztos, hogy mindenkinek ízlik. Nekem is beletelt néhány alkalomba, mire megszoktam, de a végén egyáltalán nem volt rossz.
  • Bogyós gyümölcsök (6/10), ugyanaz a probléma, mint az elődjénél, itt nincs bogyós gyümölcs íz. észrevehető, és nehezen tudtam megkülönböztetni, hogy gránátalmát vagy bogyós gyümölcsöt iszom. Mindkét változat íze nagyon hasonló. Az edzés előtti edzés tökéletesen teszi a dolgát, de ami az ízét illeti, nem fogja annyira élvezni.
  • AFruit Punch (8,5/10 ) egy olyan íz, amelyet edzés előtt élvezni fogsz. Leginkább a görögdinnye vagy a málna ízéhez tudnám hasonlítani, természetesen egy enyhén kesernyés jegyekkel. Ráadásul a meglehetősen mesterséges színe ellenére megőrizte természetes ízét, amit biztosan értékelni fog, ha edzés előtt kortyolgatja. Számomra a gyümölcspuncs egy nagyszerű választás, amivel nem lehet melléfogni.
TIPPÜNK
Készítéskor 300 ml-nél kevesebb vizet adjon hozzá, ez javítja az ízt és édesebbé teszi az edzés előtti edzést.

Magas minőségért, megfizethető áron

A gyártó 387 grammos kiszerelésben gyártja az edzés előtti puncsot, amely átszámítva 14150 Ft-ba kerül. Egy csomagban 30 teljes adag van az ajánlott adagolásban (12,9 gramm = egy adagolókanál). Ebben az esetben egy adag összesen 470 Ft-t tesz ki, ami véleményem szerint egy tökéletesen megfelelő ár, amely ezt a terméket más edzés előtti pumpák közé helyezi.

A 5% Nutrition Full As F*ck legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ezzel elérkeztünk magának a felülvizsgálatnak a következtetéséhez. Érdemes tehát befektetni a Full as F*ck by 5% Nutritionba? Azt kell mondanom, hogy valóban megéri. A Preworkout nagyon meglepett a minőségével és mindenekelőtt a funkcionalitásával, vagyis azzal, hogy gyakorlatilag hogyan működik az edzőteremben. Ritkán fordul elő, hogy az első használat után a hatás azonnal észrevehető, de itt tényleg az, ami hatalmas plusz.

Ami a cseh preworkoutok versenyzését illeti, őszintének kell lennem.Nem félnék újra Full as F*ck-et kapni az 5% Nutrition-tól, mert nekem teljesen jól bevált. A Blood Storm vagy a Serious PRE szivattyúk megfelelő alternatívát jelenthetnek, kiváló tapasztalataink vannak velük. Ennek ellenére valószínűleg legközelebb is Rich Piana edzés előtti edzéséhez fogok nyúlni, mert egyszerűen megéri.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.