Extrifit Whey3 - Fehérje cizellált hölgyeknek vagy hardcore testépítőknek? (Visszatekintés)

Vélemények a gyártó Extrifit termékeiről a honlapunkon nem látja túl gyakran, azonban nem adnaknemrég lehetőséget kaptam, hogy teszteljem a Whey3 fehérjét ettől a márkától, így úgy gondoltam, nem utasíthatom vissza ezt a lehetőséget.

Már volt némi információm a Whey3 fehérjéről, tudtam, hogy ez egy olyan fehérje, amelyet elsősorban arra terveztek.Elsősorban nőknek szánták, mert a gyártó nagyobb hangsúlyt fektetett a fehérje ízére, amit a nők értékelnek. Tehát abszolút tökéletes ízélményre számítottam.

Végül, hogyan állt a fehérje ízre? Voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban? Mikor a legjobb a fehérje bevitele? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Extrifit Whey3
Kategória: Fehérjék
Ízlés
5.3/10
Oldhatóság
8.0/10
Emészthetőség
9.5/10
Összetevők
9.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

Meg kell említeni, hogy valójában a Whey3 pontosan ugyanolyan, mint az összes többi fehérje, amelyek amit a piacon találunk, így férfiak is használhatják, pontosan ugyanolyan hatással.

A fehérje összetétele egyedülálló

A fehérje legjelentősebb összetevője a tejsavókoncentrátum (a fehérje összetevő 75%-át teszi ki), amely a legkíméletesebb CFM-módszerrel dolgozzák fel, amelyet ma már abszolút szabványnak tekintenek. Ez a módszer megőrzi a fehérje összes bioaktív frakcióját, és így nemcsak az izomnövekedést, hanem az általános emberi egészséget is támogathatja. A savókoncentrátumot tejsavóizolátummal egészítik ki (a fehérjeösszetétel 15%-a).DH8 hidrolizált tejsavóizolátum (a fehérjeösszetevő 10%-át teszi ki). Ezek drágább nyersanyagok, mint a savókoncentrátum, és feltehetően azért adják hozzá őket, hogy a gyártó "javíthasson" a tejsavókoncentrátumon.a fehérje általános tápértékének javítása és a fehérje azonnali felszívódásának biztosítása érdekében a vérben (alkalmas edzés utáni használatra).

A gyártó a csomagoláson azt írja, hogy a fehérjében aromákat használnak, azonban nem határozza meg, hogy ezek kémiai vagy természetes aromák. Saját tapasztalataim után hajlamos vagyok azt gondolni, hogy a gyártó egyértelműen kémiai aromát használt. Másrészt természetes színezéket használtak a gyártás során, aminek örülök. Úgy gondolom, hogy manapság a természetes színezékek és aromák használata természetesnek kellene lennie.

Extrifit Whey 3 vélemény

Továbbá a fehérje összetételében megtaláljuk a hozzáadott emésztőenzimeket, a laktázt, a bromelain és a papain, amelyek garantálják számunkra a következőket a fehérjében lévő összes fehérje maximális hasznosítása, és így minimálisra csökkenti a termék rossz emésztésének kockázatát.

Végül, de nem utolsósorban, a gyártó vitaminok széles skáláját adja a fehérjéhez. amelyben főként B-vitaminokat találunk, C- és E-vitaminnal dúsítva. A vitaminok mellett hozzáadott magnéziumot is találunk, amely itt kelátkötésben van (garantálja az optimális felszívódást a szervezetben). Mindezek az összetevők nem feltétlenül szükségesek egy fehérjében, de hozzáadásuk hatalmas előnyt jelent.

Például a napraforgó lecitin, amelyet itt emulgeálószerként használnak, szintén szerepel a készítményben. vagy karboxi-metil-cellulóz, amelyet itt sűrítőanyagként használunk (kellemes krémes állagot ad). Mindkét anyag teljesen biztonságos a szervezet számára, a fehérje végső konzisztenciája, oldhatósága vagy minimális habzása miatt kerültek ide.

Nagyon pozitív adalékként a fehérjében megtalálhatóak azok az összetevők, amelyek hiteles ízt és aromát adnak a fehérjének. Ezek az összetevők közé tartoznak a vaníliamagvak, a zsírtalanított kakaó, a szárított zsírtalanítotttejpor, kókuszreszelék vagy fagyasztva szárított eper (ízesítésenként változó). Ezek olyan kiváló minőségű összetevők, amelyek a fehérje ízélményét egy teljesen új szintre emelik.

A fehérje szukralózzal van édesítve, ami egy olyan édesítőszer, amit bizonyára mindannyian jól ismernek. Ez egy biztonságos édesítőszer, amely nagyon népszerű az egészséges élelmiszerek gyártói körében. Az itt található mennyiségben Önt semmilyen módon nem fenyegeti semmilyen mellékhatás veszélye.hatások (például vízvisszatartás vagy emésztési zavarok), így nincs miért aggódnia.

TIPPÜNK
Győződjön meg róla, hogy naponta elegendő vitamint, ásványi anyagot és mikrotápanyagot fogyaszt. Ezek az élelmiszer-összetevők sokkal fontosabbak, mint gondolnád, ezért a vitaminok és a magnézium hozzáadása a fehérjéhez nagyon is hasznos.

Krémes állag és tökéletes emészthetőség

A fehérje tesztelésekor a gyártó utasításait követtem, 30 g fehérje 200 ml vízhez. Miután a fehérjét shakerben összekevertem, nem vettem észre csomósodást vagy nagy habzást. Éppen ellenkezőleg, a kapott termék gyönyörű krémes állagú volt, és azonnal fogyasztható volt.

Az emészthetőséggel sem volt problémám. A fehérje elfogyasztása után nem éreztem hányingert vagy puffadást, a fehérje 45 percen belül megemésztődött, és ezután minden gond nélkül tudtam áttérni magára a szilárd ételre.

A tippünk
Ha a fehérjét a gyártó utasításai szerint turmixgépben összeturmixolja, egy finom, krémes italt kap, amely egy igazi turmixra emlékeztet.

Extrifit Whey 3 emészthetőség és állag

A tápértékek nem sértőek, de nem is fognak lenyűgözni.

A fehérje tápértékei meglehetősen átlagosak. Ha a fehérje százalékos arányára összpontosítunk , akkor az 71% és 75% között mozog, attól függően, hogy milyen ízt választasz. Ebből a szempontból a fehérje inkább átlagos vagy átlag alatti értékeket mutat.Ami a szénhidrátok és zsírok 100 g termékre eső mennyiségét illeti, itt minden aazaz ugyanannyi, mint az összes hasonló konkurens termékben.

Nagyon szuverén lépés a gyártó részéről a fehérjében található fehérjék aminosavspektrumának közzététele, valamint a hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok és azok pontos mennyiségének feltüntetése.

Táplálkozási információk: 100 g 30 g
Energiaérték 1563 kJ/372 kcal 469 kJ/112 kcal
Fehérje 71 g 21 g
Szénhidrátok 8,2 g 2,5 g
- ebből cukrok 6,2 g 1,9 g
Zsírok 5,2 g 1,6 g
- amelyből telített MK 2,8 g 0,8 g
Szál 3,7 g 1,1 g
0,54 g 0,16 g
A tippünk
Hacsak nem tart rendkívül szigorú diétát, nem kell korlátoznia magát a tiszta tejsavó izolátumokra. Még a sima tejsavó koncentrátumoknak is, amelyeknek sokkal jobb az ízük, van helyük van az étrendben, és sokkal jobb eredményeket érhetnek el.

Extrifit Whey 3 összetevők

Bevált ízek, amelyek messze nem tökéletesek

A legnagyobb ok, amiért vártam a fehérje tesztelését, az az íze volt, amelyet a gyártó sokat emleget. Már a felhasznált összetevők alapján is azt gondoltam, hogy a fehérje íze nagyon jó lesz, még a csomagok felbontása után is teljesen elképesztő illat volt. Most azonban elmondhatom, hogy a fehérje íze nagy csalódás volt. Az összes ízben kipróbáltuk a fehérjét:

  • Atejcsokoládénak (8/10 ) kémiai íze van, amikor kinyitják, de a mérést követőenShakerben felbontva egy meglehetősen természetes csokoládé ízét élvezheti. Az így kapott shake sűrű állagú, nem habzik, és nem túlédesített. Az oldhatósága azonban nem ideális, mivel a fehérje kis csomókat hagy a shakeremben, és ez rontja az íz benyomását. Összességében pozitívan értékelem ezt a változatot, de sajnos nem tudja legyőzni a cseh vírus MPS-5 Pro csokoládét.
  • Vanília/mandula (5/10) szintén nagyon kémiai ízű, a fehérje megkóstolása után nincs íze. vanília ízű, javaslom, hogy az elkészítés során kevesebb vizet használjon, hogy az íz még hangsúlyosabb legyen. Összességében az ízét nagyon átlagosnak értékelem, sajnos rengeteg konkurens cég van, akiknek vanília íze sokkal finomabb.
  • Kókuszos turmix (5/10), ezt az ízt vártam a legjobban. Azt kell mondanom, hogy a döntőben nagyon tetszett a kókuszos íz. Azonban még itt is nagy probléma volt, hogy a kókusz illata a keverés után alig volt érezhető. Ismét azt javaslom, hogy a fehérjét kisebb mennyiségű vízben keverjük össze. Az íze semmiképpen sem volt túl édes, és azok számára, akik a kevésbé édes fehérjéket szeretik, ez a megfelelő megoldás.
  • AStrawberry Shake (3/10) kétségkívül a legnagyobb csalódás a négy íz közül. A fehérje kinyitásakor finom eper illatot éreztem, de miután megkóstoltam, úgy tűnt, hogy az illat teljesen eltűnt, és nyoma sem volt epernek. Nem tudom, hogy hibás terméket kaptam-e, vagy ezt az ízt valóban így forgalmazta a gyártó, de másodszor biztosan nem venném meg. Ha a tökéletes eper ízre vágysz, akkor ajánlom, hogy próbáld ki például a Prom-in CFM Probiotikumokat.
A tippünk
Azízek kevésbé kifejezettek és nem túl édesek, ha a magasabb ízvilágot kedveli.Ha erősebb vagy édesebb ízt szeretne, próbálja ki a Big Zone Protein Juice-t.

Extrifit Whey 3 ízben

Mikor használtam fehérjét?

A Protein Whey3 könnyen és nagyon gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, ezért különösen ajánlom, hogy közvetlenül edzés után fogyassza .Egy másik nagyon megfelelő alternatíva az lenne, ha a fehérjét azonnal reggel a reggelihez vagy bármikor a nap folyamán az étkezések között bevenné.Nem javaslom, hogy közvetlenül lefekvés előtt szedd ezt a fehérjét, mert nagyon gyorsan emésztődő fehérjét tartalmaz, ami nem ajánlott éjszakára.

A tejsavót3 nem ajánlott hőkezelésre használni, mivel ezzel tönkreteheti a fehérje által nyújtott egészségügyi előnyöket. Ezenkívül a hozzáadott emésztőenzimeket vagy vitaminokat is tönkreteheti. Ha a fehérjét hőkezelésre szeretné használni, válasszon egy sokkal olcsóbb fehérjét, ahol nem kell többet fizetnie a minőségért.

Extrifit Whey 3 használat

Minőségi fehérje megfelelő áron

A gyártó három különböző kiszerelésben kínálja a fehérjét. A legnagyobb, 2 kg-os kiszerelésben általában 21670 Ft-ért lehet megvásárolni a fehérjét , míg egy adag 320 Ft-ba kerül. A fehérjét 1 kg-os kiszerelésben is megvásárolhatja, amelyet a megfelelő A megfelelő időben 11670 Ft-ért lehet hozzájutni, egy adag 370 Ft-ba kerül. Ha pedig először szeretné tesztelni a fehérjét, a gyártó 30 g-os egyszeri adagokat is kínál, amelyek 470 Ft-ba kerülnek.

Az ár nekem személy szerint túl magas, egy 2 kg-os csomagért 18330 Ft körüli árat képzelek el. Meg kell azonban jegyezni, hogy a fehérje nem hagyományos összetevőket is tartalmaz, amelyek egyszerűen tükröződnek a termék végső árában.

A Extrifit Whey3 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ezzel elérkeztünk a véleményem végére. Megéri tehát befektetni az Extrifit Whey3-ba? Ez az Ön preferenciáitól és mindenekelőtt ízlésétől függ. Én személy szerint nem venném újra a fehérjét, mégpedig az íze miatt, ami számomra nagyon ízetlen.

Más tekintetben a fehérje szinte hibátlan, összetétele még a legjobbakkal is versenyez. Tökéletesen feloldódik, nem képez csomókat, és semmilyen módon nem habzik. Ízre azonban mindenkinek magának kell kipróbálnia, mertAmi nekem nem felel meg, az másnak talán megfelel.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.