Extrifit Protein Caffe izolátum: Frissítő kávé prémium összetevőkkel (Visszatekintés)

Számos sikeres termék után az Extrifit egy új termékkel, a Protein Caffe Isolate-tal jelentkezett a piacra, amely valódi kávékivonatot tartalmazó minőségi fehérje. Milyen? Van ennek bármi köze a kávéhoz?

A következő áttekintésben választ kaphat az összes kérdésre, amelyre vásárlás előtt kíváncsi lehet.

Extrifit Protein Caffé Isolate
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.9/10
Oldhatóság
9.5/10
Emészthetőség
9.9/10
Összetevők
10.0/10
Ár
6.5/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont
A Extrifit Protein Caffé Isolate legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A forradalmi kiegészítők mindig is eléggé nyugodtnak tűntek számomra. Soha nem érdekeltek a fehérjepudingok, fehérjepudingok, vagy akármilyen más fehérje. De amikor az Extrifit piacra dobta a fehérjekávét, mint ennek a koffeines csodának a nagy szerelmese, felkaptam a fejem, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt az új terméket.

Első osztályú összetevők

A fehérjekávé pontosan azt tartalmazza, amit elvárnak tőle:

  • kiváló minőségű instant tejsavó 90%-os izolátum CFM módszerrel feldolgozva
  • Valódi instant kávé

Ezenkívül az édesítéshez az egészségre ártalmatlan szukralózt használták, amit én személy szerint nagy előnynek tartok. Az egyetlen kisebb hátránya, hogy a porban lévő természetes koffeinhez koffeint adtak hozzá.A termék végső ízén, minőségén vagy összetételén azonban nem fogod észrevenni.

Összetevők - Extrifit Protein Caffé Izolátum

Frissítő íz

Az összetevők valóban első osztályúak, de az íz még jobb.

Valójában pontosan olyan íze volt, amilyennek szerintem minden fehérjének lennie kell. A fehérje kávé nem tartalmaz rendkívül mesterséges ízt. tartósítószerekkel és édesítőszerekkel teli, de teljesen természetes ízű, amit minden kávérajongó imádni fog.

Bár kezdetben aggódtam, hogy a terméknek rendkívül savószaga lesz, egyáltalán nem vettem észre semmit.

A tippünk
A fehérje kávé remek frissítő lehet a nyári napokon! Ráadásul a prémium összetevőknek köszönhetően egyáltalán nem kell aggódnod amiatt, hogy elrontja a diétádat.

Könnyen elkészíthető

A fehérjekávé elkészítése sem okoz gondot. Bár a gyártó azt tanácsolja, hogy 200 ml vizet keverjünk bele, én 300 ml-t használtam, és a kávé íze még mindig nagyon erős és telt volt.

Az oldhatósága valóban kiváló, a kávé egy kis keverés után a shakerben feloldódik. Az enyhe hátránya azonban a magas habzás, így a keverés után meg kell várni, amíg a hab lecseng, hogy a kávét pohárba önthesse és élvezhesse.

Könnyen elkészíthető - Extrifit Protein Caffé Izolátum

Az ár jelentősen fel van fújva

Ha nem lenne a magas ára, a fehérjekávé napi alapanyaggá vált volna az étrendemben, valamint a mennyiségben.

A Extrifit Protein Caffé Isolate legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Sajnos egy csomagért majdnem 670 Ft-t kell fizetni, és ha úgy döntünk, hogy 10 darabos csomagot vásárolunk, akkor 5670 Ft-t kell fizetnünk, ami, legalábbis véleményem szerint, viszonylag magas ár.

Ha tehát szeretsz kényeztetni, és egy csodálatos és egészséges frissítőt keresel (nem csak) a nyári napokra, akkor ez a megfelelő választás számodra. A mindennapi fogyasztás szempontjából azonban sokkal kényelmesebbnek fogja találni, ha beruház egy minőségi fehérjeitalba, és külön-külön kényezteti magát a kávéval.

Szeretne pénzt megtakarítani?
Ha pénzt szeretne megtakarítani, otthon is elkészítheti saját fehérjekávéját. Mindössze ízesítetlen tejsavófehérjére és instant (oldódó) kávéra van szükséged. A Protein Caffe Izolátummal ellentétben azonban az íze sokkal jobban kiemelkedik a tejben.

A Protein Caffe Izolátum előnyei pontokban:

  • Kiváló minőségű instant tejsavó 90%-os izolátumot és valódi instant kávét tartalmaz.
  • Egy gramm cukrot vagy zsírt sem tartalmaz
  • Nagyszerű íze van
  • Kiváló aminosav spektrummal rendelkezik
  • Közel 5,5g BCAA adagonként

Oldhatóság - Extrifit Protein Caffé Izolátum

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Végső értékelés

Az árat félretéve, véleményem szerint ez az egyik legjobb fehérje-kiegészítő a piacon. Minden felhasznált összetevő kiváló minőségű, és az így kapott íz egészen elképesztő.

De sajnos az árat sem lehet túlságosan figyelmen kívül hagyni.

Tehát, ha ki szeretné próbálni a fehérjekávét, vagy csak azért, hogy feldobja az étrendjét, mindenképpen ajánljuk. A mindennapi fogyasztás szempontjából azonban sokkal jobban jársz, ha beruházol egy minőségi fehérjeitalba, és a kávét külön fogyasztod.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.