Extrifit Long 80 Multiprotein - Fehérje a nap bármely szakában? (Visszatekintés)

Már régóta nézegettem ezt a több összetevőből álló fehérjét az Extrifit-től, de mindig inkább egy másik márkához nyúltam, mint például a Czech Virus vagy a Prom-IN, amelyekkel mindig elégedett voltam. Most azonban úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a több összetevőből álló fehérjét, és azonnal írok egy objektív véleményt, hogy képet kaphassanak arról, hogy mit várhatnak ettől a terméktől.

Az interneten sok dicséretet találtam az Extrifit Multiprotein 80 Long-ról, ezért kíváncsi voltam, hogy kipróbálom-e magam. Személyes tapasztalatból tudom, hogy ennek a gyártónak általában egy nagy problémája van a fehérjékkel, és ez az íz.

Szóval, hogyan állt meg ez a fehérje az ízpróbákon? Hogyan állt helyt a konkurenciával szemben? Megéri befektetni? Mindent megtudhatsz a mai áttekintésből.

Extrifit Long 80 Multiprotein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
6.9/10
Oldhatóság
9.8/10
Emészthetőség
9.2/10
Összetevők
9.1/10
Ár
7.4/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont

Az Extrifit márkát biztosan nem kell bemutatnom senkinek, ez egy hardcore testépítő márka, amely számtalan kiegészítőt kínál manapság. Meg kell említeni, hogy a legtöbb termékük tökéletes színvonalú. Természetesen nem azért vagyok itt, hogy dicsérjem az Extrifitet, hanem azért, hogy objektív és minőségi felülvizsgálatot nyújtsak Önnek. Ugorjunk tehát magába a Multiprotein 80 Long felülvizsgálatába.

A fehérje összetétele meglepően jó!

Fehérjeforrásként gyorsan és könnyen emészthető tejsavófehérjék állnak rendelkezésre tejsavó koncentrátum, izolátum és hidrolizátum formájában. Ezenkívül az úgynevezett közepesen gyorsan emészthető fehérjéket tojásalbumin formájában tartalmazza, amely megbízhatóan kiegészíti a termék teljes aminospektrumát. Végül, de nem utolsósorban micelláris kazeint használnak, amely biztosítja a fehérje lassú emésztését, és így sokkal hosszabb ideig látja el a szervezetet tápanyagokkal. Mindezek a fehérjék együtt ideális keveréket alkotnak, amely a nap bármely szakában használható.

A gyártó nagyszerű lépése a 7 emésztőenzim használata , amelyek biztosítják, hogy a fehérjében található összes összetevő tökéletes felhasználása és emésztése.

A termékben ízesítőanyagokat is használnak, de nincs feltüntetve, hogy ezek természetes vagy mesterséges aromák. A kiválasztott ízekben természetes színezékeket is találunk.

A fehérjét főként szukralózzal édesítik, amelyet szteviol-glikozidokkal (a sztevia növényből származó édesítőszer) egészítenek ki. A szukralózt manapság sokat használják, az emberi szervezet számára ebben a mennyiségben.Nem jelent semmilyen veszélyt az emberi szervezetre, és biztonságosan használható. A stevia növényben található édesítőszer sokkal jobb választás a szervezet számára, és még az emésztőrendszerünkre is jótékony hatással van. Van azonban egy nagy hátránya, mégpedig az, hogy nagy mennyiségű szteviol-glikozidok esetén az édesség keserűvé válik, ami az ízesítés szempontjából problémát jelenthet.

Végül, de nem utolsósorban, a fehérjében különböző hozzáadott anyagok vannak, a következők formájábanA választott ízvilágtól függően, például zsírszegény kakaó, fagyasztva szárított eper, banán, áfonya.

A tippünk
Mivel a fehérje tejsavófehérjét, micelláris kazeint és tojásfehérjét tartalmaz, a nap bármely szakában használható, így tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak több különböző fehérjepakolást tartani otthon, mindegyiket a nap különböző időszakára.

-

Könnyű oldhatóság és nagyszerű emészthetőség

A fehérje elfogyasztása után a legcsekélyebb emésztési problémám sem volt. A fehérjében található emésztőenzimek segítik a fehérje összes összetevőjének tökéletes emésztését és felhasználását.

A fehérje tesztelésekor a gyártó utasításait követtem, körülbelül 30 gramm fehérje 240 ml vízhez .A fehérje bekeverése után az előírt mennyiségben, krémes sűrűbb állag (a micelláris kazein hozzáadása miatt). Az oldódás teljesen zökkenőmentes volt, nem képződtek csomók, és a fehérje másodpercek alatt elkészült.

A fehérjét zabpehelyben is elkevertem, és itt sem vettem észre oldódási problémát. Nagyon kellemes tény volt, hogy a fehérjétől a zabkásám gyönyörűen krémes lett.

A tippünk
A fehérje Digezyme emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek megbízhatóan megoldják az összes a konkurens termékekkel kapcsolatos esetleges emésztési problémái.

-

Kellemesen meglepődtünk a tápértékeken.

A tápértékek a választott íztől függően kissé eltérnek. A fehérjetartalom 75% és 79% között mozog. Itt az átlagos és az átlag feletti tartományban vagyunk, amit határozottan dicsérek.

Egy másik szuverén lépés a gyártó részéről a fehérje teljes aminosavspektrumának közzététele, ami növeli az Extrifit márka hitelességét. Természetesen ennél a márkánál biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy a gyártás során rossz minőségű nyersanyagokat használnak fel.

Táplálkozási táblázat (100 g):

Csokoládé vanília eper-banán
energiaérték 1561 kJ/372 kcal 1572 kJ/374 kcal 1564 kJ/372 kcal
Fehérje 76 g 79 g 75 g
Szénhidrátok 6,6 g 5,5 g 6,9 g
- ebből cukrok 3,3 g 3,3 g 4,9 g
Zsírok 4,2 g 3,9 g 4,7 g
- amelyből telítődik 2,4 g 2,1 g 2,8 g
Szál 2,1 g 0,8 g 0,9 g
0,37 g 0,43 g 0,45 g

-

Még a fehérje ízei is nagyon viccesek.

Végül elérkeztünk az Extrifit fehérjék buktatójához. Pontosan ezért nem vártam sokat az ízektől. Másrészt, azt kell mondanom, hogy kellemesen meglepett a fehérje ebben a tekintetben, és a tesztelés után Whey3fehérje ugyanattól a márkától, ismét reményt adott nekem, hogy az Extrifit kiegyensúlyozott és ízletes ízeket is tud készíteni. Most ismertessük, hogy milyen ízűek voltak az egyes változatok:

  • A Chocolate (7/10 ) valószínűleg a legjobb a négy közül, mivel ez a legjellegzetesebb. Az elkészítés után az eredmény egy krémes csokoládé turmix, amelynek kellemes csokoládé aromája van. Kóstolás után kellemes kakaóillat érződik. Végeredményben az íz nem sértő vagy gyönyörködtető, de csokoládé ízben biztosan nem ér fel a cseh Virus MPS-5 Pro fehérjéhez.
  • A csokoládé-kókusz (7/10) az előző íz közvetlen alternatívája. Alapvetően ugyanarról a csokoládéról van szó, mint az Extrifit fehérje portfóliójában, csak kókusz ízesítéssel. A turmix krémes és ízletes.
  • Avaníliának (6/10 ) már a felbontás pillanatában furcsa vegyszerszaga volt, és a kóstolás után sem lett sokkal jobb. Arról nem is beszélve, hogy a vanília íze az első kóstolás után azonnal eltűnt. Ha a jobb ízű fehérjéket kedveli, mindenképpen jobban jár, ha a konkurens márkákhoz nyúl.
  • Eper-Banána (7/10), ez az íz a csokoládé mellett szintén a legjobbak közé tartozik. Sajnos, miután kinyitottam a csomagot, ismét furcsa vegyszerszagot éreztem. Fogyasztáskor kellemes banános-epres ízt éreztem, de ez egyáltalán nem volt határozott, és egy idő után elillant. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az íze inkább banánszerű hatást gyakorolt rám, és az eper itt csak minimálisan volt érzékelhető.
A tippünk
A fehérjét a gyártó utasításai szerint vízben elkeverve fogyaszthatja, vagy hozzáadhatja zabkásához, joghurthoz, túróhoz, minden a fantáziájától függ.

-

Mikor a legjobb a fehérje bevitele?

Az Extrifit Multiprotein 80 könnyen és gyorsan felszívódó fehérjéket, lassan felszívódó fehérjéket és úgynevezett mérsékelten felszívódó fehérjéket (tojásalbumin) tartalmaz. A fehérjében lévő összes fehérje könnyen emészthető, amit a hozzáadott emésztőenzimek is biztosítanak.

A Multiprotein 80 a nap bármely szakában bevehető étkezések között, reggelire vagy lefekvés előtt . Az edzés utáni közvetlen használatra is kiválóan alkalmas, amikor a következőkkel látja el Önt a fehérje azonnali szállítása az izmokba, valamint a fokozatos felszabadulás, amelyet ún. Ez az ideális keverék, amelyet manapság annyira népszerűsítenek.

A tippünk
A több összetevőből álló fehérjék nagy előnye, hogy bármikor felhasználhatók. Tehát ha csak egy csomag fehérjét szeretne otthon tartani, hogy bármikor felhasználhassa, amikor eszébe jut, a legideálisabbA legjobb megoldás a tejsavófehérjét és kazeint tartalmazó, több összetevőből álló fehérje.

-

Egyedi fehérje baráti áron

A legnagyobb csomag, amelyben fehérjét vásárolhatsz, 2270 g. A legnagyobb csomagért 22780 Ft-t kell fizetnie, ami egy adag 300 Ft-nak felel meg.A gyártó kisebb, 1000 g-os kiszerelésben is kínálja a fehérjét, amely 10500 Ft-ba kerül a gyártó hivatalos honlapján. A fehérjét 30 g-os eldobható zacskókban is megvásárolhatja, amelyekért 430 Ft-t kell fizetnie.

Kellemesen meglepett a fehérje ára, mert ez egy igazán jó minőségű, több összetevőből álló fehérje. De ahogy azt mindjárt látni fogjuk, vannak még olcsóbb, több összetevőből álló fehérjék is a piacon.

A Extrifit Long 80 Multiprotein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A több összetevőből álló fehérjék alternatív változatai

Ha valamilyen oknál fogva az Extrifit Multiprotein nem felel meg Önnek, ne essen kétségbe. Más minőségi, több összetevőből álló fehérjéket is találhat a piacon, és itt röviden bemutatok néhányat közülük.

1. Cseh vírus MPS-5 Pro

Ez egy nagyon jó minőségű, több összetevőből álló fehérje a cseh Czech Virus cégtől. Összetétele hasonló a Multiprotein Longhoz, tejsavófehérjét is tartalmaz.fehérje, micelláris kazein és tojásalbumin, így pontosan ugyanazt a hatást éri el.

Valamivel rosszabb tápértékeket találunk, a fehérje értéke 73%. Másrészt azonban az MPS-5 Pro sokkal jobb ízű és olcsóbb is .

Ez valóban a legjobb ízű, több összetevőből álló fehérje a piacon. 2250 g-os kiszerelésben 19980 Ft-ért kapható, ahol egy adag 270 Ft-ba kerül.

Czech Virus MPS-5 Pro - Az abszolút csúcs a több összetevőből álló fehérje kategóriában? (Visszatekintés)

-

2. Prom-IN Pentha Pro Balance

Egy újabb minőségi, több összetevőből álló fehérje a Prom-IN-től. Az összetétel is majdnem ugyanaz, mint az előző két fehérje esetében, azaz.Tejsavófehérjét, micelláris kazeint és tojásfehérjét tartalmaz.

Itt a fehérjetartalom értéke a választott íztől függően 70% és 80% között változik.

Ami az ízt illeti, ez nagyon egyéni. Ismerek olyanokat, akik szeretik a fehérjét, de olyanokat is, akik nem vennék újra. Ki kell próbálnod a fehérjét magadnak.

A fehérjét ugyanannyiért kaphatja meg, mint a Cseh Vírustól, tehát egy 2250 g-os csomagért összesen 19980 Ft-t kell fizetnie, és egy adag 350 Ft-ba kerül.

Prom-IN Pentha Pro.

-

Végső felülvizsgálat

Ezzel elérkeztünk a felülvizsgálat végére. A fehérje általános érzése meglehetősen pozitív. Azt kell mondanom, hogy ez egy minőségi fehérje, amely biztosan elnyeri a rajongók tetszését. Azonban, ha jobban belegondolok, sajnos nem tudja legyőzni az olyan versenytársakat, mint a Czech Virus vagy a Prom-IN. A jövőben mindenképpen inkább valamelyik konkurens márkához nyúlnék.

Ha azonban kedveli az Extrifit márkát, és támogatni szeretné, ne habozzon beszerezni a fehérjét. Az izmaid biztosan nőni fognak utána, csak számolj a gyengébb ízekkel, amelyek ellen az Extrifit évek óta küzd. Ami pedig a funkcionalitást illeti, a fehérjét nem lehet hibáztatni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.