Erebos Drink - Természetes energiaital, ami istenné tesz? (Visszatekintés)

Az energiaitalok gonoszak. Mindig is ezt mondtam, és a véleményem valószínűleg nem is fog változni. És ha csak annyit mondott volna. Még egy egész cikket is írtam a témáról, amit aztán a "Fitness Vices" rovatban helyeztünk el. Nemrég azonban, amikor a közösségi média világában eveztem, egy olyan természetes energiaitalra bukkantam, amely nagyon megragadta a figyelmemet.

Ahogy valószínűleg jól kitaláltad a cikk címének elolvasása után, ez az Erebos volt, egy teljesen természetes termék, amely nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert, hanem 19 különböző természetes gyógynövény kivonatát tartalmazza. Tényleg olyan jó volt, mint amilyennek mondják? Érdemes volt befektetni? Éreztem pozitív változást? Mindezt és még sok mást is megtudhat a következő áttekintésből.

Erebos Original
Kategória: Italok
Összetevők
10.0/10
Ízlés
9.8/10
Ár
7.9/10
Hatás
9.5/10
Felszívódó képesség
9.8/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont
A Erebos legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért csak annyit kell még hozzátennem, hogy hogy ne csak egyetlen Erebos-változatot értékeljek, három változatot próbáltam ki - az eredetit, a fűszereset és a keserűt (komlóval). De most térjünk át magára a felülvizsgálatra.

Egy olyan kompozíció, amely abszolút felülmúlhatatlan

Biztosan megérti, hogy a legfontosabb ok, amiért az Erebosba érdemes befektetni, az a kiváló összetétele. 19 különböző gyógynövény kivonatát tartalmazza, amelyek közül a legjelentősebbek a következők:

  • Ginseng, amely az álmokra gyakorolt jótékony hatásairól ismert.adaptogén ginsenozid tartalmának köszönhetően, a következőkben is használhatóB1-, B2-, B3-, A-vitamint, cinket, számos fenolos vegyületet, alkaloidát és polipeptidet tartalmaz.
  • guarana, amely ismert stimuláló hatásáról, hangulatjavító képességéről, az éhségérzet késleltetéséről, a depresszió kialakulásának megelőzéséről és az agyi aktivitás serkentéséről.
  • Szardella, amely képes növelni a férfiak tesztoszteronszintjét, míg a nők ösztrogénszintjét. De ennél sokkal több hatása van, mivel gyulladáscsökkentő, serkenti a szervezetet, valamint javítja az általános szellemi és fizikai vitalitást.
  • Akurkuma, amely képes csökkenteni a koleszterinszintet, eltávolítani az oxigén szabad gyököket a szervezetből, megvédi a sejteket aEzért a leptin nevű enzim felelős, amely a központi idegrendszer számára a jóllakottságot jelzi.
  • Aginkgo biloba, amely a természetes C-vitamin nagyszerű forrása, nagy mennyiségű terpént, flavonoidot és egyéb hatóanyagokat tartalmaz. Széles körben használják a memória és a koncentráció javítására való képessége miatt is.

És persze a listát még hosszan lehetne folytatni, hiszen a gyömbér, a yerba, a kola és más növények is bővelkednek pozitív hatásokban. De ez túl sok helyet foglalna el a cikkben a többi szempontnak, amelyekre a felülvizsgálatunkban összpontosítottunk. Ha tehát részletesebben érdeklik az összetevők, mindenképpen nézze meg a gyártó weboldalát.

Erebos összetétele
Az Erebos nagyszerű összetételű, frissítő ízű és számos pozitív hatással rendelkezik. Mi mást is kívánhatnál egy természetes energiaitaltól
?

Egy íz, amely nem csak a forró nyári napokon frissít fel.

Amikor nem versenyre edzek, időnként szívesen iszom egy sört. Szeretem a jellegzetes keserűségét, és amíg nem zavarja az edzésen nyújtott teljesítményemet, mindig jobb választásnak tartom, mint mondjuk a Coca-Colát és a hasonló kémiai koktélokat. De amikor versenyre készülök, az alkoholról szó sem lehet. És mivel teljes szívemből utálom a fent említett túlcukrozott italokat, szükségem lenne egy kellemes helyettesítőre. És pontosan ezt találtam Erebosban. Ahogy a bevezetőben említettem, három különböző változatot próbáltam ki, és a részletesebb értékelésem így néz ki:

  • AzErebos eredeti számomra a középút, az íze teljesen kellemes, annak ellenére, hogy méz és cukornád kombinációját használja.Nem volt túlságosan édes, frissítő volt, és teljesen mesésen éreztem magam, miután megittam. Ezért a 10 pontból 9,5 pontra értékelem.
  • Az Erebos bitter méz helyett komlót használ, ami természetesen az ízén is meglátszik. Az italnak ezt a változatát még frissítőbbnek találtam, még inkább az énédes és, ahogy a neve is mutatja, kellemesen keserű. Mivel én abszolút szeretem a keserű italokat, az Erebos keserűnek semmi kifogásolni valóm nincs. Másrészt, ha nem szereted a komlós dolgokat, akkor valószínűleg inkább az eredeti Erebost választanám. De én is 10-ből 10-re értékelem.
  • Az Erebos fűszeres 19 fűszernövény főzetét tartalmazza néhány fűszer, különösen szegfűszeg, ánizs és fahéj főzete mellett. Egyes weboldalak szerint ez a trió egyike a nagyszerű fűszereknek, amelyek különösen télen felmelegítheti Önt, és támogathatja az immunrendszer megfelelő működését. És végül, de nem utolsósorban, remek ízt adnak az Erebosnak. Nem merem összehasonlítani semmi ismerőshöz, mert ennek az italnak az íze nagyon különleges, semmi semde ismét megfelelt az elvárásaimnak, nem édes, frissítő és ezúttal melegítő. És mivel ezt az italt télen teszteltem, ismét nincs rá panaszom, és 10-ből 10-re értékelem.
Erebos változatok
Bármelyik Erebos-változatot is választja, biztosan elégedett lesz
.

Vásároljon a legjobb áron

Észrevettem valamilyen pozitív hatást magamon?

Mindig is használtam Erebos-t edzés előtt, mint a kicker helyettesítésére (abban az időben Nitrox pumpát használtam, az egyik TOP kiegészítőa legjobb rúgók összehasonlításában), és azt kell mondanom, hogy ez egy tökéletesen kielégítő alternatíva volt. A viszonylag magas koffeintartalomnak köszönhetően (106mg/palack) kellemes stimulációt, jó koncentrációt és még a fáradtság elnyomását is éreztem edzés közben.

Természetesen nem várhatsz extrém pumpálást vagy egyéb hatásokat az erős kickerektől, de mivel ez egy nemtisztán természetes termék, 1000%-ban megfelelt az elvárásaimnak, és az első adandó alkalommal, hogy vásároljak még egyet, biztosan meg fogom tenni.

Az ár megfelelő, de még mindig magas

Nincs értelme azzal áltatni magad, hogy az Erebos ára valahogy alacsony. Ha úgy dönt, hogy egy 6-os csomagba fektet (a lehető legkisebb), egy ital 1000 Ft-ba kerül. Bármennyire is ijesztőnek tűnik, fontos, hogy ne feledjük, hogy egy klasszikus autó árát energiaitalok, milyen költségekkel jár a termék előállítása, és még sok minden más. Én személy szerint inkább az Erebos-t iszom néha-néha, mint valami energiaitalt, amiben rengeteg glükóz-fruktóz szirup, tartósítószerek, aromák és egyéb alacsony minőségű és egészségtelen összetevők vannak.

A Erebos legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Erebos ár Bár az
Erebos ára kicsit magasabb, mindenképpen érdemes legalább kipróbálni
.

Végső értékelés

Egy ideális termék, amely ma a piacon biztosan páratlan, és az én szemszögemből nézve nagyszerű alternatíva mindenmindazok, akiknek meg kell szabadulniuk az energiaitalok és az edzés előtti stimulánsok függőségétől. Frissítő, a kompozíció hibátlan, és ami a legfontosabb, tényleg működik. De ahogy az ilyen termékeknél előfordul, valamivel magasabb árat kell elfogadnia.

Röviden, ha hajlandó megfelelően fizetni a minőségért, akkor mindenképpen ki kell próbálnia az Erebost.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.