Energy Flash: prémium minőségű edzés előtti edzés a Chevron-tól? [felülvizsgálat]

A legtöbbünk számára az edzőterembe járás olyan rituálé, amelyet általában egész nap várunk. De biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki időről időre nem akar elmenni, bármi legyen is az oka.a munkahelyi kötelezettségek, az iskola, vagy akár egy előző esti rossz alvás miatt. Ilyen helyzetekben általában alegjobb rúgók összehasonlításában szereplőegyik rúgóhoz nyúlok . De mostanában beleszerettem egy olyan táplálékkiegészítőbe, amiről még sosem hallottam. A Chevron Nutrition Energy Flash volt. És egy kis tesztelés után itt az ideje, hogy megosszam a tapasztalataimat.

Chevron Nutrition Energy Flash
Kategória: Kickers
Ízlés
9.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont
A Energy Flash legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Prémium formula, amely megbízhatóan hat

Mint mindig a véleményünkben, ezúttal is az összetevőket fogom először értékelni, mert ez a fő tényező, hogy válasszunk-e egy kiegészítőt. És az Energy Flash esetében nagyon kellemesen meglepődtem. A 10 hatóanyag közül a citrullin mindenképpen említést érdemel, mivel bizonyítottan elősegíti az izmok vérellátását edzés közben. Elégedett voltam az 5 gramm béta-alaninnal, amely felelős azért a közmondásos égő fülért, amelyet sokan keresnek. És mivel öt gramm elég komoly adag, számíthatsz rá, hogy a füledet százhatvanszor is megcsípi. A koffein, a zöld tea kivonat, a DMAE és a szinefrin ezután gondoskodik a koncentráció javításáról. Dióhéjban ez egy olyan formula, amelyet nem lehet elrontani. Személy szerint, lehet, hogy csak több gramm citrullin, néhány konkurens kiegészítőakár 8 grammot is kínálnak egy adagban, míg az Energy Flash csak ötöt.

Az Energy Flash összetétele nagyon tisztességes

Szuper íz és problémamentes elkészítés

Továbbá, egy másik szempont, amelyet a véleményünkben lefedünk, az Energy Flash ezt is teljesítette. Elkészítése teljesen problémamentes, és akár rázógép nélkül is feloldható. Ha például az edzés előtt otthon iszol, mielőtt elindulsz az edzésre, akkorÖntsön egy kanálnyit egy pohárba, öntsön rá vizet, és keverje meg egy kanállal. Nagyon könnyen és pillanatok alatt feloldódik. Ízre ugyanolyan jó. Lehetőségünk volt kipróbálni az almás változatot, amely éppen elég édes és kellemesen frissítő volt. Mivel én személy szerint nem szeretem a táplálékkiegészítők néhány túl édes ízét, ez a változat több mint megfelelő volt számomra. Ha véletlenül valami mást szeretnél kipróbálni, még mindig van rózsaszín grapefruit, amiből választhatsz. Sajnos nem volt alkalmunk ezt a filmet átnézni.

Egy rúgó, amely úgy fut, mint az óramű

Az első bekezdésben említett jó összetétel természetesen a jó hatásban is megmutatkozik. A kickert kb. 25-30 perccel az edzés előtt ittam meg, és egy idő után már enyhe bizsergést lehet érezni a fülekben. Aztán az edzésen maximálisan koncentráltam, és ami a legfontosabb, az izmok vérkeringése teljesen irreális volt. A kicker hatása könnyen tartott körülbelül másfél órán át, ami az én szokásos edzésidőm. Nincs miért panaszkodnom!

Edzés előtt körülbelül fél órával javasoljuk fogyasztani.

Jó ár-érték arány

Az Energy Flash félkilós kiszerelésben kerül forgalomba, amely 20 adag 25 grammot tartalmaz, és körülbelül 11650 Ft-ba kerül.Egy adag tehát 35 korona, ami szép ár. Agrezz, amely alegjobb rúgók összehasonlításánakgyőztese lett , mert 650 Ft/adag, és a legtöbb más termék is hasonló. A jövőben tehát mindenképpen elgondolkodunk azon, hogy az Energy Flash-t is bevonjuk a rangsorunkba, amelyet természetesen rendszeresen frissítünk.

A Energy Flash legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

Mit mondhatnék befejezésül? Talán csak az, hogy az Energy Flash egy szilárd kicker nagyon jó áron. Tehát nincs ok, amiért ne ajánlanánk. Számunkra ez egy olyan kiegészítő, amelyhez a jövőben mindenképpen visszatérünk, és nagyon ajánljuk, hogy próbálja ki Ön is.

Vannak tapasztalataid ezzel kapcsolatban? Vagy csak egy kérdést szeretne feltenni? Nyugodtan tegye ezt meg a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.