Drip: Milyen volt a természetes energiaital íze? [felülvizsgálat]

Az energiaitalok nemcsak a sportolók, hanem a nem sportoló lakosság körében is széles körben elterjedt trendnek számítanak. Sok ember számára olyan energiaforrás, amely nélkül el sem tudják képzelni a napjukat. Ennek oka természetesen a koffein és más stimulánsok magas tartalma az egyszerű cukrok mellett. Sokan az energiaitalokat a kávé alternatívájaként használják, ami még elterjedtebb ugyanezen hatás elérése érdekében.

A mai áttekintésben azonban nem akármilyen energiaitalt fogunk megvizsgálni. A Drip egy yerba mate ital, amely minden természetes anyagot tartalmaz, és így az energiaitalok alternatívája, amely sportolók számára is alkalmas. Hogy tetszett? És hogyan értékeljük az összetevőit? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Drip
Kategória: Italok
Ízlés
9.0/10
Hatás
10.0/10
Csomagolás
9.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont

A félreértések elkerülése végett meg kell jegyeznünk, hogy a Drip egy ideje már Eccentric néven fut. Emiatt előfordulhat, hogy egyes fényképeken az új logó helyett ez a régebbi név látható. A nevet leszámítva azonban semmi sem változott az itallal kapcsolatban, és függetlenül attól, hogy mi van a csomagoláson, minden dobozban ugyanaz van.

Finomra hangolt formula, amely a klasszikus energiaitalokkal vetekszik

A Drip viszonylag egyszerű képletű. A yerba mate mellett friss gyömbért és citromot, nádcukrot, fahéjat, C-vitamint, tengeri szóját, ésl, kardamom, szegfűszeg, szerecsendió és kálium-szorbát mint tartósítószer. Már első pillantásra is sokkal egyszerűbb az összetétele, mint más energiaitaloknak.természetes összetevőkön alapul, és szinte semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. A Yerba szintén nagyon magas koffeintartalommal rendelkezik, így egy doboz Drip elrejtiakár 150 mg ilyen stimuláns, ami több, mint a legtöbb hagyományos energiaitalban.

A Yerba matéra jellemző, hogy valóban hatalmas mennyiségű aminosavat, vitamint, alkaloidát és még sok mást tartalmaz. Ennek eredményeképpen elősegíti a koncentrációt, jó lökést adhat, segít a stressz leküzdésében és gyulladáscsökkentő hatású. Még a Drip által tartalmazott egyéb anyagokat is figyelembe véve is kiválónak kell értékelnünk az összetételt.

Ne hagyja figyelmen kívül
Ha egy kemény munkanap vagy tanulás előtt egy jó kis felpörgetésre van szükséged...nézd meg energiaital-tesztünket, és válaszd ki a számodra legjobbat.

Egy szokatlan íz, amit szeretni fogsz

Bevallom, hogy a Drip tesztelése előtt kevés tapasztalatom volt a yerbával. Íze meglehetősen sajátos, és nem biztos, hogy mindenkinek ízlik. De azonnal beleszerettem. A Drip ötvözi a yerba jellegzetes keserűségét és földszerűségét a klasszikus szénsavas italok ismerős ízével. A Drip valóban nagyon buborékos, amit én személy szerint előnyösnek tartok, mivel szépen befolyásolja a kapott ízt. El kell ismerni azonban, hogy e tekintetben mindenki preferenciái kicsit eltérőek lehetnek.

yerba mate excentrikus italban

A csepegtetés tényleg a bomba (szó szerint)

Ahogy az előző bekezdésben említettük, a Drip valóban megérdemli a szénsavasítást. Ezért amikor kinyitja a dobozt, nem kerülheti el, hogy az ital megfelelően habosodjon. Ez tényleg nem túl kellemes dolog, különösen, ha egy év után nincs nálad zsebkendő vagy valamilyen törlőkendő.

De maga az ital hatása nagyszerű. Természetesen a koffein és más stimulánsok hatása egyénenként változik, ezért minden tapasztalatomat vegyük sóval. Nagy kávérajongóként azonban elmondhatom, hogy a yerba elég könnyen pótolta a napi koffeinbevitelemet, és nagyon jól működött egy tanulással teli nap alatt.

A minőségnek ára van

A csepp egy cseh ital, amelyet szintén Csehországban állítanak elő. Ezenkívül a gyártáshoz minőségi alapanyagokat használnak, ami természetesen növeli a gyártási költségeket. Ezenkívül figyelembe kell venni, hogy ez nem egy nagyvállalat, amely naponta több száz konzervet ad el. Ezért egyértelmű, hogy a Drip ára jelentősen magasabb, mint a konkurens energiaitaloké. Mindennapi használat esetén az árkülönbség érthető módon még nagyobb.

Próbálja ki a csepegtetést

Következtetés.

Az én szemszögemből nézve a Drip egy nagyon jó ital, amely határozottan képes felvenni a versenyt a jól ismert energiaitalokkal. Eltekintve attól a ténytől, hogy kinyitáskor valamit a padlóra öntöttél, nincs miért panaszkodnom. Az összetevők és az ízek nagyon jól kiegyensúlyozottak, és a végeredmény kiváló. A magasabb ár az, amire egy ilyen termékkel számítani kell, így összességében kiváló minősítést kell adnom az Eccentricnek.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.