Czech Virus Protein Bar: a legjobb szelet a piacon vagy egy nagy csalódás? (Visszatekintés)

Amikor néhány nappal ezelőtt a Cseh Vírus cég új fehérjeszeletekkel rukkolt elő, amelyek a népszerű és kiváló minőségűminőségi dióvajat ettől a cégtől(Coconely, Coffeenely és Caramely), tudtam, hogy egyszerűen ki kell próbálnom őket.

De vajon megfeleltek-e a magas elvárásaimnak? Hogyan teljesítenek az összetevők és az íz szempontjából más szeletekhez képest? Melyik a legjobb a 3 elérhető íz közül? Mindezt és még sok mást is megtudhat a következő szakértői értékelésből.

Czech Virus Protein Bar
Kategória: Fehérjeszeletek
Ízlés
9.0/10
Következetesség
10.0/10
Emészthetőség
9.9/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
9.7
10 pontból 10 pont
A Czech Virus Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért csak annyit kell hozzátennem, hogy mindhárom kapható ízt (azaz a Coconel, Coffeenel és Caramel) kipróbáltam, hogy ne csak a konkurenciával, hanem egymással is össze tudjam hasonlítani a szeleteket. Tehát az értékelésemet itt találja:

Abszolút csúcsminőségű összetevők

A legfontosabb dolog minden fehérjeszeletnél az összetevők. És ez az, amit a Cseh Vírus új, forró termékei pikk-pakk tudnak. Nos, csak ítélje meg maga, egy bárban megtalálja:

  • 28-30% kiváló minőségű fehérje - Más konkurens gyártókkal ellentétben a Czech Virus a tejsavófehérjét választotta egyedüli fehérjeforrásként, amit határozottan nagy előnynek tartunk. Míg az átlagos edző általában semmit sem tud megmondani a fehérjetartalomról, a felhasználhatóság és az egészségre gyakorolt hatás tekintetében óriási különbség van.
  • 10 % vagy kevesebb szénhidrát - Egy másik hatalmas előnye az alacsony szénhidráttartalom. Valójában nem haladja meg egyetlen rúd teljes súlyának 10%-át sem. És ha egyszerű cukrokról van szó, a rúd még jobb - minden ízben kevesebb mint 4%-ot tartalmaznak, ami a versenytársakkal összehasonlítva ismét nagyon örvendetes.
  • 40+% növényi rost - Most jön a legjobb rész. Minden egyes szelet legalább 40% rostot tartalmaz, amely cikóriából származik. Ennek az összetevőnek az egészségügyi előnyei között mindenképpen érdemes megemlíteni az emésztés felgyorsítását, a teljes tisztítást. emésztőrendszer, és a kiváló tápérték, amely a megfelelő fehérjeszelethez társul.
  • Nagy mennyiségű dió - Néhány szelettel ellentétben, amelyek csak az egészséges táplálkozás látszatát próbálják kelteni, ezeknek a cseh Virus Protein Bars-nak nem kell játszania semmit. Valójában dióféléket is használtak kiegészítő összetevőként (a konkrét fajták a választott ízesítés függvényében változnak - a Coffeenela liA Coffeenela kókuszdiót, a Coconela kókuszdiót és a Caramela földimogyorót tartalmaz, amelyek nem közvetlenül diófélék, de a legtöbben annak tekintik őket). Ennek az összetevőnek köszönhetően a rudak nem csak remek ízt, de ami még fontosabb, kiváló tápértéket és sok egészséges zsírt kapnak.

A "kiegészítő" összetevők közül csak glicerint talál a szeletben, amely hidratáló hatású, napraforgó lecitin és szukralóz, amely valószínűleg a legjobb édesítőszer, és egészségügyi hatásai nem vitatottak.

Cseh Virus fehérjeszelet, mint nagyszerű snack a szabadban A
cseh Virus fehérjeszeletek nem csak edzés után, hanem utazás közben is remekül
fogyaszthatók.

Nagyon kellemes ár

Még az árakat tekintve sem túlárazott a cseh Virus fehérjeszelet. Éppen ellenkezőleg, az áruk nagyon kellemes. Összehasonlítva például az EXXE Protein Barral, amely az első helyen végzett aa legjobb bárokat tartalmazó válogatásunkban 250 Ft-val olcsóbb.

Másrészt persze vannak olcsóbb rudak is, például a Zero Bar. A cseh Virus fehérjeszeletek tehát árban inkább a középmezőnyben helyezkednek el, de összetételükben nagy versenytársai a legjobbaknak. Az ár/teljesítmény arányt tekintve valóban nagyon jól működik!

A mi tippünk!
Leírtunk 5 olyan esetet, amikor egy fehérjeszelet igazán jól jön. Ha kíváncsi vagy, mikor az ideális, hogy megkóstold ezt a finom, fehérjékben gazdag finomságot, olvasd el a teljes cikket.
A cseh Virus fehérjeszeletek nagyszerű ár-érték arányt képviselnek
A 730 Ft-s ár egy ilyen minőségű fehérjeszeletért több mint kellemes.
Az
ár-teljesítmény arány átfogó értékelésében csak ajánlani tudjuk
.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Vegyes érzéseket keltő íz

Az új fehérjeszeletek íze az, ami valószínűleg a legjobban érdekel. És így minden további nélkül elárulom, hogy az érzéseim ezekkel a rudakkal kapcsolatban nagyon vegyesek. Egyrészt nagyon pozitívan értékelem a nagyszerű állagot, mert ezek a fehérjeszeletek gyönyörűen puhák.másrészt a bejelentett ízek némelyikét ízt ízetlennek és érdektelennek találtam.

Az egyes ízeket a következőképpen értékelem:

  • Coconela Protein Bar (10/10) - Ez az íz nyűgözött le a legjobban. Merem állítani, hogy ez a legjobb és legfinomabb fehérjeszelet, amit valaha kóstoltam. A kókusz íze elég erős, de nem zavarja az összbenyomást. Röviden, az íze pontosan olyan, mint a Coconela mogyoróvajé. És ez egy teljes ízorgazmust jelentett számomra, így ennek a szeletnek is 10 pontot adok a 10-ből.
  • Coffeenela Protein Bar (9/10) - A Coffeenela sokkal kevésbé nyűgözött le, mint a Coconela, de még mindig nagyon jól teljesít a konkurens termékekhez képest. Kávéimádóként kicsit csalódott vagyok, hogy a kávé nem túl ízletes.a kakaó és a mogyoró íze sokkal hangsúlyosabb. Szóval, ha eltekintünk attól, hogy ez egy kávézónak van kitalálva, és a kávét nem nagyon veszem észre, 10-ből 9-re értékelem.
  • Caramela Protein Bar (6/10) - Az utolsó hely a három íz összehasonlításában a Caramela-é az én szempontomból. Talán ez részben annak köszönhető, hogy a legnagyobb elvárásaim voltak vele szemben. De a karamellás ízt egy kicsit sem vettem észre a szeletből, viszont van egy nagyon intenzív mogyorós íz, ami minden más ízt felülír. Ha Ön elkötelezett mogyorórajongó, ez a szelet biztosan tetszeni fog. Én azonban csalódtam, ezért 10-ből 6 pontot adok.
A Coconela a legjobb ízű fehérjeszelet a cseh Virus-tól A
Coconela véleményem szerint a legjobb és legfinomabb fehérjeszelet, amit a piacon kaphat
.

Az egyetlen hátránya? Kis csomagolás!

Ha van valami hátránya ezeknek a cseh Virus fehérjeszeleteknek, akkor az a rendkívül kicsi csomagolás. Mindegyik csak 45 g, így 3-4 falat alatt könnyedén elfogyasztható. És ha egyszer megkóstolta az elsőt, pillanatok alatt többre vágyik majd.

Ha tehát azon gondolkodsz, hogy veszel belőle, mindenképpen rendelj azonnal többet, mert egy biztosan nem lesz elég.

A Czech Virus Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

A Czech Virus termékek egyszerűen és egyszerűen kompromisszumok nélküli cseh minőséget képviselnek. Nem csoda, hogy még a fehérjeszeletek készítésekor is ragaszkodnak a minőségi alapanyagokhoz, hogyOlyan jó a tápértékük, hogy abszolút minden fitnesz-, bikini- és hardcore testépítő értékelni fogja őket. De ellentétben a cég sok más termékével, az ár a fehérjeszeletek esetében is nagyon kellemes. Mert lássuk be, az ilyen Nano BCAA ára egy kicsit meredek.

Nos, ha a nagyszerű összetevőkhöz és a kellemes árhoz hozzáadjuk az első osztályú íze, hogy a cseh Virus Protein szeleteket, akkor valószínűleg a legjobb szeleteket kapja a piacon.

Még akkor is, ha Ön a fehérjeszeletek elszánt ellenzője, és teljesen haszontalan kiegészítőnek tartja őket, azt javaslom, hogy próbálja ki ezeket az új termékeket. Talán meggondolja magát.

A cseh Virus fehérjeszelet az egyik legjobb a piacon
Ha ilyen fehérjeszeleteket vásárolsz, soha ne ragaszkodj csak egyhez, mert az biztosan nem lesz elég.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.