Cseh Vírus Perfect Tejturmix - A fehérjék között az arany standard? (Visszatekintés)

APerfekt Milkshake a Cseh Vírus új, forró terméke, amelyet már a kezdetektől fogva tesztelhettem, amikor a fehérje piacra került.

Tényleg lényegesen rosszabb az összetétele, mint a prémium Pure Elite CFM-nek? Hogyan hasonlítható össze a Prom-IN ilyen CFM Evolution modelljével? Vegyük szét a fehérjét, és értékeljük ki.

Czech Virus Perfect Milkshake
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.2/10
Oldhatóság
9.5/10
Emészthetőség
8.9/10
Összetevők
7.8/10
Ár
9.1/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont

A Protein Perfect Milkshake-et a Czech Virustól több ízben is kipróbáltam, így az alábbiakban a lehető legjobb változatot ajánlom. De előbb nézzük meg az összetevőket.

Szilárd összetevők

Ez egy ultraszűrésnek nevezett kíméletes hideg módszerrel feldolgozott savókoncentrátum. Ez a módszer kiváló minőségű, nem denaturált fehérjét állít elő, amely maximálisan tartalmazza a bioaktív frakciókat, amelyeknek számos egészségre gyakorolt hatása van.egészségügyi előnyök (jobb vitaminfelszívódás, antioxidáns hatás, immunitás, neurológiai funkciók, alvás stb. támogatása).). A CFM-től eltérően az ultraszűrés olcsóbb módszer, ami pozitív hatással lesz a fehérje árára, amely a CFM-hez képest alacsonyabb lesz. A fehérje minőségét tekintve a CFM-hez képest elhanyagolható a különbség. A tejsavó feldolgozásában tehát nincs semmi kivetnivaló.

A fehérjéhez két emésztőenzimet, bromelain és papain adunk, hogy lebontsák a fehérjét. Ez még emészthetőbbé teszi a fehérjét, miközben a fehérje felhasználhatóságát is növeli valamelyest.

Szukralóz (édesítőszer), aromák, színezékek, nátrium-klorid (só), túró- és joghurtpor, xantángumi (stabilizátor).és sűrítőanyag) és a citromsav (savasságszabályozó) olyan segédanyagok, amelyek nem károsak az egészségre. Ebben az esetben valószínűleg egy kicsit több édesítőszert találunk, mint más termékekben. amit a Cseh Vírustól megszoktunk, de ha a cég a nagyszerű ízek megteremtésére összpontosít, akkor azzal számolni kell.

Cseh vírus Perfect Milkshake összetevők
A Perfect Milkshake egy olyan fehérje, amelynek árát tekintve semmi kivetnivalója nincs.

Kiváló ízlés

Ebben az esetben három gyümölcsízről van szó. Kicsit aggódtam, hogy milyen lesz a fehérje íze. Tapasztalatom szerint a fehérjében lévő gyümölcsízek sosem olyan autentikusak, mint például a csokoládé, a vanília vagy a kókusz. Azt is meg kell jegyezni, hogy a gyümölcsízek esetében nagyon gyakran előfordul a gyors túlivás. A Czech Virus azonban ebben a tekintetben nem okozott csalódást. Meglepett, hogy mindhárom íz tökéletesen sikerült. Legyen szó az epres turmix ízről, a citromos ostya ízről vagy a joghurtos meggy ízről:

  • AStrawberry Milkshake (8,5/10) volt a legkevésbé kedvencem az összes íz közül, de ez tényleg csak a Lemon Wafer és a Yogurt Cherry ízekhez képest. Ami magát az ízét illeti, egyértelműen ez az egyik legjobb epres fehérje, amit valaha kóstoltam.
  • Citromos ostya (9/10), féltem ettől az íztől, mivel nem tudtam elképzelni a citrom és a fehérje kombinációját. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem személy szerint furcsán hangzik. Azonban kellemesen meglepődtem. Annak ellenére, hogy nem szeretem a citromos ostyát, ez az íz izgatott, és szerintem még jobban sikerült, mint az epres turmix.
  • AYoghurt Cherry (10/10) nagyon egyszerűen leírható - a legjobb gyümölcsfehérje íz, amit valaha ettem. Amint a fehérje elolvadt a nyelvemen, a gyerekkori emlékeim jutottak eszembe, amikor pontosan ugyanazt az ízt éreztem, mint a Flórián joghurt. Már csak egy zsemle hiányzott hozzá, és máris visszatértem a gondolataimba az iskolai teremben, és a Flórián és a zsemle kombinációját falatozgattam. 3 másik ember is tesztelte velem ezeket az ízeket, és mindannyian egyetértettünk abban, hogy a joghurtos cseresznye a legjobb.

Cseh vírus Perfect Milkshake íze
A Czech Virus tényleg tudja, hogyan kell ízeket csípni, a Perfect Milkshake sem kivétel.

Elkészítés és adagolás

A fehérje elkészítésével nem volt probléma. Tökéletesen feloldódott habzás vagy csomósodás nélkül.

A fehérje dózisa nem határozható meg közvetlenül. Ez a személy igényeitől és a szokásos étkezésből származó teljes fehérjebeviteltől függ. Ez a fehérje természetesen lehet:

  • Edzés után kell bevenni
  • Anap folyamán bármikor, magas fehérjeszükségletűek számára, uzsonnára.
  • Zabkásák és egyéb egészséges finomságokédesítésére
A tippünk
Készítsen zabkását vízzel, joghurttal vagy tejjel. Adja hozzá a fagyasztott epret, majd keverje bele a Strawberry Perfect Milkshake Protein-t. Díszítse dióval, adjon hozzá áfonyát, és élvezze a finom és táplálkozásilag kiegyensúlyozott zabkását.

Cseh vírus Perfect Milkshake elkészítése és adagolása

A különbség az azonos márkájú Pure Elite CFM csúcsmodellje között?

A Czech Virus a népszerű Pure Elite CFMamely a Perfect Milkshake-hez képest a kiváló összetevőkre összpontosít. A különbség a tejsavó kivonásának folyamatában van: a Pure Elite a CFM-módszert, a Perfect Milkshake pedig az ultraszűrést alkalmazza a savó kivonására. A Pure Elite emellett DigeZyme® emésztőenzimekkel (amiláz, proteáz, lipáz, celluláz, laktáz és lipáz) és LifteinU™ (Lactobacillus rhamnosus) probiotikus kultúrákkal van dúsítva. A Pure Elite nem csak egy tiszta koncentrátum, hanem 10%-os izolátum, ami miatt kissé alacsonyabb a tejzsír- és laktóztartalma.

A Pure Elite CFM ezért prémium minőségű és a legigényesebbek számára is alkalmas. A Perfect Milkshake kiváló választás minden edző számára, akinek szüksége van a minőségi fehérje pótlására és a fehérje élvezetére.

Cseh vírus Perfect Milkshake vs Pure Elite CFM
A Perfect Milkshake egy olcsóbb fehérje, amelynek összetétele a legtöbb edző számára teljesen elegendő.

Megfizethető fehérje minden edző számára

Egy 2 kg-os csomagért 949 fontot kell fizetnie, és 66 adagot kap egyenként 30 g-ból. Ez 230 Ft adagonként, ami a tejsavó feldolgozási minőségét tekintve teljesen rendben van. Ez az ár a hasonló minőségű fehérjék esetében szokásos.

A Czech Virus prémium termékeiről ismert, amelyekért jól fizet. Tehát végre van egy megfizethető fehérje, amely megfelel a feldolgozás minőségének. és alkalmas a kis költségvetésű diákok számára.

A Czech Virus Perfect Milkshake legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Alternatív megoldás lehet a CFM Evolution

A fő különbség a tejsavó kivonásának folyamatában van. A Prom-In's Evolutiont a CFM eljárással nyerik, a Perfect Milkshake-ét pedig, mint már többször említettem, ultraszűréssel. Mindkét fehérje a bromelain és a papain enzimeket tartalmazza. A Prom-IN BCAA-kat és glutamint is hozzáadott a fehérjéhez, de ezek kisebb mennyiségben vannak jelen.és nem tesznek jelentős különbséget a végső aminosavspektrumban a Perfect Milkshake-hez képest.

A CFM Evolution esetében több íz közül választhatunk, de véleményem szerint a Perfect Milkshake ízek egy kicsit érdekesebbek. Árban ez a két fehérje hasonlóan alakul.

Cseh vírus Perfect Milkshake fehérjetartalom
A CFM Evolution és a Perfect Milkshake fehérje minősége szinte összehasonlítható.

Következtetés

A Czech Virus szavai szerint ez a fehérjék között az arany standard. Egyetértek ezzel a kijelentéssel. A Pure Elite CFM-jükhöz képest, amelyet szintén további emésztőenzimekkel és laktobacillusokkal dúsítottak, a fehérje összetételét tekintve határozottan kissé gyengébb. Ha azonban csak azt az alapvető tényezőt vesszük figyelembe, amit a tejsavófehérjétől elvárunk - a gyors feltöltődést.minőségi fehérje az emésztés megterhelése nélkül, a Perfect Milkshake hibátlanul teljesíti ezt a feladatot.

Azíze tökéletes, az összetétele szilárd, az ára pedig kellemes. Mindenképpen ajánlom a lakosságnak és a sportolóknak, akik egy kiváló minőségű és nagyon ízletes tejsavó koncentrátumot keresnek.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.