Czech Virus MPS-5 Pro - Az abszolút csúcs a több összetevőből álló fehérje kategóriában? (Visszatekintés)

Bár az utóbbi időben rengeteg kiegészítőt kaptam a legkülönbözőbb kategóriákból, hogy átnézzem őket., A cseh vírus termékeket nagyon szeretem tesztelni, és nagy várakozással tekintek az új kiegészítők elé. Ezúttal lehetőségem volt kipróbálni az új, több összetevőből álló MPS-5 PRO fehérjét.

És rögtön az elején bevallom, hogy nagy rajongója vagyok a több összetevőből álló étrend-kiegészítőknek.A legtöbbjükkel szemben nagyon szkeptikus vagyok, mert a gyártók általában a legolcsóbb elérhető összetevőket használják. Ezúttal is ez volt a helyzet? Megéri befektetni? Tetszettek az ízek? Ez derül ki a mai áttekintésből.

Czech Virus MPS-5 Pro
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.8/10
Oldhatóság
9.7/10
Emészthetőség
9.8/10
Összetevők
9.9/10
Ár
9.2/10
Általános értékelés
9.7
10 pontból 10 pont
A Czech Virus MPS-5 Pro legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért talán csak annyit kell hozzátennem, hogy a fehérjét mindkét kapható ízben kipróbáltam, vaníliafagylaltban és csokoládépralinéban is. Ezért nemcsak a konkurenciával, hanem a változatok között is összehasonlítom a kiegészítőket.

-

Miért használjunk többféle fehérjeforrást, amikor mindannyian tudjuk, hogy melyik a legjobb?

Amikor egy kezdő sportoló megkérdezi tőlem, hogy milyen fehérjét ajánlanék, mindig azt válaszolom, hogy többé-kevésbé bármilyen CFM fehérje jó választás. Nem hiszem, hogy valaha is előfordult volna, hogy valakinek több összetevőből álló fehérjét ajánlottam volna. Miért? Mivel elég nehéz elmagyarázni a kezdőknek, hogy egy több összetevőből álló fehérje jó választás, de nem tartalmazhat olyan összetevőket, mint a mész kazeinát. habosított, nátrium-kazeinát, és a növényi fehérjéket sem ajánlom túl gyakran (kivéve persze, ha az adott sportoló vegetáriánus, akkor helytállóak).

Ezzel szemben a megfelelő, több összetevőből álló táplálékkiegészítő megtalálása igazi dió, amit meg kell törni. Úgy értem, az volt. Ez az új termék a Czech Virus-tól pontosan az, amit végig kerestem. Nézze csak meg az összetevőket:

  • 43% CFM tejsavó koncentrátum - A koncentrátum az ideális termék az én szempontomból. A kíméletes előállítási módszernek köszönhetően minden fontos bioaktív frakció megmarad, a fehérje aminosavakban gazdag, nagyon jól hasznosítható és magas biológiai értékű.
  • 38% natív tejfehérje - Ebben az esetben a natív tejfehérje a következő A fehérje forrása a micelláris kazein, egy olyan fehérje, amely több óra alatt szabadul fel a szervezetben. Bár különösen alkalmas lefekvéshez, számos tanulmány egyértelműen kimutatta, hogy aAz aminosavak lassabb felszabadulása a tejsavófehérje gyorsabb felszabadulásával kombinálva szintén megvan a maga előnye edzés után. A külföldi gyártók ezt ki is használják, de hazánkban a Czech Virus volt az egyik első gyártó, aki ezt megtette.
  • 9% CFM tejsavó izolátum - A tejsavó izolátum olyan fehérje, amely gyorsabb felszívódással és mindenekelőtt teljes tisztasággal rendelkezik. Az izolátumok csak a lehető legkevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmazzák, és még a laktózérzékenyek számára is nagyon gyakran alkalmasak.
  • 5% tejsavó-hidrolizátum - A tejsavó-hidrolizátumot általában az egyik leggyorsabban hasznosuló fehérjeforrásnak tekintik. Elsősorban az MPS-5-ben van jelen, mivel képes serkenteni a fehérjeemésztést.
  • 5% tojásalbumin - A tojásalbumin a felhasználás gyorsasága szempontjából valahol a tejsavókoncentrátum és a micelláris kazein között helyezkedik el. Nagyon tiszta termék, amely jó aminospektrummal és magas biológiai értékkel rendelkezik, valamint zsír-, koleszterin- és laktózmentes.

További említésre méltó összetevők az emésztőenzimek - nevezetesen Toleráz (savas laktáz), papain és bromelain, amelyek együttesen segítenek maximalizálni a táplálékkiegészítő emésztését. Ízesítők, só, szukralóz, xantángumi és - az ízesítőtől függően - egyéb, a táplálékkiegészítő édesítésére és ízesítésére használt összetevők.fehér csokoládépor vagy zsírtalanított kakaópor.

Cseh vírus MPS-5 Pro Összetétel
Amikor egy több összetevőből álló fehérje vásárlásán gondolkodik, nézze meg alaposan a fehérjeforrásokat.
Az
MPS-5 ebből a szempontból abszolút reprezentatív
.

Vásárolja meg a legjobb áron

Imádni fogod a csokoládé és a vanília zseniális ízét!

Ha egy kicsit is ismeri a fehérje-kiegészítőket, valószínűleg észrevette, hogy a Czech Virus az ízek számát tekintve biztosan nem tudja tartani a versenytársakkal a gyertyát. Általában 2-3 ízesítésre támaszkodik, míg más gyártók gyakran akár 12 különböző változatot is kínálnak. De ettől a népszerű cseh cégtől még soha nem volt olyan termék, ami ne tetszett volna.

Egyes ízek természetesen jobbak (például a csokoládé Szerettem a Hydro Optimal Whey-t), van, amelyik rosszabb, de egyik sem rosszabb. Így volt ez ezúttal is:

  • Chocolate Praline (9.5/10) - Hogy őszinte legyek, nem igazán értettem a gyártók hirtelen feltámadó kreativitását az ízek elnevezésével kapcsolatban. Nem lehet azt mondani, hogy a fehérje hasonlít a pralinéra. De az egyik legjobb csokoládé íz, amit valaha próbáltam, határozottan az. Valószínűleg a micelláris kazeintartalomnak köszönhetően meglehetősen sűrű termék, intenzív, de határozottan nem agresszív vagy túlédesített ízzel. Ha hozzám hasonlóan ön is a csokoládés turmixok rajongója, akkor ezzel az ízzel a hetedik mennyországban lesz. 10-ből 9,5-re értékelem.
  • Vaníliafagyi (9.5/10) - Ismét azzal kezdem, hogy bár nagyon érdekelt ez az íz, nem találtam egyetlen közös vonást sem a vaníliafagyival. És hogy rengeteg vaníliafagylaltot kóstoltam már. De egyébként az értékelésem nagyon pozitív. Ismét meg kell dicsérnem a sűrűbb állagot, a fehérjét határozottan kellemes inni. A fehér csokoládépornak köszönhetően a fehérje is teljesen természetesnek hat, nem érzed belőle a felesleges kémiát. Én is 9,5-re értékelem a 10-ből.
  • AMandulás narancsos változat (9,5/10 ) egy igazán szokatlan fehérje, amelynek ízét elég nehéz leírni, mert valószínűleg nem találsz hasonló fehérjét a piacon. A mandula és a narancs kombinációja látszólag a marcipánra emlékeztet, de a fehérje elkészítésekor egyértelműen a narancs íze dominál. A mandulát csak a háttérben lehet észrevenni, de a kombináció együttesen nagyon finom. Bár általában nem vagyok elragadtatva a gyümölcsös ízektől a fehérjékben, a Czech Virus egy kivétel, amit szívesen rendelnék újra. 10-ből 9,5-re értékelem.
Czech Virus MPS-5 Ízek esetén Ha
egy olyan fehérjét keresel, amely kiváló formulával és verhetetlen ízzel rendelkezik, az MPS-5 egyértelmű választás, amely nem fog csalódást okozni
.

Meglepően jó ár-érték arány

Ha rendszeresen olvassa véleményeinket, akkor tudja, hogy gyakran kifogásoljuk a Czech Virus termékeket a viszonylag magas áruk miatt. Bár azzal védekezem, hogy a minőség nyilvánvalóan kerül valamibe, azt is megértem, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy többet fizessen a kiegészítőkért, mint amennyit valóban szükséges. És itt elérkeztünk a dolog lényegéhez. Amikor nemrég teszteltük a Maniac Whey-t az Obstinated-től, megdicsértem azt a tényt, hogy egy adag körülbelül 270 Ft-ba kerül. És továbbra is kitartok amellett, hogy a szabadidős sportolók számára, akik egy jó ízű alapfehérjét szeretnének, ez egy nagyon megfelelő választás.

A Czech Virus MPS-5 Pro legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Egy adag MPS-870 Ft-mal többe kerül, de ismét össze kell hasonlítani az árat a minőséggel. Ez nem egy közönséges fehérje, az emésztőenzim-tartalom önmagában is teljesen más (nem csak árban) kategóriába helyezi az egész keveréket. Emellett nem talál olyan rendkívül olcsó nyersanyagot, amelyen a gyártó spórolna. Az én szemszögemből nézve ezért szükséges a cél világos meghatározása. Egy átlagos fehérjét szeretnék, ami csak edzés után pótolja a fehérjémet? Egy olcsóbb megoldás is elegendő. A legjobbat akarom, amit a testemnek adni tudok? Akkor az MPS-5 a kézenfekvő választás.

TIPP: Az MPS-5 Pro a több összetevőből álló fehérje rangsorunk győztese!

Teljesen problémamentes előkészítés

A gondtalan elkészítés természetesen nem mindig adott, és valószínűleg mindannyiukkal egyet tudok érteni abban, hogy ha egy fehérjét nem könnyű elkészíteni, akkor nem mindig könnyű elkészíteni.hogy várnia kell néhány percet, amíg a hab lecseng, és akkor még mindig csomókat talál benne, ez elég bosszantó lehet. De az MPS-5-össel semmi ilyesmi nem fog történni. A fehérjét 300 ml vízben kevertem a gyártó által ajánlott módon, és azt kell mondanom, hogy ez elég volt.rázza fel néhányszor, és a fehérje tökéletesen feloldódott, jelentős habzás nélkül. Ennek köszönhetően magammal vihettem az iskolába, az edzőterembe és bárhová.

Cseh vírus MPS-5 Pro előkészítés
Az MPS-5 elkészítése valóban problémamentes. Csak rázza össze a fehérjét néhányszor egy shakerben vízzel, és már kész is. Nem habzik, nem csomósodik, és finom krémes íze van
.

Végső értékelés

Az MPS-5 egy olyan fehérje, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni. Elismerem, hogy nem a legolcsóbb, de ez egy olyan újdonság, amely még a haladó sportolóknak is kínál valamit. Emésztőenzimek, prémium fehérjeforrások, amelyek igazán hosszú időn át pezsdítik az aminosavak felszabadulását, nagyszerű íz és egyszerű elkészítés. Véleményem szerint ez a 4 legfontosabb ok, amiért érdemes kipróbálnia az MPS-5-öt.

Neked is van tapasztalatod ezzel a fehérjével kapcsolatban? Nyugodtan megoszthatja őket a hozzászólásokban. A termékkel kapcsolatos kérdéseit is megírhatja nekünk, szívesen válaszolunk!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.