Cseh vírus HydroWhey: A legjobb fehérje a legjobb sportolók számára (felülvizsgálat)

Bár sokáig azon a véleményen voltam, hogy a hidrolizált fehérje teljesen haszontalan edzés után, végül felfedeztem a varázsát. A tápanyagok gyorsabban felszívódnak, egyáltalán nem terheli az emésztést, és ennek köszönhetően már néhány adag után jobb regenerálódást érezhet.

Az egyik első hidrolizátum, amit kipróbáltam, a Hydro Whey volt a Czech Virustól. Milyen előnyei vannak? Érdemes beruházni, vagy jobb a hagyományos koncentrátum? Mindezt és még sok mást is megtudhat a mai szakértői értékelésből.

Czech Virus HydroWhey ISO CFM
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.9/10
Oldhatóság
9.5/10
Emészthetőség
9.6/10
Összetevők
9.3/10
Ár
7.8/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont
A Czech Virus HydroWhey ISO CFM legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

AHydro Whey-t elsősorban 90%-os fehérjetartalma és kiváló aminosavprofiljamiatt választottam a konkurens termékekkel szemben. Kipróbáltam a csokoládés és a banános ízeket is, és mindkettő lenyűgözött. De erről bővebben alább.

Fehérje a legmagasabb minőségű összetevőkből

A fő, és legtöbbünk számára a legfontosabb előny a Hydro Whey prémium összetétele. Az alapot a 90%-os fehérjetartalmú Optipep® tejsavóizolátum adja, amelyet a CFM-módszerrel, a legkíméletesebb gyártási eljárással dolgoznak fel. Mivel az izolátum még mindig átesik a hidrolízis folyamatán, a gyártási folyamat végén áll, szélsőségesen. kiváló minőségű fehérje, a fehérjék olyan apró részecskékre bontva, hogy a szervezet nagyon gyorsan felszívja őket.

Ezenkívül a Hydro Whey-hez öt DigeZyme® emésztőenzim keverékét adtuk hozzá a maximális emészthetőség elősegítése érdekében. Összetételét tekintve a Hydro Whey az egyik legjobb hidrolizátum.

Tápértékek (banán ízű)

Értékek 30 g-os adagonként Értékek 100 g-onként
Energia 111,68 Kcal / 466,82 kJ 372,37 Kcal / 1556,51 kJ
Zsírok 0,24 g 0,81 g
- amelyből telített 0,02 g 0,07 g
Szénhidrátok 0,34 g 1,14 g
- ebből cukrok
Fehérje 27,04 g 90,13 g
Só* 0,12 g 0,4 g
B6-vitamin 0,50 mg (35,7% RP**) 1,67 mg (119,2% RP**)

Meglepően jó ízlés

A Hydro Whey kétféle ízben kapható:

  • Csokoládé (9,5/10), ami nekem sokkal jobban ízlett, mivel nem volt annyira túlédesített, és a csokoládé íze elég intenzív volt. 10-ből 9,5-re értékelem.
  • Abanán (8,5/10) nekem nem volt túl jó ízű, sokkal édesebbnek tűnt, mint a csokoládé, ezért 10-ből 8,5 pontot adok neki.

A klasszikus vanília itt hiányzik, valószínűleg azért, mert a hidrolizátum esetében ez az íz lennerendkívül keserű, míg a banán és a csokoládé legalább részben semlegesíti a keserűséget. Mindenesetre meg kell jegyezni, hogy az aromagyártóknak valóban sikerült, mert minden korábbi hidrolizátumotAz általam eddig kipróbált termékek rendkívül keserűek voltak, míg a Hydro Whey egyik ízével sem volt ez a helyzet.

Cseh Virus Hydro Whey ízek

Könnyen elkészíthető a jó oldhatóság miatt

A HydroWhey elkészítése is teljesen egyszerű. Az oldódás teljesen zökkenőmentes, csak öntsön egy adagolókanálnyit egy shakerbe, öntsön rá 250 ml vizet és rázza össze néhányszor. A hidrolizált fehérje ideális időzítése az edzés után történik, mivel nagyon gyorsan felszívódik.felszívódását, és így a szervezet nagyon gyorsan elkezdheti regenerálni a fáradt izomrostokat.

Cseh vírus Hydro Whey készítmény

Vásároljon a legjobb áron

Kinek jó és kinek nem?

Határozottan ajánlom a Hydro Whey-t minden olyan sportolónak, aki rendezte az étrendjét, és csak maximalizálni szeretné az eredményeit. Minden más edző számára véleményem szerint elegendő a rendszeres koncentrátum. Ha csak az étrended alapjait találtad ki, még a legjobb minőségű fehérjék sem fognak hatalmas eredményeket hozni. És nincs értelme felárat fizetni egy kevesebb kalóriát tartalmazó fehérjéért, ha egyáltalán nem érdekel az étel kalóriatartalma.

A mi tippünk!
Ha nincs rendben a diétád, ne pazarold a pénzed hidrolizátumra, hanem inkább fektess be egy sima koncentrátumba.

Csak egy csomagméret

Személy szerint kisebb hátránynak tartom, hogy a Hydro Whey csak egy csomagolási méretben kapható. Bár egy kiló 33 adagot tartalmaz, a csomag legfeljebb egy hónapig tart. És mivel időről időre két fázisban edzek, a fehérjefogyasztásom nagyon magas, és egy nagyobb csomag biztosan jól jönne. Ez nem igazán változtatja meg a termék általános értékelését, de úgy gondolom, hogy a legtöbb edző értékelne egy nagyobb csomagot.

Cseh vírus Hydro Whey felülvizsgálata

Megfelelő ár

Mivel a Hydro Whey csak egykilós kiszerelésben kapható, az ára meglehetősen rosszul viszonyul a konkurens termékekhez. De például a Prom-IN Optimal Hydro hasonló méretű csomagjával összehasonlítva a Hydro Whey körülbelül 60K€-val jobban jár.

Ha nem a konkurenciával, hanem a termékkel mint olyannal foglalkozunk, akkor ár/minőség arányban viszonylag jól jön ki, mert egy adagért körülbelül 23KKK-t fizet. Végül is, a készítmény minőségi, az íze jó, a hatása pedig maximális, mi mást kérhetne még.

A Czech Virus HydroWhey ISO CFM legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ha hidrolizátum vásárlásán gondolkodik, csak ajánlani tudom a Hydro Whey-t a Czech Virus-tól. Jó az íze, első osztályú az összetétele, és az ára is megfelelő. Fontos azonban mérlegelni, hogy valóban szükség van-e ilyen minőségű fehérjére. Az emberek túlnyomó többsége számára egy minőségi koncentrátum, mint például az egyik tejsavófehérje összehasonlítás.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.