A cseh Virus Essential Aminos tökéletessé teszi a regenerációt (felülvizsgálat)

Ha az izmaid folyamatosan fájnak a kemény edzésektől, ha problémáid vannak a regenerálódással... vagy csak a végsőkig akarja feszegetni a teste izomépítő képességét, akkor koncentráljon. Ez a felülvizsgálat közvetlenül Önnek szól, mert ma pontosan olyan termékkel fogok foglalkozni, amely tökéletesen segíthet Önnek ebben a tekintetben.

Azoknak, akik még mindig nem tudják, miről beszélek, ez egy esszenciális aminosavakból álló keverék a Czech Virus márkától. Ezt a márkát bizonyára nem kell tovább bemutatnom, ma már alapvetően a minőség szinonimája Csehországban.cseh piacon, így már a felülvizsgálat előtt is szinte biztos voltam benne, hogy a termék semmilyen szempontból nem fog csalódást okozni.

Czech Virus Essential Aminos
Kategória: Aminosavak, BCAA
Ízlés
9.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Hatás
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont

A Czech Virus Essential Aminos legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mik az esszenciális aminosavak (EAA-k), hogyan használják őket, mire jók, vagy miben különböznek egymástól?Már leírtam a legutóbbi cikkemben, amelyben három másik EAA terméket is tárgyaltam. Ha nem tudod a választ ezekre a kérdésekre, ajánlom, hogy olvassátok el ezt a cikket, amelyet az esszenciális aminosavak EAA cikkünkben találtok.

A mai áttekintésben már feltételezem, hogy megértetted a főszerepet, amit az ént EAA-kat az étrendünkben és a képzésben, és tisztán az esszenciális aminók objektív felülvizsgálatára fogok összpontosítani. Cseh vírus. Lássunk hozzá.

Hibátlan megfogalmazás, mint a cseh vírus módszere

Az összetevők a legfontosabb dolog, amivel gyakorlatilag minden étrend-kiegészítőben törődöm (az Ön számára ez kell, hogy legyenUgyanez), és itt egy pillantással láttam, hogy a termék egyetlen felesleges anyagot sem tartalmaz, amelynek nem kellene a termékben lennie. Ugyanakkor a gyártó a hivatalos honlapján azt állítja, hogy az összesaz összes felhasznált aminosavat természetes erjesztéssel nyerték, ami hatalmas előny.

címke a cseh vírus eaa összetételével

A legfontosabb, leginkább képviselt összetevő természetesen nyolc esszenciális aminosav és egy félig esszenciális aminosavak, amelyek együttesen egy komplexet alkotnak, amelyet EAA-nak nevezünk. Ezek az aminosavak a következők: leucin, izoleucin, valin (vagy BCAA), lizin, treonin, fenilalanin, metionin, triptofán és végül, de nem utolsósorban a hisztidin (amely sok gyártóból hiányzik). Az esszenciális aminosavakat a szervezetünk nem tudja saját maga előállítani, ezért táplálék vagy étrend-kiegészítők formájában kell bevinnünk őket. Az EAA komplex valóban segíthet megelőzni az izomvesztést, támogathatja az edzés utáni regenerálódást és közvetve elősegítheti az izomnövekedést. Ez csak néhány az EAA-k fő előnyei közül.

Csak hogy még egyszer hozzáfűzzem, az esszenciális aminosavakban használt aminosavakat a következőkből nyeriktermészetes erjesztéssel nyerik, és a lehető legjobb minőségűek, valamint a szervezet számára a lehető legjobban felszívódnak.

A második sorban a készítményben természetes aromákat és természetes színezékeket (cékla, ammóniás karamell) használunk. Nagyra értékelem, hogy a gyártó olyan terméket készített, amely lényegét tekintve 100%-ban természetes. Jó látni, hogy a csehországi étrend-kiegészítők ebbe az irányba haladnak.

A készítmény utolsó sorában savanyúságot szabályozó anyagokat (citromsav, DL-almasav) találunk, amelyek célja az EAA "ínyenc" ízének javítása.

A terméket szukralóz és természetes szteviol-glikozidok kombinációjával édesítik. A termék nem tartalmaz cukrot vagy bármilyen mennyiségű szénhidrátot.

A szukralózt és a szteviol-glikozidokat már annyiszor leírtam és megvitattam, hogy most csak annyit írok, hogy mindkettő szerelemteljesen ártalmatlanok a szervezetre, biztonságosak, a legkevésbé sem kell aggódni miattuk, és semmiképpen ne vegyük őket negatívumként.

A Red Orange és a Berries ízek esetében egy kis mennyiségű nátrium-kloridot (sót) is használnak. Nem tudom pontosan, hogy mennyi van benne, de feltételezem, hogy olyan minimális, hogy nem is érdemes megemlíteni. Egyébként mindenkinek tudnia kell, hogy a só az edzés során vizet juttat az izmokba, és javítja az izomtónust. Ki ne szeretne ilyesmit?

Adagonkénti mennyiség 12 g RHP%* 100 g
Energia 155 kJ/36 kcal 2% 1294 kJ/299 kcal
Fat 0 g 0% 0 g
amelyből telített 0 g 0% 0 g
Szénhidrátok 0,9 g 0% 7,2 g
ebből cukrok 0 g 0% 0 g
Fehérje 0 g 0% 0 g
0,02 g 0% 0,16 g
L-Leucin 2157 mg 17975 mg
L-lizin HCl 1869 mg 15575 mg
ebből L-lizin 1496 mg 12467 mg
L-treonin 1417 mg 11808 mg
L-izoleucin 1233 mg 10275 mg
L-Valin 1212 mg 10100 mg
L-fenilalanin 658 mg 5483 mg
L-metionin 637 mg 5308 mg
L-triptofán 534 mg 4450 mg
L-Hisztidin 288 mg 2400 mg

Minimális ballasztanyagok

Meg akartam említeni egy tényt, ami nagyon boldoggá tett a termékkel kapcsolatban, és ez az, hogy mindössze 12g keverékben 10g EAA-t találunk, amimivel sok versenytárs termékénél akár 20 g keveréket is be kell tennünk, hogy csak 10 g esszenciális aminosavat kapjunk.

Ebből a tényből is látszik, hogy a Czech Virus valóban nem használt semmilyen extra töltőanyagot vagy a feltétlenül szükségesnél több ballasztot.

Gyors elkészítés, problémamentes oldhatóság és habzásmentesség

eaa előkészítés

Az Essential Aminos fogyasztásakor 12 g terméket (a gyártó által előírt egy adag 10 g esszenciális aminosavat tartalmaz) kevertem 1000 ml vízbe, és edzés közben elkortyolgattam.

A gyártó a vízmennyiség felét ajánlja, de ebben az esetben nekem túl édes volt az ital, ezért inkább a vízmennyiség dupláját használtam.

Az italt egy nagy shakerben készítettem el, és az egész keverék hozzáadása után azonnal elkezdett feloldódni. A biztonság kedvéért néhányszor megráztam a shakert, de szerintem nem volt rá szükség. A termék pillanatok alatt azonnal feloldódott, és még csak nem is habzott semmilyen módon.

Tipp: Ezeken a forró napokon ajánlom, hogy adj jégkockákat a vízhez, így tökéletes frissítő italod lesz, amely hűsít.

Mikor használtam az EAA-t?

Az éles eszűek talán észrevették, hogy már említettem, mikor használtam az EAA-t, de a vita kedvéért megismétlem.

cseh vírus eaa kész ital

A kedvenc időm (és számomra az egyetlen alkalom, amikor van értelme), amikor szedtem őket, az erőnléti edzés közepén van. Mivel az így kapott italt sokkal nagyobb mennyiségű vízben keverem össze, ezért aMár az edzés elején elkezdtem kortyolgatni, hogy a végére az egészet lehúzzam.

Néhány sportoló még az erőnléti edzés vagy a kardió előtt is javasolja az EAA-k szedését (ha reggel böjtölsz), de az én Saját tapasztalatom szerint ez csak pénzkidobás, és az egyetlen alkalom, amikor tényleg van értelme, az erőnléti edzés.

Tipp: Adj kreatint, karnitint, kókuszvizet vagy akár sót is az italodhoz, amit edzés közben kortyolgatsz. Mindezek az összetevők gyorsan növelik az edzés minőségét, és javítják az általános helyreállítást és vitalitást (feltéve, hogy nagyon keményen edzel és szükséged van rá).

A Czech Virus Essential Aminos legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mindkét íz teljesen zseniális

cseh vírus eaa ízek

Mivel nagyjából 1000 ml vízben kevertem az adagot, az íz egy kicsit kevésbé volt kifejezett , azonban én pont megfelelőnek találtam. Ha intenzív édes ízt szeretne , használjon kevesebb vizet, ez egyszerű.

Körte - körte (10/10 ) teljesen elbűvölt. Még soha nem próbáltam ilyen ízt, és minden alkalommal nem tudtam betelni vele. Annyira finom volt, hogy napközben sokszor adtam hozzá egy hideg italhoz, és víz helyett ezt kortyolgattam. Hogy a lehető legpontosabban leírjam az élményemet, azt ajánlom, hogy harapjon bele egy friss, illatos, puha és lédús körtébe. Pontosan ez a benyomásom az ízekről.

Red Orange, Berries (9/10) nem olyan jó, mint a körte, amitől el voltam ájulva, de határozottan nem rossz. Éppen ellenkezőleg, az íze is teljesen jó. Az ízét határozottan egy ugyanolyan lédús grapefruithoz hasonlítanám. A kóstolás után azonnal éreztem a tipikus kesernyés farkat, édeskés lecsengéssel, ahogy az ennél a gyümölcsnél szokás. Sajnos a grapefruiton kívül semmi mást nem éreztem az ízében, de lehet, hogy ez csak az én szubjektív benyomásom volt. Az ízét mindenképpen ajánlom, de a körte nincs benne.

A hatásokat csak a fejlett vagy élsportolók fogják észrevenni.

Az Essential Amino Acids egy valóban funkcionális termék, amelyet nemcsak én, hanem több ezer más profi sportoló is első kézből tesztelt. Fontosságuk bizonyított, és működik. Fontos azonban megemlíteni, hogy ahhoz, hogy élvezhesse a számos előnyüket, meg kell felelnie egy alapvető követelménynek.

Nagyon keményen kell edzened, jól összeállított, minőségi, egész napos étrendednek kell lennie, és minőségi alvásra és pihenésre van szükséged. Hacsak ezek közül a tényezők közül valamelyik nem magas szinten van, nem tudom, hogy az EAA mennyire lesz segítségedre.

Másrészt, ha haladó vagy élsportoló vagy, akkor tudod, mik a céljaid, és tudod, mit csinálsz, és miért csinálod. Az EAA lesz a legjobb edzőpartner az Ön számára.

Tipp: Szabadidős edzőként vagy kezdőként összpontosítson inkább a minőségi étrendre és a minőségi edzésre. Egyáltalán ne aggódjon az olyan fejlett kiegészítők miatt, mint az EAA-k.

Kiváló minőség alacsony áron.

cseh vírus eaa a tesztben

A gyártó Essential Aminos 360g-os csomagolásban gyártja, amely a hivatalos honlapján 539,-0 Ft-ba kerül.

Azajánlott adagolás betartása esetén egy egész csomagban 30 teljes adag van. Egy adag ebben az esetben szép 18,- 0 Ft-ba kerül.

Összehasonlítás a versenytársakkal

Az előző cikkben tárgyalt konkurens termékekhez képest a 18,- 0 Ft/adag ár igazi kincs.

Tudom, hogy a BiotechUSA terméke 30 Ft-val olcsóbb adagonként, de fontos , hogy értékeljük a termék minőségét.a felhasznált összetevők minősége , a gyártó minősége, a ballasztanyagok használata vagy a megfelelő ízesítők vagy színezékek használata. Mindezek tekintetében a Czech Virus egyértelműen vezet, és ilyen áron nincs konkurenciája.

Sok EAA terméket kipróbáltam az évek során, de ez garantáltan a kedvencem lesz, és sokáig kitartok mellette (amíg meg nem unom az ízeket).

Az ár/teljesítmény arányban a konkurens termékekkel összehasonlítva minden tekintetben egyértelműen az élen jár. és merem állítani, hogy ez a legjobb EAA keverék, amely a cseh piacon kapható.

cseh vírus esszenciális aminosavak

Az egyetlen minimalista panasz, ami jelenleg eszembe jut, hogy nem félnék az elektrolitok keverékétől vagy a szerelemtől.Ezeket az anyagokat azonban a gyártó külön-külön értékesíti, így később bármikor hozzáadhatja őket.

Tipp: Ha kivárja a megfelelő pillanatot, sokkal olcsóbban juthat Essential Aminos-hoz a Czech Virus-tól, mivel gyakran vannak kedvezmények és akciók.

Végső felülvizsgálat

Ezzel elérkeztünk a végére. Megéri a cseh vírus Essential Aminos beruházása?

Azt hiszem, erre nem is kell válaszolnom, és a választ már tudod. Számomra határozottan igen!

Nem akarok úgy hangzani, mint egy megrögzött Cseh Vírus rajongó (nem vagyok az), de nem tudom csak úgy végignézni, hogy a termékeik teljesen más szinten vannak a konkurens márkákhoz képest.

Az egyetlen gyártó, akit a képzeletbeli trónra ültetnék mellettük, az a Prom-in, de nekik teljesen más a filozófiájuk és más a termékkészítési módjuk. A Prom-in inkább a szabadidős sportolókra összpontosít, míg a Czech Virus inkább a hardcore, élsportolókra, ami nekem tökéletesen megfelel.

Elég már az esszenciális aminók körüli szavakból, amiket a túlzásba vittem.

Végezetül csak annyit kell mondanom, hogy mindenkinek fel kell mérnie, hogy szüksége van-e egyáltalán EAA-kra az életében. Mert szerintem nagyjából a 70%-odnak egyáltalán nem lesz szüksége rájuk, viszont a haladó és az élsportolók, akik valóban keményen dolgoznak, nem engedhetik meg maguknak.

A Czech Virus Essential Aminos legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.