Cseh vírus Choconut - Végre egy egészséges és ízletes Nutella helyettesítő (Vélemény)

Ha vanvalami, amiben a Cseh Vírus kiválóan teljesít, az a dióvaj. Így amikor ez a feltörekvő cseh cég egy újabb termékkel jelentkezett a gyűjteményembe, a Choconut termékkel, egy pillanatig sem haboztam, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

Milyen íze volt ennek a vajnak? Jobb az összetétele, mint a korábbi termékeknek? Érdemes kipróbálni? Mindezt és még sok mást is megtudhat a következő áttekintésből.

Cseh vírus Choconut
Kategória: Vajak, krémek
Ízlés
10.0/10
A nyersanyagok minősége
9.5/10
Terjeszthetőség
9.9/10
Csomag mérete
6.5/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont
A Czech Virus Choconut legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mindjárt az elején érdemes hozzátenni, hogy ezen a terméken kívül kipróbáltam a Coconel és a Coffeenel-t is, tehátha érdeklik ezek a termékek, elolvashatja a teljes véleményüket a weboldalunkon. De most vissza a Choconuthoz.

Nagyszerű formula minimális egyszerű cukrokkal

Gyakran megismétlem a kiegészítő véleményeinkben, hogy a legfontosabb dolog minden kiegészítéssel kapcsolatban az összetevők. Nem számít a cég marketingje, nem számít a szép csomagolás, nem számít a rendelkezésre álló ízek. Az összetevők számítanak. És ehhez a nagyszerű vajhoz csak minőségi alapanyagokat használtak. Nézzük meg közelebbről:

Szerves szűz kókuszolaj

Ennek a dióvajnak 21%-a hidegen sajtolt kókuszolaj, amely érett, ökológiai termesztésű kókuszdióból nyerik ki. Ez az olaj jelentős számú előnnyel rendelkezik - laurinsavat tartalmaz, amely a pajzsmirigyhormonok aktiválásával felgyorsítja az anyagcserét., a kókuszolaj fokozhatja a koleszterin anyagcserét, megelőzheti az Alzheimer-kórt és még sok mást is.

Kókuszos mogyoróvaj
Amint észreveheti, a Choconut összetétele egyáltalán nem hibás
.

Mogyoró és földimogyoró

Végül elérkeztünk ahhoz, ami egyetlen dióvajból sem hiányozhat. "Diófélék", különösen a mogyoró és a földimogyoró (amely nem diófélék, hanem hüvelyesek) teszik ki a vaj 38%-át.

És az előnyeikről biztosan nem kell hosszasan beszélni; gazdag forrása a fehérjéknek és a telítetlen zsírsavaknak. Számos B-vitamint és ásványi anyagot, például kalciumot, foszfort, magnéziumot és másokat tartalmaznak. A foszfortartalom miatt azonban nem szabad túlzásba vinni a diófélék fogyasztását (még vaj formájában sem)!

Tejsavó koncentrátum

Egy olyan összetevő, amelyről valószínűleg nem kell sokat beszélni. Gyorsan felszívódó fehérjeforrás, magas biológiai értékkel és az aminosavak nagy spektrumával. De semmiképpen nem kell aggódni amiatt, hogy a fehérje ízét bármilyen módon észreveszed, tapasztalatom szerint, ha nem tudnám, hogy a vaj fehérjét tartalmaz, biztosan nem ismerném fel. És mégis a teljes termék 15%-át teszi ki.

Cseh vírusos kókuszdió összetétele
Ha egyszer megkóstolta a Choconutot, soha többé nem akar más vajat kipróbálni
.

Várakozás

A Choconut másik 15%-a a cikóriából származó növényi rosthoz tartozik, amelyről többek között az alábbiakban beszéltünk a cseh Virus fehérjeszeletek felülvizsgálata. Előnyeik között érdemes megemlíteni a gyorsabb emésztést, az emésztőrendszer tisztítását. emésztőrendszer és kiváló táplálkozási értékek (minimális szénhidráttartalom és magas növényi rosttartalom).

Vásároljon a legjobb áron

Természetes kakaó csökkentett zsírtartalommal

A termék utolsó 8%-a természetes, csökkentett zsírtartalmú kakaó. Talán észrevetted, hogy az itt felsorolt összetevők összege nem 100%, hanem csak 97. A fennmaradó 3% aromából, napraforgó lecitinből és szukralózból áll, amelyet a kakaó édesítésére használnak. Maga a kakaó azonban a kakaóbab hideg préselésével, vegyszerek használata nélkül készült, ami mindenképpen egy újabb nagy előnye ennek a vajnak.

Czech Virus vs. Lucky Alvin
Bár nagyszerű dióvajat manapság mindenki készít (például a Lucky Alvin), talán csak a Cseh Vírusnak van ilyen nagyszerű receptje
.

A legfinomabb dióvaj?

Ahogy a mai értékelésünk elején említettem, kipróbáltam a többi dióvajat is aKipróbáltam már a Cseh Vírus dióvajat, és mindenféle más cég dióvaját is szívesen kipróbálom. A kókuszos azonban a legjobb, amit eddig kóstoltam. A Coffeenellához és a Coconellához képest határozottan nem olyan édes (végül is csak 2,5 g egyszerű cukrot tartalmaz), ami nekem tökéletesen megfelel. Emellett az állaga is teljesen kivételes.

Míg az előző két vaj hajlamos volt megszilárdulni, a Choconut teljesen problémamentes, még akkor is, ha kivesszük a hűtőből. és bármikor élvezheti az ízét zavaró hatások nélkül.

A tippünk
Bár a Choconela abszolút mindennel ízlik, én a teljes kiőrlésű lisztből készült palacsintával vagy lefekvés előtt túróval szeretem!
Egészséges Nutella helyettesítő Bár a
Choconut ára nagyon magas, az ízélmény felejthetetlen
.

Sajnos a magasabb ár

Hogy őszinte legyek, a cseh Virus termékek alapvetően hibátlan minőségét (legalábbis az én szemszögemből) mindig elrontja a magas ár. Természetesen megértem, hogy a minőségi alapanyagok valamennyibe kerülnek, és ez elkerülhetetlenül tükröződik a végső árban, azonban a Choconut kijön.még drágább, mint az összes korábbi vaj, amelyet ez az ígéretes cseh vállalat piacra dobott.

Egy 200 g-os csomagért körülbelül 2820 Ft-t kell fizetni, és nem szabad elfelejteni, hogyA 200g biztosan nem nagy mennyiség, mert a korábbi vajak 0,5kg-osak voltak.

A Czech Virus Choconut legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Érdemes egyáltalán befektetni ebbe?

Összefoglalva, mint hagyományosan a hasonló véleményeknél, érdemes megkérdezni, hogy érdemes-e egyáltalán befektetni az ilyen dióvajakba. Az én szemszögemből nézve a vaj kifogástalan, mind ízben, mind összetételben. Ha megkívánok valamit, ez az első választásom.

Amikor azonban döntenem kell egy (véleményem szerint) fontos kiegészítő és a Choconut között, akkor mindenképp Mindig jó minőségű multivitamint, alapvető ásványi anyagokat és egyéb kiegészítőket választok. Összefoglalva tehát: ha egy nagyszerű terméket és a népszerű Nutella egészséges alternatíváját szeretné megkóstolni, akkor mindenképpen ki kell próbálnia a Choconutot. De ha nincs elég pénze, hogy spóroljon, akkor sem kell nélkülöznie.

Kókuszos mogyoróvaj

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.