Prom-IN CFM Pure Performance: a legjobb fehérje a piacon [felülvizsgálat]

A CFM Pure Performance az egyik legismertebb és legnépszerűbb fehérje Csehországban. Valójában ez egyáltalán nem meglepő. Népszerűségét tökéletes összetételének, kiváló ár/minőség arányának és nem utolsósorban a Prom-IN átláthatóságának köszönheti. Bár a tejsavófehérjék között ez a legenda már régóta nem számít újoncnak a piacon, a Prom-IN határozottan nem lassít, és rendszeresen fejleszti zászlóshajó termékét. Ennek eredményeképpen a CFM Pure Performance lépést tart a legújabb trendekkel, és a legújabb és legmegbízhatóbb eljárásokat használja a gyártáshoz.

Mai áttekintésünkben közelebbről megvizsgáljuk a CFM Pure Performance-t, és a pozitív és negatívumok szokásos értékelésén kívül a következőket is megvizsgáljuk arra, hogy ez a fehérje valóban fejlődött-e az évek során, és hogy képes-e még mindig lépést tartani a piacon ma fellelhető legjobbakkal.

PROM-IN CFM Pure Performance
Kategória: Fehérjék
Ízlés
10.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
10.0/10
Általános értékelés
10.0
10 pontból 10 pont

 

A Prom-In CFM Pure Performance legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Prom-IN márka bizonyára nem szorul hosszas bemutatkozásra. Ha valaha is meglátogatott bármilyen minőségi kiegészítőket kínáló online boltot, akkor biztosan találkozott ezzel a gyártóval. A márka leghíresebb termékei közé tartozik az Aggressive Pre workout vagy a Vita Solution multivitamin.

Kiváló minőségű összetevők a legjobb eredményekért

Az egyik fő oka annak, hogy a CFM Pure Performance olyan népszerű, a tökéletesen összehangolt formula. Meg kell azonban mondani, hogy az évek során a képletben történt néhány változás. Mindazonáltal a formula megőrizte nagyon figyelemre méltó minőségét. A fehérje alapja a kíméletes CFM keresztszűrési módszerrel feldolgozott tejsavó koncentrátum. Nagy előnye a kiváló aminosavprofil és a bioaktív fehérjék eredeti arányának megőrzése.A leginkább képviselt frakciók a béta-laktoglobulin, az alfa-laktoglobulin és a glikomakropeptid. Említést érdemel még az emésztőenzimek (laktáz, bromelain, papain) és probiotikumok (lactobacillus acidophilus, bifidobacterium longum, lactobacillus casei) hozzáadása. A CFM Pure Performance emellett nem tartalmaz mesterséges színezéket, töltőanyagokat vagy vitatott anyagokat.

A termék 100 grammjában (vanília ízben) 78,8 g fehérje, 4,2 g szénhidrát és 6,9 g zsír található. Ezek az értékek ízenként változhatnak, de ez nem szokatlan. Az aminosav spektrumon belül meg kell említenünk a magas BCAA tartalmat is, de más fontos aminosavak sem maradnak ki. Az összetevők részletes elemzése után nem tehetünk mást, mint hogy megállapítjuk, hogy még a mai korban isnapjainkban a CFM Pure Performance a versenytársakhoz képest rendkívül magas minőséget tart fenn. Bár az összetétel az évek során némi változáson ment keresztül, a végfelhasználó számára ez elsősorban az ízvilág javulását jelenti. Fontos, hogy ez semmilyen negatív hatással nem volt a formula minőségére.

CFM Pure teljesítményértékelések és minősítések
A CFM Pure Performance (korábban CFM Evolution néven forgalmazott) nem tartalmaz mesterséges színezéket, töltőanyagokat vagy vitatott anyagokat.

Könnyű adagolás és tökéletes oldhatóság

A CFM Pure Performance egy adagja 40 gramm, ami 2 összehangolt adagolókanálnak felel meg. A vanília íz esetében ez egész 31,52 gramm fehérjét jelent, ami őszintén szólva egy kiadós adag. Ha egy 2250 grammos csomagot vásárolsz, egy fehérje majdnem két hónapig tart, ami szintén elég lenyűgöző.

A fent említett 40 gramm fehérjét 200-300 ml vízben kell elkeverni. Külön értékelem, hogy a shakerben nem képződnek csomók, és a fehérje gond nélkül feloldódik. Ráadásul alapos keverés után kellemesen krémes állagú, és nem képez felesleges habot.

Ne hagyja figyelmen kívül
A cseh Virus Pure Elite CFM szintén tökéletes összetétellel büszkélkedhet (felülvizsgálat).

Zökkenőmentes emészthetőség

Ahhoz, hogy a tejsavófehérje a leghatékonyabb legyen, könnyen emészthetőnek kell lennie, hogy a szervezet minden bejuttatott tápanyagot fel tudjon használni. A CFM Pure Performance ebben a tekintetben ismét abszolút megbízható. A hozzáadott emésztőenzimek és az emésztést támogató probiotikus kultúrák minden bizonnyal szerepet játszanak ebben. Egy adag fehérjében 40 mg laktáz, 24 mg bromelain és 24 mg papain található, ami jelentősen hozzájárul az emészthetőséghez.

CFM Pure Performance Protein összetevők

A legjobb íz? Egyértelműen a pisztácia!

A CFM Pure Performance jelenleg kilenc különböző ízben kapható. Vannak a hagyományos, biztos tippek, mint a csokoládé és a vanília, de megkóstolhatja a következőket is érdekesebb opciókat, köztük a pisztáciát, a sós karamellt és a kókuszt. Nekünk a pisztáciát kell mind a tíz szívünkkel ajánlanunk, minket teljesen elvarázsolt. Egyáltalán nem túl édes, ugyanakkor kellően karakteres, és ízvilágában semmi sem hiányzik belőle. De alapvetően semmilyen ízzel nem lehet melléfogni, bár hangsúlyozni kell, hogy az ízek megítélése mindig nagyon szubjektív. A konkurens termékekkel összehasonlítva azonban a CFM Pure Performance igazán jól teljesít. Ezért nem kell aggódni amiatt, hogy pár nap alatt túlisszuk, és egy idő után megundorodunk az ízétől.

Ne hagyja figyelmen kívül
A legjobb ízű fehérjék közé tartozik a Scitec 100% Whey Professional (értékelés), amellyel szintén részletesen foglalkoztunk korábban.

Abszolút tökéletes ár

A CFM Pure Performance egyik legnagyobb előnye a kiváló ár-érték arány volt.Ez a mai napig nem változott, és a Prom-IN zászlóshajó márkája továbbra is letarolja a konkurenciát ebben a tekintetben. Más nagy márkák legjobb tejsavó koncentrátumaihoz képest a CFM Pure Performance még ma is átlagosan több száz euróval kevesebbe kerül. Tekintettel arra, hogy összetételét tekintve alapvetően semmi kivetnivaló nincs benne, az így megállapított ár szinte csoda. A Prom-In egyszerűen jobb minőségű fehérjét kínál kevesebb pénzért, mint sok versenytárs. Ehhez valószínűleg nincs mit hozzátenni.

A Prom-In CFM Pure Performance legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

Mindezek alapján valószínűleg nem meglepő, hogy a CFM Pure Performance elviszi a tökéletes minősítést és egyértelmű ajánlást mindenkinek, aki minőségi fehérjét keres kedvező áron. Még ennyi év után is igaz, hogy ár/minőség arányban szinte nincs konkurenciája a cseh piacon.

Ha a CFM Pure Performance még mindig nem nyűgözte le Önt, akkor biztosan nem lesz gondja a legjobb tejsavófehérjéket tartalmazó rangsorunkból választani. Megtalálja a piacon fellelhető legjobb tejsavó koncentrátumokat.

A nagy tejsavófehérje teszt (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.