Tipli.cz cashback portál értékelése - Mik a tapasztalataim?

A Tipli a legjobb cashback portál a piacon? És egyáltalán kifizet-e pénzt? Az elmúlt hónapokban teszteltem a Tipli-t, és elhoztam Önnek egy objektív értékelést és egy részletes áttekintést.

Cashback Tipli.cz
A jutalmak összege
6.0/10
Támogatás
8.0/10
Bónusz jutalmak
8.5/10
A kifizetés sebessége
9.0/10
Üzletek száma
9.5/10
Általános értékelés
8.2
10 pontból 10 pont

Ezt a felülvizsgálatot egy idő után frissítettük, mivel eredetileg nem volt közvetlen összehasonlításom a piacon lévő más cashbackekkel.

Sajnos, jobb cashbackeket is találhatsz a piacon.

A Tipli cashbacket 2018-tól 2020 elejéig használtam. Nem volt közvetlen összehasonlításom, és érdekelt, hogyan teljesít más cashbackekhez képest, és magam is érdekeltem. Több mint 2 hónapig dolgoztam a független összehasonlításomon, és úgy találtam, hogy a Tipli inkább átlagos a jutalmak mennyiségével.

A legjobb cashbacket a Hamty.cz-nél találtam, amely szinte a teljes jutalmat megosztja, és csak a minimális összeget tartja meg, hogy fedezze a költségeit. De ez egy kicsit más elven működik, amit az összehasonlító videómban elmagyaráztam:

Mi az a Tipli?

ATipli.cz az egyik legjobb és legnépszerűbb cashback portál a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában. Megalapítása óta (2016) több mint 600 000 felhasználót gyűjtött össze, elsősorban a magas jutalmaknak és a számtalan bónusznak köszönhetően.

Ebben a felülvizsgálatban felvázolom, hogy mit szeretek és mit nem szeretek ebben a cashbackben + adok néhány gyakorlati tippet, hogyan lehet a legtöbbet megtakarítani a Tiplivel.

mi az a cashback?
A cashback (vagy készpénz-visszatérítés) a megrendelés pénzbeli részének visszatérítése a vásárlónak. Ha tehát egy cashback portálon keresztül vásárol, a fizetés és a rendelés átvétele után általában a teljes összeg 2-10%-át kapja vissza.
Miért térítik vissza ezt a pénzt, kérdezi? Mi a csapda? A cashback portálok partner e-kereskedőkkel állnak kapcsolatban, akik jutalékot kínálnak nekik a teljesített megrendelések után. Így a jutalék egy részét megtartják, hogy fedezzék költségeiket (marketing, szerverek, személyzet,...), a másik részét pedig megosztják az ügyfeleikkel.

Hogyan működik a Tipli?

A Tipli ugyanazon az elven működik, mint más cashbackek:

 1. Regisztráljon.
 2. Válassza ki kedvenc üzletét, ahol cashbacket szeretne kapni.
 3. Nem szeretné, ha a Tipli linken keresztül átirányítanák a boltba, hogy a rendszerbe be tudják vinni a rendelést, majd ki tudják fizetni Önnek a jutalmat.
 4. A pénztnéhány órán belül jóváírják a Tipli számláján. Miután jóváhagyták, közvetlenül a bankszámlájára küldheti a pénzt, mindenféle díj nélkül.
mennyit spórolhatok a tiplivel?
Ha megváltoztatja vásárlási stílusát, sokat kereshet (vagy spórolhat) a Tipli cashback segítségével. Fontos, hogy a legtöbb vásárlást online és a Tipli cashbacken keresztül bonyolítsd le, hogy minél több jutalom kerüljön a pénztárcádba.
ATipli készpénzvisszatérítéssel évente körülbelül 2 500-58330 Ft-t lehet megtakarítani. Ha azonban filmfelszerelést vagy más dolgokat vásárolsz munka céljából, mint én, akkor akár évi 83330 Ft+ felett is lehet.
Milyen magasak a Tipli által kínált jutalmak?
A drágább termékek esetében nem okoz gondot, hogy több száz koronás cashbacket kapjunk.

Mik a Tipli bónuszok?

1. Regisztrációs bónusz 3330 Ft

Ha még nincs Tipli-fiókod (vagy van, de jutalom nélkül), ajánlom, hogy regisztrálj a linken keresztül, amely 3330 Ft bónuszt ad hozzá .Csak egy pro-rendelést kell leadnia, és a bónuszt jóváírják Önnek.

Próbálja ki a Hamty cashback akciót

2. Telepítse a bővítményt a böngészőjébe

Csak azért, mert telepíti a Tipli bővítményt a böngészőjébe, 330 Ft bónuszt kap. És ne aggódj, semmi bosszantó nincs benne.

Ez a bővítmény figyelmeztetni fogja Önt a programjukban szereplő kedvezményekre és ajánlatokra. Amikor tehát új tévét keres a Google-on, a bővítmény azonnal értesíti Önt, hogy melyik üzletben van Cashback, és melyikben nincs. Tehát mindenképpen telepítse ezt a Chrome-bővítményt, további információkat itt talál.

Tipli google króm kiterjesztés A
böngészőbővítmény nagyon hasznos, mivel a keresés során megjelöli a cashbacket kínáló üzleteket
.

3. Arany számla

Ha blogot írsz, videókat készítesz vagy szeretsz fotózni az Instagramon, a Tipli egy speciális partnerprogramot kínál az influencereknek, amelyhez aranyszámlát kapsz. Ez lényegesen magasabb százalékos cashbacket eredményez.

De ha nem vagy híresség, a Tipli évente többször is versenyt hirdet ezekre az aranyszámlákra. Kövesd tehát a közösségi hálózataikat, és neked is lesz esélyed.

4. Kedvezményes kuponok

A Tipli már nem csak cashbacket kínál, hanem néhány üzlettel való különleges kapcsolatának köszönhetően érdekes kedvezményes kuponokat is ki tud alkudni. Így gyakran nem csak a cashback segítségével takaríthat meg, hanem egy kedvezményes kuponnal is csökkentheti a rendelését.

Az aktuális kedvezményes kuponok válogatása ezen az aloldalon található.

Kedvenc üzleteim a Tipli készpénzvisszatérítéssel

Itt csak azokat az üzleteket említem meg, amelyeket szívesen használok.

AliExpress

A Kínából történő vásárlás egyre népszerűbbé válik. Különböző kütyüket és kütyüket vásárolok az AliExpressen, így a Tipliben a leggyakrabban használt boltom a kínai AliExpress. Akár 10%-os készpénzvisszatérítéssel rendelkezik.

Cashback az AliExpress-en
Ha szereted a 11.11. kedvezményeket az AliExpress-en, a Tipli cashback biztosan megment egy dollárt. Egy 75500 Ft-s vásárlással körülbelül 3330 Ft-t kaptam vissza
.

Photoshop

Nagyon gyakran vásárolok fotós kiegészítőket is, és nagyon kellemesen meglepődtem, amikor láttam, hogy a Fotoškoda is szerepel a partnerüzletek listáján. Régebben a Megapixelnél vásároltam, de mivel az árak mindkét üzletben azonosak, a Fotoškoda cashback segítségével sokat spórolok. Akár 8%-os készpénzvisszatérítésre is számíthat.

Bevásárlóközpont, Kasa, Euronics, Okay

Az elektronika esetében a jutalmak lényegesen kisebbek, de ha drágább eszközöket (TV, mobiltelefon,...), még egy kisebb %-os jutalom is szép összeget tesz ki a végén. Én személy szerint szívesen látnám az Alza vagy a CZC-t is, szóval talán valamikor... :-)

Foglalás

Ha sokat utazik, és a Booking.com-ot használja szállásfoglalásra, akkor ott is szép 4%-os cashbacket kaphat. Én személy szerint az AirBnb-t használom, ami gyakran sokkal olcsóbb, és akár 12080 Ft kedvezményt is kaphatsz az első szállásodra (csak használd ezt a linket).

Urbanstore, Answear, Zoot

A ruhavásárlás volt a legnagyobb félelmem. De kopogtatnom kell, mert még nem rendeltem rossz méretet, vagy kaptam hibás ruhát. Szóval nem vásárolok olyan gyakran ruhákat, de ha mégis, akkor kihasználom az UrbanStore készpénz-visszatérítést.

Mely üzleteknél kaphatok készpénzvisszatérítést a Tipliben?
A Tipli 450 ellenőrzött üzletben kínál készpénzvisszatérítést. Biztosan van miből választani :-)

A Tipli már 20 Ft-tól fizet, és szinte azonnal.

A Tipli cashback másik nagy előnye másokkal szemben, hogy már 20 Ft-tól beválthatja a jutalmakat. Nem várom el, hogy néhány koronánként készpénzre váltsd, de ez egy szép előny.

Én is próbáltam már a számlámra történő fizetést, és minden tökéletesen rendben ment. A pénz mindössze két nappal azután érkezett meg a bankszámlámra, hogy kértem.

A Tipli elég gyorsan fizet jutalmakat
Szeptember 16-án kértem a kifizetést, és a pénz a kérelem jóváhagyása után, szeptember 26-án azonnal a számlámon volt
.

Tapasztalataim a Tipli támogatással - Mit tegyek, ha nem írják jóvá a jutalmat?

Többször előfordult már velem a Tiplivel, hogy hiába irányítottak át a megfelelő üzletbe, a jutalmaimat nem írták jóvá. De meglepődtem, hogy milyen könnyű kapcsolatba lépni velük, és milyen gyorsan megoldják ezeket a kisebb problémákat.

Ha valami hasonló történik veled, csak töltsd ki a kapcsolatfelvételi oldalon található űrlapot, és néhány órán belül visszajelzést kapsz az ügyfélszolgálattól. Kérni fogják a számla képernyőképét (snip), és a következő munkanapon belül jóváírják a jutalmat. Egy nagy plusz erre!

Mit tegyek, ha a Tipli nem ad hozzá cashbacket?
Annak ellenére, hogy az UrbanStore-nál a cashbacket nem írták jóvá, a Tipli a jutalmamat ráadásul jóváírta. Csak vegye fel velük a kapcsolatot, és adja meg a számlát
.

Néhány tipp, hogyan takarítson meg még többet a Tiplivel

1. Hitelkártya és cashback kombinálása

Akarod tudni a tippemet? Szerezzen be olyan hitelkártyát, amely cashbacket is tartalmaz. A Moneta hitelkártyák például a Bene+ részei, ahol extra 5%-os cashbacket kaphatsz olyan üzletekben, mint a Mall, Euronics és még sok más. Ez a két cashback összeadódik, ezért mindenképpen ajánlom a kombinálásukat.

2. Használja ki a Tipli promóciókat

A Tipliben azt szeretem, hogy minden ünnepnapra vagy fontos eseményre különleges akciókkal készülnek, amelyek általában növelik a cashback %-ot. Ezért azt javaslom, hogy kövesse a közösségi médiát vagy a promóciós aloldalukat, ahol mindent egy helyen talál.

3. Barátok meghívása

Szeretnél egy kis extra pénzt keresni a Tiplivel? Semmi sem könnyebb, mint ajánlani a barátaidnak, hogy extra bónuszokat kapj.Minden egyes barátodért, akit ajánlasz, 2500 Ft-t kapsz, és legfeljebb 30 barátodat hívhatod meg a Tiplibe, így akár 75000 Ft-t is kereshetsz. További információkat itt talál, ha bejelentkezik.

Az én tippem
Győződjön meg róla, hogy kikapcsolta az AdBlockot, és győződjön meg róla, hogy nem egy névtelen ablakban van, mielőtt átirányítaná a boltba, hogy cashbacket kapjon. Fontos, hogy a jutalék sütiket helyesen állítsd be, hogy utólag megkapd a jutalmat, és például. Az AdBlock blokkolja ezt.

A Tipli átverés?

Egy érdekes bejegyzésre bukkantam egy meg nem nevezett internetes fórumon, ahol azt írták, hogy a Tipli projekt egy átverés, és minden tulajdonosa csaló.

Személyesen teszteltem a Tipli.cz-t, és határozottan nem átverés. Ezeket a negatív értékeléseket nagyrészt a konkurens cashbackek írják, amelyek egyre inkább megjelennek a cseh és szlovák piacon.

A Tipli.cz cashback átverés?
Az interneten rengeteg hozzászólás található arról, hogy a Tipli átverés. Ezt a hamis információt leggyakrabban a konkurens cashbackek terjesztik, amelyek egymásra zúdítják a mocskot.
Nem
csak én, hanem más x ezer elégedett felhasználó is megkapta a pénzét, így nincs miért aggódnia
.

Egyéb visszatérítések a Cseh Köztársaságban

Csehországban és Szlovákiában rengeteg más cashback van, de a Tipli szinte minden szempontból vezet. A többi cashback vagy rosszabb támogatást nyújt (nem segítenek a fel nem írt jutalmakkal), vagy kisebb jutalmakkal stb. De mutassunk be néhány érdekes alternatívát:

1. FullWallet

Az egyik legelső casback hazánkban. Magas jutalmakkal is rendelkezik, sok ajánlat közül lehet választani, de nem tetszik a Tiplivel való hamis összehasonlításuk. A Tiplihez képest kisebb bónusz is jár a regisztrációért, egy speciális linken keresztül csak 1000 Ft-t kapsz (3330 Ft a Tiplinél).

Kipróbáltam ezt a cashback portált, de jelenleg még mindig a Tipli vezet számomra.

 • Regisztrációs bónusz: 1000 Ft
 • Jutalom egy barát meghívásáért: 5000 Ft
 • Minimális kifizetési összeg: 1 0 Ft

2. VratnéPeníze

 • Regisztrációs bónusz: 830 Ft
 • Jutalom egy barát meghívásáért: 1670 Ft
 • Minimális kifizetés: 5000 Ft

3. Refundo

 • 830 Ftregisztrációs bónusz.
 • Jutalom egy barát meghívásáért: 1670 Ft
 • Minimális kifizetés: 420 Ft (1670 Ft a bónuszokkal együtt)

4. Hamty

 • 830 Ftregisztrációs bónusz.
 • 3330 Ftjutalom egy barát meghívásáért
 • Minimális kifizetés: 1 0 Ft

Személyes tapasztalatom / Következtetés

Sok cashbacket kipróbáltam már, és néhány hónapja egyedül a Tiplit használom. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szó szerint több száz vagy több ezer koronát takarítson meg (keressen meg) az interneten néhány kattintással.

Ez alól Tipli sem kivétel. Itt találod a legszélesebb választékot az ajánlatok közül, a százalékos jutalmak is nagyon szépek, és a kifizetés mindig néhány napon belül a számládon van. Amikor egy jutalom elakadt valahol, írtam a támogatásnak, és néhány napon belül minden megoldódott.Teljesen elégedett vagyok a Tiplivel, és nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani.

A Tipli cashback előnyei és hátrányai

 • Magas jutalmak és nagy választékú ajánlatok
 • Szép pénzügyi bónuszok (böngésző-kiegészítő telepítése, barátok meghívása,...)
 • 600.000 felhasználó használja a cashbacket, ami hitelessé teszi azt más cashbackekkel összehasonlítva.
 • Gyors és barátságos támogatása jóvá nem írt jutalmak megoldásához
 • A jutalmak egyszerű és gyors jóváírása bankszámláján
 • Új különleges akciók minden hónapban
 • Mobilalkalmazások Android és iOS rendszerekre
 • A Google Chrome bővítmény többet is értesíthetne a cashbackről (néhányszor elfelejtettem átirányítani a cashbackhez).

Próbálja ki a Hamty's kényelmesebb cashbacket

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.