Powerlogy C8 MCT Oil - Egy érdekes termék, amely számos előnyt kínál (felülvizsgálat)

Ebben a felülvizsgálatban közelebbről megvizsgáljuk a Powerlogy egy nagyon érdekes termékét, nevezetesen a C8 MCT olajat. Egyedülálló, 10%-os kedvezményt kaphatsz a márka termékeire a weboldalunkon. Nem mond neked sokat ez a furcsa név? Őszintén szólva, egyáltalán nem hibáztatlak. Bár az ilyen típusú olajok már egy ideje léteznek, a legtöbb embernek fogalma sincs róluk.
Ezek egy nagyon egyedi típusú zsírok, amelyek nagyszerű hosszú távú energiaforrásként szolgálhatnak. Tehát ha érdekli az MCT olajok, mindenképpen olvassa tovább. Ebben a felülvizsgálatban mindent megtudhat, amit tudnia kell.

Powerlogy C8 MCT Oil 500ml
Kategória: Egyéb
Csomag mérete
8.5/10
Adagolás
9.0/10
Hatás
6.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.1
10 pontból 10 pont

A Powerlogy C8 MCT Oil legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A szlovákiai és viszonylag fiatal Powerlogy márkában elsősorban az életmódunk javítására és optimalizálására törekszenek. Termékeik nem tartalmazhatnak mesterséges színezéket, tartósítószert vagy finomított cukrot. Ezért alkalmasak mind a rendszeres étkezők, mind a vegetáriánusok vagy vegánok számára.

Mi az az MCT-olaj és milyen előnyei vannak?

Az MCT-olajok glicerinből és három zsírsavból - kapril-, kaprin- és laurinsavból - állnak. Ahogy az angol MCT (Medium Chain Triglycerides) elnevezés is mutatja, ezek olyan olajok, amelyek közepes hosszúságú, 6-12 szénatomot tartalmazó szénlánccal rendelkeznek. Ezeket az olajokat kizárólag a kókuszdió húsából állítják elő.

Más zsírokkal ellentétben az MCT-zsírok nem haladnak át a nyirokrendszeren az anyagcsere során, így sokkal könnyebben és hatékonyabban felszívódnak. Ezenkívül jobban oldódnak vízben, és az epehólyag megterhelése nélkül jutnak el a májba. Ezután a májban ketonokká vagy azonnali energiaforrássá alakulnak át.
A Powerlogy C8 MCT Oil egy 100%-os kókuszdió kivonat, amely koncentrált adag C8 kaprilsavat is tartalmaz. Ez az a sav, amely a leghatékonyabban alakul át a fent említett ketonokká. Egyszerűen fogalmazva, azt lehet mondani, hogy az MCT olajok a leghatékonyabb MCT olaj a világon, köszönhetően a gyors és szinte A metabolikus átalakulás nagyszerű energiaforrás mind az agy, mind az izmok számára. Emellett pozitív hatással van a bőr minőségére, a hidratáltságra, a májra és a bélrendszeri problémákra is.
A fentieket szem előtt tartva a gyártó szerint az MCT-olajok tökéletesen szolgálhatnak a szellemi teljesítmény támogatására, az energia feltöltésére vagy a zsírégetésre. További előnyük, hogy semleges ízűek, ami miatt gyakorlatilag bármilyen ételhez hozzáadható, a levestől a zabkásán át a salátáig és a turmixokig.

A hatás bizonyítása és kellemes adagolás

A hatások tekintetében az MCT-olajok olyan bombaként hangzanak, amelyet mindenkinek azonnal be kellene szereznie. De vajon valóban érezhető-e a hatásuk? A Powerlogy C8 MCT olajjal kapcsolatos tapasztalataim alapján sajnos nemleges választ kell adnom erre a kérdésre. Már több hete rendszeresen, gyakorlatilag napi rendszerességgel használom.Naponta használom, főzéshez és salátákhoz egyaránt, és nem éreztem semmilyen látható hatást. Az ajánlott adag körülbelül 10-15 ml ételben vagy italban naponta egyszer vagy kétszer. Ezt az adagot betartom, adok-veszek, egész idő alatt, amióta használom, és még így sem vettem észre semmilyen hatást. Ami tehát magát a hatást illeti, nem tudom ajánlani ezt a terméket. De természetesen nem kérdőjelezem meg a lehetséges előnyeit. Még mindig úgy gondolom, hogy ez egy nagyon érdekes és minőségi termék, amely nem kínál Isten tudja, hogy csodás hatásai, de mindenképpen előnyös lehet, akár érzi, akár nem.
Ráadásul a használata több mint kellemes. Csak csepegtess egy keveset a salátádba, turmixodba vagy gyakorlatilag bármi másba naponta néhányszor. Legalábbis ebből a szempontból természetesen egyáltalán nem lehet hibáztatni ezt a terméket.

A tippünk
A mély L szerelmeseinek itt egy kis tipp. Az MCT-olajokkal kapcsolatban érdemes legalább röviden megemlíteni az úgynevezett "bulletproof" kávét vagy golyóálló kávét. Ez egy klasszikusan elkészített kávé, de a végén turmixgépbe öntjük, és hozzáadunk egy darab jó minőségű vajat és MCT-olajat. Az eredménynek egy érdekes ízű italnak kell lennie, amely amellett, hogy egy jó adag hosszan tartó energiát és összpontosítást.

Versenyképes ár

Egy 500 ml-es üvegért 9980 Ft-t kell fizetnie a gyártó hivatalos honlapján. Egy ajánlott adag árára átszámítva ez egy nagyon kellemes ár, amely a termék minőségét és érdekességét figyelembe véve valóban tökéletesen érthető. Csak hogy egy ötletet adjunk, az azonos méretű üveg MCT-olaj a nagyon jó minőségű Brainmax márkától, amelyet egyébként sok érdekességet vizsgáltunk meg.6650 Ft-ért kapható, ami csak 3330 Ft-val olcsóbb, mint a Powerlogy C8 MCT olaj.

A Powerlogy C8 MCT Oil legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

Bár a Powerlogy C8 MCT Oil hosszú távú használata után sem éreztem semmilyen látható hatást, határozottan nem tudom lebeszélni Önt a vásárlásról. Végül is, ez még mindig egy kiváló minőségű termék, amely számos egészségügyi előnyt kínál, amiért a befektetés határozottan kifizetődő lehet.Az egyetlen hátránya, hogy egy kicsit magasabb az ára a versenytársaihoz képest, ami nagyon könnyen adható. t inkább a versenytársak egyikétől származó MCT-olajat, például a fent említett Brainmax márkát. Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy ez egy jól elkészített termék, amellyel biztosan nem fog hibázni. Sajnos nem tudom garantálni, hogy érezni fogja a hatását.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.