C4 Drink On The Go - Az ideális utazás előtti edzés? (Visszatekintés)

Ha hozzám hasonlóan Ön is sokat utazik, akkor bizonyára Ön is foglalkozik a táplálékkiegészítők szállításának kérdésével. Amikor felfedeztem a C4 Drinket, egy népszerű edzés előtti ital előre elkészített változatát, ki kellett próbálnom. De van-e értelme befektetni ebbe? Nem csak egy pénzhajhászás egy szemét képlettel? Legalább valamennyire elfogadható az íze? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatunkból.

Cellucor C4 Original On The Go
Kategória: Kickers
Ízlés
6.2/10
Hatás
6.0/10
Az anyagok koncentrációja
5.2/10
Összetevők
6.9/10
Ár
5.8/10
Általános értékelés
6.0
10 pontból 10 pont
A Cellucor C4 Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Eredetileg úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a kickert, mert az eredeti pre-workout ettől a cégtől nagyon jó helyen volt a mi edzés előtti kiegészítők összehasonlítása. És hogy még rosszabb legyen a helyzet, a négy elérhető ízből hármat is kipróbáltunk. Erről egy pillanat múlva bővebben.

Sajnos az összetevők egy védett keverék mögött rejtőznek.

Amikor közelebbről megnéztük az összetevőket, nem voltunk túlságosan lenyűgözve. A vitaminok és ásványi anyagok mellett a keverék tartalmazza az úgynevezett Explosive Performance Energy keveréket, amely ezeket az anyagokat rejti:

  • Citrullin-malát a maximális NO-koncentráció és ezáltal a jobb pumpálás érdekében
  • Béta-alanin a végtagok kellemes bizsergető érzéséért, valamint az erő, az energia és az állóképesség javulásáért.
  • Vízmentes betain a tápanyag-hasznosítás javítása és a fehérje-anyagcsere elősegítése érdekében
  • N-acetil-L-tirozin a megfelelő adrenalin és noradrenalin termeléshez
  • 200mg vízmentes koffein a jobb zsírégetésért és a maximális koncentrációért az edzéshez

Bár ezek az összetevők jól megválasztott edzés előtti összetevők, ennek ellenére magas akoffein, nem ismerjük a pontos mennyiségét, így az összetételét kicsit nehezebb megítélni. Feltételezhető azonban, hogy ezeknek az anyagoknak a koncentrációja nem lesz elegendő, mivel csak a hatékony adA citrullin hatékony dózisa körülbelül 6 gramm, míg az egy dobozban lévő teljes keverék körülbelül 6,73 gramm. Eltekintve az átláthatatlan kompozíciótól, amely sokat ront az általános benyomásomon, van egy másik negatívum is.

Az ízek csaknem fele brillantkéket tartalmaz, amely számos tudományos tanulmány szerint rákkeltő színezék, és a világ számos országában be is van tiltva.

Másrészt, a viszonylag magas koffeintartalom (azaz 200 mg dobozonként) és a nulla szénhidrát- vagy zsírtartalom pozitívnak tekinthető. ami ezt a kickert viszonylag jó kiegészítővé teszi néhány drasztikusabb diéta végére. De ha néhány gramm cukor nem az Ön kedvence, biztosan vannak jobb alternatívák is.

Összetételét tekintve a C4 Drink többé-kevésbé érdektelen kiegészítő - az összetevők koncentrációjának hiánya miatt.a hatóanyagok és a rákkeltő színezék használata nem kényszerítő okok arra, hogy újra megvásároljam.

C4 ital kicker A
Brilliant Blue messze nem az egyetlen Frozen Bombsicle változat, amire számíthatsz
.

A rendkívül magas árcédula, amely a kényelem adója.

A kicker egyik tagadhatatlan előnye ital formájában kétségtelenül a kényelem. Nem kell magaddal vinned egy shakert, nem kell sehol vizet töltened. Csak nyissa ki a dobozt, és igya meg az egészet. Ital 980 Ft-ért. És ez a másik probléma, amibe a C4 Drinkkel ütközünk.

A Cellucor C4 Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Még azedzés előtti italok összehasonlításábanszereplő legjobb kickerek is jóval kevesebbe kerülnek, mint amennyit egyetlen dobozért fizetnél ebből a kiegészítésből . Sajnos már csak a magas ár miatt is úgy gondolom, hogy a legtöbb sportoló valószínűleg nem fog beruházni rá. És őszintén szólva nem is ajánlom, ha van más lehetőséged.

C4 ital kicker Bár
a kickert egyenesen a dobozból is meg lehet inni, és nem kell időt pazarolni az elkészítésére, ilyen magas áron valószínűleg nem éri meg.

Az íz és a szín minden kémia szerelmese számára vonzó lesz.

Ahhoz, hogy esetleg elgondolkodjak azon, hogy több kickert vásároljak ettől a cégtől, nagyon meg kellene lepődnöm az ízén. És meg is lepett, bár egy kicsit másképp, mint amire eredetileg számítottam. Az íz valóban mesterséges, egyes ízek teljesen színtelenek, és úgy néznek ki, mint a szénsavas víz, mégis van ízük és aromájuk. Az ízek részletes értékelése valahogy így néz ki:

  • AFrozen bombsicle (4/10) íze elég erősen emlékeztetett a málnára. Kicsit megzavarta azonban az érzékeket, hogy a színe átlátszó volt, és az egész italnak nem volt túl vonzó az illata. A hűtőben kihűlve azonban frissítő volt, és az íze sem volt kifejezetten rossz, de biztosan nem enném gyakrabban, már csak a ragyogó kék miatt sem. Ezért a 10-ből csak 4 pontot adunk.
  • ATropical (4/10) volt az egyetlen íz, amelyet kóstoltunk, amely színes volt, de ízre nagyjából ugyanolyan. Ismét több mint érezhető a vegyszeres íz, nem tartalmaz annyi buborékot, de még édesebbnek találtam. Én is 4 pontot adok a 10-ből.
  • Azeper és görögdinnye (3,5/10 ) egy másik átlátszó és kémiai íz volt, amit kóstoltunk. Ismét teljesen átlátszó és természetellenes volt, ráadásul nehéz lenne görögdinnye ízt találni. Tőlünk csak 3,5 pontot érdemel a 10-ből.

Tehát, mint láthatod, a C4 ital ízét tekintve sem voltunk lenyűgözve . Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy ezt az italt hűtve kellett felszolgálni, mert hűtetlenül sokkal rosszabb íze volt. De ha hűtőszekrényre van szükséged a hűtéshez, a rúgó elveszíti az egyik legjelentősebb pozitívumot, nevezetesen a praktikusságot.

C4 ital kicker
Bár a C4 Drink első pillantásra úgy néz ki, mint a víz, és ugyanannyi kalóriát tartalmaz, az íze teljesen más. Még mesterségesebb.
A Cellucor C4 Drink legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Alapvetően nem látok egyetlen okot sem arra, hogy ebbe az italba fektessek. Hacsak nem hűtött, amúgy sem lesz túl vonzó az ön számára, az összetevők nem nyújtja azt, amit kellene, rendkívül magas áron, és az általános benyomásunk nagyon negatív. Mégis annyira elégedettek voltunk a C4 Originalral, hogy felvettük a fent említett rangsorba. Sajnos ez az ital nagy csalódás számunkra.

C4 ital kicker

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.