Szemüveg 100% kék fény ellen: Kötelező darab mindazoknak, akik lefekvés előtt a telefonjukat nézegetik.

Talán ma már egyikünk sem kerülheti el a kék fényt. És nem számít, hogy lefekvés előtt a laptopon dolgozol, filmet nézel, vagy csak SMS-t írsz a barátaidnak és a közösségi oldalakat böngészed a telefonodról. Röviden, a kék fény mindenhol jelen van, és túlzott mennyiségben akadályozhatja az alvást és fejfájást okozhat. A kékfény-szemüveg működik erre? És megéri megvenni őket? Erre összpontosítottunk mai áttekintésünkben.

Brainmarket szemüveg fehér
Kategória: Egyéb
Tervezés
9.0/10
A végrehajtás minősége
10.0/10
A szemüveg funkcionalitása
10.0/10
Csomagolás
7.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont

A Brýle proti modrému světlu White legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Szemüveg, amely minden kék fényt kizár?

Ha elolvasta a legjobb kék fény elleni szemüvegek összehasonlítását, akkor nem kell elmagyaráznunk, hogy vannak olyan szemüvegek, amelyek különböző mértékben képesek blokkolni a kék fényt. És minél színesebbek, annál több kék fényt blokkolnak. Tehát míg a kék fényt csak 15%-ban blokkoló szemüvegek szinte felismerhetetlenek a klasszikuskék fény, a kék fény 100%-át blokkoló szemüvegek általában erős sárga vagy piros színűek. Ehhez a felülvizsgálathoz a BrainMarket White nevű vastagabb változatát választottuk, és értékelnünk kell a nagyon vicces dizájnt, ami biztosan nem magától értetődő.

A pakk mindenképpen megérdemelne egy kicsit jobb kékfény-szemüveget.
A csomagolás mindenképpen megérdemelne egy kicsit jobbat a kék fény szemüveggel szemben
.

Mikor és hogyan kell használni a szemüveget?

Bár úgy tűnhet, hogy a 100%-ban kék fényt blokkoló szemüvegek remek választásnak tűnnek az egész napos viselethez, ez nem egészen így van. Végül is napközben természetes módon ki vagyunk téve a kék fénynek, és nincs okunk arra, hogy ezt kiküszöböljük. Ez éjszaka következik be, amikor a kék fény zavarja a melatonin termelését, negatívan befolyásolva az alvási ritmusunkat. Az összes kék fényt blokkoló szemüvegeket lefekvés előtt körülbelül 1,5-2 órával készítik. Egész napos használatra jobbak a gyengébb szemüvegek, például azok, amelyek a kék fénynek csak 15%-25%-át blokkolják.

Segítenek majd valamit?

Ha megnézted a mai áttekintést, biztos vagyok benne, hogy kíváncsi vagy, hogy a szemüveg valóban működik-e. A válaszunk pedig az, hogy meglepően jól működnek. A kék fényszemüveget lefekvés előtt két órával veszi fel, és körülbelül egy óra elteltével kissé fáradtnak érzi magát. Ezután, ha kikapcsolja az összes kék fényforrást, és lefekszik, minden gond nélkül elalszik. Ha az extra szemüveget egy megbízható alváskiegészítővel kombinálja, az alvási rutint egy teljesen új szintre emeli.

Vannak negatívumaik?

A fehér szemüveg, mint ahogyan valójában minden más szemüveg, amely 100%-ban blokkolja a kék fényt, vöröset lát. Személy szerint azt kell mondanom, hogy ezt nem tartom extrém negatívumnak, mivel nem zavar, amikor cikkeket írok vagy a neten szörfölök. Számomra azonban teljesen világos, hogy azokban a szakmákban, ahol bizonyos pontosságra és precizitásra van szükség, ez egy kicsit zavaró lehet. És ugyanilyen idegesítő, amikor filmet nézel.

Egy minőségi alváskiegészítővel kombinálva teljesen új szintre emelheti az esti rutinját.
Egy minőségi alváskiegészítővel kombinálva teljesen új szintre emelheti az esti rutinját
.

Mit mondjunk az árról?

A fehér szemüveget közvetlenül a BrainMarketből szereztük be, ahol 400 font alatt kapható. Úgy gondoljuk, hogy ez egy nagyon szép ár, mert ha jól bánik a szemüveggel, akkor nagyon sokáig kitarthat. Tekintettel arra, hogy valószínűleg csak napi két órát fogod viselni őket, nincs okod arra, hogy ne tartson ki néhány hónapig vagy évig.

A Brýle proti modrému světlu White legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

A BrainMarket fehér szemüvege nagyon hatékony eszköz a kék fény kiküszöbölésére. És nagyon jó áron kaphatók, figyelembe véve, hogy mennyi munkát végeznek. Ha esténként a telefonodat bámulod, ahelyett, hogy könyvet olvasnál vagy más digitális tevékenységet végeznél, mindenképpen ajánljuk, hogy próbáld ki őket. Úgy gondoljuk, hogy tényleg megéri.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.