Sleep Faster by BrainMax, hatékony komplexum az alvásminőség javítására vagy kidobott pénz? (Visszatekintés)

Nem szoktuk tesztelni a minőségi alvást célzó termékeket az oldalunkon, mivel én azt vallom, hogy mindannyiunknakolyan lefekvési rutint kell kialakítanunk, amely lassan felkészít minket az alvásra, ellazítja a testet, és mindenekelőtt összhangban van az általános alváshigiéniával. Természetesen arról beszélek, hogy rendszeresen ugyanabban az órában kell lefeküdni, ki kell zárni a kék fényt, vagy elalvás előtt egy-két órával elektronikai eszközöket kell használni, és még sok másról. Erre azonban itt nem térek ki, ez egy teljesen különálló cikk.

A mai értékelésben megtudhatja, hogyan éreztem magam a termékkel kapcsolatban, hogy valóban sikerült-e javítania az alvásomat, éreztem-e bármilyen mellékhatást, és még sok más.

BrainMax Sleep Faster
Kategória: Egyéb
Ízlés
8.0/10
Összetevők
9.0/10
Oldhatóság
7.0/10
Ár
8.0/10
Hatás
9.5/10
Általános értékelés
8.3
10 pontból 10 pont

A BrainMax Sleep Faster legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Miért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a terméket? Az ok egyszerű, nemrégiben egy hosszú távú, verseny előtti diéta és az alvásom nem volt olyan jó, mint amilyenre szükségem lett volna, és mivel tudtam, hogy az alvásomalváshigiénia a legjobb volt, úgy döntöttem, hogy ilyen módon javítok rajta, és a pozitív vélemények alapján megrendeltem a Sleep Faster-t a BrainMax-tól.

Nem hiszem, hogy a BrainMax gyártót be kell mutatni. Nagyon régóta követem ezt a márkát, és a legcsekélyebb kétségem sincs a termékeik minőségét illetően. Ezért gondoltam, hogy ha valami működni fog rajtam, akkor az egy olyan komplexum lesz, amelynek célja az alvásminőség javítása csak tőlük.

De elég a bevezető szavakból, térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

A maximális hatékonyságot biztosító összetevők

gyorsabb alvás összetétele
A termék összetétele ígéretes. Tényleg működik?

Az összetevők a legfontosabb dolog, ami érdekelt engem a kiegészítéssel kapcsolatban, és azt kell mondanom, hogy ez több okból is felkeltette a figyelmemet. Először is azért, mert olyan kombinációban tartalmaz olyan anyagokat, amelyeket még soha nem láttam egyetlen más márkában sem, legyen az nemzetközi vagy cseh márka.

A készítményben alegtöbbet képviselt összetevő a glicin és az inozitol. A glicin a szervezetben található aminosav, amely pozitív hatással van a szervezet általános megnyugtatására a következők szempontjából Megnyugtatja és ellazítja testünket, és kellemesen felkészíti azt magára az alvási folyamatra. Az inozitol egy viszonylag összetett, neurotranszmitterek alapján működő anyag, azonban Az inozitol leküzdheti a szorongást, a depressziót, a szorongást, a depressziót. m, nyugtatja a testet és tisztítja a fejet lefekvés előtt, amit nagyra értékelnek. különösen a stresszes emberek, akik nem tudnak kikapcsolni éjszaka.

A következő legjelentősebb összetevő a magnézium, különösen a magnézium taurát formájában, amely a taurin aminosavhoz kötődik .A magnézium lefekvés előtti adagolása jól ismert és bizonyított tény, az egyetlen itt megemlítendő, hogy szinergikusan működik a glicinnel, hogy megnyugtassa a szervezetet.

mire jó az l-theanin
Az L-teanin egy olyan anyag, amely főként a zöld teában található, és elsősorban a szorongás ellen hat, és jó közérzetet okoz. Úgy gondolják, hogy ebben a készítményben javítja a REM-alvást is, ami elősegíti a mélyebb alvást felesleges ébredés nélkül. A gyártó azt is állítja, hogy élénkebb, hosszabb álmokat fogsz látni, amelyekre reggel jobban fogsz emlékezni.

Végül, de nem utolsósorban, találunk valerianát, amely egy hagyományos gyógynövény, ami már több száz éve használják, hogy segítsen jobban aludni, szorongás vagy álmatlanság esetén.

Az utolsó és az én szempontomból a legérdekesebb összetevő itt az úgynevezett Prunus Cerasus vagy cseresznyeleve, amely a melatonin természetes forrása. A melatonin a szervezet saját anyaga, amely minden nap (éjszaka) sötétedés után termelődik. Erős antioxidánsként hat , fáradtságot okoz, segít gyorsabban elaludni, és az alvás minőségét is elmélyíti. A melatonin kiválasztását azonban megzavarja a nappali fény vagy a kék fény (a monitorokból)., TV, mobiltelefonok), ezért jó ötlet, ha lefekvés előtt korlátozzuk ezeket a hatásokat, vagy kék fényt blokkoló szemüveget szerzünk be. Hatalmas előnye, hogy ez a melatonin 100%-ban természetes, és semmilyen módon nem szintetikusan előállított. Ez tehát egy teljesen természetes lehetőség a szervezet számára, és nem kell aggódnia amiatt, hogy bármilyen módon zavarja a saját melatonin-termelő képességét.

Az Sleep Faster természetesen a legjobb szteviol-glikozidokkal van édesítve (a természetes, leginkább szervezetbarát édesítőszer), amit természetesen dicsérek, de nem lepődöm meg, mert tudom, hogy a minőség az első helyen áll ennél a márkánál.

Ezenkívül természetes aromákat és természetes céklakivonatot használtak színezőanyagként.

Fő fogadás
Ha részletesebben szeretne többet megtudni az egyes összetevőkről külön-külön, és arról, hogy mi az oka annak, hogy a teljes komplexumhoz adják őket, kérjük, látogasson el a következő weboldalrativit a hivatalos honlapján a gyártó BrainMax, ők egy nagyon részletes leírást minden egyes összetevő közvetített videó.

Nagy dózisú hatóanyagok

hatóanyagok
A hatóanyagok vizualizálása: BrainMarket Forrás: BrainMarket

Figyelem
A gyártó 15 g terméket ad meg standard adagként, de arra is figyelmeztet, hogyElőször jobb, ha az adag felét adjuk, hogy lássuk, hogyan reagál a szervezet.

Egyetértek ezzel az ajánlással, és saját tapasztalatom alapján azt kell mondanom, hogyÉn magam soha nem adtam a teljes 15 g-os adagot, mindig elegendő volt egy kisebb adag is. Ha reggel felébred, és nagyobb fáradtságot érez, csökkentse az adagot, a szervezetének hozzá kell szoknia a komplexhez.

A BrainMax Sleep Faster legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Gyors elkészítés, rosszabb termékoldhatóság

előkészítés mérőpohárral

A Sleep Faster szedésekor 10 g terméket (a számomra ideális adagot) kevertem 100 ml vízbe.

Az italt kanállal kevergettem, de az alján mindig csomók képződtek, így a rosszabb oldhatóságot kell kifogásolnom. De ez egy teljesen minimális részlet, amit nem is veszek negatívumnak, egyáltalán nincs hatása a hatásra.

Keverés után nem képződött hab, és az ital azonnal fogyasztható volt.

Fő fogadás
Ne próbálja meg enni a Sleep Faster-t por alakban. Az íze teljesen szörnyű.

Kellemesen meglepett a cseresznye íze.

Először nem akartam a termék ízével foglalkozni, mert egy ilyenEz eléggé feleslegesnek tűnik egy ilyen típusú kiegészítéshez, de gondoltam, hogy sok embert érdekelhet.

brainmax alvás gyorsabb termék részletes csomagolás

Mivel az adagot körülbelül 100-120 ml vízben kevertem, az íze eléggé határozott volt , a Finom meggyes í ze volt, amit minden este nagyon élveztem. (Hogy ez a hosszú diétának köszönhető-e vagy sem, azt az Ön belátására bízom.

Az egyetlen dolog, amit észrevettem, hogy minél több vizet használtam az elkészítéshez, annál rosszabb ízű volt az eredményül kapott ital.Ezért javaslom, hogy maradjon inkább 100-150 ml-nél.

Hatékonyabb, mint gondoltam

A Sleep Faster-t nagyjából 30-60 perccel alvás előtt fogyasztottam el, 100 ml vízenként 10 g adagban.

Mindig éhgyomorra adtam az utolsó étkezés előtt, hogy biztosítsam az összes hatóanyag maximális felszívódását.

A fogyasztás után 30-60 perccel az összes anyag elkezdett felszívódni a szervezetben, és kellemesen fáradt állapotba kerültem. El kell ismernem, hogy nyugodtabbak voltak a gondolataim, és a stressz teljesen elmúlt.

A legelső alkalommal azonban, amikor bevettem, kissé túladagoltam, és reggel nagyon fáradtnak éreztem magam. Utána sokáig vitatkoztam, hogy egyáltalán kipróbáljam-e még egyszer a terméket, és körülbelül egy hét után úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Először 8 g-ra csökkentettem az adagot, és ezután az adag után királyi módon aludtam. Azóta jobban alszom a Sleep Faster után, mint korábban, ezért azt javaslom, hogy először kisebb adaggal kezdjem. Néhány nap múlva a szervezetem hozzászokott az anyagkomplexumhoz, és fokozatosan felküzdöttem magam a 10-12g-os adagra, amit már nem növelek, mert ez teljesen elegendő számomra.

Fő fogadás
Soha ne hanyagolja el a jó alváshigiéniát. Ez mindig az alvás alfája és omegája, és egy ilyen termék a piramis csúcsán van.

Első pillantásra magas az ár, de tényleg az?

brainmax gyorsabb alvás csomag mérete
30 adag egy csomagban

A Sleep Faster-t a gyártó 450 g-os kiszerelésben gyártja, amely pontosan 899,-0 Ft-ba kerül.

Azelőírt ajánlott adagolás betartása esetén 30 teljes adag van egy teljes csomagban.Ebben az esetben egy adag 30,- 0 Ft-ba kerül ( ami az én szempontomból egyáltalán nem rossz).

Meggyőződésem azonban, hogy legalább 50%-uknak mindenképpen csökkenteni kell az adagot. mint én, így egy csomag sokkal hosszabb ideig kitart, így az egész termék olcsóbb lesz.

A BrainMax Sleep Faster legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ezzel el is érkeztünk a végére: Megéri a Sleep Faster a befektetést? Saját tapasztalatom szerint mindenképpen.

Mivel a tesztelésem több hónapig tartott, azt hiszem, kipróbáltam a terméket.nagyon alaposan, és azt kell mondanom, hogy teljesen új szintre emelte az alvásomat. Meglepődtem, hogy még a verseny előtti utolsó hetekben/napokban is tökéletesen aludtam. egy olyan időszak, amikor az alvás minősége nagyon alacsony a kalóriacsökkentés és a túlzott edzés miatt. De merem állítani, hogy a Sleep Faster-nek köszönhetően nem voltak alvásproblémáim, ami hihetetlenül népszerűvé tette a terméket nálam. Nem éreztem semmilyen negatív mellékhatást (kivéve a megfelelő adagolás megválasztását), amit hibáztatni tudnék.

Ezért, ha alvási problémái vannak, miközben azt hiszi, hogy mindent jól csinál (ami az alvást illeti).alváshigiénia), vagy csak tökéletesíteni szeretné az alvási ciklusát, mindenképpen próbálja ki a Sleep Faster márkájú Sleep Faster-t. BrainMax. Régóta nem volt ilyen pozitív érzésem egy tesztelt terméktől.

A BrainMax Sleep Faster legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.