BrainMax 3.0 Anabolic Dagger - Egy valóban funkcionális kiegészítő felesleges adalékanyagok nélkül (felülvizsgálata)

Mi jut eszedbe, ha azt mondod, hogy egy igazán funkcionális rúgó? Égnek tőle a füleid? Nem tudsz aludni? A Brainmax 3.0 Anabolic Dagger-t minden oldalról valóban funkcionális kiegészítőként mutatták be nekünk, ezért úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk.

Hogyan működik, ha a képlete talán nem is tűnik olyan flancosnak? Milyen az íze? Érdemes befektetni, vagy vannak jobb alternatívák? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai felülvizsgálatunkból!

BrainMax 3.0 Anabolic Dagger
Kategória: Kickers
Ízlés
4.5/10
Oldhatóság
9.7/10
Hatás
9.5/10
Összetevők
9.8/10
Ár
8.4/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont

Vásároljon a legjobb áron

Elöljáróban meg kell jegyeznünk, hogy ezt a kickert nagyon hosszú ideig teszteltük, hogy hosszabb távú hatást tudjunk észlelni. Részletes értékelésünk ezért az alábbiakban olvasható.

Egy jó hírű formula, amely minden egyes új verzióval egyre jobb lesz

A Brainmax 3.0 összetétele egyszerűen lenyűgöző. Az új változatból az összes jogilag problémás összetevőt eltávolították, néhány összetevő koncentrációját csökkentették.Az eredmény egy olyan termék, amely minden bizonnyal az egyik legjobb. Vessen egy pillantást az összetételére:

 • 50 mg cink-biszglicinát, amely hozzájárul a normál fehérjeszintézishez, a hormonális optimalizáláshoz és a szénhidrát-anyagcseréhez.
 • 200mg szibériai ginzeng, amely fontos az egészség és a teljesítmény, a vérnyomás és a normál vércukorszint szempontjából.
 • 800mg anemone, amely támogatja a normális szív- és érrendszeri működést, a tesztoszteron termelést és a libidót.
 • 100mg rhodiola rosea a normál emésztésért, a szív és az erek oxigénellátásáért, valamint a fizikai teljesítmény támogatásáért.
 • 400mg maca peruviana , amely alkalmas a fizikai és mentális egészségre, termékenységre és vitalitásra.
 • 1500 mcgD3-vitamin, amely elengedhetetlen a normál izom- és ízületi működéshez, a kalcium-anyagcseréhez és az immunrendszer működéséhez.
 • 200mcg görögszéna a normál vércukorszint, az étvágy serkentése és a normál koleszterinszint érdekében.
 • 100 mg brokkoli kivonat, amely fontos antioxidáns és a létfontosságú enzimek serkentője.
 • 0,8 mg acetil-l-tirozin, amely nagyszerűen javítja a hangulatot, a memóriát és serkenti az agyműködést.
 • 150mg karnitin-tartarát, amely gondoskodik a zsírsavak átviteléről és energiaforrásként való felhasználásáról.
 • 5500mg citrullin-malát, amely növeli az NO-termelést, hogy javítsa a véráramlást az erőnléti edzés során.
 • 4000mg kreatin-monohidrát, amely az egyik legjobb edzés előtti étrend-kiegészítő az erő és a teljesítmény támogatására az edzés során.
 • 3 mg bioperin, amelynek célja, hogy más anyagok felszívódását akár többszörösére javítsa.

Az én szempontomból a cink-biszglicinát alkalmazása nagyon érdekes, amelynek ajánlottadagolás a glicin pihentető hatása miatt, különösen este. Egyébként semmi kifogásolni való nincs a termékben, mert valóban funkcionális összetevőket tartalmaz olyan koncentrációban, amelyek valóban hatékonyak.

BrainMax 3.0 Anabolikus tőr összetevők
Bár a legtöbb összetevőről talán még nem hallottál, hatásuk első osztályú
.

Egy íz, ami nem tetszik túlságosan

Amikor először megkóstoltam a Brainmax 3.0-t, azon tűnődtem, hogy kóstoltam-e már valaha ilyen rosszat. A gyártó által deklarált vérnarancs ízét csak nagy nehézségek árán és sok képzelőerővel lehet érzékelni.

A szukralóz hiánya miatt az egyetlen felhasznált édesítőszer a szteviol-glikozidok maradnak. Az íze édesség szempontjából elegendő, csak nem tűnik jellegzetesnek vagy természetesnek. Tehát semmiképpen ne várjon vörös narancsot, de ahogyan azt nagyon gyakran hangsúlyozom, a táplálékkiegészítőket a hatásuk miatt jó szedni, nem az ízük miatt. És ez nagyon jó a Brainmax esetében.

BrainMax 3.0 Anabolikus tőr ízű Ízre nézve
ez a kicker nem egy csemege, de könnyen iható
.

Vásároljon a legjobb áron

Váratlanul jó oldhatóság

A legtöbb rúgóknál gyakori, hogy az egyes anyagok az alján ülepednek le. Ez természetesen nem így volt a Branmax 3.0 Anabolic Dagger esetében, amely nemcsak hogy gond nélkül lement, amikor kanállal keverték, hanem még nagyon minimálisan is leülepedett.

Nem képez csomókat, még shakerben elkészítve sem habzik, így keverés után azonnal iható. Én személy szerint két adagolókanálnyi (nagyjából 14 g) terméket használtam, amelyet körülbelül 250 ml vízhez öntöttem.

BrainMax 3.0 Anabolikus tőr készítmény Az
elkészítéshez egyáltalán nincs szükség shakerre, hiszen egy kanál és egy pohár is elegendő
.

Első osztályú hatás, amely tökéletes edzést garantál

A Brainmax 3.0-t körülbelül 20 perccel az edzés előtt vettem be, és teljesen elegendőnek találtam. A hatóanyagoknak elég idejük volt felszívódni, és a befejezett edzés valóban szilárd volt. Természetesen nem számíthat fülzúgásra, mivel a termékből hiányzik a béta-alanin. Nem számíthat extrém izgalomra sem, amelyet a stimulánsok kontraproduktív mennyisége okoz. Amire azonban számíthat, az egy nagyon szilárd véráramlás az edzésen és egy energizált test. Hosszú távon biztosan észreveszi a hormonális optimalizálásra gyakorolt hatást is , de ez inkább azoknak szól, akiknek hosszabb távon hormonális egyensúlyhiányuk van.

BrainMax 3.0 Anabolikus tőr hatása A
BrainMax 3.0 teljesen jól működik, és semmi esetre sem kell növelni az adagot
.

Magasabb ár, ami nem szabad, hogy elriassza a minőségi kiegészítők rajongóit.

Amint az várható volt, az egyik legnagyobb probléma a Brainmax 3.0 Anabolic Dagger. És ez a probléma nem más, mint a magas ár. A320 g-os kiszerelésért 11650 Ft-t kell fizetnie, ami kétségtelenül a drágább edzés előtti kiegészítők közé sorolja. Egy 14 g-os adagért alig több mint 500 Ft-t kell fizetnie, ami majdnem a duplája néhány konkurens étrend-kiegészítőhöz képest.

Másrészt, vannak határozottan sokkal drágább kiegészítők, így a Brainmax 3.A 0 még mindig valahol középen van, és ha nem akarsz mindenáron spórolni egy edzés előtti kiegészítőn, akkor mindenképpen ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.

Hol lehet megvásárolni Anabolic Dagger legolcsóbban?

BrainMax 3.0 Anabolikus tőr ára
Bár az ára valamivel magasabb, akárcsak az Aggressive Pre, a Brainmax megerősíti azt a tényt, hogy a minőségi kiegészítőkért többet kell fizetnie
.

Végső értékelés

A Brainmax 3.0 Anabolic Dagger egyetlen mondatban foglalható össze az én szemszögemből. Jó befektetés. Pontosan erről van szó. Még ha egy kicsit többet is fizetsz ezért a kiegészítésért, mint más kickerekért, mindenképpen megéri. A hatóanyagok teljesen eltérnek a többi étrend-kiegészítőtől, ezért érdemes váltogatni a kickerrel is.

Nos, ez minden, amit ebben a felülvizsgálatban elmondtunk. Ha bármilyen tapasztalata van ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a hozzászólásokban. Hasonlóképpen, bármilyen kérdését is oda irányítsa, és mi szívesen válaszolunk rá.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.