KickAss Bodyflex - extrém rúgás minden edzés előtt (felülvizsgálat)

Bár több tucat, ha nem több száz különböző tartozék van a kicker-piacon, a minőségi tartozékokat hosszasan kell keresni. Ha a minőségi kicker egyetlen kritériuma például a tényleges citrullin-tartalom.hatékony dózis, ami 6 gramm, a kiegészítők 99%-a kihullik.

Az egyik a kevés közül, amelyik megmaradt, a Bodyflex által készített Kick Ass, amelyet a mai felülvizsgálatban részletesen lefedtünk.

BodyFlex Kick Ass
Kategória: Kickers
Oldhatóság
9.9/10
Ízlés
9.5/10
Összetevők
9.4/10
Hatás
9.1/10
Ár
8.8/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont

A BodyFlex Kick Ass legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még emlékeztetni kell arra, hogy a Kick Ass szerves része a mia legjobb edzés előtti kickerek rangsoraígy ha inkább a konkurenciával való összehasonlítás érdekli, mint egy részletes áttekintés, akkor mindenképpen látogasson el a ranglistára.

A Kick Ass összetétele a legjobbakkal vetekszik.

A Kick Ass összetételével kapcsolatban szeretnék visszatérni a citrullinra, amelyet már a mai áttekintés bevezetőjében is említettem. Ez a kiegészítés nem 6g-ot, azaz a hatékony dózist, hanem 8g-ot tartalmaz, ami joggal teszi a mai piacon fellelhető termékek egyik csúcsát. De természetesen ez még nem minden, a citrullinon kívül még 11 egyéb összetevőt is találsz itt. Konkrétan egyetlen edzés előtti adagban:

 • 8000mg citrullin, amely felgyorsítja a laktát eltávolítását az izmokból, és így késlelteti az izomfáradást.
 • 3000mg béta-alanin, amely az egyik legjobb kiegészítő az erőnléti teljesítményhez.és ugyanakkor kellemes bizsergést és égő érzést okoz a végtagokban.
 • 2000mg taurin a jobb teljesítményért és a maximális edzés utáni regenerálódásért
 • 1000 mg l-tirozin, az adrenalin és a noradrenalin fontos előanyaga.
 • 350mg glükoronolakton, egy szénhidrát, amely javítja a memóriát, késlelteti a fáradtságot és növeli a koncentrációt.
 • 250 mg kolin-bitartarát, amely javítja a memóriát és elősegíti a fogyást a zsírok emulgeáló képessége révén.
 • 200 mg koffein, amely nagyon pozitív stimuláló tulajdonságokkal rendelkezik, és javítja a hőtermelést, így segíti a zsírégetést.
 • 10mg fekete bors kivonat a többi anyag felszívódásának és hasznosulásának javítása érdekében
 • 100 mg C-vitamin az izmok véráramlásának maximalizálása és az NO2 és NO3 lebomlásának lassítása révén az izmok hosszabb ideig tartó pumpálhatósága érdekében.
 • 2,8 mg B6-vitamin a megfelelő fehérje- és szénhidrát-anyagcsere érdekében
 • 5mcg B12-vitamin az ATP-ből történő megfelelő energiaszintézishez
 • 200mcg folsav a megfelelő nukleinsavszintézishez

Amint észreveheted, ez a képlet igazán felturbózott, és látszik, hogy a szerzők rengeteg energiát fektettek bele. Érdemes kiemelni a glükoronolaktont, amely hatalmas mennyiségű külföldi gyártók, de a Cseh Köztársaságban még mindig elég ritka. Emiatt sincs semmi kifogásolni valóm a Kick Ass összeállításával kapcsolatban.

BodyFlex Kick Ass összetétel A
Kick Ass összetételére nincs semmi panaszom, mert megfelelő koncentrációban tartalmaz hatóanyagokat
.

Kerülje a kék málnát.

A Kick Ass két változatban kapható. Az első a kék málna, amit semmiképpen sem ajánlok. Természetesen minden ilyen változatnak színezettnek és ízesítettnek kell lennie valamivel, de ezek a kék változatok általában a következőket tartalmazzák ragyogó kékami egy rendkívül ellentmondásos összetevő.

A gyártó a weboldalán a hatóanyagokon kívül semmit sem sorol fel, de feltételezhető, hogy a ragyogó kék itt is képviselteti magát. A második változat a trópusi, amelyet érdekesebbnek találtam, mert íze és színe a gyümölcslére emlékeztet.

Határozottan nem túlcukrozott, de nagyon jól iható, és nem érzed annyira keserűnek, hogy el kell kötelezned magad arra, hogy edzés előtt megiszod. Mindig várom a Kick Ass-t edzés előtt, mert tényleg nem sok edzés előtti ital van, amelynek ilyen jó íze van.

BodyFlex Kick Ass kék málna
A Tropic változat íze olyan, mint a gyümölcslé, és nagyon ajánlom. De kerülje a kék málnát
.

A BodyFlex Kick Ass legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

És milyen hatásra számíthatsz?

A Kick Ass hatása egyszóval fenomenális volt. Körülbelül tizenöt perccel a fogyasztása után várhatja az első észrevehető hatást, ami égő fül és bizsergető érzés. Már a bemelegítésnél éreztem, hogy kicsit jobban izzadok, és az egész edzés ebben a szellemben zajlott.

Ezen kívül persze azt is észrevettem, hogy sokszor jobb a pumpálás és az egész edzés alatt.az egész edzés alatt sokkal láthatóbbak voltak a vénáim, amelyek egyébként nem nagyon látszanak rajtam. Ugyanakkor tetszett, hogy a hatás az egész edzés alatt kitartott, ami az én esetemben körülbelül másfél óráig tart. Nincs annál rosszabb, mint amikor egy edzés előtti étrend-kiegészítő fél óra elteltével leáll, mert az anyagok koncentrációja nem elegendő.

BodyFlex Kick Ass hatás
Égő fülek, bizsergés és fokozott izzadás az első hatások, amelyeket a Kick Ass hatására érezni fogsz
.

Optimális ár/minőség arány

Mivel a teljes csomag ára 11480 Ft, egy adag kb. 470 Ft-ba kerül. Az én szemszögemből nézve ez valóban ideális kompromisszum az ár és a minőség között, mert míg a hatékonyabbA kickerek drágábbak, az olcsóbbak nem sokat érnek.

Példaként említhetjük például a következőket Agrezzamely kiváló, de 700 Ft-ba kerül, és Thor, ami fele annyiba kerül, mint a Kick Ass, de őszintén szólva alig fogsz észrevenni bármilyen pozitív hatást. Ennek ellenére a Kick Ass-t bárkinek ajánlom, aki az ár és a minőség közötti ideális egyensúlyt keresi.

A BodyFlex Kick Ass legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
BodyFlex Kick Ass ár és minőség Ha az
ár és a minőség optimális egyensúlyát keresi, a Kick Ass a legkézenfekvőbb választás
.

Végső értékelés

A Kick Ass őszintén szólva nagyon kellemesen meglepett, és jogosan az egyik legjobb edzés előtti termék a piacon. Személy szerint az egyetlen dolog, ami zavar, az a kék málnás változat elérhetősége, mert úgy gondolom, hogy az egészséges táplálékkiegészítőket Az élő sportolóknak a lehető legkevesebb lehetséges negatív hatású vegyi anyagot kell tartalmazniuk.

De ha a Tropical változatot választja, akkor abszolút nincs miért panaszkodnia. És bár vannak erősebb edzés előtti edzések, egyikük sem ebben az árkategóriában van, amelyet a Kick Ass könnyedén ural.

Nagyszerű összehasonlítás az ütős edzőtermi gépekről (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.