Blood Storm - Viharos hatású edzés előtti edzés vagy elpazarolt befektetés? (Visszatekintés)

Szinte minden YouTube-csatornánkon közzétett véleményünkben a német BigZone márka tartozékairól kérjük a véleményünket. És bár mindig igyekszünk eleget tenni az Ön kívánságainak, a kiegészítők hatalmas mennyisége miatt néhány kiegészítés egyszerűen elsőbbséget kapott.

De végül eljutottunk ehhez a gyártóhoz is, és az első, amit megnéztünk, a Blood Storm, egy edzés előtti kiegészítő volt ettől a márkától. És mennyire voltunk elégedettek? Ezt fogja megtudni ebből a felülvizsgálatból.

Big Zone Blood Storm
Kategória: Kickers
Oldhatóság
9.8/10
Ízlés
8.9/10
Összetevők
8.7/10
Ár
7.7/10
Hatás
9.2/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont

Az elején hozzá kell tenni, hogy ez az edzés előtti kiegészítés teljesen mentes a stimulánsoktól.ezért akkor is beveheti, ha késő este edz.

Egy felturbózott formula egy kisebb hátránnyal

Ahogy az a véleményeinkre jellemző, először az összetevőkre koncentrálunk. Ezt találtuk érdekesnek a Blood Stormban. Nagyon érdekes és hatékony összetevőket tartalmaz, amelyeket sok konkurens gyártó elkerül. Konkrétan az összetevők között találsz:

  • L-citrullin, amely az egyik legjobb és leghatékonyabb kiegészítő az edzés közbeni vérkeringés javítására. Ráadásul a Blood Stormban a teljes étrend-kiegészítő 50%-át teszi ki, mivel egy 20 g-os hardcore adagban 10 g van belőle.
  • Az L-arginin HCl véleményem szerint egy kissé felesleges összetevő, mivel manapság mindenszéles körben ismert, hogy a citrullin sokkal hatékonyabb, ami az egyik témánk volt. korábbi cikkek.
  • AzL-bétain HCl, amely hozzájárul a normál homocisztein anyagcseréhez, javítja a tápanyagok hasznosulását és segíti az általános fehérje-anyagcserét.
  • L-Ornithine HCl, amely nagyon hatékonyan segíti az anabolikus hormonok felszabadulását és javítja a fehérjeszintézist.
  • Céklakivonat, amely az egyik lehető legjobb termék a véráramlás és az erezet javítására az edzés során.
  • Aresveratrol, amely még mindig meglehetősen ellentmondásos anyag, de jó antioxidáns hatást tulajdonítanak neki, valamint lehetséges pozitív hatást számos betegségre.
  • L-norvalin, amely egy olyan aminosav, amely maximalizálja az NO-termelést. Ára miatt azonban nagyon gyakran más nyersanyagokkal helyettesítik, és bár a nyersanyagotaz USA-ban ez az anyag eléggé elterjedt, itt legalább egy gyártó használja.
  • Piperine, amely akár 3000%-kal javítja más anyagok felszívódását.

Ami az összetételt illeti, a kissé felesleges arginin mellett hiányolom a béta-alanint ebben a termékben, amely a bizsergető hatásnak köszönhetően véget ér.etin és a fülek égése (bár ez abszolút mellékhatás) számomra pozitív hatással van az edzés pszichológiai hangulatára. Egyébként nincs okom panaszra, különösen jó összetevők a norvalin és a céklakivonat, amelyek nem éppen gyakori összetevők, de megvan a létjogosultságuk.

Big Zone Vérvihar összetétele
Az összetevők nagyon jók, de valami mégis hiányzik
belőle.

Intenzív ízvilág, amely nem biztos, hogy mindenkinek ízlik.

Ahogy a bekezdés címe is sugallja, a Blood Storm edzés előtti íze nagyon intenzív volt. Kipróbáltam a málna ízűt, és még akkor is érezhető volt némi savasság, amikor 400 ml vizet használtam, ami a gyártó által ajánlott felső határérték. És azt kell mondanom, hogy ízlés szempontjából sokkal jobb választás, mint például a Serious Preamely szintén teljesen mentes a stimulánsoktól.

Amálna valóban észrevehető a kiegészítőből, és a nem túl valósághű szín ellenére nem tűnik mesterségesnek. Be kell vallanom, hogy hosszú idő után a kiegészítés számomra is egy ízélmény, amit mindenképpen ajánlok.

Big Zone véres vihar íz
Bár a színe nem tűnik túl természetesnek, az ízét nagyon fogod szeretni
.

Nagyon könnyen elkészíthető shaker nélkül is

Ha valamit ki kell emelni a Blood Stormról, az a zökkenőmentes oldhatóság. Nagyjából 400 ml vizet használtam az előkészítéshez, és egy teljes kanál Blood Stormot öntöttem vele együtt az üvegbe. Ezután csak annyit kellett tennem, hogy néhányszor megkevertem egy kanállal, és az edzés előtti edzés minden gond nélkül feloldódott.

Azt is hozzá kell tenni, hogy ellentétben a legtöbb más edzés előtti kiegészítőkkel, amelyeket próbáltam, a Blood Storm nem volt hajlamos az alján újraülepedni. Az elkészítés tehát rendkívül egyszerű, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha nem akarsz shakert cipelni az edzőterembe.

Nagy zóna vérvihar előkészítése A
Blood Storm elkészítéséhez egyáltalán nincs szükséged shakerre, ami nagyban megkönnyítheti
a dolgodat.

Olyan hatás, amelyből hiányzik valami, ami tökéletessé teszi.

A legtöbb ember hajlamos értelmetlenül megítélni az edzés előtti edzések hatását aszerint, hogy mennyire "hatnak". A stimulánsok természetesen felelősek ezért, de használatuk viszonylag kontraproduktív. (már csak azért is, mert érszűkítő hatásúak, és ezért paradox módon korlátozzák az izom véráramlását). Ha stimulánsok nélküli kickert választ, ez a hatás teljesen megszűnik. És ez a Blood Storm esetében sincs másképp. A hihetetlen 10g citrullin kemény dózisának köszönhetően, igazán masszívan fogod megtapasztalni a vérkeringést, és a céklakivonat olyan vénássá tesz, hogy nem fogsz meglepődni.

De amit igazán hiányoltam a termékből, az a béta-alanin volt. Nemcsak azért, mert valóban funkcionális kiegészítő, hanem főként a kellemes bizsergés és égő érzés miatt a fülemben. Miután megittam ezt a kiegészítőt, nagyjából úgy éreztem magam, mintha egy pohár sima vizet ittam volna. Természetesen minden megváltozott, amikor először fogtam meg egy súlyzót. De ez nem változtat azon a tényen, hogy talán az égő fülek mentálisan adtak egy kis lökést, és azonnal jobban éreztem magam. Ha a Blood Storm béta-alanint tartalmazott, akkor nincs miért panaszkodni.

Nagy zóna vérvihar hatása
Még ha a Blood Storm nem is tartalmaz béta-alanint, akkor is szilárd edzést kapsz vele, és nem akadályozza az alvást
.

Sajnos, az igazán magas ár a legtöbb edzőt elriasztja.

Ha ragaszkodik a gyártó által megadott normál adagoláshoz, akkor egy adag meglehetősen kellemes 350 Ft-ba kerül. De ha a "Hardcore adagot", azaz 20g-ot szeretne használni, akkor az edzés előtti edzés ennek a duplájába kerül, ami lényegesen rosszabb. 700 Ft az az ár, amelyért Agrezz, a győztes a mi a legjobb rúgók tesztelése stimulánsokkal. A konkurens kiegészítők túlnyomó többsége azonban lényegesen olcsóbb, és mégis ugyanolyan, ha nem jobb hatású.

A Blood Storm legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Big Zone Blood Storm ár Bár a
hatás többé-kevésbé hasonló, a Serious Pre lényegesen olcsóbb, mint a hardcore adag
.

Végső értékelés

Az általános benyomásom erről az edzés előtti edzésről nagyon vegyes. Egyrészt természetesen nagyon értékelem az élénkítőszerek hiányát , ami mostanában kulcsfontosságú számomra.Az is tetszik, hogy ez a kiegészítő valóban javítja például a véráramlást vagy az erezettséget az edzés során.

Másrészt hiányolom a többször említett béta-alanint, ami amellett, hogy tényleg hatékony sok szempontból mentálisan is segít, amikor azt a közmondásos égő érzést érezzük a fülünkben. Összefoglalva, a Blood Storm véleményem szerint nagyon jó választás, különösen, ha tudszipay egy Hardcore adagért, azonban még mindig nem olyan jó, mint a kedvenc Serious Pre.

Mi a helyzet veled? Van tapasztalata ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban? Nyugodtan ossza meg őket a hozzászólásokban, ahová bármilyen kérdést is feltehet.

Nagyszerű összehasonlítás az edzőtermi rúgókról (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.