Fekete álmatlansági kávé - Adj búcsút az alvásnak (felülvizsgálat)

Bár az utóbbi időben igyekeztem csökkenteni a kávéfogyasztásomat, a kávé iránti szeretetem megmaradt. Így amikor lehetőségem nyílt megkóstolni a Black Insomnia Coffee-t, egy percig sem haboztam, és alig vártam a kiszállítását.

Milyen érzéseim voltak ezzel a kávéval kapcsolatban? Milyen íze van egyáltalán a világ legerősebb kávéjának? Fogsz még valaha aludni? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Black Insomnia Coffee
Kategória: Kickers
Összetevők
10.0/10
Ízlés
9.5/10
Aroma
8.9/10
Savasság
9.3/10
Hatás
9.2/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont

Vásároljon a legjobb áron

Elöljáróban hozzá kell tennem, hogy többféle készítményt is kipróbáltam. Így a mai áttekintésben többek között megtudhatod, hogy melyik módszert részesítem előnyben.

Extrém koffein egy csészében

Független tesztelőhelyről Koffein Informátor megállapította, hogy 50 gramm kávé 1105 mg koffeint tartalmaz, ami valóban extrém mennyiség. A Wikipedia a koffein biztonságos dózisa 3 és 6 mg között van testtömeg-kilogrammonként, tehát egy 100 kg-os sportolónak napi 300 és 600 mg koffein között kell lennie. A gyakorlatban nem fogsz 50 g kávét azonnal felhasználni, de ez még mindig azt mutatja, hogy biztosan nem fogsz koffeinhiányban szenvedni, miután megittad ezt a kávét.

Az ok, amiért ez a kávé ilyen magas koffeintartalmat ér el, az az, hogy a legtöbb (konkrétan80%) a robusta, amely akár háromszor annyi koffeint tartalmaz, mint a jól ismert arabica. Ha ehhez hozzáadjuk a jó termesztési feltételeket, mint például a talajtés az éghajlatnak köszönhetően az eredmény egy olyan kávé, amely többszörösen erősebb, mint a versenytárs kávék.

Fekete Insomnia kávé koffeintartalma A
Black Insomnia nem csak egy szépen kidolgozott csomag, hanem mindenekelőtt extrém mennyiségű koffein és remek íz
.

Leírhatatlan ízélmény

Amikor kinyitja a Black Insomnia Coffee lezárt csomagját, rendkívül intenzív kávéillatot fog érezni, amely pillanatok alatt képes egy egész helyiséget illatosítani. Ez egy tipikus kávéillat, csak sokkal intenzívebb és enyhén csokoládés felhangokkal. Miután vizet öntöttünk rá, az illata valamivel kevésbé erős, hirtelen finomabbá válik, és alig lehet megkülönböztetni bármely más kávétól.

Fekete Insomnia kávé íze Már az
illatából is látszik, hogy a Black Insomnia Coffee nem egy átlagos kávé
.

Maga az íz kiegyensúlyozott, egyértelműen érezhető benne egy leheletnyi dió és csokoládé, ami az ízek teljes szimfóniája. Egy másik keverékkel összehasonlítva, ahol a kávé nagy része robusta, nem lehet észrevenni a különbséget. A klasszikus arabicával összehasonlítva, amely szinte mindenhol népszerűbb, mint az arabica. a szupermarketből származó kávé, a robusta határozottan alacsonyabb savtartalmú, amit én személy szerint jobban szeretek.

ABlack Insomnia íze meglehetősen kesernyés és földes, ahogyan az a robusztára jellemző, de az arabica hozzáadásávaltovábbi kellemes ízeket ad hozzá, mint például csokoládé, mogyoró és karamell. Mindent egybevetve, az egész keverékre nincs semmi panaszom, és biztos vagyok benne, hogy a minőségi kávé minden kedvelője értékelni fogja .Másrészt, ha megnézzük a legjobb kávék különböző rangsorolását...amelyeket szakmai magazinok készítenek, valószínűleg jobb ízű kávékkal találkozhat.

Fekete Insomnia kávé szokatlan íz A
kávé íze eléggé szokatlan, de azt kell mondanom, hogy nekem nagyon ízlett
.

Vásároljon a legjobb áron

Tényleg nem fogsz aludni éjszaka?

Ha van valami, ami zavar a Black Insomnia Coffee-val kapcsolatban, az a cég meglehetősen agresszív reklámja. A kávé tényleg jó, úgy tudom, hogy a cégvezetés így van beállítva, amúgy is, olyan szlogenek, mint "Több, mint koffein, kevesebb, mint kokain". véleményem szerint nem teljesen helyesek. Bizonyára kíváncsiak vagytok, hogy a fenti szlogen is megfelelt-e a fentieknek. Éreztem a stimulációt rajtam, amit értékelnem kell, de nem mondhatom, hogy hirtelen extrém energiakitöréseket tapasztaltam.

A kávé számomra a legtöbb esetben csak egy ital, amit szeretek, de ade nem ad nekem semmilyen extrém stimuláló hatást. A Black Insomnia kellemes változás volt, mivel nagyon jól éreztem magam az ivása után. A pozitív hatás néhány órán át tartott, reggel kellemesen felpörgetettnek éreztem magam, és a Black Insomnia valóban segített a munkába állásban. Azt azonban nem lehet mondani, hogy nem aludtam utána, vagy lényegesen kevesebbet aludtam. Szóval a reklámot nagy túlzással kell venni, mindenesetre a hatása tényleg nagyon jó, és még soha nem ittam hasonlóan erős kávét.

Fekete álmatlanság kávé koffein
A fekete álmatlansági kávé esti fogyasztása semmiképpen sem ajánlott.
A
nagy dózisú koffein jelentősen rontaná az alvást
.

Hogyan készítettem el a Black Insomnia Coffee-t?

Ami a Black Insomnia Coffee elkészítését illeti, őszintén szólva nem hiszem, hogy másképp kellene megközelítenie ezt a kávét, mint egy szupermarketből származó kávét. Végtelen számú elkészítési lehetőség van, de én személy szerint jobban szerettem aAz eredmény egy erős fekete kávé lett, nagyon intenzív ízzel. Ha gyengébb kávét szeret, használhat például aeropress vagy klasszikus filterkávét.

Abban az esetben, ha nincs otthon aeropress vagy moka pot, akkor biztosan nem kell aNem kell semmilyen felszerelést vásárolnia, elég egy klasszikus filterkávé. A fekete Insomnia kávé bármilyen elkészítési móddal jó ízű, így kizárólag az Ön preferenciáin múlik. Én magam minden alkalommal körülbelül 20 g kávét használtam, a víz hőmérséklete pedig a választott főzési módtól függően változott. Hideg vizet teszel a moka edénybe, 80°C-os víz alkalmas az aeropresshez, és én személy szerint forró vizet használnék a szűréshez.

Fekete álmatlansági kávé elkészítése
A mokakanna adja a kávé legintenzívebb ízét, és nagyon jól kihozza az összes ízjegyet
.

Sajnos az ár meglehetősen súlyos befektetés.

Egy 453 grammos csomagért alig kevesebb mint 400 koronát kell fizetni, ami a Black Insomnia-t eléggé kihívó befektetéssé teszi. Figyelembe véve, hogy adagonként nagyjából 20 g-ot használsz fel, egy reggeli csésze kávé kevesebb mint 300 Ft-ba kerül.

Az ára a klasszikus kávéhoz képest ezért jóval magasabb, de ha több csésze kávé fogyasztásához szokott. csészék naponta, ezúttal egy vagy kettő is elég lesz, így nem kerül olyan sokba.

Hol lehet megvásárolni a Black Insomnia legolcsóbban?

Fekete Insomnia kávé ára

Végső értékelés

Ha szereti a kávét, akkor a Black Insomnia Coffee is tetszeni fog. Ez egy igazán érdekes kávé, amelyet mindenképpen ajánlok kipróbálásra minden fekete ital kedvelőjének. A koffeintartalom olyan magas, hogy a kávé reggelente nagyon jól felpörget, ugyanakkor este nem okoz majd gondot az elalvás. Az egyetlen dolog, amit el kell viselnie, az a magasabb ár, de még ez sem változtatja meg a véleményemet erről a kávéról, és csak ajánlani tudom a Black Insomnia Coffee-t.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.