BiotechUSA Hydro Whey Zero: A legfinomabb hidrolizátum a piacon (Értékelés)

A hidrolizált fehérjék olyan kiegészítők, amelyeket sokan az edzés utáni táplálékkiegészítés abszolút csúcsának tartanak, mivel gyors felszívódásuknak köszönhetően az aminosavak egyenesen az izomba jutnak. És bár az egész kérdés némileg összetett, és a téma a legjobbanfehérje képzés után elég lenne egy külön cikkhez, a hidrolizátumok kétségtelenül nagyon jó minőségűek.

Ezért döntöttünk úgy, hogy a BiotechUSA Hydro Whey Zero-t próbáljuk ki a mai értékelésünkben. Milyen volt? Tetszett nekünk? Túl keserű volt? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Hydro Whey Zero
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.1/10
Összetevők
9.1/10
Oldhatóság
9.3/10
Ár
9.2/10
Hatás
9.2/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont
A BiotechUSA Hydro Whey Zero legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még hozzá kell tennem, hogy úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt a fehérjét az íze miatt, merta Biotech több termékét is teszteltük a weboldalunkon, és mindegyiknek nagyon jó benyomást tett ránk az íze. Így láthatod, hogyan találtam a hidrolizátumukat néhány bekezdéssel lejjebb.

Nem csak hidrolizátumot találsz az összetevők között.

Bár a Hydro Whey Zero név azt sugallhatja, hogy hidrolizátumról van szó, ebben az esetben csak részben van igaza. A fehérje két fehérjeforrásból, nevezetesen hidrolizátumból és izolátumból áll, amelyek természetesen két kiváló minőségű fehérjeforrás, de végül is nem tiszta hidrolizátumról van szó. Ez a keverék, amelyben a hidrolizátum 41%-os arányban van jelen, l-argininnel, l-glutaminnal és egy krémes összetevővel van dúsítva, amely a következőkből áll.kókuszzsír, maltodextrin, növényi fehérje és szilícium-dioxid, amely csomósodásgátlóként működik. Ezenkívül szukralózt használtak édesítésre, ami egy nem mérgező édesítőszer, amely minden bizonnyal a lehető legjobb megoldás.

Hydro Whey Zero összetevők
Bár ez a kiegészítés hidrolizátumnak adja ki magát, valójában nem tiszta hidrolizátum
.

A legjobb íz? Messze a csokoládé!

A felülvizsgálathoz a Biotech Hydro Whey Zero-t két ízben próbáltam ki, a jól bevált csokoládés és vaníliás változatban. Nos, míg az előbb említett íz annyira lenyűgözött, hogy a valaha volt legfinomabb fehérjék közé sorolom, addig a második éppen az ellenkezője volt. Tehát a következő pontokban olvashatja részletes áttekintésemet:

  • Véleményem szerint a Csokoládé íze olyan, mint az automata csokoládé, amit biztosan mindannyian ismernek. Az íze nagyon intenzív, elég édes, és minden edzés után biztosan alig várja, hogy megkóstolja. Az egyetlen mínusz a szaga, ami elég mesterséges, de ez nem nagy probléma. Egyáltalán nem érezhető keserűség, ami a legtöbb hidrolizátumra jellemző. Tiszta lelkiismerettel a 10-ből 9,5-re értékelem a csokoládét.
  • A vanília íz viszont egyáltalán nem nyűgözött le. Az íze meglehetősen "vizes" és ízetlen, annak ellenére, hogy egyenlő mennyiségű vizet és fehérjét használtam. A fehérje keserűsége még mindig nem érezhető, de amennyire izgatott voltam a csokoládé miatt, annyira csalódott vagyok a vanília miatt. Ezért 10-ből csak 6-ra értékelem.Hydro Whey Zero íz

    Vásároljon a legjobb áron

Nagyszerű oldhatóság és nulla habzás

Pontosan a gyártó által ajánlott 250 ml vizet használtam a kiegészítés elkészítéséhez. Ebben az esetben azonban elég édesnek és intenzívnek találtam az ízét, ezért 50 ml vizet adtam hozzá, és így az íz optimálisnak tűnt. A fehérje teljesen problémamentesen oldódik, nem habzik vagy képez csomókat az elkészítés során.

Hydro Whey Zero készítmény A
fehérje elkészítése problémamentes, de javaslom, hogy adjunk hozzá több vizet
.

A hidrolizátum és az izolátum kombinációjához, nagyon szép áron

Figyelembe véve, hogy az egész csomagért 23330 Ft-t fizet, egy 25 grammos adag körülbelül 320 Ft-ba kerül. Egy hagyományos fehérje esetében ez természetesen nagyon magas árat jelentene, amiért nagyon kevesen vennének fehérjét. De ha figyelembe vesszük, hogy ez egy minőségi izolátum és hidrolizátum kombinációja, az ár nagyon kellemes. De ezt már többé-kevésbé megszoktuk a Biotech-től, mert szinte minden kiegészítője jó ár-minőség arányú.

A BiotechUSA Hydro Whey Zero legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Hydro Whey Zero ár A
Hydro Whey Zero mind ízben, mind minőségben jó, így csak ajánlani tudjuk
.

Mikor és hogyan használtam a Hydro Whey Zero-t?

Ebben a bekezdésben általában megemlítem, hogy követtem az ajánlott adagolást, és hogy mennyi vizet használtam. Ennek a hidrolizátumnak az esetében azonban egészen más megközelítést követtem. Valójában 10 g-ot adtam az edzés utáni shake-emhez, amely a hidrolizátumon kívül tartalmazott rendszeres koncentrátumot és micelláris kazeint is. Ez a kombináció nagyon hatékonyan emeli az aminosavak szintjét a vérben, még hosszú távon is. Ez a kérdés azonban elég lenne egy egész külön cikkhez.

Hydro Whey Zero használat
Nem javaslom nagyobb mennyiségű hidrolizátum szedését, azonban a 10g edzés után ideális
.

Végső értékelés

A hidrolizátum kétségtelenül egy olyan kiegészítő, amelynek megvannak az érdemei, de azt ajánlom, hogyCsak bizonyos mértékig és inkább más fehérjeforrásokkal kombinálva ajánlom, mint önmagában. A Hydro Whey Zero a lehető legjobb választás, amit ár-érték arány szempontjából ajánlani tudok, ha a hidrolizátumot választja. Javaslom azonban, hogy a csokoládés változatot válasszuk,

Nos, ennyi a mai áttekintésünk. Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan kérdezz a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.