Biotech USA Iso Whey Zero - A legjobb ízű izolátum a piacon (felülvizsgálat)

Nemrégiben úgy döntöttünk, hogy teszteljük a piacon valaha volt egyik legnépszerűbb fehérjeizolátumot. Eddig inkább kerültük a tejsavó izolátumokat, mert az átlagos edző számára feleslegesen drágák, ezért nem annyira népszerűek. A legtöbb ember elégedett a tejsavó koncentrátummal, amely nem rosszabb, mint az izolátumok. A haladóbb edzők vagy versenyzők számára azonban a tejsavó izolátum jobb választás lehet az eredményeikhez.

Az izolátum és a koncentrátum közötti alapvető különbségeket a későbbiekben ismertetjük, most pedig kifejezetten a Biotech Iso Whey Zero tejsavójára koncentrálunk. Tényleg olyan jó, mint amilyennek a legtöbben mondják? Találunk benne hibát? Melyik íz tetszett a legjobban? Megfelelt az elvárásainknak, vagy inkább csalódás volt? Ezt, és még sok mást is megtudhatsz ebből a felülvizsgálatból.

Biotech USA Iso Whey Zero
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.4/10
Oldhatóság
9.0/10
Emészthetőség
9.8/10
Összetevők
8.2/10
Ár
8.8/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont

ABiotech USA egy nagyon népszerű és jól ismert márka a sportolók körében, számtalan termékük van a piacon, és még mindig növekszik. Az Iso Whey Zero a márka egyik régebbi terméke, de népszerűsége még mindig növekszik. Húszféle ízben kapható, ami sokak számára nagy előny lehet. Nézzük meg, hogyan állt helyt a fehérje az egyes tesztjeinkben.

Minőségi formula egy kisebb hibával

Első pillantásra valóban sok összetevő van a fehérje összetételében, ami nem tűnik túl jónak. Alaposabb elemzés után azonban megállapítottuk, hogy alapvetően nincs vele semmi baj (de ez attól függ, hogy milyen ízt választasz).

A fő és egyetlen fehérjeforrás itt a natív tejsavó izolátum, amelyet CFM-módszerrel dolgoznak fel, és így minden bioaktív frakciót megtart.

A Biotech USA egy olyan márka, amely arról ismert, hogy nem fél olyan néha vitatott színezékek használatától, mint a tatrazine, az indigotin vagy az Allura Worm. A gyártó azonban azt írja a csomagoláson, hogy a fehérje nem alkalmas gyermekek számára, mivel ezek a színezékek befolyásolhatják a figyelmüket és a hiperaktivitásukat.

A felnőtt lakosság számára is lehetnek negatív hatásai, de tudtukon kívül kellene fogyasztaniuk. hihetetlen mennyiségű fehérje, ami az ajánlott adagolás mellett biztosan nem opció. Ez azonban még mindig egy nagy mínusz számunkra, elvégre miért pont ebben a korban és napjainkban a gyártó nem használhatott természetes színezéket, ahogyan az a cseh márkáinknál szokás.

Biotech USA Iso Whey Zero összetevők
Ha az Iso Whey Zero nem tartalmazna vitatott színezéket, akkor jobban szerepelt volna az értékelésben
.

A gyártó a szabad L-glutamint is hozzáadja a fehérjéhez, ami segítheti a gyógyulási folyamatot. pe, hogy regenerálja a megfeszült izmokat edzés után, de hogy van-e valódi hatása, azt nehéz megítélni. Én inkább annak a híve vagyok, hogy felesleges szabad aminosavakat adni a fehérjékhez. A fehérje beépített aminosavai bőségesen elegendőek, és ha valaki aminosavakat szeretne hozzáadni a fehérjéhez, azt saját akaratából, saját igényei szerint teheti meg.

Találhatunk itt hozzáadott szabad L-leucin, L-izoleucin, L-valin aminosavakat is, de ezeket olyan kis mennyiségben tartalmazzák, hogy nem is szükséges megemlíteni. Az összetevők között a hozzáadott édesítőszer után találhatók, ami azt jelenti, hogy valóban minimális mennyiséget adnak hozzá.

A fehérje emellett tartalmaz emulgeálószert, szójalecitint, különböző csomósodásgátló anyagokat (az ízesítésnek megfelelően), sűrítőanyagokat, valamint a fehérje és a fehérje közötti különbséget. xantángumi, amely egy természetes stabilizátor, amelyet biztonságosan használnak számos élelmiszerben. Van még karragén gumi, egy másik ellentmondásos sűrítőanyag, amelyről tanulmányok kimutatták, hogy különböző negatív hatással lehet az emberi egészségre. Ez azonban csak a túlzott fogyasztásra vonatkozik; ha betartja az ajánlott adagolást, nincs miért aggódnia.

Az izolátumot szukralózzal édesítik. Kellemesen meglepődtünk ezen, mivel aggódtunk, hogy lesz más ellentmondásos édesítőszerek, mint az aceszulfám-kálium vagy a nátrium-ciklamát, amelyek kerülését javaslom.

A tippünk
A fehérjét nagyon gyakran adják hozzá különböző receptekhez. Hozzáadhatja sütemény vagy egyéb kalács sütésekor, de zabkásához, joghurthoz, túróhoz, palacsintához is alkalmas.

Tápértékek

Első pillantásra lenyűgözött, hogy a tápértékek gyakorlatilag minden ízesítésnél azonosak. A 100 grammra jutó fehérje mennyisége mindig gyönyörű 84%, ami egy hatalmas plusz és egy újítás.hogy az embernek ne kelljen azon gondolkodnia, hogy melyik ízt válassza, hogy a legtöbb fehérjét kapja a termékben.

Ha összehasonlítjuk a konkurens izolátumokkal, a fehérjetartalom azonos vagy nagyon hasonló. 84% fehérje egy ilyen arany standard. A piacon találhatunk alacsonyabb fehérjetartalmú izolátumokat, de magasabb fehérjetartalmúakat is.

Kis pluszpontot látok abban, hogy leolvashatjuk a fehérje specifikus aminosavspektrumát, ami megerősíti a Biotech USA által dicsekedett minőséget.

100 g 25 g
energiaérték 1599 kJ/377 kcal 400 kJ/93 kcal
Fehérje 84 g 21 g
szénhidrátok 5,2 g 1,3 g
- ebből cukrok 0,8 g 0,5 g
Zsírok 1,6 g 0,5 g
- amelyből telítődik 1 g 0,3 g
0,71 g 0,18 g
Biotech USA Iso Whey Zero tápértékek
Tápérték szempontjából nincs semmi kifogásolni való az Iso Whey Zero esetében
.

Diólikőr vagy tiramisu? Minden íz teljesen tökéletes.

Ha leginkább a fehérje íz érdekli, akkor vigyázzon. Ami a tejsavóizolátumokat illeti, egyértelműen ez a legjobb ízű. Még azt is ki merem jelenteni, hogy sokkal jobb az íze, mint a legtöbb tejsavó koncentrátumnak, ami teljesen elképesztő.

A fehérjét több ízben is kipróbáltam, nevezetesen diólikőrös, kókuszos, joghurtos-apricottás, csokoládés, szedres és szedres ízben.karamell, tiramisu, pisztácia, süti és krém, fehér csokoládé, fahéjas tekercs, mogyorós és bogyós brownie.

A fehérje vízben való elkeverésekor a gyártó utasításait követtem, 25 gramm fehérjét kevertem 200-350 ml vízbe. Tekintsük át az egyes ízeket:

 • A csokoládé-karamell (9/10) teljesen tökéletes volt. Amikor először megkóstoltam, el sem hittem, hogy lehet ilyen jó íze. Itt a csokoládé és a karamell is gyönyörűen elkülönült. Még hosszú idő után sem untam meg az ízét. Pontosan így képzelem el a tökéletes csokoládé és karamell ízét. Határozottan az abszolút csúcsok közé sorolom.
 • Akókusz (10/10) volt a legnagyobb meglepetés számomra. Mint a legnagyobb kókuszrajongó, nagyon szigorú vagyok ezzel az ízzel kapcsolatban, és ritkán szeretem a kókuszfehérjét, de ez egy abszolút álom volt. Valószínűleg még soha nem ettem jobb kókuszfehérjét, már felbontáskor gyönyörű friss kókusz illata volt, és ízben sem maradt el, épp ellenkezőleg. Ha te is szereted a kókuszt, akkor rajta.
 • Adiólikőr (9/10 ) nagyon hihető volt, és mondhatom, hogy nagyon élveztem. Amikor először megkóstolja, először a csokoládé illatát érzi, amelyet egy idő után felvált egy diós, alkoholos felhangokkal teli farkas illata. Nagyon furcsán hangzik, de igaz. Nem számítottam rá, de ezt az ízt is szerettem, és mindenképpen újra venném.
 • Joghurtos-apricottás (9/10), itt először nem tudtam, hogyan értékeljem az ízét. Nagyon tetszett, amikor először kóstoltam, de nagyon túlcukrozottnak tűnt. De ez az érzés egy idő után elszállt, és a második, harmadik kóstolásnál egyre jobban megkedveltem a fehérjét. Ahogy az íz neve is sugallja, leginkább joghurthoz illik.
 • Tiramisu (9/10), hogy őszinte legyek, ez az íz nem nagyon tetszett, de ez azért volt, mert nem szeretem a tiramisut. De hogy objektív legyek, azt kell mondanom, hogy az íze 100%-ban hiteles, és pontosan ugyanolyan ízű, mint a boltból ismert tiramisu. Tehát ha szereted a tiramisut, akkor ez az íz abszolút kincs lesz számodra, és biztosan nem akarod kihagyni.
 • A csokoládét (6/10 ) nem találtam nagyon hangsúlyosnak, és inkább nem is éreztem, a fehérje édes volt, jó, de nem csokoládés.
 • Apisztácia (8/10) nagyon jó volt, az íze nem volt mesterséges vagy túl intenzív. Nem volt valami olyan, ami miatt a fenekemre ültem, de biztosan nem sértett meg. Személy szerint nagyon szeretem a pisztácia ízét, és határozottan nem csalódtam.
 • Sütik és krém (9/10), az íze nagyon hiteles volt, a fehérje tartalmazott darabkákat a valósAz íze kellemes, kellemes, krémes ízű volt.
 • Afehér csokoládé (7/10) nem volt túl erős, az íze jó volt, épp elég édes. A fehér csokoládé szerelmeseinek mindenképpen ajánlom.
 • Afahéjas tekercs (7/10 ) megint nem volt elég erős számomra, de mivel nagyon szeretem a fahéjat, ezért ízlett. Kicsit a Cini Minisre emlékeztetett.
 • Amogyorós (6/10 ) volt számomra a legrosszabb. Valójában a mogyoró tényleg emlékeztetett a mogyoróra, szóval ha szereted ezt az ízt.di, valószínűleg boldog leszel, de számomra ez az egyik legrosszabb íz.
 • ABerry Brownie (7/10) olyan furcsa íz volt, még soha nem kóstoltam ilyen ízt. Egy csokoládés brownie-hoz hasonlítanám, sült áfonyával és ribizlivel. Az íze nem volt rossz, biztos vagyok benne, hogy egyeseknek tetszeni fog, de engem nem nyűgözött le túlságosan.
 • ASós karamell (10/10) valószínűleg a legjobban megfogott. Sok fehérjét kipróbáltam már a Sós karamellás ízesítéssel, de biztosan állíthatom, hogy ennek volt a legjobb íze. A sós karamell illata ugyanolyan intenzív az első kortyban, mint az utolsóban, az illatról nem is beszélve. Számomra teljesen tökéletes.
 • A banán (5/10) viszont nagyot csalódtam, valószínűleg ez volt a legrosszabb banánfehérje, amit valaha is ettem. amit valaha is kóstoltam, a kémia nagyon erős volt, és nem éreztem magam kényelmesen, hogy befejezzem a végső fehérje italt.
 • Acitromos sajttorta (7/10 ) egy másik egyedi íz, amelyet először kóstoltam fehérjében. Nekem nagyon tetszett a végső íz, a gyerekkoromban fogyasztott citromos ostyára emlékeztetett.
 • Amálna (8/10 ) nem nyűgözött le különösebben, de hogy objektív maradjak, azt kell mondanom, hogy az íze nagyon hasonló. a valódi málnához, így ezt az ízt mindenképpen ajánlom a málna szerelmeseinek, biztosan élvezni fogják.
A tippünk
Keverd össze a fehérjét joghurttal (ajánlom az ízesítő cseppeket is) és fagyaszd le. A végeredmény egy finom, krémes, kalóriaszegény fagylalt lesz, amelyet élvezni fogsz.
Biotech USA Iso Whey Zero ízek
Bátran ajánljuk a legtöbb Iso Whey Zero ízt
.

Páratlan fehérje emészthetőség és oldhatóság

A fehérjéhez nem adnak emésztőenzimeket, amelyek segítenék a fehérje hasznosulását, de ez nem baj. Mivel izolátumról van szó, az emészthetősége teljesen luxus, és nincs szükség enzimek hozzáadására.

25 gramm fehérjét 200 ml vízben kevertem össze, és az állaga meglepően szép és krémes volt , ami az izolátumoknál nem megszokott. A legtöbb tejsavó izolátum meglehetősen vizes, és nem a legjobb választás zabkásákhoz, de itt ennek pont az ellenkezője. Miután hozzáadtuk a zabkásához, minden szépen besűrűsödött. Továbbá kipróbáltam a fehérjét joghurtban vagy túróban is, és minden teljesen problémamentes volt.

A fehérje nem habzott, nem képzett csomókat, és teljesen instant volt. Csak amikor a joghurtban kevertem a fehérjét, láttam, hogy helyenként érintetlen maradt. por, de alaposabb keverés után minden rendben volt.

A tippünk
Használjon gyümölcsízű fehérjét, keverje össze jéggel és turmixolja össze. Egy frissítő hideg italt kapsz, amit nyáron is értékelni fogsz.

Biotech USA Iso Whey Zero emészthetőség és oldhatóság

Mikor a legjobb a fehérje használata?

Az Iso Whey Zero nagyon könnyen és gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, így a legjobban alkalmas edzés utáni használatra .A nap bármely szakában is felhasználható, például zabkásákhoz, joghurtokhoz vagy más édes receptekhez.

Mivel ez egy nagyon jó minőségű natív tejsavó izolátum, nem javaslom, hogy a fehérjét bármilyen módon főzzék meg.Ez elpusztítja az összes bioaktív frakciót, amelyek olyan fontosak az emberi immunitás és az általános egészség szempontjából.

A tippünk
Ha olyan tejsavóizolátumot szeretne, amely jó ízű is, akkor olyan termékeket ajánlok, amelyek fehérjetartalma 84% körüli. Ez rengeteg teret ad a gyártóknak, hogy a fehérje elég jó ízű legyen.

Az ár kellemesen meg fogja lepni Önt

Az ár teljesen megfelel a termék minőségének. A fehérjeizolátumot a legnagyobb, 2,27 kg-os kiszerelésben kaphatja meg, nagyon kedvező, 23320 Ft-s áron. Tudom, hogy sokak számára ez soknak tűnik, de a tejsavó izolátumhoz képest ez egy igazán csodálatos ár, amit dicsérek. Ha azonban kivárja a megfelelő pillanatot, akkor a terméket még sokkal olcsóbban is megkaphatja.Minden a gyártó által kínált aktuális akcióktól függ.

Ezt a fehérjét tényleg mindenki megvásárolhatja. Ha kiszámolja, a legnagyobb, 2,27 kg-os csomag egyetlen adagjának ára körülbelül 270 Ft-ba kerül.ami gyakran sokkal alacsonyabb, mint bármely "rosszabb" savókoncentrátum ára. Ha még sosem próbálta az izolátumot, itt az ideje. Higgye el, nem fogja megbánni.

A Biotech USA Iso Whey Zero legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Biotech USA Iso Whey Zero ára
270 Ft egy adag Iso Whey Zero nagyon kedvező ár
.

Iso Whey Zero vs 100% Pure Whey

Két fehérje, mindkettő ugyanattól a márkától. De miben különböznek egymástól? Ha összehasonlítjuk ezt a két fehérjét, két nagyon hasonló termékkel találkozunk. Mindkettő ugyanarra a célra használható, és tökéletesen emészthető.

ABiotech USA Iso Whey Zero jobban megfelel azoknak, akik nagyon magas fehérjetartalmat és a legtisztább fehérjét szeretik a piacon. Sokkal alkalmasabb azok számára, akik szigorú diétát tartanak, és én is sokkal jobb edzés utáni opciónak választanám, mivel sokkal gyorsabban bejut a véráramba.

ABiotech USA 100% Pure Whey egy tejsavó koncentrátum, amely kis mennyiségű izolátumot tartalmaz. A fehérjetartalom 78% körüli, ami egy koncentrátum esetében nagyon magas. Ez egy csúcsminőségű fehérje, amelyet rendszeres edzőknek ajánlok, használhatodmindenféle receptben, és garantálom, hogy élvezni fogja. Ennek a fehérjének van egy nagy előnye, mégpedig az ára: egy adag körülbelül 200 Ft-ba kerül.

BiotechUSA 100% tiszta tejsavó.

Ízre nézve mindkét fehérje teljesen tökéletes, az Ön ízlésén múlik, hogy melyiket választja. Mindkettő minősége nagyon magas szintű.

Érdemes tejsavó izolátumot venni, vagy elég a koncentrátum?

Hogy őszinte legyek, a rendszeresen edzők számára a tejsavó izolátum megvásárlása gyakorlatilag nem éri meg. Kétlem, hogy bármilyen különbséget éreznének egy hagyományos koncentrátumhoz képest. Rendszeres edzőként biztosan meg tudsz birkózni a koncentrátummal, amely ugyanolyan minőségű, mint az izolátum, kivéve, hogyt általában egy kicsit több zsír és szénhidrát van benne, ugyanakkor sokkal több egészségügyi előnnyel szolgálhat a szervezeted számára.

Halegalább egy izolátumot szeretne kipróbálni, akkor mindenképpen ezt ajánlom, viszonylag kevés pénzért.Finom, tiszta, ízletes tejsavó izolátumot kapsz, amely nem fog csalódást okozni.

De fontos megemlíteni, hogy a tejsavó izolátum inkább a haladóhaladóbb edzők, akik csak a legmagasabb minőségű és tisztaságú terméket szeretnék.

A tippünk
Ha úgy dönt, hogy befektet egy minőségi, hővel nem denaturált tejsavó izolátumba, vigyázzon a fehérje hőkezelésével. A tejsavóban található összes egészségügyi előnyös tulajdonságot tönkreteheti.
Biotech USA Iso Whey Zero tejsavó izolátum
Az Iso Whey Zero jobb tápértékeket kínál a koncentrátumhoz képest
.

Végső értékelés

Tehát az Iso Whey Zero megéri befektetni? Határozottan igen. Azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen meglepett a fehérje, őszintén szólva nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz.Nem vártam nagy csodákat, de a mai nap után határozottan az abszolút csúcsok közé sorolom ezt a fehérjét. Kevés fehérje ér fel az Iso Whey Zero-val.

Ami az ízét illeti, biztosan nem kell aggódnia. Ha szereted a csokoládét, akkor a csokoládé-karamell vagy a diólikőr ízűt ajánlom, ha szereted a kókuszt, mint én, akkor a hetedik mennyországban leszel a kókusz ízűvel. Egyik íz sem kifejezetten rossz, és mindegyik ízét élvezni tudtam.

Az általános érzés, amit a fehérjével kapcsolatban érzek, nagyon pozitív. Az emészthetőség, az íz, az oldhatóság, az összetétel, minden nagyon jó szinten van, így a fehérje az egyik abszolút legjobb. Az egyetlen apró mínusz a mesterséges színezékek és emulgeálószerek használata , de még ez is csak egy apróság, és a legtöbb ember számára szinte lényegtelen információ.

Ha olyan tejsavó izolátumot keres, amely ár-érték arányban nagyon jól teljesít, akkor az Iso Whey Zero az Öné.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.