Big Zone C.S.A.: Adaptogén komplex a stressz csökkentésére? [felülvizsgálat]

A mai áttekintésben egy igazán eredeti terméket fogunk megvizsgálni, amely igazán széleskörű alkalmazásokkal rendelkezik. és mind a sportolók, mind a gyakran nagy stressznek kitett átlagemberek számára előnyös lehet. Ez egy egyedülálló gyógynövény-komplexum, adaptogének, amelyek együttesen hatékony szinergikus kombinációt alkotnak nemcsak a radikális stresszcsökkentésre, hanem sokkal többre is. Ez az úgynevezett C.S.A. (kortizol szuppresszáló szer) a német BigZone cégtől. Kerestem egy hasonló étrend-kiegészítőt a cseh piacon, amely ugyanilyen módon célzott lenne, de nem találtam semmi hasonlót. A Cseh Köztársaságban csak egyedi összetevőket lehet találni, és minden egyes összetevőt külön-külön kell megvásárolni, és külön-külön kell adagolni. Ezért is tetszik nagyon, hogy megjelent a piacon egy ilyen termék, ahol minden megtalálható egyetlen kapszulában.

Big Zone C.S.A.
Kategória: Egyéb
Az anyagok mennyisége
9.0/10
Hatás
10.0/10
Használat
7.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

A Big Zone C.S.A. legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Hogyan teljesített a C.S.A. a tesztelés során? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatban, a legfontosabb kérdés valószínűleg az, hogy egy ilyen étrend-kiegészítőt érdemes-e szedni, vagy pénzkidobás.

Korábban már bemutattuk a német Bigzone márkát. Ez egy tisztán hardcore testépítő márka, amely elsősorban az erőre összpontosít. sportolók, és a kiegészítők általában valóban funkcionálisak, kiváló minőségűek és céltudatosak. Ez kétségtelenül azért van, hogy a lehető legkönnyebbé tegye az izomépítést minden lehetséges módon. Ez azt jelenti, hogy a kínálatukban tényleg csak olyan dolgokat találsz, amelyeknek van értelme, és nem találsz értelmetlen szarságokat, amelyekre nincs szükség.Ebben a tekintetben nagyon kedvelem a Bigzone-t, és eddig mindig elégedett voltam a termékeikkel, ezért kíváncsian várom, hogy a vizsgált C.S.A. termék hogyan alakul.

A formula alapja négy szinergista adaptogén

Nem fogok itt hosszasan beszélni arról, hogy mik az adaptogének, hogyan működnek vagy mit csinálnak. Ezeket az információkat másodpercek alatt több száz más weboldalon is megtalálhatja, mi nem ezért vagyunk itt. Ehelyett itt csak az alapvető információkat fogom leírni az egyes adaptogénekről, és ami a legfontosabb. milyen (ha egyáltalán) hatást éreztem a szedésük során.
A C.S.A. összetételében az első helyen a zöld tea kivonat áll, amely 30% teanint tartalmaz. A zöld tea hatásait mindenki ismeri. Bár a szó szoros értelmében nem adaptogén, szerintem ez egy kicsit félrevezető elnevezés, ez egy kiváló természetes anyag, amelynek számos előnye van. A legnagyobb előnyök, amelyeket én magam is éreztem, az inzulinérzékenység javulása, az alvás javulása.zsírégetés (még akkor is, ha nem mozogsz) és egy enyhe emelkedés, amelyet az alacsony koffeintartalom okozott. A zöld teának számtalan más egészségügyi előnye is van, de ez a három a legfontosabb, amit éreztem. Ami a stresszes körülményekhez való alkalmazkodás adaptogén képességét illeti, a zöld tea kivonat valószínűleg nem sokat segített nekem. Ehhez sokkal több teaninra lenne szükség, egy olyan anyagra, amelyről tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy csökkenti a kortizolszintet és megnyugtatja a szervezetet.

A készítmény legközelebbi helye egy valódi adaptogént, az Ashwagandha gyökér kivonatot tartalmazza, amely KSM-66 néven szabadalmaztatott. Ez valószínűleg a legjobb minőségű Ashwagandha-kivonat, amelyet jelenleg a piacon kaphat. Ami a hatásokat illeti, ennek az anyagnak az elsődleges funkciója az, hogy csak a talajt szennyezze.a kortizolszint csökkentése, a stresszes körülményekhez való alkalmazkodás és a szervezet hosszú távú megnyugtatása. Ezek a hatások tehát közvetve az izomtömeg növelésére vagy a hatékonyabb zsírégetésre hatnak. Ez egy elméleti információ az Ashwagandha hatásairól, amit magam is éreztem.A termék körülbelül három hetes szedése után biztos vagyok benne, hogy az adaptogén hatott rám.

A harmadik helyet az összetételben a kevésbé ismert adaptogén Bakopa minor levél foglalja el. Ez egy zsírban oldódó gyógynövény, amelyet az ájurvédikus gyógyászatban ősidők óta használnak. Mivel adaptogén, elsődleges hatása a stresszhormonok felszabadítása, de például az agy egészségére is pozitív hatással kell lennie. A C.S.A. termék néhány hetes szedése után, akárcsak az Ashwagandha esetében, éreztem a stressz enyhülését és a jobb alkalmazkodást. Ugyanakkor úgy éreztem, hogy ez pozitív lökést adott a termelékenységemnek és a megismerésemnek.

A képlet utolsó adaptogénje valószínűleg a legjobban tanulmányozott és leghatékonyabb mind közül. Ez az alulértékelt Rhodiola Rosea. Fő hatásai közé tartozik a központi stimuláló hatás, a memória és az éberség javítása. Növeli a dopaminszintet a szervezetben, ezáltal csökkenti a kortizol nevű stresszhormont (adaptogén). A Rhodiola Rosea számtalan más előnye is van, amelyek az alvás javításától, a regenerálódástól, a csökkentőpéldául a vércukorszint csökkentése a hatékonyabb zsírégetéshez. De melyiket éltem meg ezek közül?
Bizonyos értelemben valószínűleg mindegyik előnyét éreztem legalább egy kis mértékben, de a legnagyobbA legnagyobb hatás valószínűleg az élénkítő hatás volt, amely segített talpra állni egy kemény fizikai edzés után.
Ez a teljes, teljes termékformula, így láthatja, hogy milyen nagy gondot fordítanak a végső kiegészítés minőségének és valódi tisztaságának biztosítására. Úgy értem, ahhoz, hogy teljesen pontos legyek, a fenti összetevőknek benne kell lenniük valamiben, így az összetevők között megtaláljuk a kapszulacsomagolást is, amely hidroxipropil-metilcellulózból készült, amely minden probléma nélkül feloldódik a szervezetben.

A CSA összetétele valóban szokatlan, és határozottan van valami, amit kínál. A
CSA összetétele valóban szokatlan, és határozottan van valami, amit kínál
.

Milyen mennyiségben vannak a C.S.A.-ban található anyagok?

A készítmény végén csak annyit kell megjegyezni, hogy a benne lévő adaptogének mindegyike nagyon magas koncentrációban kerül felhasználásra.nagy dózisban, így nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan keveset szed, hogy nem érez semmilyen hatást.Minden esetben (feltéve, hogy betartja az ajánlott adagolást) legalább minimális mennyiségű a hatásos dózisnak, hanem a termék maximális hatékonyságának biztosítása érdekében az adag ennek két-háromszorosa.Hogy egy ötletet adjak, adok egy példát, hogy a Rhodiola Rosea adaptogén ajánlott napi adagja 100-300 mg. Itt egy szép 250 mg-os ajánlott napi adagot talál, ami szó szerint megegyezik azzal, amit be kellene vennie.

Hogyan és mikor vettem fel a C.S.A.-t?


Mivel egy hasonló, adaptogéneken alapuló kiegészítő szedése tisztán egyéni kérdés, és sok tényezőtől függ (például a testsúlytól, a stressz-szinttől, a fizikai aktivitás, és még sok más), úgy döntöttem, hogy az általános ajánlások helyett (amelyek megtalálhatók aa gyártó honlapján) Itt leírom, hogyan és miért használtam a terméket.
Annak érdekében, hogy a kiegészítés szedése a lehető legegyszerűbb legyen, a nap két részre osztottam, amikor bevettem a terméket.
Az első alkalom, amikor C.S.A.-t vettem be, közvetlenül edzés után volt, étkezés (vagy fehérjeturmix) mellett. Az ajánlott 3 kapszula adagot vettem be, ami véleményem szerint tökéletesen megfelelő mennyiség. És miért az edzés után? Ez nagyon egyszerű, az edzés után a lehető leggyorsabban akartam a rendkívül stresszes testemet a katabolikus állapotból az anabolikus állapotba juttatni. A C.S.A. segített csökkenteni a kortizol nevű stresszhormont, és 20 percen belül ellazultnak, nyugodtnak és teljesen nyugodtnak éreztem magam.
A második alkalom, amikor bevettem a terméket, körülbelül 30-60 perccel lefekvés előtt volt, amikor ismét csökkenteni akartam Szerettem volna a stresszt minimális ra csökkenteni, megnyugtatni a testemet és az elmémet, hogy gond nélkül lefeküdhessek, és a lehető leghatékonyabban regenerálódhassak a következő napra.
Számomra a napnak ez a két része volt a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy a C.S.A.-t a lehető legjobban kihasználjam.

A CSA-t edzés után és lefekvés előtt veheti be. A
CSA-t edzés után és lefekvés előtt veheti be
.

A kívánt hatás eléréséhez a terméket folyamatosan és hosszabb ideig kell szednie.

A legfontosabb dolog, amit meg kell említeni, hogy előre kell gondolkodni, amikor bármilyen adaptogént szed. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon, legalább 4 hétig, de lehetőleg több hónapig kell szedni őket.
Ezután a testünk hozzászokik az adaptogének külső ellátásához, és sokkal kényelmesebbé válik.hogy megbirkózzon a stresszes körülményekkel, és élvezze az adaptogének által kínált összes előnyt.
Ezek mind általános elméletek, de azt kell mondanom, hogy én tényleg éreztem a különbséget, és valójában kevésbé voltam hangsúlyozta, jobban aludtam, és a legnagyobb különbség, amit észrevettem, az izmok regenerálódása volt, ami szinte tökéletes volt. De mindezt csak idővel, körülbelül 4 hét szedés után éreztem.

Tipp: A legjobb hatás érdekében javaslom, hogy mindig éhgyomorra vegye be. Természetesen lehetséges, hogy az erősebb adaptogének irritálják az emésztést.ezért magadon kell tesztelned őket, és ha szükséges, étellel együtt kell bevenned. A hatásuknak gyakorlatilag azonosnak kell lennie.

Megfelelő ár egy nagyon kiváló kiegészítőért

A gyártó Bigzone C.S.A. csak egyetlen csomagban gyárt, amely 90 kapszulát tartalmaz. A csomag ára 699,- 0 Ft, ami egy nagyon kellemes ár, amely véleményem szerint nem túlzó (ami meglepő).
Ha betartja az ajánlott napi adagot, ami napi 3 kapszula, az egész csomag 30 napig elegendő. Így egy adag 23,-0 Ft-ba kerül. Arról nem is beszélve, hogy napi 3 kapszula elég lesz a terméket megvásárló emberek 99%-ának. Én csak szélsőséges esetekben és rövidebb ideig (például verseny előtti felkészülés stb.) növelném az adagot.
Napjainkban, amikor minden nyersanyag extrém módon drágul, ez az ár még inkábbnagyon alacsony egy ilyen kiváló minőségű adaptogén keverékhez képest, és attól tartok, hogy a jövőben nagyon drága lesz. Ma azonban még mindig lehet kapni a terméket ezen a (számomra gyönyörű) áron.

A Big Zone C.S.A. legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Összefoglaló értékelés és szubjektív érzésem

Ezzel eljutottunk a következtetéshez. Megéri tehát befektetni a Bigzon C.S.A.-ba? Ha Ön erőnléti sportoló, akkor már finomhangolta étrendjét, edzéseit, alapvető táplálékkiegészítőit, és csak egy úgynevezett "egyablakos boltot" keres. A válasz egy határozott igen!
Mert ezt a terméket olyan emberek számára tervezték, akikre illik ez a leírás.
Másrészt, mint rendszeres edző, aki csak súlyokat pumpál az edzőteremben, biztosan nincs szüksége a C.S.A.-ra, és semmilyen módon nem érezné a hatását.
Egy másik csoport, amelybe a termék bekerülhet, például az álmatlanságban szenvedők, azok, akik nem tudnakéjszaka megnyugszanak, vagy olyan emberek, akik reggeltől estig intenzíven tanulnak (például közelgő vizsgákra vagy más dolgokra).
Összefoglalva az egészet, az érzésem a táplálékkiegészítővel kapcsolatban nagyon pozitív. Én személyesen éreztem a hatását, és segített a folyamatos diétában és a versenyekre való felkészülésben. Ha azonban azt kérdezi, hogy a jövőben is használni fogom-e a terméket, azt kell mondanom, hogy nem. Ez egy olyan táplálékkiegészítő, amely tényleg csak a piramis csúcsán van, és én személy szerint úgy gondolom, hogy meg tudok nélküle élni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.