BigZone Battle Whey - A végső fehérje, amely nem hagyományos ízekben kapható (felülvizsgálat)

Bármennyire is próbálkozom, nem tudok egyetlen olyan vállalatra sem gondolni, amely a közelmúltban olyan fellendülést élt meg, mint a Big Zone. Szinte minden nap kapunk kérdéseket a termékeikkel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy eleget teszünk a kérésnek.

A Blood Storm edzés előtti edzésről szóló közelmúltbeli értékelésünk után úgy döntöttünk, hogy ma teszteljük a Battle Whey fehérjéjüket. Ez több szokatlan ízben is kapható, amit nem hagyhattunk ki. De milyen az ízük? A fehérje tud valamit nyújtani, vagy vannak sokkal jobb változatok? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatunkból.

Big Zone Battle Whey
Kategória: Fehérjék
Emészthetőség
9.2/10
Oldhatóság
9.4/10
Ízlés
7.5/10
Ár
8.5/10
Összetevők
6.0/10
Általános értékelés
8.1
10 pontból 10 pont
A Big Zone Battle Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A legelején még hozzá kell tennünk, hogy az Önök kérdéseinek gyakorisága miatt úgy döntöttünk, hogy teszteljük a fehérjét.6 különböző ízesítés, hogy csak azokat tudjuk ajánlani, amelyek valóban megérik.

Olyan összetevők, amelyek nem tartalmaznak felesleges

Egy viszonylag szigorú formula, amely azonban mindent tartalmaz, amire szüksége van, ez a legelső dolog, amit ki kell emelnem a Battle Whey-vel kapcsolatban. Ha megnézzük például a pisztácia és kókusz változat összetevőit, mindössze 8 anyagot találunk, nevezetesen tejsavófehérjét (és a szükséges napraforgót).lecitin), aromaanyag, színezőanyagként klorofill, szukralóz az édesítéshez, valamint három emésztőenzim-komplex a maximális emészthetőség elősegítése érdekében (papain, bromelain és laktáz). Ez egy ideális képletnek tűnik, amely teljes mértékben megfelel az elvárásaimnak.

Azóriási probléma azonban az, hogy a gyártó sehol sem tünteti fel a fehérje gyártási módját, így fogyasztóként nem tudhatja, hogy tejsavóporról vagy minőségi CFM fehérjéről van-e szó. Az aminosavtartalom alapján számíthatsz arra, hogy minőségi szűrletről van szó, de azért szívesen venném ezt az információt a fehérjéről. Ezt azonban sehol sem fogja megtalálni, és ez számomra, mint fogyasztó, nagyon nyugtalanító.

Battle Whey Protein összetevők
Az összetevők nagyon jók, de a gyártási folyamat ismeretének hiánya határozottan rontja az összbenyomást
.

Egyes ízek verhetetlenek, mások ihatatlanok.

Ahogy a bevezetőben említettem, a Battle Whey-t hat változatban próbáltam ki, hogy össze tudjam hasonlítani őket egymással. És míg egyes ízekről azt merem mondani, hogy nagyon jók, mások teljesen ihatatlanok. Tehát az egyes változatok részletes értékelése valahogy így néz ki:

  • AMilk and Honey (9/10) szuverén módon a legjobb változat, amit próbáltam, bár nem voltak elvárásaim vele szemben. Keverés után nem túl jó az illata, de már az első kóstolás után imádni fogod. Az íze egy meglehetősen intenzív turmixra emlékeztet, nagyon érezhető mézzel. Nagyon nagyra értékelem, hogy a fehérje valóban virágmézet tartalmaz, a legtöbb gyártó valószínűleg csak aromát használna.
  • Apisztácia és kókusz (8,5/10 ) viszont nagyon kellemes illatú, a kókusz egyértelműen dominál az illatban, a pisztácia pedig egyáltalán nem érződik. Ha a fehérjét megkeverjük, fehér-zöld színű lesz. Bár számomra meglepő volt, az íze nagyon hasonlított a marcipánéhoz, és bár az én ízlésemnek kicsit édesebb volt, nagyon élveztem.
  • Atejes kakaó (7/10 ) az előző ízekhez képest kicsit vizesebbnek tűnt. Bár ugyanannyi vizet használtam, az íze sokkal kevésbé volt intenzív. Mégis, a fehérje az automata csokoládéra emlékeztet, és az íze elég jó. Csak körülbelül 100 ml vizet kell használnia.
  • AVanilla Macchiato (6,5/10 ) egyértelműen a tesztelt fehérjék között valahol a középmezőnyben helyezkedik el. Maga az íz egyáltalán nem rossz, az édes kávé és a forró csokoládé közötti valamire emlékeztet, a vaníliát csak periférián érezni. Másrészt, ez egyike azoknak a fehérjéknek, amelyek nem sértik vagy gyönyörködtetik, az én ízlésemnek nagyon édes. és a mesterséges utóíz kissé érezhető, ami a Czech Virus fehérjéjénél nem így van.
  • Abúzadara és a cseresznye (4/10) az első a fehérjék közül, amely egyáltalán nem nyűgözött le minket. A búzadara zabkása egy kicsit sem érezhető, a fehérje természetellenes piros színű, az íze pedig tényleg rendkívül mesterséges.
  • Úgy döntöttem, hogy atejberizst és a fahéjat (4/10 ) tesztelem, főleg azért, mert nagyon pozitív értékeléseket kapott különböző más weboldalakon. Amikor azonban ugyanolyan mennyiségű vízben kevertem, mint a többit, a fehérje rendkívül híg volt. Amikor csökkentettem a vizet, a változatosság kedvéért tényleg túlcukrozott volt, és csak a fahéj illatát éreztem. Így bár mások dicsérik a fehérjét, engem sajnos nem nyűgözött le.
Battle Whey protein íz A
legjobb ízek egyértelműen a tej és méz, a pisztácia és kókusz, valamint a tejes kakaó
.

Vásároljon a legjobb áron

Sajnos, csak minimális mennyiségű vizet kell használni

Általában körülbelül 300 ml vizet szoktam használni a fehérjéhez, ezért ugyanezt tettem a Battle Whey-vel is. Sajnos utána ki kellett öntenem a fehérjét, mert nem lehetett meginni, mert vizes volt. Valójában nagyon kevés vízre van szükség, egyes esetekben mindössze 100 ml-re, bár a gyártó 150 ml-t javasol a csomagoláson. Tehát egy kiskanálnyi vizet kell beledobni egy nagyon kis mennyiségű vízbe, ami nekem eleinte nem volt kényelmes, és meg kellett szoknom. De ha egyszer hozzászokik az ember, nem jelent extrém problémát.

Battle Whey Protein adagolás Ha
mindenáron több vizet akarsz használni, akkor a fehérjeadagodat is arányosan növelned
kell.

Ár-ügyileg egyáltalán nem lehet hibáztatni a fehérjét.

Az árral kapcsolatban alapvető problémának látom, hogy a gyártó egyáltalán nem kínál nagy, két kilós kiszerelést, hanem csak kilósat lehet kapni. Egy kilogrammos zacskó 9480 Ft-ba kerül, ami egy adag 280 Ft-nak felel meg . Ha például megnézzük a fehérjéket a rangsorunkazt fogja találni, hogy a túlnyomó többségük ára körülbelül ez körül van.ezt az árat, és ezért tartják átlagosnak, ami azt jelenti, hogy nem lehet őket hibáztatni.

A Big Zone Battle Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Battle Whey protein ára A
Battle Whey ára teljesen átlagos, így a fehérje jó választás lehet például diákoknak
.

Végső értékelés

A Battle Whey-vel kapcsolatos érzéseim nagyon vegyesek. Nem elhanyagolható problémát látok a gyártási folyamat és a fehérjetartalom nyilvánosságra nem hozatalában, mert a 75% sajnos nem túl jó a piacon lévő legjobb fehérjékhez képest. Másrészt az ízek nem rosszak, bár más kritikusok valószínűleg lelkesebbek, mint én, és az ár-minőség arány optimális.

Ha egy olyan fehérjét szeretne, amely az ár-minőség arány szempontjából nagyon jól működik, akkor a Battle Whey az egyik legjobb választás lehet a piacon. Ez azonban messze nem egy csúcsfehérje.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.