Universal Animal Pak - Legendás multivitamin (felülvizsgálata)

Ma az egyik legérdekesebb multivitamint vesszük közelebbről szemügyre. Az Animal Pak az Universal Nutritiontól messze nem újdonság a piacon. Megjelenése óta már régóta sok sportoló, különösen az élsportolók kegyeit nyerte el.

Tényleg olyan jó minőségű, mint amilyennek mondják, vagy csak egy felfújt buborékról van szó? Érdemes befektetni?

Universal Nutrition Animal Pak
Összetevők
9.5/10
Adagolás
7.3/10
A nyersanyagok minősége
9.0/10
Hatékonyság
9.5/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont
A Animal Pak legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az Animal Pak már régóta elsöprő piacvezető a multivitaminok terén. Az idők azonban továbbléptek, és a versenytársak termékeinek minősége jelentősen javult. Ezért hallani gyakran, hogy az Animal Pakba már nem érdemes pénzt fektetni, és hogy elavult. Nem adtam fel, és magamnak kellett meggyőződnöm róla. Tehát az alábbiakban személyes tapasztalataimat és meglátásaimat olvashatod.

Egyedülálló formula, amit csak nem találsz

A minőségi formula az alapja minden étrend-kiegészítőnek, és ezért kap igazán nagy hangsúlyt. Az Animal Pak akár 55 hatóanyagot is kínál. A vitaminok és ásványi anyagok mellett egy napi adagban összesen 8 aminosavat (ebből 6 esszenciális), számos adaptogént és emésztőenzimet vesz be. Én személy szerint kisebb hiányosságnak tartom a kelátkötések hiányát az ásványi anyagokban, mivel sokkal szélesebb körű hatásuk van. Másrészt ezt ellensúlyozza ezeknek az anyagoknak a rendkívül magas tartalma.

Egy másik előnye a B-vitaminok széles skálájának jelenléte, amelyek segítik az anyagcsere megfelelő működését. Megtalálható benne 64 mg pepszin is, amely a fehérjék emésztéséért felelős, vagy például 500 mg cápaporc, amely rendkívül jótékonyan hat az ízületek egészségére. Előnye más vitamin-kiegészítőkkel szemben az emésztőenzimek tartalma , mint például amint például a Healthy Liver Complex, amelyek tovább támogatják a szervezet általános egészségét.

Animal Pak - összetétel
Összetétele nagyon jó minőségű multivitamin
.

Az Animal Pak egész nap adagolható

Ez az az adagolás, amiért sokan kritizálják az Animal Pakot. És őszintén szólva, nincs mit csodálkozni. Egy adag 11 tablettából áll, ami egyeseket elriaszthat. Végül is én magam sem vagyok nagy rajongója a tabletták és kapszulák lenyelésének. De ez az adagolás az, amiért az Animal Pak olyan hatékony.

A vitaminok és ásványi anyagok fokozatos felvételének köszönhetően futa nap folyamán az összes anyag bevitelét a lehető leghatékonyabb módon lehet időzíteni. A vitaminokat reggel étkezés közben vettem be, ebédre emésztőenzimeket adtam hozzá, az ásványi anyagokat pedig este lefekvés előtt. Mindent le kell mosni rengeteg vízzel, és ez eleinte elég bosszantó. Egy idő után azonban megszoktam, és nem okozott akkora problémát.

-
Az összes anyag 11 tablettára történő felosztása biztosítja az összes vitamin és ásványi anyag maximális hasznosulását
.
TIPPÜNK!
Ha a 11 tabletta adagolását a nap folyamán nem tartja praktikusnak, olvassa el a Reflex felülvizsgálatát a Nexgenről, amelyet szintén nagyon jó minőségű formulával büszkélkedhet, de az adagolása sokkal egyszerűbb.

A minőségért többet kell fizetnie

A kihívást jelentő adagolás mellett a magas ár a fő ok, amiért Az Animal Pak nem került előrébb a rangsorunkban. A vitaminok között a legdrágábbak közé tartozik. Átlagosan 19 korona egy adag, ez elég magas, különösen, ha nem élvezed avagy olyan diák vagy, aki csak szabadidős sportot űz.

Másrészt, méltányos rámutatni, hogy egy adag valóban fedezi az összes szükséges vitamin- és ásványianyag-bevitelt. A legtöbb olcsóbb lehetőséggel rosszabb összetételű vagy kevésbé hatékony.

A Animal Pak legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Tényleg olyan hatékony, mint mondják?

Azon emberek közé tartozom, akik meglehetősen szkeptikusak a multivitamin termékekkel szemben. A legtöbb esetben nem érzek észrevehető különbséget a szedése közben. Az Animal Pak azonban nagyon kellemesen meglepett. Az egész őszi influenzaszezon alatt tökéletesen jól éreztem magam, és még egy rövid megfázással sem találkoztam.

Természetesen a multivitamintól nem várhatjuk el, hogy valamiféle csodaszerként működjön, de a megelőzés funkcióját nagyon jól ellátja. A gyógyulásom is javult egy kicsit, és összességében jobban éreztem magam. Ezért nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy az Animal Pak valóban működik, és több mint jól működik.

- A
napi adagok kényelmes felosztása tasakokra segít a kapszulák közötti navigálásban
.
TIPPÜNK!
Ha nem érdekli az Animal Pak, vagy csak más vitamin-kiegészítőket szeretne megnézni, nézze meg a a piacon kapható legjobb multivitaminok listáját, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Vásároljon a legjobb áron

Végső összefoglaló és véleményem

Most, hogy összefoglaltuk az összes lényeges dolgot, felmerül a kérdés, hogy érdemes-e megvenni az Animal Pakot. A válasz nem ilyen egyszerű. Ha élsportoló vagy, nem bánod, hogy gyakran kell kapszulákat nyelned, és hajlandó vagy elég nagy összeget befektetni ebbe a kiegészítésbe, akkor mindenképpen megéri. Hatékonyságát tekintve még ennyi év után is igazi csúcsteljesítményt nyújt. Másrészt, ha valaki csak szabadidős céllal sportol, vagy más okból nincs szüksége a sportolásra.a legmagasabb minőségű kiegészítés, egy olcsóbb lehetőség jobban megéri.

Az Animal Pak meggyőzött arról, hogy ez még mindig egy nagyon jó minőségű kiegészítő. Van azonban néhány mínusz a piacon lévő néhány más vitaminnal szemben. Míg ez már régóta a kategória legjobb kiegészítője, kétségtelenül a kedvenc marad. sok ember körében, különösen azok körében, akik szeretik a régi klasszikusokat és a kapszulák lenyelését.

A piacon kapható legjobb multivitaminok összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.