Skull Labs Angel Dust: A hatás olyan kemény, mint a design? [felülvizsgálat]

Ha azt mondod, angyalpor, a legtöbb embernek valószínűleg egy veszélyesegy olyan drog, amelytől a használók úgy érzik, hogy bármit megtehetnek. Bár a Skull Labs Angel Dust nagyon hasonló hatásokkal rendelkezik, nem tiltott anyag. A vállalat ezen a néven forgalmazza rendkívül sikeres kickerét. Miután kipróbáltuk, el kell ismernünk, hogy a névnek van értelme. Hogy tetszett az Angel Dust? Megfelelt a nevének? És érdemes-e befektetni? A válaszokat a mai áttekintésben találja meg.

Skull Labs Angel Dust
Kategória: Kickers
Ízlés
8.5/10
Előkészítés
8.5/10
Hatás
9.0/10
Összetevők
7.5/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont

A Angel Dust legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A kompozíció nem nyűgöz le, de nem is sértő.

Mennyire angyali az Angel Dust? Nem igazán. Összetételét tekintve inkább átlagos, és nem nyűgözött le minket semmivel. Nagyra értékelnénk például a citrullin jelenlétét, amely jelentősen elősegíti az izmok vérkeringését edzés közben. Egy adag Angel Dust így néz ki:

  • 1600 mg béta-alanin - támogatja a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot és felelős a bőr alatti bizsergésért.
  • 600 mg betain - támogatja az emésztést, az izomnövekedés elősegítésével kapcsolatban használatos.
  • 400 mg L-tirozin - fokozza a koffein hatását, és az adrenalin és a noradrenalin előanyaga.
  • 200 mg GABA - segíti az idegrendszer megfelelő működését és pozitívan befolyásolja a hangulatot
  • 200 mg koffein - jó kis lökést adhat és javíthatja a koncentrációt.
  • 100 mg kolin-bitartarát - hatékony nootropikum, támogatja az izom- és idegműködést.
  • 75 mg Alpha GPC - hatékonyan energizál és támogatja a regenerálódást edzés után
  • 50 mg L-theanin - fokozza a koffein hatását
  • 5 mg niacin - koffeinforrás, segít a fáradtság leküzdésében
  • 1,4 mg B6-vitamin - támogatja az idegrendszer megfelelő működését

Kellemes meglepetés a káros színezékek és aromák hiánya, amelyek sajnos elég gyakoriak az edzés előtti kiegészítőkben. A legvitatottabb anyag a kinolinsárga, amely, bár lehet, hogygyermekeknél figyelmetlenséget okozhat, de felnőttek számára ez az anyag rendben van.

Bár nem túl gyakori, az Angel Dust egyáltalán nem tartalmaz citrulint. Bár ez
nem teljesen általános, az Angel Dust egyáltalán nem tartalmaz citrulint
.

Meglepően jó ízlés

Be kell vallanom, hogy az edzés előtti edzések túlnyomó többségének egyáltalán nincs jó íze számomra. Túl intenzív az ízük, gyakran van mesterséges utóízük, egyszerűen nem isszuk őket élvezettel. De el kell ismernem, hogy a citrusos/barackos íz egyáltalán nem rossz. Természetesen van egy csipetnyi mesterségesség, de meglepő módon nem túl hangsúlyos. Jobb, ha inkább kisebb mennyiségű vizet használunk a készítéshez, mert túlságosanAz Angel Dust elég intenzív ízű, a végső íz jobb, ha kicsit koncentráltabb. A keveréssel nem volt semmi problémám, így az elkészítést és az ízlést nagyon pozitívan értékelem.

Az Angyalporral való edzés megéri

Nagyon gyakran, amikor az ember először kóstol meg egy kickert, az nagyon megzavarja az elméjét. Ha újonc vagy, és nincs sok tapasztalatod az edzés előtti edzésekkel, akkor jobb, ha fél adaggal kezdesz. Az Angel Dust keményen rúg és nagyon jól működik. Egy adag csak 4,5 gramm, ami határozottan nem túl sok. Ennek ellenére nem javasolnám az ajánlott napi adag túllépését, bár tudom, hogy sokan elvből nem tartják be az adagot. Természetesen nem érdemes ilyen magas koffeintartalmú terméket fogyasztani a késő délutáni órákban, különben valószínűleg álmatlan éjszakánk lesz.

A dizájn szempontjából az Angel Dust tényleg nagyon vicces. De még a hatása is megéri. Az
Angel Dust dizájnja nagyon jó, de a hatása is megéri
.

Nagyszerű ár-érték arány

Egy adag Angel Dust a Skull Labs-tól alig több mint 8 koronát fog érni. Én személy szerint ezt az árat több mint elfogadhatónak találom egy olyan termékért, amely valóban megrúgja a fenekedet. Figyelembe véve, hogy a kezdők és az emberek, akik nem nagyon használják az edzés előtti edzéseketegy fél adag elég lesz, az Angel Dust az egyik piacvezető az ár/teljesítmény arány tekintetében. Egy csomag akár 60 adagot is tartalmaz, ami két hónapra elegendő. Ezért nagyon jó üzlet, különösen akkor, ha nem akar feleslegesen költeni a kiegészítők vásárlásakor. A megfizethetőség és a félelmetes hatás kombinációja kétségtelenül számos potenciális vásárlót vonz majd.

A Angel Dust legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

Az Angel Dust egy olyan kiegészítő, amelytől egyáltalán nem voltak nagy elvárásaim, de kiderült, hogy egy nagyon szilárd edzés előtti edzés. Az összetevők között van néhány légyott, de másrészt semmi olyat nem tartalmaz, amitől az ember összerezzen. Az íze átlagon felüli, a végeredmény pedig igazán nagyszerű. Mindezt nagyon kedvező áron. Végső soron ezért nyugodtan ajánlom minden lelkes sportolónak, akinek szüksége van egy jó kis rúgásra edzés előtt.

Az Angel Dust nem a megfelelő dió? Nem probléma. Számtalan edzés előtti edzést kipróbáltunk, és kiválasztottuk a legjobbakat. A legjobb rúgók rangsorából biztos, hogy mindenki számára van egy. A Beast Virus például nagyon jól teljesített.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.