CellUp: Praktikus edzés előtti edzés utazáshoz? [felülvizsgálat]

Valószínűleg a legtöbbeteknek nem kell mesélnem a mozgalmas napokról, de azért mégis azzal kezdem, hogy elmondom. Teljesen mindegy, hogy az iskolából, a munkahelyedről vagy máshonnan mész az edzőterembe. Ritkán van lehetősége az embernek arra, hogy valahogyan gyakorlatilag magával vigyen egy kimért adagot egy kiegészítőről, amit aztán friss ivóvízzel kell feltöltenie és nyugodtan meginnia. És egy egész félkilós csomagnyi étrend-kiegészítőt cipelni csak egy adagért sem felel meg mindenkinek. Itt jön a képbe a CellUp by AMix, amelyet a mai felülvizsgálatunkban mutatunk be.

Amix CellUp
Kategória: Kickers
Ízlés
9.0/10
Előkészítés
10.0/10
Hatás
7.0/10
Összetevők
8.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont

A Amix CellUp legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A kompozíció tisztességes, de lehetne jobb is

Először is, mondanunk kell valamit az összetételről. És Cell Up nem rossz - először is , meg kell értékelni egy bizonyos eredetiség, a munkaami ezt a kiegészítést egy kicsit mássá teszi, mint más kiegészítők sokasága. A jól ismert béta-alanin mellett, amely a jellegzetes fülzúgásért felelős, itt például glükoronolaktont talál a maximális koncentráció, glicerin a megfelelő erezéshez és 250 mg koffein, ami a legtöbb más étrend-kiegészítőhöz képest sok. De mivel a Cell Up folyékony, ezért meg kell őrizni. Ebből a célból kálium-szorbátot és nátrium-benzoátot használtak, viszonylag magas károsító hatású tartósítószereket.

A CellUp kompozíciója nagyon jó, bár valami hiányzik belőle a tökéletességhez. A
CellUp kompozíciója nagyon jó, bár hiányzik belőle valami a tökéletességhez
.

Nagyon praktikus használat

A Cell Up legnagyobb előnye egyértelműen a praktikussága. Nem kell magaddal cipelned egy egész csomag laza port, és kockáztatnod, hogy kiöntsd, de nem is kell kimérned semmit.Csak vegyél egy 60 ml-es üveget, idd meg körülbelül 45 perccel az edzés előtt, és kész. A csomagolás praktikus, bármilyen hátizsákban elfér, és ha éppen úton van, vagy nagyon korlátozott lehetőségei vannak a táplálékkiegészítők elkészítésére, akkor nagyon jól jön.

Ízlés szempontjából nincs okunk panaszra.

Ízre a Cell Up teljesen finom. Három ízben kapható: energia, mangó és kóla. Bármelyiket is választja, nagyszerű ízt kap, amely teljesen megfelel a nevének. Figyeljen azonban arra, hogy a kis mennyiség miatt az íze nagyon intenzív és meglehetősen édes. A koncentrált palacknak valószínűleg jót tenne, ha mondjuk 250 ml vízzel hígítanánk, de ha ez nem áll módjában, akkor nyugodtan megihatja így is.

Három változatban készül, nevezetesen energia, mangó és kóla.
Három változatban kapható, nevezetesen energia, mangó és kóla
.

Óramű pontossággal működik

A Cell Up valójában nem hibás a hatás szempontjából. Bár az én szemszögemből nézve hiányzik egy jó adag citrullin, valójában nagyon jó. kiegészítés, amely teljesen új szintre emelheti az edzéskoncentrációt. Hasonlóképpen, jobb véráramlást és sokkal több erezetet fogsz észrevenni magadon. Személy szerint azt javasolnám, hogy a kiegészítőt hosszabb időközönként fogyassza az edzés után - úgy érzem, hogy nem kezdett el teljes mértékben hatni, amíg a fent említett 45 perc után. Ugyanakkor érdemes hozzátenni, hogy a magas koffeintartalom miatt nem biztos, hogy a lehető legjobb választás az esti órákban. edzések - akkor inkább a stimulánsok nélküli edzés előtti edzéseket fogja értékelni, amelyeknek külön cikket szenteltünk.

Viszonylag kellemes ár

Egy másik pozitívuma ennek a kiegészítésnek a viszonylag kellemes ár. Egy üvegért 550 Ft-t kell fizetni, ami határozottan nem sok. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy kész kiegészítő, mert ezek általában egy kicsit drágábbak. Összehasonlításképpen - a piacon kapható legjobb rúgók általában 40 korona körüli összegbe kerülnek adagonként. Másrészt egy ilyen Nitrox pumpa csak 420 Ft-ba kerül, és hatása is hasonló.

A Amix CellUp legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

Mit mondhatnék végezetül? Talán csak az, hogy a Cell Up valójában egy nagyon jó termék, és a kategóriájában nehéz versenytársat találni. Ha éppen úton van, vagy nincs ideje egy klasszikus rúgót elkészíteni, akkor ez igazán jól jöhet. Másrészt, ha egy hagyományos, ömlesztett edzés előtti edzést keres, találhat olcsóbb termékeket, amelyek hasonló varázslatokra képesek. Ráadásul nem tartalmaznak tartósítószert.

Van kérdésed a mai áttekintéssel kapcsolatban? Kérdezz bátran a hozzászólásokban!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.