Titanus Whey CFM 80 - Hogyan értékeljük Aleš Lamka fehérjét? (Visszatekintés)

Ales Lámkát valószínűleg nem kell bemutatni. A cseh színtéren elsősorban személyi edzőként ismert, aki a YouTube-on is láthatóvá tette magát.

Ma azonban nem Alesről, hanem a fehérjéről fogunk beszélni. Megjelent a piacon az új fehérje, a Titanus Whey CFM 80 fehérje.

Titánus Whey 80 CFM
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.8/10
Oldhatóság
8.7/10
Emészthetőség
8.8/10
Összetevők
8.9/10
Ár
8.9/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont

Amikor egy közszereplő a saját neve alatt forgalmaz egy kiegészítőt, akkor egy nagy mennyiségű figyelmet, így arra számítunk, hogy Ales semmit sem bízott a véletlenre, és ez a fehérje tényleg megéri majd.

Titanus Whey CFM 80 a boltokban A
mai felülvizsgálatban megtudhatja, hogyan teljesít a Titanus fehérje a konkurens termékekkel szemben
.

Nagyon jó kompozíció

Minden étrend-kiegészítő középpontjában természetesen az összetétele áll. A Titanus ebből a szempontból elég jól teljesít, itt nincs sok panaszra ok. Ha azonban választanom kellene valamit, akkor az az aceszulfám K édesítőszer jelenléte lenne, ami nem a legboldogabb választás.

Én személy szerint jobban örültem volna, ha helyette például neohesperidint használnak, amely valamivel alkalmasabb az emberi szervezet számára. Kisebb problémát jelenthet a sűrítőanyag xantán, amely egyeseknél allergiás reakciót válthat ki, mivel például szójából vagy kukoricából készül.

Titanus Whey CFM 80 összetevők Az
aminosavspektrum más fehérjékhez képest kiváló
.

Jó ízlés, amely biztosan nem sértő

Afehérje összesen 5 ízben kapható. Vannak klasszikusak, mint például a vanília, de vannak érdekesebb változatok is, jeges kávé vagy marcipán ízesítéssel. Összetételüket tekintve nincs jelentős különbség közöttük. Hogy tetszettek az ízek?

  • Avanília íz (7,5/10 ) nem igazán nyűgözött le. Nem mondhatom, hogy rossz volt, de nem volt semmi olyan, ami bármilyen módon lenyűgözött volna. Az íze nem túl erős, de másrészt nem is túl édes. Egyszerűen fogalmazva, ezzel a választással nem lehet hibázni. Ha szereti a fehérjét és szereti a merész ízeket, akkor valószínűleg kissé csalódott lesz.
  • Abanán íz (8/10 ) tulajdonságait tekintve nagyon hasonlít a vaníliához. Ismétlem, ez egy kicsit fapados. Néhány konkurens termékkel összehasonlítva azonban meglehetősen magas.mert a banán ízét gyakran túlcukrozzák. Ha szereted a banánt, nem fogod megbánni.
  • A jeges kávé íz (7/10 ) kissé erősebb ízű. Ebben az esetben a fehérje sincs túlcukrozva, ami mindenképpen előny. Sajnos ezzel a változattal enyhe problémáim voltak a készítéssel, mert rosszul oldódott és csomókat hagyott maga után. Például az ilyen Extrifit Protein Caffe sokkal jobb ízű.
Titanus Whey CFM 80 íz
Nekünk a banános íz tetszett a legjobban, ami teljesen természetesnek tűnt
.

Gondtalan előkészítés

Ha van valami, amit utálok a fehérjékkel kapcsolatban, az a csomósodás a keverés után. Szerencsére a legtöbb ízzel, amit kipróbáltam, nem volt problémám. Azt is határozottan értékelem, hogy a fehérje nem habzik és nem ülepedik le a shaker aljára rázás után.

A gyártó 150 ml víz használatát javasolja, ez azonban elsősorban attól függ, hogy mennyire szereted az ízt.

Titanus Whey CFM 80 készítmény A
fehérje teljesen instant, így nem lesz gond az oldhatósággal
.

Megfelelő ár

Egy adag körülbelül 270 Ft-ba kerül egy kétkilós csomag esetében. Ez az átlagos ár a fehérjék között a mi a legjobb fehérjék rangsoraami azt jelenti, hogy olcsóbb lehetőségeket talál, de az árral együtt a minőség is alacsonyabb lesz.

Ha figyelembe vesszük az összetevőket és a termék általános minőségét, azt kell mondanom, hogy az ár valóban nagyon jól van beállítva.

A Titánus Whey CFM 80 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső összefoglaló

Az érzéseim ezzel a fehérjével kapcsolatban összességében elég jók. Nem egy úttörő újdonság, ami teljesen el fogja Önt ámulatba ejteni, de biztosan nem fog csalódást okozni.

Nagyra értékelem a magas fehérjetartalmat és azt a tényt, hogy egyik íz sem túl édes. Az ár teljesen megfelelő, így csak ajánlani tudom ezt a fehérjét.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.