Alavis Maxima Protein - Protein, amely nem sértő, de nem is lenyűgöző (Értékelés)

Amikor azt mondod, hogy Alavis, mi jut eszedbe? Számomra egyértelmű, hogy valószínűleg az a nem túl ízletes ízületi táplálék az, amit sok sportoló a legjobb ízületi kiegészítőnek tart. Végül is, még mi is az első helyre soroltuk közös táplálkozási összehasonlításunkban. Ugyanez a gyártó azonban a közelmúltban számos más olyan táplálékkiegészítőt is piacra dobott, amelyeket már nem a következőkre szántakhanem a sportolók, testépítők és minden más aktív sportoló számára készültek.

Az egyik ilyen táplálékkiegészítő az Alavis Maxima fehérje. Természetesen mi sem maradhattunk le, és az elsők között teszteltük a fehérjét. És milyen volt? Megéri befektetni? Jobb az íze, mint a közös táplálkozásnak? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Alavis Maxima Whey Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
9.6/10
Összetevők
8.5/10
Ár
8.8/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont
A Alavis Maxima Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A legelején még egy sajátosságot meg kell jegyeznünk. A fehérje csak ízesítetlen változatban kapható. A gyártó kerüli az aromák, színezékek, tartósítószerek és minden egyéb adalékanyag használatát.és az ízületi táplálkozáshoz hasonlóan a termék maximális tisztaságára és maximális hatékonyságára támaszkodik. Hogy ez van-e jelentős hatással az ízre, azt a mai értékelésből megtudhatja.

Összetevők, amelyek nem sértik a sportolókat

Amikor tejsavófehérjét vásárol, a képviselt összetevők közül melyik érdekli Önt a legjobban? Gondolom, a tejsavó koncentrátum (vagy izolátum/hidrolizátum, attól függően, hogy milyen típust választasz) tartalma miatt. És erre fogadott a fehérje gyártója. Mert itt nem talál mást, csak tejsavófehérje-koncentrátumot. Nincs aroma, nincs színezék, nincs aroma. Röviden, egy teljesen tiszta fehérje, amely határozottan kínál valamit. Végül is nem az íz a fő oka a táplálékkiegészítők vásárlásának. És ha két étrend-kiegészítőnek ugyanaz a hatása, de az egyik nem tartalmaz ellentmondásos, felesleges vagy nem működő összetevőket, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy melyiket válassza.

Másrészt azonban kritikus szemléletet is nyújthatunk a fehérjékkel kapcsolatban. Például az ilyen Pure Elite CFM, amelyet mi is áttekintettünk egy ideje, valójában rögtön 5 emésztőenzimet kínál a maximális emészthetőség érdekében. És az ilyen anyagok azonnal új dimenziót adnak a terméknek. Különösen, ha egy azonos árkategóriájú termékről van szó. Őszintén szólva, azt hiszem, ha az Alavis Maxima Protein tartalmazna valami olyasmit, mint az emésztőenzimek, akkor számomra ez lenne az első számú választás. De így, ahogy van, ez egy olyan fehérje, amely tisztaságán és jó aminosavspektrumán kívül nem tud rendkívül sokat nyújtani.

Alavis Maxima fehérje és ízületi táplálék
Amint láthatod, az Alavis már nemcsak ízületi táplálékot készít, hanem nemrégiben fehérjét és egy csomó más, sportolóknak szánt kiegészítőt
is.

Egy íz, amely biztosan nem fog mindenkinek tetszeni

Az a szempont, ami a legtöbbjüket valószínűleg a legjobban érdekli, az az íz. Őszintén szólva kissé vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Mint mindig, most is 300 ml vizet használtam, és azt kell mondanom, hogy a fehérje íze olyan volt, mint a vízzel 1:1 arányban hígított tejé. Ha csökkenti a víz mennyiségét, a tej íze értelemszerűen intenzívebb lesz.

De semmiképpen sem akarom azt mondani, hogy nem tetszett, csak nem tudtam...Nem várhatsz rendkívül jó ízt, amit minden edzés után alig vársz. De ha maximális tisztaságot vár el a táplálékkiegészítőktől, akkor mindenképpen ajánlom az Alavis Maxima Protein-t.

A mi tippünk!
Ha nem szereted a túl intenzív és mesterséges fehérje ízeket, akkor a felét is felezheted a fehérje ízének. egy fél adag Alavis Maxima Protein az edzés után egy fél adag bármely más ízesített fehérjével. Ezáltal a kapott keveréknek jó íze lesz, ugyanakkor nem lesz olyan édes.
Alavis Maxima fehérje íz
Bár az Alavis Maxima biztosan nem tartozik a legfinomabb fehérjék közé, ha nem szereted a mesterséges ízeket, akkor teljesen megfelelhet neked
.

Többé-kevésbé az áraknak megfelelő

Az Alavis Maxima Protein csak egy csomagban kapható, mégpedig 2200g-os kiszerelésben, amelyért körülbelül 18330 Ft-ot kell fizetni. Tehát egy adagért körülbelül 15KK-t kell fizetni, ami sok más fehérje ára, mind a lényegesen gyengébbek, mind a valamivel jobbaké.

Például a Pure Elite CFM, amelyről ma már egyszer beszéltünk, hasonló árú. Ez emésztőenzimeket tartalmaz, de másrészt persze van benne néhány "felesleges" anyag is.c (azaz nem közvetlenül felesleges, hanem olyanok, amelyeknek nincs hatásuk az izomtömeg építésére, de szolgálják pl. Ez azért van, mert a terméket nem izomépítésre, hanem ízesítésre használják). Így elég nehéz összehasonlítani ezt a két fehérjét. Ha abszolút tisztaságot szeretne, válassza az Alavis-t, ha a legjobb emészthetőséget szeretné, válassza a Pure Elite CFM-et. Akárhogy is, az árát tekintve semmi kifogásolni való nincs ebben a fehérjében.

A Alavis Maxima Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kiváló oldhatóságának köszönhetően könnyen elkészíthető

Ha csak egy dolgot kellene kiemelnem ezzel a fehérjével kapcsolatban, az egyértelműen a hibátlan oldhatóság lenne. Alapvetően ugyanazt az eljárást követtem, mint az előző vélemények mindegyikénél - amikor a fehérjét a shakerből a pohárba vittem át, egy szitán keresztül szűrtem. Ezúttal azonban a szűrő nem fogott fel egyetlen csomót vagy feloldatlan részecskét sem. Három adagolókanál (kb. 30g) Alavis Maxima elég volt, ha néhányszor összerázzuk a shakerben vízzel, és a fehérje azonnal iható volt, nem habzott, nem képzett csomókat.

-
-
-

Végső értékelés - Egy fehérje, amely nem bántó, de nem is gyönyörködtet.

Én személy szerint mindig a kiegészítés funkcionalitását nézem a leginkább. Ezért keltette fel a figyelmemet az Alavis Maxima Protein. Nincs szükségem fényes csomagolásra, ahogyan tizenkét ízre sincs szükségem, amelyek közül választhatok. Könnyen emészthető fehérjét akarok magamba juttatni a nap folyamán, és ezt a fehérjét kapom ettől a fehérjétől. Ráadásul nagyszerű aminosavspektrumával nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Ha azonban nem így gondolkodik, a fehérje nem sok mindent tud lenyűgözni. Nem rendelkezik X emésztőenzimekkel vagy rendkívül csodálatos ízzel. De ez nem változtat azon a tényen, hogy ezt a fehérjét mindenkinek ajánlom, aki a tiszta és hatékony termékeket részesíti előnyben a fényes csomagolással és a bonyolult marketinggel szemben.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.