Actin Preworkout - Kicker egy kompromisszummentes formulával (felülvizsgálat)

AzActin Preworkout viszonylag rövid ideje van a piacon, de már sikerült megnyernie rajongóit az étrend-kiegészítők területén.

A legnagyobb probléma az, hogy a cseh piacunk annyira tele van alvásrúgókkal.és sokan nem tudják, hogy melyiket válasszák, hogy valóban legyen hatása. Azt mondhatnánk, hogy manapság nagyon nehéz olyan preworkoutot találni, amely valóban úgy működik, ahogyan kellene. és ez nem csak a funkcionális anyagok nevetségesen alacsony dózisaira és a szükségtelenül magas koffeinadagokra támaszkodik. De már most elmondhatom, hogy az Actin edzés előtti edzés határozottan nem okozott csalódást.

Hova sorolnánk ezt a preworkoutot? Megállja a helyét a konkurens termékekkel, például az Agrezzzel szemben? Éreztünk pozitív vagy negatív hatásokat a használata után? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai cikkünkből.

Aktin Preworkout
Kategória: Kickers
Ízlés
9.1/10
Oldhatóság
9.8/10
Hatás
9.3/10
Összetevők
9.1/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont

Az Aktin gyártó csak nemrég kezdte el gyártani termékeit, és azt kell mondanom, hogy szorosan követem ezt a márkát. Úgy gondolom, hogy különösen az Aktin márka nagy potenciállal rendelkezik, mert nem félnek megkülönböztetni magukat a versenytársaktól, és látható, hogy a termékeik valóban működnek.Nagyon dicséretes, hogy a gyártó a legkíméletesebb és legtermészetesebb gyártási módra támaszkodik. Általában természetes anyagokat, természetes édesítőszereket és más természetes összetevőket használnak az előállításához.

De elég a bevezető szavakból, térjünk rá az Actin Preworkout tényleges felülvizsgálatára.

Egy átgondolt formula, amelynek van értelme

A kompozícióban leginkább képviselt összetevő az L-citrullin-malát, amely itt teljesen elegendő mennyiségben található.Konkrétan 8g L-citrullin-malátot tartalmaz egy adag Preworkout, azaz 15g termék. Az L-citrullin-malát itt elsősorban az izmok edzés közbeni vérellátása miatt van jelen, aminek köszönhetően sokkal jobban érezni fogjuk az izmok összehúzódását az ismétlések során, hosszabb ideig és hatékonyabban tudunk majd edzeni. Az is nagyon jól ismert dolog, hogy késlelteti a fizikai fáradtságot. Számunkra ez az egyik legfontosabb anyag, amelyet edzés előtt be kell vennie, ha teljesen komolyan gondolja az edzést.

A második legjelentősebb összetevő az L-ornitin, amely itt HCL formájában van jelen a jobb felszívódás érdekében. Ez azért található az edzés előtti edzésben, mert szinergikusan működik az L-citrullinnal, ismét javítva az izmok vérellátását. Egy másik ok az, hogy segíthet a növekedési hormon kiválasztásában. Adagonként összesen 2,5 g L-ornitin van, ami olyan magas dózis, amelyet a versenytársaknál nem talál.

A készítmény kolin-bitartarátot is tartalmaz, amely fontos szerepet játszik az agy, az idegek és az izmok működésében. Segíthet az edzés közbeni koncentrációban, mentális stimulációt hoz, és megakadályozza az energiacsökkenést, amit nem csak a sportolók fognak értékelni. A kolin-bitartarát szinergikusan hat a koffeinnel együtt, amelyet szintén tartalmaz a preworkout.

Actin Preworkout összetevők A
preworkout alapvető összetétele kiváló szinten van, de az összetevők listája itt nem ér véget
.

A kickerben két adaptogént is találunk, amelyek itt növényi kivonatok formájában jelennek meg. Ezek konkrétan a Panax Ginseng (ginzeng) és a Rhodiola Rosea (csipkebogyó). Ezek az adaptogének javítják az életminőséget, ha hosszú távon szedik, segíthetnek a szív- és érrendszeri egészségben.m, sokkal több energiát ad a szervezetnek, csökkenti a fáradtságot, pozitív hatással van az agyműködésre és még sok másra.

A preworkout L-theanint is tartalmaz, amely különösen a relaxációra, a kognitív teljesítményre, az érzelmi állapotra és a koncentrációra van pozitív hatással. Az L-theanin ismét szinergikusan működik a benne lévő koffeinnel együtt.

ADMAE segíti más anyagok felszívódását, és javíthatja a hangulatot, a mentális energiát vagy akár a memóriát.

A szinefrin termogén zsírégetőként működik, szinergikusan működik a koffeinnel és megakadályozhatja, hogya testmozgás során, hogy zsírraktárainkat hatékonyabban használhassuk azonnali energiaforrásként. A koffeinnel együtt stimulánsként hat, és javítja az ember anyagcseréjét.

Mint már említettük, az utolsó hely a preworkoutban koffeint tartalmaz, amely természetesen itt természetes formában van., ezért sokkal természetesebb a szervezet számára, a hatás kezdete simább, és nem tapasztalunk úgynevezett "összeomlást" az edzés után. Nem tapasztalunk összeomlást (hirtelen energiacsökkenést).

Tápértékek:

15 g 7,5 g
L-citrullin-malát 8000 mg 4000 mg
L-ornitin HCL 2500 mg 1250 mg
- ebből tiszta L-ornitin 2000 mg 1000 mg
Kolin-bitartarát 2500 mg 1250 mg
- ebből tiszta kolin 1000 mg 500 mg
Panax ginseng 400 mg 200 mg
Koffein 200 mg 100 mg
L-theanine 200 mg 100 mg
Rhodiola rosea 100 mg 50 mg
DMAE bitartarát 54 mg 27 mg
- ebből tiszta DMAE 20 mg 10 mg
Synephrine 20 mg 10 mg
Actin Preworkout összetevők felülvizsgálata Az
Actin Preworkout összetételét nagyon pozitívan értékeljük
.

Az előkészítés teljesen problémamentes

A gyártó utasításait követtem a preworkout fogyasztásakor. Egy adag 15g-ot kevertem 400 ml vízbe, és minden teljesen simán ment.

Apreworkout oldhatósága kiváló szinten volt, nem képződtek csomók, a preworkout egyáltalán nem habzott, és azonnal fogyasztásra kész volt.

A preworkout emészthetőségével sem volt probléma, nem tapasztaltam puffadást vagy más természetellenes állapotot a gyomromban. Nyilvánvaló, hogy a gyártás során valóban a lehető legjobb összetevőket használták fel.

A tippünk
A vízben kevert rúgót adhatod utána hűlni, és te leszel az ént egy kellemes, frissítő italt közvetlenül edzés előtt.

Actin Preworkout oldhatóság

Teljesen meglepett minket a hatás

A Preworkoutot körülbelül 30 perccel az edzés előtt fogyasztottam el 15g-os adagban, és ez idő alatt minden megbízhatóan kezdett felszívódni, és energikusnak és energiával telinek éreztem magam.

Az egyik legnagyobb hatás, amit érzünk, az izmok kompromisszumok nélküli felpumpálása, látható erezet és maximális összpontosítás az edzésre. Ezekkel a szavakkal írnám le ennek az edzés előtti edzésnek a fő hatásait, és számomra pontosan ez az, amire egy minőségi edzéshez szükség van.

Semmiképpen ne várj semmilyen túlzásba vitt rúgót, amitől csak a fejed fog fájni.

Én is megpróbáltam csökkenteni az adagot, mert nekem személy szerint problémám van a koffeinnel, és még a 200mg is túl sok nekem, ezértAz adagot 8g-ra állítottam be, így kb. 100mg koffein mennyiséget értem el, és azt kell mondanom, hogy gyakorlatilag nem vettem észre a különbséget. A rúgó hatása még mindig ugyanaz volt, és nem tudtam abbahagyni a csodálkozást, egyszerűen nagyszerű.

Tudom azonban, hogy az adagolás mindig nagyon egyéni, így meg kell találnia a saját optimális adagját, hogy megfeleljen Önnek.

A tippünk
A Preworkoutot mindig az étkezéstől nagyobb távolságra (legalább 1 óra) fogyassza, hogy biztosítsa az összes anyag maximális felszívódását.
-
Ha a koffein nem tesz jót neked, kipróbálhatsz néhány stimulánsok nélküli preworkoutot
.

Meggyőző narancs íz

Egy adag 400ml-ben keverve, én voltam soron, hogy megkóstoljam a preworkoutot, és azt kell mondanom, hogy kellemesen meglepődtem.

Nincs kémiai utóíze, semmi ilyesmi. Ellenkezőleg, az edzés előtti edzésnek volt egy szép édes narancsos árnyalat, amelybe azonnal beleszerettem.

Annak ellenére, hogy sokkal jobban szeretem a savanyúbb ízeket a preworkoutokban, ezt abszolút szerettem.és alig vártam, hogy újra élvezhessem minden nap az edzés előtt.

A tippünk
Próbáljon meg egy csipetnyi himalájai sót hozzáadni az edzés előtti edzéshez, hogy még több vér áramlását biztosítsa az izmoknak az edzés során.
-
Egy teljes adag 200 g koffeint tartalmaz, ami nem biztos, hogy mindenkinek megfelel
.

Megfelelő ár

A gyártó 450 g-os kiszerelésben gyártja a preworkoutot , amely 12480 Ft-ba kerül, ami szerintünk tökéletesen megfelelő ár egy ilyen minőségi kickerért.

Egy egész csomagban akár 30 adag is lehet, ha betartja a 15g-os adagot. Egy adag tehát 420 Ft-ba kerül.

Én személyesen próbáltam kisebb, 8g-os adagokat, és azt kell mondanom, hogy még ilyen adagolással isNagyon jó izgalmat éreztem az edzéshez, és az egész edzőteremben töltött idő egyszerűen jobb minőségű volt.

A Aktin Preworkout legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Élénkítőszer-mentes alternatíva
Aktin nemrégiben kiadott egy alternatívát erre a rúgóra. Ez az Aktin Preworkout, amely hasonló összetevőkön alapul, mint a felülvizsgált Aktin Preworkout. Az egyetlen jelentős különbség a két termék között az, hogy az újonnan megjelent Preworkout nem tartalmaz stimulánsokat. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és íme a benyomásaim:
  • A Preworkoutot is csak egy ízben, narancs színben árulják. Egy 15 g-os adagot 400 ml vízben elkevertem, és azt kell mondanom, hogy a kicker íze nagyszerű. Az íze a narancsszirup Yuppie-ra emlékeztetett, és a narancsos lehelet érezhető.
  • Saját tapasztalatom alapján azt mondhatom, hogy a termék hatása ismét kellemesen meglepett.40 perc alatt kellemesen teltek az izmaim , és már 2 szett után fel voltam töltődve.
  • Az Actin Pre-workout valamivel olcsóbb, körülbelül 830 Ft-t takaríthat meg egy csomagon. Véleményem szerint azonban ez egy másik termék, amelynek más elsődleges felhasználása van, mint az Aktin Preworkout. Míg a stimulánsmentes edzés előtti edzés nagyszerű lesz a délutáni használatra, addig aés az esti edzések, a stimulánsokkal ellátott kicker a reggeli edzések során értékelhető. Nyugodtan kombinálhatja a két terméket.

Végső értékelés

Ezzel elérkeztünk a végére. Érdemes befektetni az Aktin Preworkoutba, vagy jobb, ha egy másikat veszünk? Személy szerint úgy gondolom, hogy mindenképpen megéri befektetni ebbe a preworkoutba. Magam is meglepődtem, hogy milyen nagyszerű ez a rúgó.

Sok rúgót kipróbáltam már a múltban, de ez bizonyos szempontból kiemelkedik a tömegből. A jövőben mindenképpen visszatérek hozzá, nagyon pozitív érzéseim vannak vele kapcsolatban, és mindenképpen ajánlom mindenkinek. Az Aktin márka határozottan nem okozott csalódást, és pontosan azt kaptam, amire számítottam.

Az egyetlen dolog, amit kritizálnék, hogy nem minden ember akar minden edzés előtt koffeint vagy más stimulánsokat bevenni, és én is ezek közé tartozom. Ezért üdvözölném, ha az Aktin márka is elkezdene olyan preworkoutot gyártani, amely teljesen stimulánsmentes. De ez csak az én kis megjegyzésem, ami nem változtat azon a tényen, hogy véleményem szerint ez a preworkout az abszolút csúcsok közé tartozik a piacon.

Nagyszerű edzés előtti kicker teszt (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.