Prom-IN agresszív Pre - agresszív edzés előtti szivattyú (felülvizsgálata)

Az utóbbi időben egyre jobban megszerettem a Prom-IN új termékeit. A Serious Pre nevű, nagyon jól működő termék után ez a cseh cég egy másik hasonló kiegészítőt mutatott be az edzés előtti edzéssorozatból, nevezetesen az Aggressive Pre-t.

Van ennél jobb? Megéri befektetni, vagy teljes pazarlás? Ajánlott egyáltalán ilyen termékek használata? Mindezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatból.

Prom-IN Aggressive PRE
Kategória: Kickers
Ízlés
8.8/10
Hatás
9.6/10
Oldhatóság
9.1/10
Összetevők
9.8/10
Ár
9.1/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Aggressive Pre legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még meg kell jegyeznünk, hogy az Aggressive Pre nagyon hasonlít a fent említett Serious Pre termékhez, amelyet egy ideje már létrehoztunk. külön felülvizsgálat. Ha szeretne áttekintést kapni mindkét változatról, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy olvassa el ezt az áttekintést is.

Egy rúgó, amit a konkurencia nem túl lelkes.

Az egyik dolog, amit őszintén szólva nem szeretek az itt kapható kiegészítőkkel kapcsolatban, az az állandó sztereotipizálás. Nem számít, mit mond bárki a forradalmi kiegészítőkről, alapvetően a legtöbb edzés előtti edzés "egyformán alkalmas". Az Aggresszív Pre azonban eléggé kitör a formából, és ezzel kiérdemelte a szimpátiámat.

Hogy ne legyek ennyire elvont, egy gramm arginint sem találsz benne. Ehelyett egy erősebb alternatívát tartalmaz, amely a citrullin. És olyan mennyiségben, amely valóban hatékony, nem csak a látszat kedvéért.

Hasonlóképpen, a kapszaicin használatát, amelyet a gyártók túlnyomó többsége nagymértékben figyelmen kívül hagy, több mint megfelelő választásnak tartom. Számos indoklással rendelkezik az edzés előtti edzésekben, akár javítja avérkeringés, az anyagcsere felgyorsítása vagy az emésztés javítása.

És ugyanígy folytathatnánk más anyagokkal is, például a kreatin HCl a minőségi összetevők használatáról és az összetételbe fektetett gondolatról tanúskodik. Valójában a kreatin ezen változata minimalizálja az összes gyakori mellékhatást, ugyanakkor valóban funkcionális és bizonyított.

Agresszív a rúgónak
Dicsérjük, hogy a kompozíció a legapróbb részletekig átgondolt
.

De a részletes elemzés helyett nézzük meg röviden a többi összetevőt:

 • 7000mgl-citrullin-malát 2:1, amely az NO-termelés maximalizálását szolgálja, és ezáltal jobb véráramlást biztosít.
 • 3000mg béta-alanin az izmok állóképességének és erejének növelésére
 • 3000mg l-leucin, amely felelős az edzés utáni fehérjeszintézisért és az izomrostok védelméért a katabolizmustól.
 • 2000mg kreatin-hidroklorid 2:1, amely az edzés során az erő növelésére szolgál.
 • 1500mg l-izoleucin, amely támogatja a hemoglobin termelést és energiaforrásként szolgálhat.
 • 1500 mg l-valin, amely befolyásolja a melanin, a triptofán és a fenilalanin, valamint más neurotranszmitterek felszívódását.
 • 1500mg l-tirozin, amely számos fontos vegyület előanyaga vagy összetevője.
 • 1000mg taurin a maximális koncentrációért a teljesítmény érdekében
 • 1000mg kolin-bitarát, amely a neurotranszmitterek termelésének egyik alapvető eleme.
 • 1000mg betain-hidroklorid, amely enyhíti a gyomorsavasságot.
 • 500mg acetil-l-karnitin, amely energiaforrásként szolgál az edzés során.
 • 350mg zöld tea kivonat, amely támogatja a megfelelő zsírégetést és számos antioxidáns gazdag forrása is.
 • 200mg koffein a szellemi éberségért és a jó zsírégetésért
 • 54mg Deanol l-bitarát a maximális teljesítmény biztosítása érdekében az edzés során
 • 30mg niacin a megfelelő energia-anyagcsere érdekében
 • 25 mg B6-vitamin, amely elengedhetetlen a megfelelő aminosav-anyagcseréhez.
 • 20mg kapszaicin az optimális zsírégetésért, a megfelelő vérkeringésért és az anyagcsere jó működéséért.
 • 10mg szinefrin a maximális termogén hatás érdekében

Ha figyelmesen átnézted a fenti összetevőket, egyet fogsz érteni velem abban, hogy valószínűleg nem sok minden lehetett volna több az Aggressive Pre-ben. Ez a kicker ezért teljesen szuverén módon viselkedik, és merem állítani, hogy nehéz lenne hasonlóan feltöltött kiegészítőt találni.

Jobb választás, mint a Serious Pre?
Bár egyszerű kérdésnek tűnik, az Aggressive Pre és a Serious Pre összehasonlítása nem is olyan triviális. Elsősorban a céltól függ. A Serious Pre teljesen stimulánsmentes. És ez hatalmas előny. A megváltozott napi rutinod miatt későn érsz az edzőterembe, és nem szeretnél semmit, ami befolyásolja a későbbi elalvásodat? A Serious Pre a nyilvánvaló választás.
De keres egy olyan kiegészítőt, amely a már bevált, funkcionális összetevők mellett egy kis koffeint és zöldtea-kivonatot is tartalmaz? Akkor inkább az Aggressive Pre-t válassza. Valószínűleg nem fogsz más jelentős különbséget találni a két kiegészítés között, mert az ár pontosan ugyanaz.
Agresszív Pre vs. Komoly Pre Az
Aggressive Pre-vel ellentétben a Serious Pre teljesen mentes a stimulánsoktól
.

Vásároljon a legjobb áron

Előkészítés minden nehézség nélkül

Feloldottam egy adag Aggressive Pre-t, ami 7 összehangolt adagolókanál, 450-500 ml vízben, és néhányszor megráztam egy shaker segítségével.

Azedzés előtti edzés minden gond nélkül feloldódott, azonban néhány oldhatatlan részecske leülepedett a pohár aljára, ami a kickerekre jellemző. Bár semmiképpen sem volt komoly, csak néhányszor meg kellett forgatni a poharat, és máris gond nélkül meg lehetett inni a leülepedett adagot.

Prom-IN Aggresszív Pro Kicker
Ennek a kickernek az elkészítése teljesen problémamentes
.

Nagyon intenzív íz

Ahogyan az a véleményeinknél megszokott, igyekszünk több ízben is tesztelni a kiegészítőket, hogy ne csak a versenytársakkal, hanem egymással is össze tudjuk hasonlítani. Az Aggressive Pre esetében mindhárom kapható ízt kipróbáltuk, és egy dolog közös bennük. Nagyon intenzívek, és legalább 500 ml vizet kell használni a kellemes íz eléréséhez. Az egy korsó vízben kevert ízek részletes értékelése tehát így néz ki:

 • AFruit Punch (10/10) valójában az egyetlen olyan íz, amely csak az Aggressive Pre-ben található meg, a Serious Pre-ben nem. El kell ismernem, hogy ez a legjobb, amit az Aggressive Pre kínál. A gyümölcspuncs íze olyan, mint egy multivitaminlé, és nincs észrevehető az intenzív, csípős íz, amely a korábbi változatoknál problémát jelenthet. Íze testes, minimális édességgel és fanyar utóíz nélkül, ha egy korsó vizet használunk. Nagyon könnyű meginni, nekem személy szerint a gyümölcspuncs egyfajta rituálé az edzés előtt, és még az egész csomag elfogyasztása után sem voltam elájulva az ízétől. Ezért 10 pontból 10 pontot adok.
 • A citrom (9,5/10) és a menta nagyon jó és frissítőíz, amit mindenkinek ajánlok. A menta ízét csak minimálisan érzékeled a termékből, de a citrom nagyon frissítő, nem érzed mesterségesnek, és az íze sem olyan őrülten intenzív. Amikor megissza a kickert, a citrom édes és savanyú íze keveredik a szájában, amit én személy szerint imádtam. Tehát ha nem bánja a citromot, akkor ezt a változatot több mint megfelelőnek találom, és 10-ből 9,5 pontot adok neki.
 • Azananász (7/10 ) talán a legkevésbé tetszett nekem személy szerint, és nagyon hamar túlzásba vitték. Az íze tényleg rendkívül intenzív, legalább 600 ml vizet kellett használnom, különben egyáltalán nem volt iható. Az én ízlésemnek talán egy kicsit mesterkéltnek tűnik, de ez eléggé szubjektív vélemény, mert vannak, akik jobban szeretik ezt a fajta ízt. Az ananász szerelmeseinek jó választás, de egyébként nem ajánlom. 10-ből 7 pontot adok ennek az íznek.

Agresszív fülégetés és brutális pumpálás az egész edzés alatt

Körülbelül 20 perccel azután, hogy befejeztem az Aggressive Pre teljes adagját, elkezdtem érezni azt az ismerős égő érzést a fülemben, amelyet a béta-alanin jelenléte okoz. Egy idő után ehhez egy enyhe zümmögés csatlakozott, és már nagyon vártam az edzést. Már a bemelegítés során érezhető volt a megfelelő pumpálás, ami az egész edzés alatt kitartott. Sajnos ez a fülégetés körülbelül 40 perc edzés után eltűnt, de ez nem jelenti azt, hogy a rúgó megszűnt volna működni.

Prom-IN Aggresszív Pro Kicker A
kicker hatása 20 perccel a fogyasztás után jelentkezett
.

Abszolút megfelelő ár

Ha az Aggressive Pro teljes csomagját vásárolja meg, egy adag körülbelül 480 Ft-ba kerül. Ha gyakrabban vásárol Prom-IN termékeket, akkor tudja, hogy biztosan nem tartoznak az olcsóbbak közé. Például az ilyen Nitrox Pump Extreme, amely nagyon jól szerepelt a mi a legjobb rúgók összehasonlítása, 120 Ft-val kevesebbe kerül egy adag. Másrészt, határozottan vannak olyan edzés előtti edzések, amelyek még egyharmaddal drágábbak.

Bár egy ilyen kiegészítés ára nagyon eltúlzottnak tűnhet, nem szabad elfelejteni, hogy a kicker messze nem elengedhetetlen része egy sportoló táplálékkiegészítésének, és ha beruházol rá, jó, ha a minőségért többet fizetsz. Az Aggressive Pre esetében az én szempontomból tökéletesen megfelelő összeget fog fizetni azért a hatásért, amelyet ez az egy adag edzés előtt ad.

A Prom-IN Aggressive Pre legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Végezetül jó lenne valamilyen módon értékelni az Aggressive Pre-t, és megválaszolni a mai áttekintés bevezetőjében felvetett kérdéseket. Ez a rúgó mindenképpen megéri befektetni, túlzás nélkül az egyik legjobb véleményem szerint.megoldott edzés előtti termékek, amelyek a piacon kaphatók. Nekem személy szerint jobb, mint a Serious Pre, mert ha nem este mentem edzeni, akkor általában úgyis a Serious Pre mellett kávéztam. Ez azonban az Ön preferenciáitól és a napszakoktól függ, amikor az edzőterembe megy. De biztosan nem fogsz rosszul járni, ha befektetsz ebbe a kiegészítésbe.

Nos, ez minden, amit ebben a felülvizsgálatban elmondtunk. Ha bármilyen tapasztalata van az Aggressive Pre-vel kapcsolatban, ossza meg a többi olvasóval a hozzászólásokban. Ugyanakkor, akkor is írjon nekünk mindenféle kérdéseket a következő témákbana kiegészítés használatával kapcsolatban, mindig szívesen válaszolunk Önnek.

Nagyszerű összehasonlítás az edzőtermi rúgókról (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.